Monenko kanssa?

kissa

Ihan uleliaisuuttani kyselen kuinka usein harrastatte yhden illan juttuja? Itse ollut sinkku jo useamman vuoden, pidän seksistä ja no...
Eli kyylähän se on normaalia nuoren sinkun naisen nauttia seksistä siinä missä parisuhteessa olevatkin? Niin hölmöltä kuin kuulostaakin niin kertokaahan vähän seksikumppaneittenne lukuja ja omia ikiänne.

63

13808

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itse kerro

      omaa ikääsi/omien kumppaniesi määrää?

      • ööö

        No itse olen ns "isosta" kaupungista ikää 25v ja miehiä ?? 100?? en tiedä.. Mielestäni se ei ole mikään ihme luku, ihan normaalia menevälle sinkulle?? Tuttavani kerran vain säpsähti kun kerran mainitsin jotain tämän suuntaista niin kunhan nyt ajattelin kysyä..
        :)


    • suviliini

      ollu ehkä elämäni aikana noin 60 äijän kans, enkä suosittele, siinä menee maine eikä kohta kukaan ota todesta... joskus se oli muka hienoo ku sai kenet tahto, sillo ei vaa tajunnu että äijät ne hyväksi käytti eikä kukaa oikeesti välittäny. joskus kuvittelin että en haluakaa muuta kuhan oon vaa sexy yms. mut mieluummin oisin uskollisesti jonku kaa ku monien ilmanen huora.

      asun aika pienes kaupungis ja kaikki tuntee kaikki, on tosi noloo ku nyt mulla on yks tosi ihana ja rakas miesehdokas. me pantiinki vasta monen yhteisen yön jälkee. niin noloo on se kun olen ollu 2 sen hyvän kaverin kans ja se ei tiijä.. ja varmasti saa tietää joskus...

      nii joo ja ikää mul on 23 vuotta ja ekan kerran olin 15 vuotiaana, mut sit seuraavaks vast 18 vuotiaana.

      kaikille muijille tiedox, et ne kunnon äijät ei oo niitä jotka on heti panees, mut sen tajuu vast sit myöhässä...

      • juuu.

        23-18 tekee 5 vuotta ja 60 äijää. Siitähän tulee jotakuinkin uusi äijä / kuukausi. Aika hyvä tahti. Kyllä pienellä paikakunnalla tolla tavalla saa maineen aika äkkiä.


      • mut mitenkähän ne miehet sua niinkun ihan aikusten oikeesti käytti hyväksi,eikös sitä majavaa nyljetä yleensä ihan kaksissatuumin.Jos ihminen on oikeesti niin tyhmä että kuvittelee ummet ja lammet vaikka toinen ei itseasiassa oo maininnut mitään ns. vakavammasta jutusta niin se ei oo kuin omaa yksinkertaisuutta ja tyhmyyttä.Ps. nou hätä,voisin lyödä vaikka 100€ vetoa että sun sulhoehdokas tietää jo et pari hänen kaveria (jos ne on kans hyviä kavereita eikä mitään puolituttuja) on käynyt polkasemassa sua joten tuskinpa kannattaa sen suhteen murehtia.


      • että miten sä voit oikeesti kuullostaa tossa muutaman sanan jutussa niin järjettömän itsetunnottomalta,tyhmältä,alentuvalta ja yksinkertaiselta super-ressukalta.Aikusten oikeesti nyt itseä niskasta kiinni tai oot vuoren varmasti jossain elämänvaiheessa siellä surullisen kuuluisan nyrkin ja hellan välissä.


      • Ei ainakaan "uhri"
        yrmio kirjoitti:

        mut mitenkähän ne miehet sua niinkun ihan aikusten oikeesti käytti hyväksi,eikös sitä majavaa nyljetä yleensä ihan kaksissatuumin.Jos ihminen on oikeesti niin tyhmä että kuvittelee ummet ja lammet vaikka toinen ei itseasiassa oo maininnut mitään ns. vakavammasta jutusta niin se ei oo kuin omaa yksinkertaisuutta ja tyhmyyttä.Ps. nou hätä,voisin lyödä vaikka 100€ vetoa että sun sulhoehdokas tietää jo et pari hänen kaveria (jos ne on kans hyviä kavereita eikä mitään puolituttuja) on käynyt polkasemassa sua joten tuskinpa kannattaa sen suhteen murehtia.

        On se kummaa, jos joku todella on omasta tahdostaan useiden kymmenien partnerien kanssa, ja sitten jälkeenpäin ruikuttaa että on hyväksikäytetty. Onkohan niin, että jos seksikokemukset alkavat kaduttaa, on naisen yhä luontevaa heittäytyä passiiviseen "uhrin" rooliin, vaikka itsekin olisi nauttinut kyseisissä tilanteissa? On vaikeaa uskoa, että vain miesten mieliksi kukaan noin useasti seksiin ryhtyisi. Jos näin on, on kyse todella säälittävästä tapauksesta joka on pahasti eksyksissä itsensä kanssa.

        Itse olen nyt 28-vuotiaana ollut n.40 miehen kanssa erinäisissä suhteissa, ja olen kyllä hyvin kaukana "uhrin" määritelmästä. Orgasminkin saan lähes aina, joten en todellakaan tunne saavani sen vähempää seksistä irti kuin miehetkään. Tarpeen vaatiessa olen ottanut "ohjat käsiini", ja ilmaissut miehelle mitä haluan. Mielestäni on myös naiselta törkeää syyttää miehiä hyväksikäyttäjiksi, jos hän ei itse ole osannut pitää huolta oikeuksistaan.


    • Sinkku

      " Itse ollut sinkku jo useamman vuoden, pidän seksistä ja no..."

      Niin, et sitten kuitenkaan itse kertonut yhtään mitään ja muiden pitäisi ?!?!

    • ....

      parikymppinen,8.tällä hetkellä suhteessa

    • aaa

      25 ja nolla kumppania.

      • girl-82

        23 ja noin 30 kumppania...noin 10 pelkkiä yhdenillanjuttuja, saman verran tai hiukan enemmän suhteita ja loput sellaisia jossa juttu on muutamien treffien jälkeen loppunut. Ja suhteeksi lasken parin kuukauden ja sitä pidemmät jutut kun joku kuitenkin kommentoi tuohon jotain.
        no osa oli ehkä kännimokia, mutta nyt olen löytänyt ihanan miehen ja on jäänyt existäkin pari hyvää ystävää. Kyllä mainettaan silti kannattaa hiukan varjella...ottaa vaikka fb:n jos pää sen kestää.


    • mika

      30 v. ja 3 kumppania. Harrastanut seksiä vain vakituisessa suhteessa ollessa, en lainkaan niiden välillä.

    • tähän..

      ikää hieman vajaa 23, pelkkiä yhdenyönjuttuja ollut jtn 30 (en ole ihan varma lukumäärästä). Tällä hetkellä seurustelen.

    • Ikää 20 ja nolla kaikenlaisissa kumppaneissa. Tämä taas näitä että naisethan saa esim baarissa seuraa sillä että baariin istutaa perseelleen ja hengailaa parikyt minaa nii kyllä alkaa puskee miestä jos jonkinlaista. Vastaavasti jos mies istuksii perseellään voi istuskella siinä vaikka maailman loppuun asti. Tämä sitä ihanaa tasa-arvoa taas.

      Hirvittää oikeesti tänä oman ikäset "naiset" ympäriinsä nussivine seksi lukuineen. Tähän päälle toki vielä ne että seurustelematon ei kelpaa mihinkään ja seksiä harrastamaton on sitä "minähän en ainakaa tota opeta" kategoriaa, jotenka teknillinen kysymys onkin mistä ne parikymppiset jotka ei yläasteeen ... -> ole seksiä harrastaneet mistä ne sitte kiskasee tämän ikäsenä?

      Tosin tässä vaiheessa ja näin pitkään ilman nais seuraa olleena niin lähtiskö sitä edes kenenkään naisen mukaan tosta noin vaan lähdetäänkö nussii, vois jäädä tekemättä.

      Suurin osa ihmisistä pitää seksiä itsestään selvyytenä asia josta voidaan sanoa naama pokerina "voisin olla ilman" ja sit ollaanki jo illalla naimassa jotai yhden illan pokaa ja omaa seurustelu kumppania.

      On se vaan naisilla niin paljo helpompaa tämäkin. Jos jostain kumman syytä löytyykin joku yli 20v seksiä harrastamaton nainen niin, ei ole siitä kiinni etteikö olis saanu vaan ei oo kelvannu. 30kg ylipainosella taistelunorsullakin on loppujen lopuksi ennen valinnan varaa kun perus "normaalin/tavallisen" näkösellä äijällä. Ehkä vähä sivuutettiin aiheen ohi mutta.. suhteellisen teknillisesti kumminkin asiaan liitty.

      • ei irrallisia seksisuhteita

        ei kaikki naiset levittele, joka jäpälle, vaikka baareissa istuvatkin ja pitävät hauskaa....


    • seonnut

      Ikää on 26 ja vakkaripanoja ja yhden yön säätöjä on n.58-70 kappaleen välillä.
      Kaikennäköstä on kyllä tullut kokeiltua ja mitään en kadu.

      • Laskut sekasin

        Pari vuotta sinkkuna viilettäny. Aika tasaseen tahtiin isken joka viikonloppu pari muijaa ja jonkin aikaa kirmailen heidän kanssaan. En oo laskenu, mut hirveesti on naisia ollu.Jos saisin valita poimisin parhaat puolet heistä kaikista yhteen pakettiin. Ni johan ois vaimo siinä.


      • jen
        Laskut sekasin kirjoitti:

        Pari vuotta sinkkuna viilettäny. Aika tasaseen tahtiin isken joka viikonloppu pari muijaa ja jonkin aikaa kirmailen heidän kanssaan. En oo laskenu, mut hirveesti on naisia ollu.Jos saisin valita poimisin parhaat puolet heistä kaikista yhteen pakettiin. Ni johan ois vaimo siinä.

        jos on vähän yli parinkympin ja yhdenyönjuttuja jotain 30 tai yli...kyllähän ne jotku osaa käyttää kortsua,mutta jotku ei! Eipä siinä sitten voi kun ihmetellä ku taudit leviää nykypäivänä..


    • Tara

      Itse en ole koskaan harrastanut yhdenyön-juttuja. Pidän todella paljon rakastelemisesta, eli siinä on aina suuret tunteet mukana. Ikää on 25 ja kolmesti olen seurustellut.Olen naisena tarkka maineestani. En ole ikinä voinut kuvitellakaan meneväni ventovieraan miehen kanssa sänkyyn.En tuomitse ketään, kukin taaplaa tyylillään. Rakkaussuhteessa kumpikin voi kehittyä seksuaalisesti, uskaltaa olla oma itsensä ja pienellä harjoittelulla taivas aukeaa.
      Sitten kun en seurustele, niin seksuaalisuuteni uinuu, mikä tekee selibaatista helppoa.Ja tietysti viispiikkinen on joskus apuna;)

      • Miehen mieli

        Onneksi on vielä kunnon naisia olemassa, jotka ei jaa tavaraansa jokaiselle vastaantulijalle. Jos itse tietäsin että naisella on joka kuukausi eri mies niin eipä paljon kiinnostaisi seurustelu sellaisen kanssa.


      • Banaanikakku
        Miehen mieli kirjoitti:

        Onneksi on vielä kunnon naisia olemassa, jotka ei jaa tavaraansa jokaiselle vastaantulijalle. Jos itse tietäsin että naisella on joka kuukausi eri mies niin eipä paljon kiinnostaisi seurustelu sellaisen kanssa.

        Haluaisin joskus saada kunnon perustelun tälle; miksi se on NIIN tärkeää saada nainen joka ei ole kovinkaan paljon ehtinyt kumppania vaihtamaan?

        Ei se kerro naisen luotettavuudesta ja rakkauskyvyistä mitään, jos hän sinkkuna on kokeillut vähän muutakin kuin omaa kättä.


      • Miehen mieli
        Banaanikakku kirjoitti:

        Haluaisin joskus saada kunnon perustelun tälle; miksi se on NIIN tärkeää saada nainen joka ei ole kovinkaan paljon ehtinyt kumppania vaihtamaan?

        Ei se kerro naisen luotettavuudesta ja rakkauskyvyistä mitään, jos hän sinkkuna on kokeillut vähän muutakin kuin omaa kättä.

        "Ei se kerro naisen luotettavuudesta..."

        No siitähän se juuri kertoo. Jos ei kiinnosta "harjoitella" yhden miehen kanssa riittävän useasti vaan kumppani vaihtuu heti jos seksi ei parilla ekalla kerralla ole ollut tyydyttävää. Nämä ihmiset eivät saa kerrottua kumppanille mitä haluavat vaan vaihtavat heti toiseen siinä toivossa että löytyisi "parempi". JOs olisin tällaisen kanssa suhteessa niin entäs jos en esim joskus rankan työpäivän jälkeen jaksa rakastella. Semmoinen "rasia" tyyppinen nainenhan soittaa saman tien jollekin edellisistä hoidoistaan että täytyis saada ja just tällä minuutilla. Ei siis puhettakaan luotettavuudesta. Tunnen parikin tällaista "rasiaa" ja he ovat itse myöntäneet toimivansa juuri näin ! Kun heillä mieli tekee niin eivät jää odottamaan että se oma mies taas jaksaisi.


        "Ei se kerro naisen luotettavuudesta ja rakkauskyvyistä mitään, jos hän sinkkuna on kokeillut vähän muutakin kuin omaa kättä"

        Niinpä, mutta kun tässäkin keskustelussa osa seikkailee muualla vaikka seurustelevat "onnellisesti"


      • Ozz
        Banaanikakku kirjoitti:

        Haluaisin joskus saada kunnon perustelun tälle; miksi se on NIIN tärkeää saada nainen joka ei ole kovinkaan paljon ehtinyt kumppania vaihtamaan?

        Ei se kerro naisen luotettavuudesta ja rakkauskyvyistä mitään, jos hän sinkkuna on kokeillut vähän muutakin kuin omaa kättä.

        "Ei se kerro naisen luotettavuudesta ja rakkauskyvyistä mitään, jos hän sinkkuna on kokeillut vähän muutakin kuin omaa kättä."

        Kyllä vaan voi kertoa.


      • että..
        Banaanikakku kirjoitti:

        Haluaisin joskus saada kunnon perustelun tälle; miksi se on NIIN tärkeää saada nainen joka ei ole kovinkaan paljon ehtinyt kumppania vaihtamaan?

        Ei se kerro naisen luotettavuudesta ja rakkauskyvyistä mitään, jos hän sinkkuna on kokeillut vähän muutakin kuin omaa kättä.

        Siitähän se juuri kertookin, luotettavuudesta.
        Miten käy tiukan paikan tullen, sitten, kun on seurusteltu jo pidempään tai peräti perustettu perhe? Ennemmin tai myöhemmin tulee tilanne, että asiat ei ole niin mallillaan, silloin mitataan luotettavuus. Sellainen ihminen, joka on malttanut mielensä ja ei ole elänyt mentaliteetilla "minulle kaikki nyt", jaksaa ylämäessäkin.
        Kyllä se kertoo luonteesta paljonkin.


      • sama
        Miehen mieli kirjoitti:

        "Ei se kerro naisen luotettavuudesta..."

        No siitähän se juuri kertoo. Jos ei kiinnosta "harjoitella" yhden miehen kanssa riittävän useasti vaan kumppani vaihtuu heti jos seksi ei parilla ekalla kerralla ole ollut tyydyttävää. Nämä ihmiset eivät saa kerrottua kumppanille mitä haluavat vaan vaihtavat heti toiseen siinä toivossa että löytyisi "parempi". JOs olisin tällaisen kanssa suhteessa niin entäs jos en esim joskus rankan työpäivän jälkeen jaksa rakastella. Semmoinen "rasia" tyyppinen nainenhan soittaa saman tien jollekin edellisistä hoidoistaan että täytyis saada ja just tällä minuutilla. Ei siis puhettakaan luotettavuudesta. Tunnen parikin tällaista "rasiaa" ja he ovat itse myöntäneet toimivansa juuri näin ! Kun heillä mieli tekee niin eivät jää odottamaan että se oma mies taas jaksaisi.


        "Ei se kerro naisen luotettavuudesta ja rakkauskyvyistä mitään, jos hän sinkkuna on kokeillut vähän muutakin kuin omaa kättä"

        Niinpä, mutta kun tässäkin keskustelussa osa seikkailee muualla vaikka seurustelevat "onnellisesti"

        Et voi yleistää tuota kaikkiin naisiin.

        Itse olen sinkkuna katsonut oikeudekseni etsiä vain seksiseuraa, JOS ja KUN ei sillä hetkellä ole muuta ollut. Oletko sitä mieltä, että jos ei löydy oikeaa ihmistä seurustelua varten, niin pitäisi silti seurustella, koska on moraalisempaa "harjoitella" yhden kumppanin kanssa? Kuulostaisi melko karulta olla vakisuhteessa vain siksi, ettei tarvitsisi olla kuvaamasi "rasia".

        No, asia ei minua loppupeleissä paljon vaivaa. Seurustelin viimeksi 3 vuotta, suhde päättyi minun aloitteestani. Mies tiesi seksikumppanieni määrän, mutta hänen itsetuntonsa kesti sen hyvin ja siitä huolimatta rakasti minua. Että silleen.


      • Banaanikakku
        että.. kirjoitti:

        Siitähän se juuri kertookin, luotettavuudesta.
        Miten käy tiukan paikan tullen, sitten, kun on seurusteltu jo pidempään tai peräti perustettu perhe? Ennemmin tai myöhemmin tulee tilanne, että asiat ei ole niin mallillaan, silloin mitataan luotettavuus. Sellainen ihminen, joka on malttanut mielensä ja ei ole elänyt mentaliteetilla "minulle kaikki nyt", jaksaa ylämäessäkin.
        Kyllä se kertoo luonteesta paljonkin.

        Jos tätä näin aletaan veivata, niin samantien voisi todeta, että mites käy niiden siveyden sipulien ketkä ei ole "ehtinyt" jakaa pesää muille kuin sille yhdelle ja ainoalle? Ettei vain alkaisi ruoho aidan toisella puolella näyttää vihreämmältä...?

        MINÄ taas tiedän tällaisia tapauksia...Mutta leimatkaa naiset vain huoriksi, jos siitä hyvä mieli tulee. Itse olen tyytyväinen siihen, että olen kokeillut monia miehiä. Ainakin tiedän sen, että jos toista rakastaa, ei tarvitse katsella muihin pöytiin seikkailuista haaveillen, kun on ehtinyt elämässään jo seikkailla.


      • sittenkin
        Banaanikakku kirjoitti:

        Jos tätä näin aletaan veivata, niin samantien voisi todeta, että mites käy niiden siveyden sipulien ketkä ei ole "ehtinyt" jakaa pesää muille kuin sille yhdelle ja ainoalle? Ettei vain alkaisi ruoho aidan toisella puolella näyttää vihreämmältä...?

        MINÄ taas tiedän tällaisia tapauksia...Mutta leimatkaa naiset vain huoriksi, jos siitä hyvä mieli tulee. Itse olen tyytyväinen siihen, että olen kokeillut monia miehiä. Ainakin tiedän sen, että jos toista rakastaa, ei tarvitse katsella muihin pöytiin seikkailuista haaveillen, kun on ehtinyt elämässään jo seikkailla.

        No siveyden sipulit voivat olla erikseen, sellaisia, jotka eivät harrasta esimerkiksi seksiä ennen avioliittoa tms. Se on heidän vakaumuksensa. Sitäkin pitää kunnioittaa. Erikseen ovat sitten ne, jotka eivät puhu pesänsä jakamisesta, kun puhuvat seksistä. Heille seksi on mukava asia, joka liittyy rakkauteen ja läheiseen ihmissuhteeseen. Siis myös henkisellä tasolla. He eivät tavallaan pidättäydy jostain erityisestä syystä, ainoastaan kokevat seksuaalisuuden erilailla. Eivät tunne mielenkiintoa irtosuhteisiin. Ja sillä sipuli :)
        Luultavasti he noudattavat tätä kaavaa vastaisuudessakin, koska eivät he jää paitsi mistään, se on ihan puhdasta kuvittelua sellainen.
        Tiedän kokemuksesta omastani ja muidenkin kanssa olen jutellut. En koe olleeni koskaan mikään siveyden sipuli, en todellakaan. Mutta suhteet kyllä laskee yhdellä kädellä. Silti en ole jäänyt vaille rakkautta enkä myöskään hyvää seksiä, siis todella hyvää. Mutta minulle seksi on hyvää silloin, kun kahden ihmisen välinen henkinen suhde on kondiksessa. Niin ja olen liki nelikymppinen, että eiköhän suuret seikkailut ole jo tehty, paitsi että elämä sinällään onneksi antaa monta muutakin tapaa seikkailla :) parempaa itseasiassa.


      • Luonne
        Banaanikakku kirjoitti:

        Jos tätä näin aletaan veivata, niin samantien voisi todeta, että mites käy niiden siveyden sipulien ketkä ei ole "ehtinyt" jakaa pesää muille kuin sille yhdelle ja ainoalle? Ettei vain alkaisi ruoho aidan toisella puolella näyttää vihreämmältä...?

        MINÄ taas tiedän tällaisia tapauksia...Mutta leimatkaa naiset vain huoriksi, jos siitä hyvä mieli tulee. Itse olen tyytyväinen siihen, että olen kokeillut monia miehiä. Ainakin tiedän sen, että jos toista rakastaa, ei tarvitse katsella muihin pöytiin seikkailuista haaveillen, kun on ehtinyt elämässään jo seikkailla.

        Ja kyllähän se vähän niin on että ihminen kyllä pystyy aika helpostikin muuttamaan ulkonäköään, käyttäytymistään ja tapojaan. Mutta luonne tulee aina olemaan se minkä olet saanut. Jos nyt sattuu harrastamaan eri suhteita paljon niin varmaankin jossain vaiheessa tulee hetki että pysyy paikallaan. Mutta jossain kohtaa se luonne taas putkahtaa esiin väkisinkin. Sitä sanotaan kait viidenkympin villitykseksi ;). Ja niillä joilla ei niin hirveästi suhteita ole ollut varmaankin jossain kohtaa alkaa askarruttamaan miltä se ruoho toisella puolella näyttää. Mutta se kun on kerran katsottu niin todetaan että ei näytä miltään ja sitten ollaan taas rauhallisesti paikoillaan, luonteen mukaisesti.


      • vai ?
        Banaanikakku kirjoitti:

        Jos tätä näin aletaan veivata, niin samantien voisi todeta, että mites käy niiden siveyden sipulien ketkä ei ole "ehtinyt" jakaa pesää muille kuin sille yhdelle ja ainoalle? Ettei vain alkaisi ruoho aidan toisella puolella näyttää vihreämmältä...?

        MINÄ taas tiedän tällaisia tapauksia...Mutta leimatkaa naiset vain huoriksi, jos siitä hyvä mieli tulee. Itse olen tyytyväinen siihen, että olen kokeillut monia miehiä. Ainakin tiedän sen, että jos toista rakastaa, ei tarvitse katsella muihin pöytiin seikkailuista haaveillen, kun on ehtinyt elämässään jo seikkailla.

        Rakkaus kyllä pysäyttää...vähäksi aikaa. Mutta entäs kun vuosien päästä koittaa se arki ja syvin rakkaus on ohi. Kuviot alkaa olemaan samat päivästä toiseen. Tuleekohan siinä vaiheessa mieleen että mitäs jos vähän kävis maistamassa jotain muuta vaihteeksi ;).


    • mikkelssonn

      Ikää 21 ja naisjuttuja on 38 niistä vain muutaman kanssa olen seurustellut.
      Naama on hyvän näköinen, naiset vie.
      Tosi tyhjä olo monesti, toisin tekisin jos vaihtaa voisin.

      • Hahahaha

        "Naama on hyvän näköinen, naiset vie.
        Tosi tyhjä olo monesti, toisin tekisin jos vaihtaa voisin"

        Jaa naiset vie. Taidatpa olla tosi heikko mies kun ihan väkisin vievät. Pitäisköhän sun tehdä ilmoitus raiskauksesta. :D


      • mikkelssonn
        Hahahaha kirjoitti:

        "Naama on hyvän näköinen, naiset vie.
        Tosi tyhjä olo monesti, toisin tekisin jos vaihtaa voisin"

        Jaa naiset vie. Taidatpa olla tosi heikko mies kun ihan väkisin vievät. Pitäisköhän sun tehdä ilmoitus raiskauksesta. :D

        "Pitäisköhän sun tehdä ilmoitus raiskauksesta. :D"
        Ehkä pitäis:)
        Alkoholilla taitaa olla osuutta joka jutussa,
        tyhjä olo on maata sitten yksinään krapulassa
        ja morkkiksissa.


    • Pano-Pertti

      Harrastaisin yhden yön juttuja vaikka (lähes) joka yö, jos se olisi mahdollista. Minkäs minä luontaisille luolamiesvaistoilleni mahdan.. :) Mutta se sitten edellyttäisi, että olisin joko Brad Pitt tai nainen. Enkä ole kumpikaan.

      Mutta todellisuudessa kumppaneita on kertynyt ehkä noin 80-90 kappaletta, joista yhden illan juttuja ehkä puolet, maksullisia vähän toista kymmentä, ja loppujen kanssa sitten hieman pitempiaikaista säätöä.. Ikää 30v.

      • vittumainen juttu että ei oo siunattu Brad Pitin lärvillä tai pimpalla,mäkin oisin siinä tapauksessa ehtiny kyllästyttää/turruttaa itseni jo erilaisiin kokemuksiin niin pahasti että voisin suosiolla alkaa eleleen sitä ns perhe-elämää.Nyt käy aina niin et kun on jtn säätöä jonkun ihan ok muijankin kanssa tulee sellanen tunne et ei saatana,jtn on vielä kokematta ja huomenna vastaan saattaa kävellä vielä parempi eukko ja sanoa et let's go.


      • Pano-Pertti
        yrmio kirjoitti:

        vittumainen juttu että ei oo siunattu Brad Pitin lärvillä tai pimpalla,mäkin oisin siinä tapauksessa ehtiny kyllästyttää/turruttaa itseni jo erilaisiin kokemuksiin niin pahasti että voisin suosiolla alkaa eleleen sitä ns perhe-elämää.Nyt käy aina niin et kun on jtn säätöä jonkun ihan ok muijankin kanssa tulee sellanen tunne et ei saatana,jtn on vielä kokematta ja huomenna vastaan saattaa kävellä vielä parempi eukko ja sanoa et let's go.

        Samanlaiset tuntemukset on itsellänikin... Teini-ikä meni tietyssä mielessä vähän "ohi" erinäisten asioiden vuoksi, ja elin siis silloin pahassa puutteessa. Nyt olen yrittänyt ottaa vahinkoa takaisin, mutta paljon on vielä kokematta. En usko, että pystyisin yksiavioiseen suhteeseen tässä vaiheessa elämää... Toisaalta aika harva mies loppupelissä pystyy, vaan kyllä hyvin suuri osa miehistä tilaisuuden tullen pettää. Toki moni naisistakin.

        Mutta mun mielestäni miestä ei ole suunniteltu yksiavioiseksi eläimeksi.


    • neiti X

      Ja ikähän on 23v. Menetin neitsyyteni 13vuotiaana josta lähtien satunnaisia kumppaneita on kertynyt n.10 vuodessa.
      Emmä tiiä. Kaikki on niin suhteellista. Kertooko toi luku nyt mitään. Ei niitä hyviä miehiä ole olemassa. Kaikissa on jotai vikaa...

      • Tollo84

        Minua ei voisi vähempää kiinnostaa panetella/moralisoida, mutta menetitkö neitsyytesi todella 13-vuotiaana?! Itse tuon ikäisenä rakensin legoja, pelasin Command & Conqueria ja haaveilin supervoimista..

        Oletko ns. hyvännäköinen nainen, vaiko se "viimeinen oljenkorsi"(mielenkiintoisa kysymys, johon en odota saavani vastausta..)?

        Olet pitänyt aika jämptiä kirjanpitoa kun olet pysynyt laskuissa noinkin pitkään.


      • löytyykö hyviä

        Mitä, jos muuttaisit toimintatapojasi, saattais löytyä niitä hyviäkin miehiä. Se on usein itsestä kiinni. Noilla luvuilla tulee kyllä kyyniseksi, ei ole ollenkaan ihme.
        Sillä on niitä, hyviäkin, minä ainakin olen löytänyt ja tiedän moniakin. Sensijaan viattomia ei ole, en ole kyllä itsekään, joten sehän on vaan sopivaa..

        niin, minun lukuni.. 39 v / 4


      • ystävä

        rupes jakaa itteensä kanssa kolmetoistavuotiaana.
        On jatkanut nyt samalla lailla 20 vuotta. Luulen että se johtuu siitä ettei hän saanut rakkautta kotonaan, ei missään vaiheessa.


      • huomaan
        ystävä kirjoitti:

        rupes jakaa itteensä kanssa kolmetoistavuotiaana.
        On jatkanut nyt samalla lailla 20 vuotta. Luulen että se johtuu siitä ettei hän saanut rakkautta kotonaan, ei missään vaiheessa.

        näinhän se taitaa mennä. Kuten "suviliini" sanoi: " joskus se oli muka hienoo ku sai kenet tahto". Pönkitystä huonoon itsetuntoonhan siinä vain haetaan. Tosin väärässä kohtaa, eihän kukaan seksistä kieltäydy. Seuraaa siis riittää takuu varmasti. Tai sitten noi on provoja kun näyttää siltä että nämä horoimmat tapaukset on kaikki 23 v ?


      • susse
        huomaan kirjoitti:

        näinhän se taitaa mennä. Kuten "suviliini" sanoi: " joskus se oli muka hienoo ku sai kenet tahto". Pönkitystä huonoon itsetuntoonhan siinä vain haetaan. Tosin väärässä kohtaa, eihän kukaan seksistä kieltäydy. Seuraaa siis riittää takuu varmasti. Tai sitten noi on provoja kun näyttää siltä että nämä horoimmat tapaukset on kaikki 23 v ?

        Niin, enpä tiedä oliko tuo "suviliini" provo, mutta voin allekirjoittaa saman asian (jonka nyt huomasin ajatellessani aiempaa seksielämääni).Runsas kumppanieni määrä (minä n22 ja 40 kumppania) johtui osittain huonosta itsetunnostani (näin jälkeenpäin ajatellen).Oikeastaan itsetuntoni ei ollut enää niin huono aktiivisimman seksielämäni aikana, mutta voi olla että hain noista yhdenyön suhteista pönkitystä joskus yläasteaikoina hieman alamaissa olleelle itsetunnolleni.Siihen yhdenyönsuhteiden oravanpyörään jäi jotenkin koukkuun kun huomasi miten helppoa sitä seuraa olikin yhtäkkiä saada, kun aikaisemmin oli ollut täysin vailla ihailua eikä kukaan ollut osoittanut olevansa kiinnostunut.Sanon vaan että aika moni nainen/mies menisi vastaavassa tilanteessa sekaisin, kun yhtäkkiä huomaa että kumppaneita olisi tarjolla joka puolella ;) Viisaintahan olisi tietysti ollut jättää homma siihen että olisi vaan ottanut vastaan saamansa ihailun ja olisi saanut tuntea olevansa haluttu, mutta vaikeaa tästä kaikesta teki se että olin myös hyvin yksinäinen tuolloin ja useinkaan ei voinut vastustaa kiusausta kun valittavana olisi ollut yksinäinen matka kotiin ja kylmä sänky, tai mukava yö (joskus pitempikin suhde) kiinnostavan miehen kanssa ;)


    • Miimu

      Kahden kanssa, joiden kanssa olen myös seurustellut. Tämän hetkisen kanssa olen ollut päälle 2 vuotta ja tulevaisuus näyttää hyvältä, mutta haluaisin enemmän kokemusta eri miehistä.

    • joo

      29 vee mies ja luku on 3, joista 1 (nykyinen) kunnon seurustelusuhteessa. Nuorena touhu olisi ehkä huvittanut mutta silloin olin kamalan ujo...

      Oma tyttökaveri (samanikäinen) menetti neitsyytensä parikymppisenä, eli sen jälkeen pitkän pätkän suhteessa ja oli välissä 3 vuotta sinkkuna ennen kuin alettiin seukkaamaan... pelottaa edes ajatella montako siihen väliin on mahtunut? Moni muija tuntee eron jälkeen itsensä niin petetyksi ja jätetyksi että hakee hyväksyntää siitä että jakaa persettä jokaiselle jolle kelpaa. Ja kyllähän meille äijille kelpaa jos muija tyrkyttää - eikö vain? Pienessä sievässä rimakaan ei oo turhan korkeella. Muija tuntee siinä muka käyttävänsä miehiä hyväksi - kukahan siinä käyttää hyväksi ketä? Vittu että muijat on tyhmiä! Mua ainakin vituttaa miten omakin muija on 3 vuotta persettään jakanut!

      • niin pitää ...

        Jos muijan jakamiset vituttaa niin pitää vaihtaa sellaiseen muijaan joka ei ole jakanut kaikille! Sellaisiakin on olemassa.


    • vilperi

      Onhan jokusen verran tipahdellut. reilusti yli 30 mimmin kanssa on tullut oltua. Nykyään oon siirtynyt vakipano suhteisiin, niitä on pari menossa tällä hetkellä. Lähinnä olen sen takia siirtynyt niihin panosuhteisiin ja jättänyt yhdenilla jutut, koska ei oikein ehdi yhdenillan panoja suoritella, on liian täystyöllistetty olo. onhan ne välillä ihan jees, mutta se muijien pokaus, nauratus, turha skarppaus ja paskan puhuminenon ihan hanurista. Kuuntelet jotain vitun idioottia koko illan, ainoastaan sen takia et pääset panemaan...ei mua kiinnosta enään.

    • About

      Juu ja 24v naisihminen olen.

      Onhan niitä ollut, oikeestaan koko ajan oon kyllä ollut suhteessa myös, harvemmin sinkkuna.
      -myönnettäköön :(

      Nyt ensimmäisessä suhteessa kolmatta vuotta jossa en oo pettänyt.

      Omituista kyllä, tuntuu ettei osaa enää suhtautua miehiin mitenkään.

      -onkohan muille käynyt näin?

      • juupa juu

        Tämän kommentin jälkeen ei kyllä osaa naisiin suhtautua kovinkaan arvokkaasti.


      • sama About
        juupa juu kirjoitti:

        Tämän kommentin jälkeen ei kyllä osaa naisiin suhtautua kovinkaan arvokkaasti.

        Ettäkö sen takia että .minä. asetuin aloilleni et osaa enää suhtautua naisiin?
        Vaiko sen takia että niitä miehiä tätä ennen .mulla. oli monta? (ei niillä kaikilla muilla)
        Vai sen takia että -kummallista kyllä- nykyään taidan vaikuttaa jopa "ujolta" jos joku vahingossa kattoo.


      • mimmi-x
        juupa juu kirjoitti:

        Tämän kommentin jälkeen ei kyllä osaa naisiin suhtautua kovinkaan arvokkaasti.

        Kylläpä olet herkkä hipiäinen.
        Se on hienoa et naisetkin tulee ja menee miten tahtoo eikä se ole sallittua vain miehille.
        150 on kyllä aika lähellä totuutta mullakin.
        so what? 26v nainen
        Nauttinut miltei joka hetkestä!!


      • arvokkaasti :)
        juupa juu kirjoitti:

        Tämän kommentin jälkeen ei kyllä osaa naisiin suhtautua kovinkaan arvokkaasti.

        Nait sitten mitä naikkosta tahansa, kuvittele olevasi "ensimmäinen pappi kyydissä". Pidäthän huolen siitä että itse olet harjoitellut tarpeeksi, ja monen kanssa ettei naikkosesi tule pahasti pettymään suoritukseesi :))))))))


      • sama About
        arvokkaasti :) kirjoitti:

        Nait sitten mitä naikkosta tahansa, kuvittele olevasi "ensimmäinen pappi kyydissä". Pidäthän huolen siitä että itse olet harjoitellut tarpeeksi, ja monen kanssa ettei naikkosesi tule pahasti pettymään suoritukseesi :))))))))

        Nimenomaan! Nyt on ymmärretty asia aivan oikein!

        Onhan niitä ollut itse kullakin, toisilla enemmän ja toisilla vähemmän.

        Ja sitäpaitsi...miten ihmeessä se että on varmasti ollut parikymmentä miestä joiden kanssa MINÄ olen seurustellut ja joita MINÄ olen pettänyt vaikuttaa kenenkään suhtautumiseen mihinkään? Paitsi ehkä itseeni.

        Ja olihan sitten mullekin se joku jossain.


      • juupa juu

        "Nyt ensimmäisessä suhteessa kolmatta vuotta jossa en oo pettänyt. "

        Eihän siinä mitään jos sinkkuna harrastelee eri kumppaneiden kanssa mutta ymmärsinkö nyt oikein että sinulla on ollut vakituinen kumppani ja siltikin olet vielä jaellut muille. Sitä en kyllä arvosta ihmeemmin. Ajattelin lähinnä siltä kantilta että jos kaltaisesi naisen kanssa alkaisin seurustelemaan niin tulisi kyllä mieleen että jaatko samalla myös kaikille muillekin, ehkä jopa minun kavereillenikin. Ei kovin hyvä pohja alkaa rakentamaan vakavampaa suhdetta. Mutta sehän on vain minun vanhakantainen näkemykeni ;). Ja taudit leviää...


      • Pano-Pertti
        mimmi-x kirjoitti:

        Kylläpä olet herkkä hipiäinen.
        Se on hienoa et naisetkin tulee ja menee miten tahtoo eikä se ole sallittua vain miehille.
        150 on kyllä aika lähellä totuutta mullakin.
        so what? 26v nainen
        Nauttinut miltei joka hetkestä!!

        Kyllähän teidän naisten kannattaa nautiskella kun kerran voitte.. :) Meille miehille 150 seksikumppanin löytäminen ei ole ihan yksinkertainen juttu. Ellei sitten madalla rimaa varpaiden tasolle. Tai siitä huolimatta. (No, rahalla tietysti saa, jos niikseen tulee.)

        Ongelman ydinhän piilee siinä vanhassa "totuudessa", että 10% miehistä hoitelee 90% naisista... Kyllähän siis niitä Pano-Erkkejä on, joille kumppaneita on kertynyt satoja, mutta suurimmalla osalla miehistä on kyllä ollut tyytyminen siihen kymmenkuntaan kumppaniin keskimäärin... Todella hissukat ja "kiltit" miehet sitten naivat heti ensimmäisen naisen, jonka onnistuvat koukkuun saamaan...


      • sama About
        juupa juu kirjoitti:

        "Nyt ensimmäisessä suhteessa kolmatta vuotta jossa en oo pettänyt. "

        Eihän siinä mitään jos sinkkuna harrastelee eri kumppaneiden kanssa mutta ymmärsinkö nyt oikein että sinulla on ollut vakituinen kumppani ja siltikin olet vielä jaellut muille. Sitä en kyllä arvosta ihmeemmin. Ajattelin lähinnä siltä kantilta että jos kaltaisesi naisen kanssa alkaisin seurustelemaan niin tulisi kyllä mieleen että jaatko samalla myös kaikille muillekin, ehkä jopa minun kavereillenikin. Ei kovin hyvä pohja alkaa rakentamaan vakavampaa suhdetta. Mutta sehän on vain minun vanhakantainen näkemykeni ;). Ja taudit leviää...

        En tosiaan ole 3een vuoteen ollut kenenkään muun kuin mieheni kanssa.

        Tiesin kyllä mitä siitä seuraa kun ensimmäisen kerran nähtiin :)
        Se on se pilke silmissä joka muilta puuttuu...Ja onhan se PETO ;) (ei ole syytä mennä merta pidemmäs kalaan...)

        Ennenkuin tapasin mieheni kävin kylläkin 3kk välein testeissä, eikä koskaan mitään löytynyt
        -ja hyvä niin.

        Mies kyllä tietää ja pystyy jopa itse elämään mun entisen elämän kanssa. Viimeisen kerran käytiin testeissäkin kahdestaan, vuoden 2003 alussa.
        -Eikä sen jälkeen ole ollut tarvis.


      • sama About
        sama About kirjoitti:

        En tosiaan ole 3een vuoteen ollut kenenkään muun kuin mieheni kanssa.

        Tiesin kyllä mitä siitä seuraa kun ensimmäisen kerran nähtiin :)
        Se on se pilke silmissä joka muilta puuttuu...Ja onhan se PETO ;) (ei ole syytä mennä merta pidemmäs kalaan...)

        Ennenkuin tapasin mieheni kävin kylläkin 3kk välein testeissä, eikä koskaan mitään löytynyt
        -ja hyvä niin.

        Mies kyllä tietää ja pystyy jopa itse elämään mun entisen elämän kanssa. Viimeisen kerran käytiin testeissäkin kahdestaan, vuoden 2003 alussa.
        -Eikä sen jälkeen ole ollut tarvis.

        -Enkä ANNA

        ...vaan OTAN. ;)


      • totta?
        sama About kirjoitti:

        -Enkä ANNA

        ...vaan OTAN. ;)

        Vitttu, että sulla on väsyneet jutut. Taidat tosiaan olla 15.


      • edelleen sama About
        totta? kirjoitti:

        Vitttu, että sulla on väsyneet jutut. Taidat tosiaan olla 15.

        Luit kai sen edellisenkin viestin?
        On mulla muutakin asiaa ku jauhaa p***aa.

        Mutta se toinen nyt vaan tuli mieleen...Ihmiset asenteella "JAAT ja ANNAT" ja ku joku oikeesti 15v muija itkee ni kysytään et "mitennii pidät ittees hyväkskäytettynä?".

        -Oon täysin samaa mieltä että siihen tarvitaan kaks.

        Mutta jännä juttu että ku joku KOKEE ittensä hyväksikäytetyksi sille sanotaan että siihen tarvitaan kaks.

        Kun joku toinen muija EI koe itseään hyväksikäytetyksi se on tyhmä, tai ainakin h***tin naiivi ku ei nää että "miehethän vaan käyttää sua".

        Ite oon valintani tehny sillon ku oon ne tehny.


    • Msanmbee

      Huhhuh. Melkoisia kurahaaroja tässäkin maassa, oikein yököttää kun ajattelee noita haisevia ja löysiä suonsilmäkkeitä.

      Elimet vain kohtaavat yöstä toiseen eikä mitään lämpöä näy olevan ihmisten välillä.
      Kaikkea pannaan surutta, kaikki on pelkkää pintaa.

      • sama tunne

        Siltä se tosiaan tuntuu, kun näitä juttuja katselee.


    • vain

      25 v ja 1 kumppani joka on vaimoni

      olen hyvännäköinen ja -kroppainen kundi stadista

      siinä yhdessä ja ainoassa on vain sitä jotain, en vaihtais enkä koe olevani kokematon

      • EL77

        Tämä viimeisin toivottavasti jää viimeiseksi. Kaikkien kanssa olen seurustellut. 6vuotta, 5vuotta ja nyt vuoden. Irtosuhteita en ole koskaan harrastanut, enkä harrasta. Minulla seksi ja erotiikka kuuluvat erittäin tärkeänä osana vain ja ainoastaan rakkauteen.

        EL


    • uskollinen

      Olen ollut naimisissa 21-vuotiaasta ja mieheni on ainut seksikumppanini.

    • -suavemente-

      Itse olen 19v. ja ollut vain muutamassa (kyhyt aikaisessa) seurustelusuhteessa ja seksiä en ole harrastanut. Tähän on ehkä syynä se, että yritän suojella itseäni. En viitsi harrastaa seksiä sellaisen ihmisen kanssa kenestä en välitä. Siitä ei kuitenkaan silloin saisi niin paljon irti, kuin silloin jos kyseessä on ihminen josta oikeasti välittää. Kyllä sekin päivä joskus koittaa.. minulla ei ole kiirettä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin pyöräili jalkakäytävällä. Aikuinen ihminen! Vai onko?

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/hups-sanna-marin-ja-joni-rakas-kaahasivat-fillareilla-jalkakaytavalla-paljonkertova
      Maailman menoa
      225
      3295
    2. TULI PALO HAAPAVEELLÄ

      Omakotitalo tuhoutui tulipalossa Haapavedellä varhain torstaiaamuna, pelastuslaitos kertoo. Palokunnan saapuessa kohtee
      Haapavesi
      20
      2306
    3. Toivon vain

      Ettet enää välittäisi. Kun näet niin ohitatko. Ettei silmissäsi loistaisi enää mikään minut nähdessäni. Ei sitä pilkettä
      Ikävä
      4
      1229
    4. Jenni Haukio ja Sauli Niinistö

      Ero. Näinhän se menee kun ikäeroa on riittävästi. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/1c94ff48-185d-4d95-aff5-3e93
      Maailman menoa
      34
      1195
    5. Miten sua nyt

      Pitäisi lähestyä tai ylipäätään suhtautua mihinkään. Kyselenkö kuulumisia vai juttelenko päivän säästä. Vai hymyilenkö p
      Ikävä
      77
      1125
    6. Niina Lahtinen avautuu erikoisesta "krapula-metodista" ennen suoraa lähetystä: "Kuin mulla olisi..."

      Kiitos, Niina! Upeasti vedit TTK-parketilla. Tsemppiä tuleviin tansseihin vaikkapa tuolla "krapulametodilla"! Lue Lahti
      Tanssii tähtien kanssa
      29
      1112
    7. Harmailla autoilla liikkuvat vorot

      Keitäs sankareita nämä ovat? https://www.kainuunsanomat.fi/artikkeli/harmailla-autoilla-liikkuvat-vorot-ovat-tehneet-us
      Suomussalmi
      21
      1075
    8. Kuka on tämä henkilö

      jonka pullukkaprinsessa kertoilee haisevan? Ennen nykyistä se oli erään seksuaalirikoksesta tuomitun tyypin kanssa, muit
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      992
    9. Minä näen sinut

      Näen kuka olet. Osaan laskea. Olen todella, siis todella hämmentynyt, ihastunut, vaivautunut ja ehkä eniten todella epäu
      Ikävä
      27
      895
    10. Tampereella Hämeenkadulla Silmäaseman edustalla on ammuttu

      Tampereen(kin) keskusta alkaa olemaan menetettyä aluetta, samoin lähiöt. Väkivaltaa ja huumeita ym häiriötä. En ihmettel
      Tampere
      68
      883
    Aihe