stondis

hitaista

Alkaako miehellä yleensä seistä kun tanssii hitaita ja/tai suutelee naista? Ja jos niin käy häpeätkö ja yritätkö peitellä? Minun esimerkkitapauksellani seisoo aina eikä hän mitenkään sitä peittele... seisoo jo ihan pienestä ;)

17

4675

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      Ainakin omassa tapauksessa aika normaalia. Pikkuveikka kun "tavallaan" elää omaa elämäänsä... :)

    • on on

      kiva jos heppi nousee herkästi. Onkohan tää ihan oikella palstalla meinaan vaan että onko sinusta "miehen logiikka" sama kuin "lerssin logiikka".
      Ehkä joillain onkin.

      • hitaista

        tämä oikealla palstalla on... minähän tein lisäkysymyksen: hävettääkö ja peitteletkö? Mutta sinulla varmaan alkoi seistä jo pelkästään siitä kun luit tuon otsikkoni "stondis" niin että veri pakeni aivoista alaraajoihisi niin ettet tajunnut kysymystäni ;)


    • pelle

      No mulla alkaa seisomaan joskus. Kerran tanssin naisen kanssa ja sillä alkoi seisomaan. Tais olla "tytöllä" jotain extraa housuissa, hyi vittu.

      • hitaista

        siinä sekaisin Miriamista ohjelmassa vai? ;)


      • :))))
        hitaista kirjoitti:

        siinä sekaisin Miriamista ohjelmassa vai? ;)

        Miriamilla ei kyllä taida seistä se paikka...


    • caesar

      hitaiden tanssiminen ja suuteleminen on sen verran eroottista toimintaa että väkisinkin siinä alkaa seistä. Jos partneri on vakituinen niin ei se hävetä, vaan kuuluu asiaan.

      Sen sijaan jos jonkun uuden tuttavuuden kanssa tanssitaan hitaita, mutta ei vielä olla sen pidemmällä, niin voihan se olla hiukan noloa jos (...kun) itsellä alkaa seisomaan.

      • no worry

        Itsellä? Vielä nolompaa on se, jos tanssipartnerilla alkaa seisomaan.


    • yyyyyy

      Usein vehkeeni nousee ainakin "puolitankoon" hitaita tanssiessa, enkä sitä mitenkään häpeä, mutta saatan yrittää kyllä peitellä, jos nainen vaikuttaa tyhmältä, eikä luultavasti tajuaisi kyseessä olevan luonnollinen reaktio, vaan luulee siihen liittyvän jotain epäsiveellisiä ajatuksia minun taholtani hänen suuntaansa. (Olisi varmaan ihan oikeassa, mutta se ei ollut pointti...)

    • humalan tilasta,jos tanssit baarissa hitaita niin ei tasan varmasti seiso vaikka ois kuin levottomat kädetkin kaiken lisäksi (on tullu joskus sikailtua aika lailla,mm.tanssiessa ängettyä käsi muijan housuihin yms.).Sit taas tossa kesällä kun hengailin selvinpäin yhden typyn kanssa niin kyllä mulla ainakin silloin alko seisomaan pelkästä pussailustakin / siitä että muija makoili pää mun sylissä suunnilleen haarojen kohdalla.Vaan kun tosipaikka tuli niin eipä meinannu seisoa 6packin jälkeen :(

    • tero

      jos miehellä rupee seisomaan hitaitten aikana, niin naiset ovat hyvillään jos mies menee noloksi, mut jos mies ei häpeäkään seisokkiaan niin naiset loukkaantuvat siitä.jotkut naiset jopa tarkoituksella kiusaavat miehen siihen tilaan, ilman mitään tarkoitusta jatkaa pitemmälle.

      • hitaista

        kanssa tästä ollaan joskus puhuttu -siis tyttöporukalla- että se on iljettävää jos joku tanssin aikana (välttämättä et edes itse tanssi ko. henkilön kanssa) joku tuntematon tyyppi tulee hinkkaamaan kovaa housunpullotustaan lantiotasi vasten. Se on yökköä! Mutta muuten jos hitaita tanssiessa jollain alkaa seistä, en ainakaan itse tee siitä minkäänlaista numeroa enkä edes häkelly.

        Mutta muuten en itse kiusaa miestä sellaiseen tilaan. Niin vain esimerkkitapaukseni kanssa käy, hyvin herästi. En muista että olisin koskaan tanssinut hänen kanssaan ilman sitä pullotusta. Nyt voisin alkaa epäillä, että jos hän kantaa taskussaan vaikka mclightia tai pitkulaisen muotoista kännykkää. Koska se seisokki alkaa jo ihan alkumetreistä!


    • pånu

      Jos on oikein viehättävä nainen, niin alkaa. Tästähän sinun kannattaa olla vain hyvillään! Ja tietenkin riippuu miehestä, alkaako peittelemään. Ujot ja kiltit miehet alkaa epätoivoisesti tunkemaan vaikka käsiä taskuun. Tosi miehet tietää, että se on turhaa: huomaahan sen kuitenkin! Loppujen lopuksi, mitä väliä-> luonnollinen reaktio...

      • hitaista

        sinä taisit vähän imarrella minua! Ja minä taisin tästä vähän häkeltyä ;)


    • parasmä

      nyt tiän kaiken

    • Ompahan joskus sattunut tuollanenkin häverikki.

      Daami kun huomasi sen niin tanssiminen loppui siihen.

    • Itselläni on joskus seissyt tanssikurssilla. Se vähän hävetti. Nykytilaa en tiedä, sillä en ole tanssinut naisen kanssa, kun kerran lähivuosina. Meinasin mennä kyllä taas muutamalle tanssikurssille. Esimerkiksi salsa tanssi kiinnosti ja samoin joku monipuolinen tanssiopetuskurssi. Ravintolassa en tätä nykyä tanssimassa ollenkaan, sillä olen vähän uskonnollisesti ahdasmielinen alkoholin suhteen ja ravintolakulttuurin.

      Lähinnä on tuttu aamustondis, jota oli runsaasti 20-luvullani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe