Kerro surkein/noloin yhden yön tarinasi

Sisu

Kerro surkein/noloin yhden yön tarinasi.

Itselleni sattui kerran, kun onnistuin pääsemään todella kauniiseen naisseuraan, illan edetessä tutustuin yhteen tytöistä ja illan pääteeksi lähdettiin tytön kämpille, mutta minä hölmö kun en kanna kumia mukanani. tyttö ei antanut ilman!! Kyllä vieläkin vi...taa. Mutta se taisi olla oikeastaan oikein....!!

16

10573

  Vastaukset

  • Olin juuri aloittanut "sinkkuelämän", ja baari-illan jälkeen ajattelin, että jostainhan se on aloitettava sinkun seksielämä. Ja sen parempi mitä merkityksettömämpi tyyppi tapauksessa. Kyseisenä iltana baarissa ei näyttänyt sopivia olevan tarjolla, joten bongasin miehen matkalla taksitolpalle. Vähän juteltiin, ja rupesi vonkaan yöksi. Ajattelin sillä hetkellä, että no miksei joo. Niin sitten lähdettiin kämpilleni. Tosin jo taksimatkalla alkoi hivenen kaduttaa, kyseinen tyyppi kun ei kiinnostanut sitten niin pätkääkään, ja sen kyllä totisesti huomasi myös seksistä, eipä ollut häävistä, mutta ei vaan kiinnostanut. Ja aika hätäseen toimituksen jälkeen jätkä lähtikin. Ja hyvä niin.

  • Natsasin kalliosta mukaan jonkun aika kauhean rökäleen(Nainen) olin ihan nakit ja muusi. Kun aamulla heräsin keräsin äkkiä kamat kasaan ja olin lähtökuopissa, niin huomasin et se muija oli laittanut oven takalukkoon. No, ei siinä mitään. Ajattelin että ollaan katutasossa, että pääsen ikkunasta ihan loistavasti karkuun. Homma toimi ihan mallikkaasti, ennen kuin tipahdin alas sieltä ikkunasta...olin sen verran aamukänäs etten huomannut olevani tokassa kerroksessa. no, onneksi tipahdin lumikasaan ja murtui vaan jalkapöytä. Emmä tiiä onks tos mitään noloa, mut tällein pääs tapahtuu.

  • toinenkin tarina, tosin ei käynyt itselleni. Tässä on vähän sovinistisia piirteitä, joten HUOM! feministit, kannattaa hypätä seuraavaan juttuun.

   Oltiin armeija-aikaan diskoteekissa ja tietysti tytöt mielessä. Viereisessä pöydässä oli muutama varteenotettava "ehdokas" ja arvostelimme keskenämme näiden naisten ulkonäköä. Yhdestä kysyin armeijakaverilta, että panisitko ja vastaus oli "no en vittu varmasti". Kyllä mulla seuraavan aamuna riitti riemua, kun heräsimme näiden tyttöjen asunnolta jatkojen jälkeen ja armeijakaveri, kenenkäs muunkaan kuin ko. naisen sängystä.

   Sitä se humala teettää. Kylmä kahvi kaunistaa, mutta alkoholi huomattavasti enemmän (valitettavasti ei tietystikkään omaa naamaa;)

  • Tulee kaksi (eri aikaan toki:) tapausta mieleen baarista, olin 24v.

   Molemmat oli a)täysin rinnattomia b) rotevia c) jalat kun kaksi tammea d) horoja, mutta niin vain piti iskeä.

   Toista nylkytin lähetyssaarnaajassa noin 20 sekuntia, mutta ei kiinnostanut koko touhu niin aloin nukkumaan. Toiselle olin onneksi sanonut että "nukutaan vain" baarista lähtiessä niin ei tarvinnut alkaa panna, vähän sormetin joutessani. Aamulla neidon kiehnätessä päällä meinasi happi loppua.

   Eihän siinä kyllä mitään järkeä ole iskeä semmosia rotjakkeita jotka ei kiinnosta ollenkaan, mutta kaikkea pitää kokeilla.

   • ihan kamalasti nauratti tuo sinun kirjoitus..!! huh huh... :) ihmettelen vaan et miks todellakin iskit tuollaisia mukaasi jos ei yhtään kiinnostanut. mut kaikkea se elämä kai joskus teettää..


  • Eli siis baarissa bilettämäsä ja kun on noita yhden illan juttuja tullu harratettua, ajattelin tällä kertaa olla ihan kiltti tyttö. Baarist lähdin yksin pois (että olin ylpee itestäni) käytiin kaverin kanssa pizzapaikassa kun se halus pizzaa...no tottakai syötävän söpö mies tuli iskemään...noh, minkäs teit?! Mukaanhan se lähti. Sen verran vielä leikkas, että jospa en anna sille illalla hirveessä humalasa ollenkaan, katellaan aamulla. No enpä antanu illalla en. Aamulla, mitäs muuta kun kokeilemaan (äijäkin siinä jo innoissaan odotteli että millos sitä panolle pääsis), ni eihän sillä sitten edes seisonu!!! Vituikshan se meni!!! ARGH...ja luulin että tein kaiken oikein löytääkseni oikeesti varteen otettavan seurustelukumppani ehdokkaan ja paskat... Pienoinen pettymys!! Niin jatkoinko yhen illan jutuilla sen jälkee?!?! No todellakin!!!

  • rohkaisin mieleni ja lähdin miehen matkaan.
   Ihan kivan näköinen kundi ja tuntui olevan muutenkin ok.
   Siinä vähennettiin vaatetusta ja huomasin kauhukseni,
   että kundin pili oli talousnakin kokoinen, siis juhlakunnossa.
   Meinasin itkuun purskahtaa ja pakenin taka vasemmalle :)

  • Olin ulkomailla reissussa ja kauheassa puutteessa. Epätoivoissani iskin baarin "puoli-horon" omistaja rouvan ja sovin, että tavataan kun baari menee kiinni. Kyseessä oli about 20v. itseäni vanhempi tukevahko rouvashenkilö.

   Odottelin aikani kadulla ja lopulta hän tulikin. Menimme yhdessä hotelliini. Siellä sitten heti suoraan hommiin. Tajusin kuitenkin laittaa kumin päälle ensin. Hyppäsin rouvan päälle ja aloin nylkyttää...

   Seuraava muistikuvani oli kun heräsin aamulla yksin sängystä. Rouva oli poistunut vähin äänin. Kusetti...

   Menin vessaan kuselle ja ihmettelin hetken krapulapäissäni kun mitään ei tule. Katsoin alaspäin ja huomasin, että minulla oli vielä kortsu kutistuneen pelivälineeni päällä.

   Vittu kun nolotti kun tajusin, että olin nukahtanut/sammunut kesken toimituksen.

  • Kerran baari illan jälkeen olin todella väsynyt ja nuutunut. Sitten tulikin semmoinen mies, hyvin kuuma iskemään. En voinut sanoa ei. Lähdimme yhtä matkaa hänen luokseen. Kun pääsimme hänen luokse puuhat alkoi heti. Meni pari minuuttia ja nukahdin hänen alle. Se oli noloa, sillä mies meni sohvalle nukkumaan kun häntä vitutti. Aamulla kun heräsin kirjoitin hänelle lapun ja pyysin anteeksi, kirjoitin myös numeroni siihen, mutta vieläkään ei ole puhelua tullut.....

   • Eikä tule.


  • Eikö sitä voi kuitenkin keksi jotain kivaa vaikka ei kumeja oiskaan....

  • Kauan sitten lähdin baarista kundin mukaan ja aamulla heräsin kankkusessa. Jouduin kysymään että oliko jotain tehty, ja vastaus oli, ei kun sä sammuit. Tuollai kävi parikin kertaa. Aattelin kyllä jälkeenpäin että saattoi kundia harmittaa...

   • Ei harmittanut.


  • tyhmäkö olet?

  • Kahen täys taunon matkaan taksilla toisen taunon kotiin. Niitten mielestä varmaan hienoo ryhmäseksiä kun vuorotelle t panivat
   Huonointa seksiä ikinä mut sitten kuulin et ovat serkkua. Voi todeta et sukuvika ku suksi ei luista..... terkut vaa tuppukylään serkuksille. Into ei takaa laatua.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   4801
  2. Niko ja Katrie hop lopissa

   Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   3409
  3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

   Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   2192
  4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   81
   1537
  5. Johanna Tukiainen känässä laivalla

   Hänet siis nähty ympäripäissään Siljalla. Samaten juhannuksena Suomessa dokannu 3 päivän putken... Että sellanen uskovainen äityli..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1127