Miten saan varatun miehen itselleni

rakastunut nainen

Tapailen satunnaisesti parisuhteessa olevaa miestä. Olemme nähneet noin kuukauden verran ja joka päivä soittelemme. Olen hyvin rakastunut tähän mieheen ja haluaisin hänet kokonaan itselleni. Mies on kyllä osaittanut että on hyvin kiinnostunut minusta ja että olen juuri sellainen nainen mitä hän on etsinyt, mutta hän haluaa katsoa rauhassa miten tämä meidän suhde kehittyy. Eikä halua sitä ennen jättää tyttöystäväänsä. Ymmärrän tämän, mutta pelkään että satutan itseäni olemalla näin. Jos olen aina "kakkonen". Mitä minun tulisi tehdä, annanko vain ajan kulua ja odotan että hän on valmis tekemään päätöksen. Onko parempi etten painosta miestä. Miten saisin miehen kokonaan itselleni?

42

10693

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raili69

      tutustu siihen mieheen rauhassa. ota aikaa.
      Kuukausi on todella lyhyt aika suhteessa, odota ainakin puoli vuotta ja tee sitten uusi päätös.

      Katso minkälainen se mies oikeasti on
      Vaikka varatun vieminen on väärin niin jos sinun on pakko tehdä se, tee se järkevästi

    • Memmi

      Anna varatun miehen olla. Sinä olet varalla, etkö näe? Hän ei halua jättää tyttöystäväänsä, jos hänellä ei ole uutta valmista suhdetta, johon hyptätä! Jos hän olisi niin kauhean rakastunut sinuun, kuten antaa ymmärtää, hän tietäisi kyllä mitä haluaa, eikä missään nimessä pitäisi sinua aasina, jonka turvan edessä roikotetaan porkkanaa, että saataisiin se tekemään niinkuin halutaan.
      Tee asiasta loppu ennenkuin satutat itsesi pahemman kerran. Puhun kokemuksesta.

      • Harare

        En puhu kokemuksesta mutta vahvasti on se käsitys että ei se ukko jätä entistä eukkoa.
        Ja jos aattelee kaikkea eroon liittyvää, omaisuuden jakoa ja lapsia ym. niin se prosessi saattaa olla se pointti ettei se äijä uskalla ottaa riskiä kanssasi -mitäs jos et olekaan loppujen lopuksi sellainen jota hän odottaa.
        Mutta ole lelu niin kauan kuin voit ja kärsi sitten myöhemmin. Ota hetkestä kiinni. Elämäähän se vain on. Ja loppujen lopuksi kokemisen arvoista.


      • miehen logiikalla

        Se mies pettää siis vaimoaan sun kanssa. Se on varmaan kivaa vaihtelua, voi viettää hyviä hetkiä ilman arkisia "kuka käy kaupassa" ongelmia. Jos se mies ei tässä vaiheessa ole valmis jättämään entistä, ei se sitä tee niin kauan kun sä jatkat kakkosena olemista.

        Jos sä kuvittelet että aika muuttaa jotain, niin mitä? Mä en käsitä. Mies on eläin, ja saalistaa. Itsellänikin on tämä vietti tallella ja katselen naisia ja fantasioin heidän iskemisestä, mutta tuollainen kaksinaamainen touhu ei multa onnistuisi.

        Toi mies on eläin ja hakee saalista. Älä edes kuvittele että saalistus loppuu jos päädytte yhteen.

        Tunnen pari tuollaista miestä, ja siinä ei oo yhdelläkään naisella kivaa, ei ykkösellä eikä kakkosella.

        Jos haluut kiusata itsees oikee pitkän kaavan mukaan, järjestä asiat niin että sen vaimo saa tietää teidän suhteesta, ja heittää ukon pihalle. Se tulee tosi nopeesti sun luokse, ja sama kierros alkaa taas alusta... Sit oot se ykkönen, vähän aikaa!


      • honey
        Harare kirjoitti:

        En puhu kokemuksesta mutta vahvasti on se käsitys että ei se ukko jätä entistä eukkoa.
        Ja jos aattelee kaikkea eroon liittyvää, omaisuuden jakoa ja lapsia ym. niin se prosessi saattaa olla se pointti ettei se äijä uskalla ottaa riskiä kanssasi -mitäs jos et olekaan loppujen lopuksi sellainen jota hän odottaa.
        Mutta ole lelu niin kauan kuin voit ja kärsi sitten myöhemmin. Ota hetkestä kiinni. Elämäähän se vain on. Ja loppujen lopuksi kokemisen arvoista.

        olen samassa tilanteessa, välillä mietin omaa eroa mutta on ehkä kivempi näin ja pitää toisen kanssa vain hauskaa. vaikka hän usein puhuu yhteen muutosta, mut mulla on kans epäilys olisko hänestä siitä.


    • Jussipussi

      ...on kertonut, että kotonakin seksi sujuu paremmin, kun välillä saa vierasta. Mietihän sitä! Hän saattaa sanoa, että ei enää rakastele vaimonsa kanssa, mutta mistä sinä voit tietää mikä on totuus... Heillä voi mennä varsin kivasti kotona, mutta miehestä on kiva saada välillä vaihteeksi vierasta pimppaa.

      Siskoni oli nuorena kakkosena useammallekin miehelle (ei yhtä aikaa) tyhmyyttää - rakastui yleensä aina varattuihin. Jälkeenpäin hän on myöntänyt, että ei miehet koskaan jätä vaimojaan, vaikka he kuinka vakuuttelevat. Vain tyhmät ottavat heidän vakuuttelunsa todesta.

      Hyvä repliikki aiheen tiimoilta oli elokuvassa "Loma", jossa mies lopulta sanoi rakastajattarelleen, että "...tarvitseehan vaimo miestä - siinä missä sinäkin...". Ja niinhän se varmasti onkin!

      • Sir Mickey

        Miehelle on tärkeä asia saada tuntea olevansa tarvittu. Tämän takia useimmat eivät jätä vaimoaan. Tarvitseehan hän miestä. Jos kuitenkin olisi nyt niin, että syy siihen, miksi mies ylipäänsä on kiinnostunut toisesta naisesta, olisi se, että hän ei enää tuntisi itseään kotona tarvituksi, uskoisin, että mies tällöin jättäisi vaimonsa. Eihän silloin olisi enää mitään syytä olla yhdessä se impulsiivisempi mielenkiintokin jo kohdistuisi muualle.

        Varattua himoitsevan naisen on tehtävä itsensä hyvin tarvitsevaksi ja toivottava, että se ensimmäinen nainen kotona ei enää välitä vaan esim. laiminlyö miehensä itsestäänselvyytenä. Tällöin mies saa uudelta naiselta sekä tarvitsemansa että oman tarvittuuden tunteensa.


    • tuuli-juulia

      Älä suostu tapailemaan varattua miestä! Vaikka päätös sattuu, se pelastaa sinut roikkumasta epävarmassa jutussa mahdollisesti pitkänkin ajan. Kerrot miehelle, että et halua suhdetta varattuun mieheen, etkä halua jatkuvalla yhteydenpidolla ja tapailulla satuttaa itseäsi. Jatkat elämääsi ilman miestä, vaikka tunne ei tietenkään kieltämällä katoa. Jos mies pysyy nykyisessä suhteessaan, aika kyllä auttaa sinua hyväksymään, että hän ei ollut sinua varten. Toisaalta, jos hän huomaa rakastavansa sinua, ikävöi kun ette ole missään tekemisissä aikoihin, hän saattaa nopeammin päätyä siihen ratkaisuun, että lopettaa nykyisen suhteensa. Toivoisin, ettet alentuisi yrittämään rikkoa heidän välejään, vaan vetäytyisit syrjään odottelemaan, miten käy!

      Vaikea tilanne, voimia ja jaksamista :)

      • Molli

        Tuuli-Juulian kanssa, lopeta ajoissa, leikit mielenterveytesi kanssa.Minä hölmö hankin (tällä hetkellä jo rakkaan )varaventtiilin ja näin pääsin eroon varatusta miehestä. Nyt mies on huomannut ettei voi elää ilman minua ja on eroamassa ja pyrkii takaisin. Olen sekaisin ja peloissani, koska kohta satutan jomapaakumpaa miestä. Joista toinen on täysin syytön tähän kaikkeen. Älä aloita tätä leikkiä.


    • -vaimo-

      Ota yhteys vaimoon ja kerro suhteestanne. Minä ainakin haluaisin tietää jos mieheni eläisi kaksoiselämää.Uskon että vaimolle on pelkkä helpotus kun saa tietää ja näin hänkin voi alkaa elämään oikeaa elämää ja etsimään sitä aitoa rakkautta.Ota yhteys vaimoonsa! Ei taatusti suutu vaan päinvastoin kiittää sinua tiedosta ja antaa siunauksensa teidän suhteelle! Ja mies on omasi alta aikayksikön!

    • Lunatic

      No johan tuon vastauksen saitkin, eli et varmaan mitenkään saa sitä miestä kokonaan itsellesi. Ja mietipä: haluaisitko sellaisen miehen? Jos pettää nykyistään, miksi ei sitten sinua? Älkää hyvät naiset (ja miehet) eläkö moisissa harhoissa, jos toisen omaa on pakko saada, niin olkaa edes realisteja. Jäämällä "kakkoseksi" pitkiksi ajoiksi pilaat vain omaa elämääsi.

    • jää kakkoseksi

      Tuo kuulosti tutulta, mutta omassa tilanteessa kumpikin oltiin naimisissa. Erosin ensin itse, koska en olisi pystynyt jatkamaan sen kaiken jälkeen mieheni kanssa. Ja toinen jatkoi perhe-elämäänsä päästämättä minua elämään omaa elämääni.
      Lopulta kaikkien hermot oli niin kireällä että päätimme (tai hän päätti) lopettaa meidän jutun.
      Emme olleet vähään aikaan missään tekemisssä, mutta ikävä minuun ajoi hänet avioeroon...En väitä että meille tulisi helppo elämä yhdessä, mutta ainakin olemme käyneet kumpikin niin kovan koulun lävitse, että helpolla emme toisistamme luovu

      • joku vaan

        Niinpä, teillä kävi tuuri?
        Ei kaikkia miehiäkään kannata lokeroida tyyliin, kerran pettää, aina pettää...
        Kukaan ei pysty sanomaan toisen perhe-elämästä, onko se helvettiä vai päinvastaista. Päälisin puolin kaikki näyttää olevan ok, mutta mutta...

        Lähipiirissä tuli ero, riitaisa sellainen, johon jouduin pakosta mukaan (siis sovittelijaksi). En ensin tahtonut uskoa miestä (kaveri), mutta liian moni asia, jotka olin ite pannut merkille, osui kohdalleen. Kaveri petti vaimoaan useankin naisen kanssa (avioero ei käynyt ex-vaimolle silloin millään, kuulemma mikään ei käynyt), mutta löysi matkalla uuden "tyttöystävän". Nyt ovat olleet puolvuotta yhdessä, eikä mitään merkkejä kyllästymisestä näy. Kaverikin tuntuu olevan onnellisempi moniin vuosiin, se muutos oli helppo huomata. Tosin olen onnellinenkin, tuli nähtyä sekin kun nainen vetää nyrkillä turpaan (huuli halki), puhumattakaan muista asioista joita oli jatkunut vuosikausia.

        Exvaimo ei vieläkään lopeta kummankaan haukkumista vaikka hänelläkin on jo "uusi mies".

        Pahitenhan tästäkin kärsii lapset. Mikä oli kaverillekkin kova paikka, varmaan lapset pitkittivät "tuhoon tuomittua" liittoa vuosia.


    • Freespoken

      Onnea vaan sinulle. Jos onnistut hänet toiselta naiselta viemään, toivon että joku muu nainen tekee sinulle saman.

    • alkuper...

      Eli me ei olla harrastettu seksiä, joten jotain tunteita miehellä varmasti on minua kohtaan. Onhan se silti väärin tapailla varattua miestä. En vaan voi sille mitään että rakastan tätä miestä! Varmasti parasta olisi lopettaa koko suhde ja katsoa mitä mies tekee...

      • Memmi

        Tottahan uusi ihastus aina herättää kivoja tunteita ihmisessä, tiedän sen itsekin pitkässä parisuhteessa eläneenä! Piristää kummasti päivää kun tietää, että elämässä on muutakin kuin harmaata arkea ja omalla painollaan kulkevaa kotielämää. Ja kun tasaista arkea elävä saa huomiota kodin ulkopuolelta, todellisuudentaju häviää, eikä tule mieleenkään, että joka suhteeseen se arki lopulta koittaa.

        Mutta naulan kantaan: lopeta suhde ja katso mitä mies tekee. Jos ruikuttaa perään, älä anna periksi ennen kuin hän on vapaa entisistä sitoumuksistaan.
        Näin minä tein - vaikka kuinka mies olisi sinänsä kiinnostanut, tyrmäsin hänen lähestymisyrityksensä, koska hän oli varattu. Avoliitossa, ei kihloja, ei lapsia, mutta varattu mikä varattu. Pari vuotta meni näin, kunnes hän erosi, muutti omilleen ja vasta jonkin aikaa sen jälkeen suostuin lähtemään hänen kanssaan treffeille.
        No, nyt ollaan oltu yhdessä reilu vuosi, kihloihinkin on ennätetty ja rakkaus kukoistaa päivä päivältä kauniimmin :)

        Näinkin voi siis käydä, mutta tilanne voisi olla toinen, jos olisin ruvennut kakkoseksi.

        Sinäkin olet ykköspaikan arvoinen!


      • alkup.....
        Memmi kirjoitti:

        Tottahan uusi ihastus aina herättää kivoja tunteita ihmisessä, tiedän sen itsekin pitkässä parisuhteessa eläneenä! Piristää kummasti päivää kun tietää, että elämässä on muutakin kuin harmaata arkea ja omalla painollaan kulkevaa kotielämää. Ja kun tasaista arkea elävä saa huomiota kodin ulkopuolelta, todellisuudentaju häviää, eikä tule mieleenkään, että joka suhteeseen se arki lopulta koittaa.

        Mutta naulan kantaan: lopeta suhde ja katso mitä mies tekee. Jos ruikuttaa perään, älä anna periksi ennen kuin hän on vapaa entisistä sitoumuksistaan.
        Näin minä tein - vaikka kuinka mies olisi sinänsä kiinnostanut, tyrmäsin hänen lähestymisyrityksensä, koska hän oli varattu. Avoliitossa, ei kihloja, ei lapsia, mutta varattu mikä varattu. Pari vuotta meni näin, kunnes hän erosi, muutti omilleen ja vasta jonkin aikaa sen jälkeen suostuin lähtemään hänen kanssaan treffeille.
        No, nyt ollaan oltu yhdessä reilu vuosi, kihloihinkin on ennätetty ja rakkaus kukoistaa päivä päivältä kauniimmin :)

        Näinkin voi siis käydä, mutta tilanne voisi olla toinen, jos olisin ruvennut kakkoseksi.

        Sinäkin olet ykköspaikan arvoinen!

        Kiitos kannustavista sanoista! Tosiaan näin se on tehtävä. Näkee sitten miehen todelliset tunteet ja onko valmis lähtemään avoliitostaan.


      • honey

        ei mekään seksiä harrasteta vaikka puol vuotta on tapailtu. ja ihastuneita jo monta vuotta.
        mut voishan sitä kokeilla et lopettais touhun ja katsois eteniskö se..


      • ja vielä......
        Memmi kirjoitti:

        Tottahan uusi ihastus aina herättää kivoja tunteita ihmisessä, tiedän sen itsekin pitkässä parisuhteessa eläneenä! Piristää kummasti päivää kun tietää, että elämässä on muutakin kuin harmaata arkea ja omalla painollaan kulkevaa kotielämää. Ja kun tasaista arkea elävä saa huomiota kodin ulkopuolelta, todellisuudentaju häviää, eikä tule mieleenkään, että joka suhteeseen se arki lopulta koittaa.

        Mutta naulan kantaan: lopeta suhde ja katso mitä mies tekee. Jos ruikuttaa perään, älä anna periksi ennen kuin hän on vapaa entisistä sitoumuksistaan.
        Näin minä tein - vaikka kuinka mies olisi sinänsä kiinnostanut, tyrmäsin hänen lähestymisyrityksensä, koska hän oli varattu. Avoliitossa, ei kihloja, ei lapsia, mutta varattu mikä varattu. Pari vuotta meni näin, kunnes hän erosi, muutti omilleen ja vasta jonkin aikaa sen jälkeen suostuin lähtemään hänen kanssaan treffeille.
        No, nyt ollaan oltu yhdessä reilu vuosi, kihloihinkin on ennätetty ja rakkaus kukoistaa päivä päivältä kauniimmin :)

        Näinkin voi siis käydä, mutta tilanne voisi olla toinen, jos olisin ruvennut kakkoseksi.

        Sinäkin olet ykköspaikan arvoinen!

        kerran höh höö....


    • Joonas hytönen

      pari kertaa kasvoille ja kaataisin jääkylmää vettä päälle. Et sinä ole rakastunut vaan seonnut. Herää todellisuuteen.

    • näin on

      lopeta suhde välittömästi, se ainoa oikea ratkaisu kaikille kolmelle osapuolille. jos mies rakastaa sinua, lopettaa nykyisen suhteen. muussa tapauksessa etsi sellainen mies, joka on rehellinen, johon voi luottaa ja jolta saa oikeaa rakkautta. sano äijälle, että et suostu kakkoseksi eikä teidän suhde ole oikein ykköselle, kyllä silläkin naisella on oikeus aitoon suhteeseen kuten teillä kaikilla.

    • pusimusi

      Hei, kyllä se mies vain haluaa pitää teidät molemmat. Toinen ei tiedä sinusta mitään. Kannattaa katsella vapaata miestä.Mitä kauemmin jatkat sitä enemmän sattuu kun tulet järkiisi.

    • Ykkösenä kivempi

      Minäkin erehdyin kerran ihan samanlaiseen suhteeseen. Mies ei muka tiennyt, mitä pitäisi tehdä. Ei kuulemma voi noin vain lopettaa pitkää suhdetta. Puolisen vuotta tapailtiin ja aina hän vakuutti kuinka ihana olen jne. mutta edellinen suhteensa vain jatkui samalla. Minä en siihen sitten enää pystynyt. Onneksi kohta löysinkin vapaan, ihanan miehen ja silmäni suorastaan avautuivat omalle sinisilmäisyydelleni.
      Nyt olen puolisen vuotta seurustellut vakavasti. Tässä jokin aika sitten tämä varattu mies otti yhteyttä ja ehdotti tapaamista. Nyt minulla oli helppo sanoa ei. Eikä hänen suhteessaan ollut mitään muutosta tapahtunut. Olisi kai taas halunnut pitää kanssani hauskaa. Kyllähän meillä hyvin synkkasi, ei siinä mitään. Minä en vaan halua olla kakkonen vaan ykkönen. Ja nyt sen huomaan, kuinka suuri ero siinä on. :)

    • on..

      ..jo osoittautunut epärehelliseksi kun pettää vaimoaa.
      Sellaisenko sinä haluat?
      Mä en kehtais kysellä edes tuommoisia asioita täällä.
      Mikä teitä ihmisiä vaivaa?

    • nainen

      Miten saisin pitää rakastaja poikkaystäväni selän takana, että en saisi turppiin?

      • vaatii

        hieman oveluutta.... vilkas mielikuvitus on valttia näissä hommissa. On se vaan kumma, et mikä saa ihmisen tekemään tämmösii juttui. Itse olen aviossa ja salasuhde alulla varattuun mieheen, ei paljon päätä pakota kun näihin hommiin alkaa... Kait se jännitys viehättää, en muuta selitystä kaikelle keksi.
        Ole "kiltti" kotona mutta älä ole yli-innokas mihinkään asiaan niin kyllä se salassa pysyy...


      • oppinut venäl. nainen
        vaatii kirjoitti:

        hieman oveluutta.... vilkas mielikuvitus on valttia näissä hommissa. On se vaan kumma, et mikä saa ihmisen tekemään tämmösii juttui. Itse olen aviossa ja salasuhde alulla varattuun mieheen, ei paljon päätä pakota kun näihin hommiin alkaa... Kait se jännitys viehättää, en muuta selitystä kaikelle keksi.
        Ole "kiltti" kotona mutta älä ole yli-innokas mihinkään asiaan niin kyllä se salassa pysyy...

        Samassa tilanteessa kun se raukka teeman avaaja olen ollut 1 v sitten. Mutta olen oppinut miehiltä sian tavat.
        Se on todella ihanaa pannaa hyvin varastetun ja komean miehen rakkaani selän takana. Pelkän, että rakkaani kuolee mustasukkaisuuteen tai tappaa mut. Mutta hajun perusteella hän rakastaa ja haluaa mua enemmän ja enemmän.


    • ulkom. nainen

      Varattu mies, jolla seksi ja rakkaus sujuu loistavasti, kiihottaa enemmän. Ehkä et kiinnosta hänestä niin paljon, jos hänen ihänää rakkaus kotona loppu.

    • yhteydenpito

      sitten hänen on pakko valita. Ei auta kuin pelata upporikasta tai rutiköyhää. Ovelat selviävät!

    • shhs

      I think you'd better let him where he is and with whom he is.
      There is plenty of men in Finland, why do you have to go top look for someone who has already a girlfriend?
      Would you then trust him in relationship, knowing he has left the girlfriend for you? he could do same thing to you in the future...
      Sad but true, in life there are few rules that have to be respected, if you don't want to have problems in the future, one of this rule is
      DO NOT TOUCH OTHER PERSON'S PARTNER
      the second is
      DO NOT DO TO SOMEONE ELSE WHAT YOU WOULD NOT LIKE TO BE DONE TO U

    • Kukamitähäh!

      "Tapailen satunnaisesti parisuhteessa olevaa miestä.!

      Siis mies on yleensä satunnaisesti vaan parisuhteissa? Vai sinäkö tapailet häntä satunnaisesti?

      Kyseessä on siis mies, joka ei ole naimisissa eikä avoliitossakaan vaan hän seurustelee tyttöystävänsä kanssa? Eli hänellä ei sitten olisi hankalia omaisuuden jakojuttuja ja lasten elatusjuttuja jne.?

      Ja silti sinä tyydyt kakkoseksi? Noin keveän suhteen väliin? Taidat olla bimbo...

    • peter pan

      Ei kannata yrittää mitenkään. Tällä jätkällä
      on jo nainen ja todennäköisesti ei ole kiinnostu-
      nut sinusta vakavammassa mielessä pätkääkään.
      Mitä ilmeisemmin olet hänelle joku objekti ja
      valloitus, jolla tämä ressukka pönkittää huonoa
      itsetuntoaan. Jos hän vähäkään tuntee rakkautta
      naistaan kohtaan, niin hän ei eroa siitä, vaan
      tyytyy syrjähyppyihin kanssasi.
      Toisaalta jos hän eroaisikin ja ottaisi sinut,
      niin muutaman vuoden kuluttua olisit taas kakko-
      nen, koska pojanhan pitää päästä uusia seikkai-
      luja kohti - totta kai. Meillä monilla miehillä
      on kuumat veret.
      Et kai tosissaan ole noin epätoivoinen, että
      pitää hinkua toisen kuormasta?
      Et kai tosissaan anna vetää itseäsi huulesta?
      Heh Heh,,, olen minäkin elämäni aikana sanonut
      ainakin viidelle naiselle, että hän on ainut
      laatuinen ja juuri sellainen nainen jota olen
      etsinyt ja kaikki on mennyt täydestä.
      Muuten blondi vitsit ei ihan ehkä tuulesta temmattuja olekaan. Heh heh heh...........

    • Anonyymi

      Nyt on hyvä hieman etääntyä. Ettet ole liian saatavilla koko ajan. Lopeta soittelu ja anna hänelle tilaa kaivata sinua ja miettiä elämäänsä. Jos olet aina langan päässä niin käy usein niin että jäät 2. sijalla loppuelämäksi. Oot liian saatavilla. Jos vain tekisit niin että elät elämää siis omaa elämääsi enempi. Ehkä hän alkaa ikävöimään sinua. Miettii siten että ehkä pitäs tehdä valinta. Älä siis painosta ketään. Anna kaiken tulla luonnostaan. Ole etäinen mutta tarvittaessa vähän flirtti. Älä ripustaudu kehenkään.

      • Anonyymi

        Asia ei todennäköisesti ole enää olennainen näin 20 vuotta myöhemmin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asia ei todennäköisesti ole enää olennainen näin 20 vuotta myöhemmin...

        Todennäköisesti oletti ja uskoi omiin mahdollisuuksiin enemmän kuin koki? Siksi on hiljaa, pettyi omaan hyväuskoisuuteen toista kohtaan? Näin nämä yleensä päättyy. Kakkosesta harvemmin tulee ykköstä.


      • Anonyymi

        Mies voi ottaa rusinat pullasta, mut miksi vaihtaa suhdetta, jossa näkee paljon myös hyvää yhdessä koettua, jota ei usko kakkoselta saavan, eikä halua kokea niitä turhilta tuntuvia riitoja, joita uusi suhde aina tuo mukanaan. Liian hyvä ensivaikutelma harvemmin on sitä myöhemmin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mies voi ottaa rusinat pullasta, mut miksi vaihtaa suhdetta, jossa näkee paljon myös hyvää yhdessä koettua, jota ei usko kakkoselta saavan, eikä halua kokea niitä turhilta tuntuvia riitoja, joita uusi suhde aina tuo mukanaan. Liian hyvä ensivaikutelma harvemmin on sitä myöhemmin.

        "hyvää yhdessä koettua, jota ei usko kakkoselta saavan"

        Siksi kirjoitinkin minkä kirjoitin, ja siksi liitin linkin. Se mitä on nykyisen ykkösnaaraan kanssa yhdessä koettu on mitättömän arvotonta siihen nähden mitä tullaan kokemaan paremman, ja usein nuoremman, uuden ykkösen kanssa. Ja ollenkaan kaikessa ei uuden ykkösen tarvitse olla parempi naaras kuin nykyinen ykkösnaaras oli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mies voi ottaa rusinat pullasta, mut miksi vaihtaa suhdetta, jossa näkee paljon myös hyvää yhdessä koettua, jota ei usko kakkoselta saavan, eikä halua kokea niitä turhilta tuntuvia riitoja, joita uusi suhde aina tuo mukanaan. Liian hyvä ensivaikutelma harvemmin on sitä myöhemmin.

        Tuo "aiemmin yhdessä koetun" -harha on niin tyypillinen vaihdevuosi-ikäisille ikänaisille, ymmärrettävästi. Tulevaisuudessa ei enää ole sellaista yhdessä kokemista tiedossa jolla olisi miehen kannalta yhtään mitään merkitystä.


    • Anonyymi

      Hutsahtavalla tyylillä ja vihjailuilla tulevista makuuhuoneen puolella tapahtuvista saat varmasti miehen lopullisesti itselleen.

    • Anonyymi

      Yllättävän moni mies pitää tilanteesta jossa hänellä on monta naista yhtäaikaa. Jos yhden kanssa tulee erimielisyyksiä tai nainen esittää epämiellyttäviä vaatimuksia, mies voi mennä aina toisen naisen luo joka ottaa avosylin vastaan.
      Minusta kuulostaa että olet ap polyamorisessa suhteessa. Kakkosnaiset hakeutuu polyamoriseen tilanteeseen ihan tietäen että miehellä on muitakin parisuhteita/parisuhde. Ja sitten vikisevät kun miehellä on muita naisia 🤣🤣🤣

    • Anonyymi

      Eikun vaan sänkyyn ja ilmoita tään tyttö kaverille nimettömänä että ukkos on naimassa sua näin tein mä. Ja sain ukon ja muutakin usein💗💗rakkaudessa sallitaan kaikki

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1937
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1326
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe