Leveälestisiä naistenkenkiä?

paksu

Saakohan mistään naisten juhlakenkiä leveämmällä lestillä? Minulla on todella hankalanmalliset jalat, leveät ja korkeat - ja useimmat pikkukengät eivät mene edes jalkaan, saati että ne olisivat sopivat. Sandaaleista sopivat lähinnä urheilusandaalit jalkaan, mutta nekin näyttävät hölmöiltä, koska varpaani ovat aika lyhyet suhteessa jalan kokoon, joten sandaalin kärkeen jää aina tyhjää.

Eli osaisiko joku antaa vinkkiä, mieluiten Tampereella?

11

14795

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Janna

      Tampereesta en tiedä, mutta Hlesingissä jos pääset käymään, on Mannerheimintiellä kenkäliike (Matin kenkä tjtn sinne päin). Sen ikkunassa mainostetaan leveälestisiä kenkiä.

    • Xaratar

      Katselepa, jos lähiseutusi kenkäkaupoissa on Gaborin tai Riekerin kenkiä.Niitä saa leveällä lestillä. Muistaakseni Gaborissa levein lesti on G ja toiseksi levein H. Rieker teke eloistavia kenkiä, mutta eneimmäkseen Suomesta löytyy vain valmistajan matalia kävelykenkiä.

    • sama vika

      itselläni on leveä jalka ( koko 37 )ja juuri eillen ostin
      Jenny Ara:n kengät. Niistä löytyy myös leveämpiä malleja ja nuorekkaita. Niitä on K- ketjun myymälöissä ( k-kenkä, andiamo) ja sokoksen paikoissa ainakin. Tampereella ainakin sokos ja stockmann uskoisin. Itse ostin sokoksesta, turusta.
      Myös edellämainitut Gaborit ovat myös suosikkejani omiin lättänä jalkoihini.

    • paksujalka

      TheresiaM kengät ovat aivan ihania ja niillä on markkinoiden leveimmät lestit jopa M-leveyteen. (mitä pidemmälle aakkosiin mennään, sitä leveämpi lesti). Löydät niitä varmaan monista kaupoista. Yleensä leveimmät lestit ovat olleet vain H:ta muista merkeistä.

      Paitsi, että jalkani on paksu, se on myös pitkä. Omat kenkäni ostan Spesíaali Koot -kaupasta Tampereelta. Viimeksi löysin farkkujen väriin sopivat vaaleanpunaiset, strassikoristeiset kengät. Rakastan niitä;D)

    • Isojalka72

      Jos olet tilannut internetin kautta eli tilaaminen on tuttua ja ymmärrät englantia, itse tilaan kenkäni englannista. Oma kokoni on "siro" 43 eli UK9 ja levein mahdollinen lesti eli EEE.
      Olen tilannut sekä pikkukenkiä että saappaita koska heidän nuo leveän lestin saappaat ovat myös leveäpohkeisille (pohkeen ympärys yli 40cm)

      eli mene katsomaan www.evans.co.uk

      • marja-riitta.f

        Miten tälle evansille maksetaan ? Voiko maksaa verkkopankilla vai onko pakko olla luottokortti ? Tiedosta kitollinen leveäjalkainen.


    • kjfdklfk

      on tuo erikoiskokojen kenkä- ym. kauppa Speciaalikoot a ja o Tullintorilla, 2. krs. Heillä on nettisivutkin, speci.com tms.

    • täti

      Mekasta saa Tapas-merkkisiä kenkiä. Ainakin minun todella leveään ja korkeaan jalkaani on löytytynyt niin kauniita juhlakenkiä kuin mukavia arkikenkiäkin. Hintakaan ei ole hirmuinen.

      • löytyyhän näitä

        Olen joskus ostanut Aran:n avokkaita isommalla lestillä (muistaakseni H). Olen käyttänyt noita juhlavammissakin tilaisuuksissa. Mallit ovat aivan samoja kuin normaalilestilläkin tehtävät. Näitä leveämmän lestin kenkiä ei kuitenkaan ole tavarataloissa vaikka myisivätkin Ara:n kenkiä vaan leveämpilestiset pitää etsiä erikoisliikkeistä. Olisinkohan omani ostanut Kenkä-Ralesta Helsingistä. Vuosi sitten löysin sieltä Gaborin sandaalit jotka olivat leveämmällä lestillä ja irtopohjallisella jonka korvasin omilla mittatilauspohjallisilla.


    • isojalkainen

      Klingel.fi, olen löytänyt monet hyvät kengät sieltä!

    • Anonyymi

      Vanha ketju mut jalkoja on edelleen leveitä. Itse etsin myös leveitä kenkiä.

      Ei kelpaa Arat eikä muut normaalit kengät kun jalat on kuin ankan räpylät. Pomarit on rumat ja liian korkealestiset koska jalkani on matala. Sievit menee jotenkuten. Aiemmin meni tenpointsit mut ne muutti mallia ja jalkani kasvoi niin ei sovi enää.

      Paljasjalkakenkiä olen nyt kokeeksi tilaillut.
      Kipukaupan talvikengän lesti vm 2023 oli aivan normaali levyinen, pohjallinenkin oli ihan kuin samasta koneesta tullut normaalin vaelluskengän kanssa. Eli se siitä varpaiden vapaudesta.
      Be lenka winter 3 oli toiseen jalkaan kelvollinen kokonsa ja pituutensa suhteen mutta se leveämpi jalka on 0.5cm leveämpi kuin itse kenkä ja tämä aiheuttaa minulla jo kipua. Seuraava koko olisi 2mm leveämpi mutta 6mm pidempi. Varpailla noissa oli mahtavasti tilaa, ei peukkuvarvastakaan puristanut.

      En tiedä mitkä olisivat markkinoiden leveimmät pjkengät?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4552
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe