piilovittuilu

kdkdkkd

Olin tässä taannoin eräässä työpaikassa, jossa eräällä henkilöllä oli tapana piilovittuilla. Hän ilmeisesti piti minua niin tyhmänä etten muka tajua kun joku vittuilee, kun en vaivautunut kommentoimaan hänen sanomisiaan millään lailla.
Sitä jatkui aikansa ja meikeläisen mitta tuli täyteen. Sanoin hänelle suorat sanat mutta hillitysti. Ei ole sen jälkeen vittuiltu.
On se käsittämättömän typerää luulla, että joku on tyhmä jos ei joka välissä vaivaudu heittämään jotain kommenttia takaisin.

21

10700

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maailmassa monta on ihmeell...

      mitähän ihme "värinöitä" ne vittuilijat saa kun oikein vartavasten toiselle pahaa mieltä haluavat tuottaa? Ihmetyttää...

      • 3423245678345

        Meillä käy säännöllisesti tuuraajia säästösyistä.Työmme luonteen takia siellä on helppo päteä tekemällä siivoustöitä virallisen työajan jälkeen ennen sulkemista.Vakioväestä aika katsotaan sopivaksi lähinnä vaatteiden vaihtoon ja suihkussa käymiseen,koska siivoojat on erikseen.
        Tämä kyseinen herra kun ALOITTAA SIIVOUSSULKEISET tarkoituksenaan näyttää meille ,"että hommiin vaan",eikä lintsaamaan.Muutaman päivän päästä pomo tulee pitämään meille puhuttelun.Tulis tekemään säännöllisesti pitkää viikkoa niin huomais että järjen käyttö on luvallista.Pikkusieluinen vajakki joka ei tajua yhteisön yhteishengen kannalta oleellisia asioita-


    • herrahoo

      Ovat "egobuustaajia" ja saavat näin pönkitystä egolleen. Tämmösiä löytyy joka työpaikasta ja näihin olisi syytä puuttua. Luonnehäiriöt ovat aikamme ilmiö.

      • Anonyymi

        Jep. Sitähän ne on just, puretaan omaa tuntoa ja omaa egoa, ite oon kohdannu monet kerrat semmosia, musta kannattaa yrittää välttää ne.


    • ????

      Miten piilovittuilijalle sanoo ääneen, kun vittuilu tapahtuu piilossa? Eihän hän "mitään ole tehnyt" *hämmästelevä katse*

      Meillä vittuilee -piilossa ja vähemmän piilossa- minun lähin esimies, tai vastaava paremminkin. Työpaikan sosiaalinen johtohahmo ja itse täydellisyys. On niin hienovaraista meininkiä, että käy oikein kateeksi sellaiset taidot. Suoraan puhumista ei suositella: sitä on ainakin yksi ennen minua kokeillut, eikä tullut muuta kuin lisää paskaa niskaan. Itseasiassa taisi tämä minunkin juttu alkaa siitä, kun halusin selvittää hänen kertomansa juorut ja niiden todellisen laidan. Ups, olisi pitänyt myönnellä vaan, vaikka juorut ei pitänyt paikkaansa.

      mitäs tässä sitten. Itsetunto on mennyt.

      • millään lailla

        Mun kohdallani se alkoi siitä että pomoni piilovittuili minulle - naureskeli jonkun toisen miehen kanssa että kuinka tyhmä olen. En nyt osaa mitään esimerkkiä sanoa, se oli niin järjettömän hienosti keksittyä piruilua. Väliin olin itse vieressä ja hän aivan avoimesti pilkkasi minua.

        No kun vähän aikaa kului niin pomo otti työpaikallemme mieleisensä tytön jota ilmeisesti paneskeli, he hävisivät väliin milloin milläkin tekosyyllä pois paikalta. Työt tietysti jäivät minulle sekä heidän puhelimiinsa vastaaminen myös. Kyllä oli rankkaa.

        Lopulta olin niin rasittunut että sanoin itseni irti ja olin työttömänä lähes vuoden. Menetin siis hyvän vakituisen työpaikan ja melkoisen määrän rahaa puhumattakaan yöunista ja itsetunnosta.

        On kestänyt monta vuotta että olen taas päässyt jolleenkin ylös tuosta poterosta.


    • LosAbsurdos

      Saanen oikaista:

      Piilovittuilu on sitä, että joku epäsuoraan vittuilee sinulle suorassa kontaktissa esimerkiksi eleen, vihjauksen tai sananmuunnoksen muodossa.

      Selän takana puhuminen ei ole piilovittuilua, mutta itseasiassa pahempi tai kenties pahin tapa puhua pahaa toisesta..

      • maalitauluna ollut

        Joissakin työpaikoilla koko porukka voi vittuilla yhdelle henkilölle.
        Ei koskaan saa olla rauhassa tai jutella, kun kohta heitetään vittua kehiin.

        VITTUILU ON KATEUTTA!!!


      • 7
        maalitauluna ollut kirjoitti:

        Joissakin työpaikoilla koko porukka voi vittuilla yhdelle henkilölle.
        Ei koskaan saa olla rauhassa tai jutella, kun kohta heitetään vittua kehiin.

        VITTUILU ON KATEUTTA!!!

        Hei nimimerkki "millään lailla" mulla ihan sama kokemus.
        Pomo alkoi heti vittuilla märistä housuista.Nainen kun olen.

        Vittuilu paheni ja paheni.Mukaan hän sai 20v pojan.Mieltäni pahoitettiin yllättäen.
        Vittuilu oli myös fyysistä.

        Olin tilanteessa ihan pihalla, koska olin tullut tekemään töitä
        .
        Joukkoon liittyi vielä blondi bimbo ja tiedät varmaan, mitä siitä seurasi:vielä enemmän vittuilua joka tilanteessa.

        Myös tämä firman omistaja vittuili.

        Minulla on paljon työkokemusta ja hyvä ikä ja palkka.Mitä muuta kateelliset tarvitsevat?

        Se oli rankkaa!
        Lähdin pois, koska aloin pelätä henkeni edestä.


      • Anonyymi
        maalitauluna ollut kirjoitti:

        Joissakin työpaikoilla koko porukka voi vittuilla yhdelle henkilölle.
        Ei koskaan saa olla rauhassa tai jutella, kun kohta heitetään vittua kehiin.

        VITTUILU ON KATEUTTA!!!

        Olen monta kertaa törmännyt ihmisiin jotka piilovittuilevat. Sillä tavalla että heillä on semmoinen vittumainen, kiusaava , ylimiellinen ja halveksuva ilme kasvoilla. Ai että nää tämmöset ihmiset on semmoisia jotka on niin vitun ärsyttäviä. Yleensä paras tapa jos huomaat jonkun vittuilevan sinulle tämmöinen ilme kasvoilla on että teet ihän samaa hänelle takaisin muttä paljon voimakaammin ja röyhkeemmin. Ai että niillä vittuiliolla menee se tunteisiin, saa maistaa omaa vittuilua mutta paljon ärsyttävempänä. 🤣


    • jmdpåqwoiuyt

      Olen myös havainnut piilovittuilua työpaikallani, luulevat etten ole huomannut, huomasin erittäin hyvin, aina ne samat 1-2 lärviä asialla joskus kolmaskin mukana höystämässä loput asialliset kuuntelevat osa nauttii ja osa ei nauti tilanteesta ja kun tarkemmin aattelee ei ne lärvit voiskaan olla ketkään muut kun juuri äsken mainitut jos vähääkään heidän luonteita ja käytöstä tuntee,.,

    • Nanook

      Joo tiedän niin tämän! Ei ole yhtään turvallista aihetta, jostai voisi puhua, ilman että jotai vittuilua siitä seuraa. Mistään ei voi keskustella, kun tuntuu, että keskustelullakin pitää olla aina "voittaja" eli se joka vittuilee ja nälvii muita eniten. Ja meidän toimistolla kaikki vittuilu menee vielä sellaiseen seksuaaliseen suuntaan, joka vaivaannuttaa itseäni ainakin. Parempi olla vaan hiljaa :( masentavaa..

    • hjqqqååå

      Piilovittuilu voi olla pienin eleinkin TAHALLISESTI tehtyä pientä muutosta paikkoihin ja sinun mieleisillesi asioille joista tykkäät tai käsittelet esim työpäiväsi aikana eli tarkotus on nollatamollata kaikki sinuun ja sinun tekemisiisi liittyvä, piilovittuilijat erottuu joukosta,.

    • eivittuilija

      Jossain määrin piilovittuilua voidaan rinnastaa henkiseen väkivaltaan !

    • plqwirtxz

      Juur näi, eikä se ole enää niin "piilossa" -vittuiluakaan, kun letkautuksia tulee tarkotuksella ääneen siinä kaikkien muiden kuulleen, yleisö/hovi pitää olla ehdottomasti kuulemassa, muuten se vaikuttaa niin henkilökohtaiselta, niinko sitä ei ny muutenki tietäis ketä tarkoitetaan, nekin ketkä näyttävät ei nauttivan tilanteesta todellisuudessa kyllä nauttivat siitä kaikkien muiden mukana.

    • 212132324343

      Työssäni vuosien varrella olen jättänyt keskustelut määrätylle tasolle pomomme mielistelijöiden kanssa,johtuen pelkästään siitä,että kyseiset henkilöt ovat epäluotettavia .Tullessani töihin aloin pikku hiljaa huomata ympärilläni tapahtuvaa piilovittuilua työkavereistani,jotka olivat käyttäytyneet minua kohtaan asiallisesti.Valitettavasti huomasin kohta joutuneeni näiden pomon peen nuolijoiden hampaisiin.Nykyisin on helppoa kun vain väistää kaikki turhat työt ja keskustelut näiden ääliöiden läsnäollessa ja jatkaa elämäänsä heti kotiin päästyään.

    • On_mullakin_unelmaduuni

      Tätä oon justiinsa miettinyt männä viikolla. Pienellä jutulla menee maku koko työpaikasta. Työ itsessään on ihanaa, mutta tuollaisessa ympäristössä ei jaksa enää antaa itsestään mitään. Käy henkisesti tosi raskaaksi pitemmän päälle.
      Aikuisten ihmisten voi kuvitella osaavan käyttäytyä omalla työpaikallaan mutta ilmeisesti kaikki ei sitäkään pikku juttua hallitse.
      Ja se pettymys... olen itse todella pettynyt monen ihmisen käytökseen. Heidän kanssaan joudun työskennellä päivittäin. En voi sanoin kuvailla sitä pettymyksen määrää, jonka koin heidän käytöksensä johdosta. Miten joku itseään sivistyneenä ja fiksuna pitävä ihminen voi edes alentua tuolle tasolle. Itse en ole koskaan harrastanut mitään piilovittuilua tms työyhteisössä, vaikka huumori minulla kyllä pelaa. Ilkeilemään ei silti ole tarvinnut vielä tähän päivään mennessä ruveta.
      Harmi vain, että tämä on vienyt työmotivaationi täysin nollaan. Kyseessä on kuitenkin hoitoala, jota rakastan, mutta työympäristö lannistaa kaiken intoni aivan täysin. Miten tuolle alalle hakeutuukin niin paljon tuollaista luonnehäiriöistä ja vittumaista porukkaa?

    • potku_pallo_syndrooma

      Onhan siinä yhteen ihmiseen kohdistuvassa ilkeilyssä käytännön hyöty työnantajalle. On työnantajia, jotka hyödyntävät ilkeilyä työpaikalla omaksi edukseen. Keljuillaan sille yhdelle työkaverille eikä pomolle ja omistajalle. Kaikki työsuhteissa ja tekemisessä olevat ongelmat kanavoidaan sille räpiköivälle "luuserille". Jos kotona vaimo nalkuttaa, niin työpaikalla on se varma varoventtilli johon voi päästää höyryt. Toisaalta, kun se kiusattu kuitenkin lähtee työpaikasta, niin firmassa tulee ongelma etenkin työnantajalle. Mistä löydetään nopeasti uusi potkittava pallo. Se löydetään tavalla tai toisella. Vähän aikaa menee kivasti kun "luuseri" lähti pois ja kaikki iloitsevat. Sitten iskee se totuus. On kiusattavan kokoinen tyhjiö, joka uhkaa työnantajaa. Työnantajan on toimittava. Joku jäljelle jäävistä työntekijöistä on se uusi törkypallo tai palkataan uusi kiltti sinisilmäinen työntekijä lähteneen tilalle.

    • Anonyymi

      Vittuillaan ja kiusataan takaisin. Paras lääke kiusaajalle!

    • Anonyymi

      Aika yleistä tuo piilovittuilu ja sitten tosiaan heti leimataan tyhmäksi tai henkisesti hitaaksi, jos ei viitsi haaskata aikaa noteeraamalla niitä kitinöitä miksikään.
      Itse ainakin olen sillä asenteella, että antaa idiootin nillittää kun siitä ei muuhun ole.
      Joskus sitten kylläkin voin kuitata takaisin, jos tilanne on sopiva. Joku oikein jykevä kuitti avoimen piilovittumaisesti ja maireaan sävyyn sanottuna.
      Parilta tuollaiselta aloittajan kaltaiselta saanut turvan tukkoon, kun on huomannutkin, että tajuan vittuilua, jopa piiloteltua sellaista, vaikka en sitä tuo mitenkään ilmi.
      Vaikka tuo tapa on parempi, kun ei piittaa paskaakaan toisen mussutuksesta. Menee vain ohi eikä katso edes kohden, tai jos reagoi niin hymähtää hieman kohdalla sopivan halveksivaan sävyyn.
      Joskus kääntynyt niin, että piilovittuilija onkin itse kilahtanut ja loukkaantunut, vaikka on yrittänyt itse samaa sillä vittuilullaan tehdä toiselle.

    • Anonyymi

      Koko ketju on ”hakoteillä”, ”piilovittuilu” on sellaista niin hienovaraista vittuilua, että sä tajuat sen vasta monta tuntia jälkeenpäin. Kaikki, esim. useimmat hämäläiset eivät koskaan. Karjalaisiin sukujuuriin kuuluu ”piilovittuilun jalo taito”, jota ei muilla Suomen heimoilla ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe