Huonoin lisäravinne

galluppia

Huonoin lisäravinne gallub. kertokaapa mikä lisäravinne on teidän mielestänne huono/huonoin.

Keksin 5 kpl tähän alkuun joita en ikinä osta. Teen lisäyksiä myöhemmin.

Fast Diet mix
Fast Hera 80
Fast Mass2
Func food mass-blast
Func food pro-slo

40

3897

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mmmmmmzxc

      esim fast dextro

      • sadasdas

        Wrangen proteiinipillerit, anyone? :)


      • rhino
        sadasdas kirjoitti:

        Wrangen proteiinipillerit, anyone? :)

        Saavat ehdottomasti ääneni!!!!


      • Vertaisarvioitu_tutkimus

        Yli 1600 sivua uusinta tutkimustietoa, sairauksien ehkäisy & hoito!

        Tykkäätkö lukea kirjoja? Kannattaa lukea tämä kirja:
        https://www.lifeextensioneurope.com/6th-edition-disease-prevention-and-treatment-life-extension
        Sairauksien ehkäisy ja hoito, esim. lisäravinteilla.
        Uusi 6. painos ilmestyi juuri. Yli 1600 sivua.

        Muista tilausta vahvistaessa syöttää alennuskoodi:
        60130904
        Sillä koodilla 5% alennusta kaikista tämän kaupan tuotteista. Alennuskoodi toimii vain uuden asiakkaan ekassa tilauksessa.
        Lähettävät EU-maa Hollannista, joten tullin kanssa ei tule ongelmia.


    • Swole2

      epäilemättä

    • tribulukset

      Kaikki testoboosterit, tribulus etunenässä. Vielä ei ole keksitty luontaista ainetta joka nostaisi merkittävästi testosteronin määrää ihmisellä. Silti niitä myydään ja mainostetaan isosti.

      • vertaillut

        olisi kiinnostavaa tietää mitä eri kokemuksia sinulla on tribuista.itse aion vielä reflexin tuotetta kokeilla.


    • Robert Gallup

      Oma ääneni menee ylihintaisille tuotteille.

      Muistakaa aina laskea yksikköhinta edes osapuilleen, kun ostatte protskua!

      Hyvä esimerkki ovat muidenkin mainitsemat Wrangen proteiininappulat, jotka eivät ole laadultaan kummoisia mutta joiden kilohinta on kuitenkin jotain 50-60 euroa. Konseptinahan nuo nappulat ovat ihan näppäriä eikä proteiinipatukkaan verrattuina enää niin kalliita kuin jauhoon verrattuna, mutta säälittää aloittelijat, jotka nappailevat peruslisäproteiiniksi nuita brikettejä...

      Toinen esimerkki on FASTin Hera80, joka on törkeän ylihintaista ja erittäin rasvaista pieruheraa. Jos tämä olisi markkinoiden halvinta, esimerkiksi puolet nykyistä halvempaa, voisin harkita ostamista, mutta nykyhinnalla siinä ei olisi mitään järkeä. Sama päteen FASTin Whey3:een, josta suurin osa on tuota samaa konsentraattia ja murto-osa parempaa proteiinia, eli sen hinta - laatu -suhde on markkinoiden huonoimmasta päästä.

      Tasapuolisuuden nimissä voisin huomauttaa, että mielestäni FASTilla on (tai ainakin on ollut) myös ihan kelpo tuotteita, kuten "Reco2"-palkkari ja "Whey "-isolaatti, joita saa/sai hulluna maanantaina ihan hyväksyttävään hintaan. Mutta hinta on aina hyvä katsoa ja verrata vaihtoehtoihin!

      • noviceman

        Tekeekö FAST:in MASSA pulverilla mitään?? Sain 1.5 kg säkin 24 eurolla. Vai onko sama jos sen vetäisi vessan pöntöstä alas..? lisäksi seon todella pahan makuista mansikan makuisena ja vaikea saada alas. Onko kellään kokemusta polyhon tuotteista?? (en ole varma miten kirjoitetaan kun ei muista mutta mustissa pusseissa myydään)


    • tarpeettomia

      Lähes kaikki markkinoilla olevat ns. gainerit! Ovat TÄYSIN tarpeettomia tuotteita, eikä niiden olemassaololle ole mitään ravitsemuksellista perustetta. Nuoret ostaa ja käyttää niitä luullen kehittävänsä lihasta. Todellisuudessa niiden sisältämät nopeat hiilihydraatit, yleensä malto, pilaavat ravitsemiuksellisen kokonaisuuden täysin. Ja usein vielä lopputuloksena on läskiä, ei lihasta, kuten nuoret uskovat ja toivovat.

      Kaikkien valmistuttajien pitäsi poistaa gainerit valikoimistaan. Mutta ei taida tapahtua, kun niillä valitettavasti tehdään tosi paljon rahaa, ylihintaisia kun vielä yleensä ovat.

    • HICA

      HICA

      • sittenkin

        Yllättävän kauan kesti ennenkuin reagoitiin tähän threadiin ja tuli kuin tulikin se HICA ;) Joidenkin lempi parjauksen kohde. Great! LOL ;)


      • Heikki K,
        sittenkin kirjoitti:

        Yllättävän kauan kesti ennenkuin reagoitiin tähän threadiin ja tuli kuin tulikin se HICA ;) Joidenkin lempi parjauksen kohde. Great! LOL ;)

        Tätä ei saanut mainita.


      • ei suinkaan kielletty
        Heikki K, kirjoitti:

        Tätä ei saanut mainita.

        Päinvastoin Heikki K., HICA suorastaan PITÄÄ mainita kaikissa tän tyyppisissä threadeissa, riippumatta siitä onko tuotteesta kokemusta ;)


      • kuudelta viikolta on
        ei suinkaan kielletty kirjoitti:

        Päinvastoin Heikki K., HICA suorastaan PITÄÄ mainita kaikissa tän tyyppisissä threadeissa, riippumatta siitä onko tuotteesta kokemusta ;)

        Jos tuotteen hinta kuudelta viikolta on 120€, eikä käytöllä saavuteta yhtään mitään, niin se saa ihan oikeutetusti huonoin lisäravinne-tittelin.


      • Hicaaa EI
        kuudelta viikolta on kirjoitti:

        Jos tuotteen hinta kuudelta viikolta on 120€, eikä käytöllä saavuteta yhtään mitään, niin se saa ihan oikeutetusti huonoin lisäravinne-tittelin.

        Hica on huonoin, boikottiin tuommoista myyvät firmat, ei taida olla mitään moraalia kun surutta rahastetaan ihmisiä.


    • RodeTheMan

      1.Gamma-oryzanoli. Jotka aineen tietää, ei tarvinne selittelyjä. Oikea myyntivaltti joskus aikoinaan. Piti kasvattaa lihaksia, en edes muista miten paljon. Purkin kupeessa oli merkintä: EI KASVUIKÄISILLE!

      2.Tästä johdettiin myös joku aine. Sillä ei kai todettu muuta hyötyä, kuin rasitti maksaa suurina annoksina. Joku 3 kirjaiminen yhdistelmä taisi olla.

      3.Kreatiini-puryvaatti. Ei kaipaa selittelyjä.

      4.Weider Mega mass 2000. Kun tämä lanseerattiin markkinoille, oli mainokset niin hyviä, että ehdottomasti kuuluu tähän listaan.

      5.Tätäkään nimeä en muista, mutta myytiin sellaisissa pienissä ampulleissa. Mainoksessa oli teksti: AMMATTILAISKÄYTTÖÖN. Jotain aminohappoja tms.

      6.Animal stack yms. animal shit. Ei kaipaa selittelyjä.

      7.Joint fuel. Vahvistaa rustoja. =)))

      Tässä joitakin. Luulen, että tuosta hicasta saadaan vielä yksi lisäys tähän listaan. Kuuluu sarjaan "kasvattaa joidenkin lompakkoa". Mut siitäkin joku maksaa kalliit oppirahat. 120 egee... aika suolanen hinta!

      • utelias3

        Kreatiini-puryvaatti. Ei kaipaa selittelyjä.


      • Käyttäjä

        ...nimittäin Joint Fuelista.

        Olen käyttänyt glukosamiinia silloin tällöin jokusen purkillisen, ja kyllä se mielestäni hiukkasen niveliä vetristää ja kroonista polvikipua keventää.

        Tosin tuo Twinlabin tuote on sikamaisen hintainen, eli rahatilanteesta riippuu, kärsiikö ennemmin nivelissä vai lompsassa. Itse ostan aina käydessäni jenkeistä useamman purkin jotain halpaa glukosamiinia, esim. Kaizen-merkkistä. Se maksaa kai jotain viidesosan Joint Fuelin Suomi-hinnasta.

        Muuten nuo mainitsemasi tuotteet ovat melkoista paskaa ja varsinkin hintaansa nähden huonoja sijoituksia.

        Itse voisin lisätä listaan vielä kaikki kokeilemani testobuusterit ja methoxyisoflavone-tuotteet: monta sataa hukkaan heitettyä euroa!


      • RodeTheMan
        utelias3 kirjoitti:

        Kreatiini-puryvaatti. Ei kaipaa selittelyjä.

        No perusteluna on monohydraattia kalliimpi hinta ja usean käyttäjän tyytymättömyys aineeseen.

        Monohydraattia pidetään huonona, koska se kerää nestettä, mutta juurikin tuohon ilmiöön perustuu suurelta osin koko kreatiinin toiminta. Pyruvaatti ei kerää nestettä, eikä täten myöskään toimi. Tämän on useat käyttäjät todenneet.

        Hauskan tilanteesta tekee se, että kun monohydraatti tuotiin markkinoille, niin sitä testattiin erilaisilla ponnistuskokeilla. Tarkkoja tuloksia en muista, mutta monohydraattiryhmän tuloskehitys oli kuitenin huomattavaa verrattuna vertailuryhmään.

        Kun putyvaatti tuotiin markkinoille, tehtiin sama tutkimus monohydraatti ja putyvaatti ryhmille. Tulos nyt osoittikin, että monohydraattiryhmässä ei tapahtunut mitään tuloskehitystä, kun sitävastoin puryvaattiryhmän tuloskehitys oli huomattavasti suurempi, kuin monohydraattiryhmällä.

        Tuollaista luotettavaa tutkimustulosta. =)))


    • dsfsdf

      Maitojauhe pulverit.

    • Player

      Yleisesti tuotteet joissa ei hinta/laatu/toimivuus -kriteerit kohtaa. Tuotteita on siis aivan liikaa jotta niitä jaksaisi alkaa kirjoittamaan :-)

      • Jaakobbi

        No kerro mikä on huonoin.


      • Player
        Jaakobbi kirjoitti:

        No kerro mikä on huonoin.

        No vaikeaa on jo se millä kriteereillä joku on "huonoin". Keskitytään mielummin hyviin lisäravinteisiin ja niiden esille tuomiseen. Tietenkin tapauskohtaisesti jos joku tuo jonkun tuotteen esille ja siitä kysyy jotain sekin on arvioitava niinkuin asia on, joskus negatiivisesti.


    • Kaljumaha

      tosi huono on myöskin All stars tuotesarja, jossain vaiheessa Vallin mainosti cell-tech tyylistä All stars tuotetta lupaamalla 8kg painonlisäystä kuukaudessa

      • 16voipakettia

        Kyllä on ollut kunnon kusetusta vuonna 2005


    • wrestlingfani

      Nuorena ja tyhmänä ostin HMB, CLA, OKG tuotteita kun piti saada penkki 100kg nopeasti. En huomannut MITÄÄN vaikutuksia! Paitsi se, että tuskan hiki otsalla piti yrittää nostaa kovempaa kun tuli niin kalliiksikin.

      Ei ne kalliit tuotteet toimi, muuten niitä ostettaisiin paljon ja hinta laskisi massatuotannon myötä.

      Esim. joku tavallinen oliiviöljypullo Lidlistä on tehokkaampaa kuin nuo huiputustuotteet yhteensä.

      • Nopeesti nopeesti

        Mun piti saada ja nopeesti 200 kg penkistä eikä onnistunu, paskoja tuotteita vaikka käytin myös proteiinia!

        Esim. joku tavallinen rahka K-kaupasta on
        tehokkaampaa kuin nuo huiputustuotteet yhteensä.


      • wrestlingfani
        Nopeesti nopeesti kirjoitti:

        Mun piti saada ja nopeesti 200 kg penkistä eikä onnistunu, paskoja tuotteita vaikka käytin myös proteiinia!

        Esim. joku tavallinen rahka K-kaupasta on
        tehokkaampaa kuin nuo huiputustuotteet yhteensä.

        ...no kyllä se proteiini sentään toimii, eipäs liioitella!


    • Tieto.kulkee.hitaasti

      Tämän ketjun perusteella jo vuonna 2005 oltiin asoista perillä, mutta vasta viime aikoina on lisäravinteiden huonosta laadusta alkanut enemänkin juttuja olemaan.

      5 Signs Your Protein Is Garbage
      https://www.youtube.com/watch?v=MMteCrIPXrA

      Kun proteiinijauhe ei ole enää pelkkää proteiinijauhetta
      https://www.bodylab.fi/shop/kun-proteiinijauhe-ei-601c1.html

      Onko BCAA:si tehty sian karvoista ja ankan sulista?
      https://www.bodylab.fi/shop/onko-bcaa-si-1349c1.html

      Lisäravinteiden laatuerot – kuluttaja markkinoinnin vietävänä
      https://www.voimapuoti.com/blog/post/2-lisaravinteiden-laatuerot-.html

      Lisäravinteiden imeytyvyyksistä
      https://www.voimapuoti.com/blog/post/5-lisaravinteiden-imeytyvyyksista-.html

      • MarjikselleBanaania

        Ei se laatu ole huonoa.
        Se on ihan sitä mitä pitääkin.
        Porukka ei vain ymmärrä että ne on lisäravinteita. Lisä.
        Eli sitten vasta lisiä kun perusasiat on kunnossa ja kuntoilu sillä tasolla kun kuuluukin.
        Eli lisäravinne sen mukaan mikä on tavoite ja miten pystyy/haluaa syödä ruokaa.


    • rplpsk

      Ne kaikki on huonoja. Poislukien monivitamiini.
      Ravintolisissä on sellainen juttu että niillä ei saa korvata monipuolista ruokavaliota mutta jos ruokavalio on monipuolinen niin silloin niitä ei tarvita.

    • kutamiiluu

      Ostin 90 luvun alkupuolella yhdestä ravinne kaupasta siis ihan yleisestä jotain testo kapseleita ja ne kyllä potki lujaa sarja painoihin siis kaikkiin tuli 10kg lisää aika äkkiä mutta aina kun heitti pari naamaan otti vähän aikaa sydämmestä ja muutenkin tuli vähän outo fiilis huomasin kans että päärynää rupes välillä kiristään vanne aika pahasti, kun tajusin lievät sivuoireet vedin ne vessanpöntöön rupesin ettiin tietoa niistä niin ne tuli puolasta ja ne hävis aika äkkiä kaupasta eikä oo näkyny niistä olis jotkut ehkä tykänny ei mulla muuta. ps paskaa ne on kaikki.

    • rippeli

      Ripulipaska ämpäri 10 kiloa treenin päälle. Suoraan ämpäristä kaatamalla suuhun osa roiskuu rinnalle ja lattialle mutta sitten piehtaroin siinä paskassa koska se on ihanaa.

      • rippeli

        Anteeksi psykoosissa luulin että paras lisäravinne oli haussa.


    • virostasäästöjä

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15130164/persu-veikko-vallinin-vanhat-nettikirjoitukset

      "Aikoinaan Jippii:n pahamaineisella Ajankohtaista -foorumilla nimimerkillä V.V. kirjoittanut henkilö on tamperelainen persuvaltuutettu Veikko Vallin. Hänestä ollaan tekemässä tällä hetkellä kuuluisaa eräässä mediaassa joka julkaisee juttua ja valittuja lainauksia hänen kirjoituksistaan.

      Niissä hän mm. mitä törkeimmin sävyin kertoo vihaavansa suomalaisia työntekijöitä ja ammattiliittoja, kehuskelee kuinka on siirtänyt FAST -urheiluravinneyrityksensä tuotannon Viroon ja kuinka kiertää veroja minkä ehtii, on mm. muuttanut Portugaliin.

      Olisi kiintoisaa tietää kuinka mies itse aikoo kommentoida kirjoituksiaan, tai perussuomalaisten nykyjohto. Ne ovat nimittäin lähes törkeintä solvausryöppyä mitä juuri missäänpäin nettiä olen itse henk. koht. nähnyt. "

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10300
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4563
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3104
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2714
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1889
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe