Kerro surkein/noloin yhden yön tarinasi

Sisu

Kerro surkein/noloin yhden yön tarinasi.


Itselleni sattui kerran, kun onnistuin pääsemään todella kauniiseen naisseuraan, illan edetessä tutustuin yhteen tytöistä ja illan pääteeksi lähdettiin tytön kämpille, mutta minä hölmö kun en kanna kumia mukanani. tyttö ei antanut ilman!! Kyllä vieläkin vi...taa. Mutta se taisi olla oikeastaan oikein....!!

16

13342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pätkääkään

      Olin juuri aloittanut "sinkkuelämän", ja baari-illan jälkeen ajattelin, että jostainhan se on aloitettava sinkun seksielämä. Ja sen parempi mitä merkityksettömämpi tyyppi tapauksessa. Kyseisenä iltana baarissa ei näyttänyt sopivia olevan tarjolla, joten bongasin miehen matkalla taksitolpalle. Vähän juteltiin, ja rupesi vonkaan yöksi. Ajattelin sillä hetkellä, että no miksei joo. Niin sitten lähdettiin kämpilleni. Tosin jo taksimatkalla alkoi hivenen kaduttaa, kyseinen tyyppi kun ei kiinnostanut sitten niin pätkääkään, ja sen kyllä totisesti huomasi myös seksistä, eipä ollut häävistä, mutta ei vaan kiinnostanut. Ja aika hätäseen toimituksen jälkeen jätkä lähtikin. Ja hyvä niin.

    • vilperi

      Natsasin kalliosta mukaan jonkun aika kauhean rökäleen(Nainen) olin ihan nakit ja muusi. Kun aamulla heräsin keräsin äkkiä kamat kasaan ja olin lähtökuopissa, niin huomasin et se muija oli laittanut oven takalukkoon. No, ei siinä mitään. Ajattelin että ollaan katutasossa, että pääsen ikkunasta ihan loistavasti karkuun. Homma toimi ihan mallikkaasti, ennen kuin tipahdin alas sieltä ikkunasta...olin sen verran aamukänäs etten huomannut olevani tokassa kerroksessa. no, onneksi tipahdin lumikasaan ja murtui vaan jalkapöytä. Emmä tiiä onks tos mitään noloa, mut tällein pääs tapahtuu.

    • jeps

      toinenkin tarina, tosin ei käynyt itselleni. Tässä on vähän sovinistisia piirteitä, joten HUOM! feministit, kannattaa hypätä seuraavaan juttuun.

      Oltiin armeija-aikaan diskoteekissa ja tietysti tytöt mielessä. Viereisessä pöydässä oli muutama varteenotettava "ehdokas" ja arvostelimme keskenämme näiden naisten ulkonäköä. Yhdestä kysyin armeijakaverilta, että panisitko ja vastaus oli "no en vittu varmasti". Kyllä mulla seuraavan aamuna riitti riemua, kun heräsimme näiden tyttöjen asunnolta jatkojen jälkeen ja armeijakaveri, kenenkäs muunkaan kuin ko. naisen sängystä.

      Sitä se humala teettää. Kylmä kahvi kaunistaa, mutta alkoholi huomattavasti enemmän (valitettavasti ei tietystikkään omaa naamaa;)

    • dödö

      Tulee kaksi (eri aikaan toki:) tapausta mieleen baarista, olin 24v.

      Molemmat oli a)täysin rinnattomia b) rotevia c) jalat kun kaksi tammea d) horoja, mutta niin vain piti iskeä.

      Toista nylkytin lähetyssaarnaajassa noin 20 sekuntia, mutta ei kiinnostanut koko touhu niin aloin nukkumaan. Toiselle olin onneksi sanonut että "nukutaan vain" baarista lähtiessä niin ei tarvinnut alkaa panna, vähän sormetin joutessani. Aamulla neidon kiehnätessä päällä meinasi happi loppua.

      Eihän siinä kyllä mitään järkeä ole iskeä semmosia rotjakkeita jotka ei kiinnosta ollenkaan, mutta kaikkea pitää kokeilla.

      • kristalli

        ihan kamalasti nauratti tuo sinun kirjoitus..!! huh huh... :) ihmettelen vaan et miks todellakin iskit tuollaisia mukaasi jos ei yhtään kiinnostanut. mut kaikkea se elämä kai joskus teettää..


    • Huonosti menee...

      Eli siis baarissa bilettämäsä ja kun on noita yhden illan juttuja tullu harratettua, ajattelin tällä kertaa olla ihan kiltti tyttö. Baarist lähdin yksin pois (että olin ylpee itestäni) käytiin kaverin kanssa pizzapaikassa kun se halus pizzaa...no tottakai syötävän söpö mies tuli iskemään...noh, minkäs teit?! Mukaanhan se lähti. Sen verran vielä leikkas, että jospa en anna sille illalla hirveessä humalasa ollenkaan, katellaan aamulla. No enpä antanu illalla en. Aamulla, mitäs muuta kun kokeilemaan (äijäkin siinä jo innoissaan odotteli että millos sitä panolle pääsis), ni eihän sillä sitten edes seisonu!!! Vituikshan se meni!!! ARGH...ja luulin että tein kaiken oikein löytääkseni oikeesti varteen otettavan seurustelukumppani ehdokkaan ja paskat... Pienoinen pettymys!! Niin jatkoinko yhen illan jutuilla sen jälkee?!?! No todellakin!!!

    • hahhahhaa

      rohkaisin mieleni ja lähdin miehen matkaan.
      Ihan kivan näköinen kundi ja tuntui olevan muutenkin ok.
      Siinä vähennettiin vaatetusta ja huomasin kauhukseni,
      että kundin pili oli talousnakin kokoinen, siis juhlakunnossa.
      Meinasin itkuun purskahtaa ja pakenin taka vasemmalle :)

    • M35

      Olin ulkomailla reissussa ja kauheassa puutteessa. Epätoivoissani iskin baarin "puoli-horon" omistaja rouvan ja sovin, että tavataan kun baari menee kiinni. Kyseessä oli about 20v. itseäni vanhempi tukevahko rouvashenkilö.

      Odottelin aikani kadulla ja lopulta hän tulikin. Menimme yhdessä hotelliini. Siellä sitten heti suoraan hommiin. Tajusin kuitenkin laittaa kumin päälle ensin. Hyppäsin rouvan päälle ja aloin nylkyttää...

      Seuraava muistikuvani oli kun heräsin aamulla yksin sängystä. Rouva oli poistunut vähin äänin. Kusetti...

      Menin vessaan kuselle ja ihmettelin hetken krapulapäissäni kun mitään ei tule. Katsoin alaspäin ja huomasin, että minulla oli vielä kortsu kutistuneen pelivälineeni päällä.

      Vittu kun nolotti kun tajusin, että olin nukahtanut/sammunut kesken toimituksen.

    • Anonyymi

      Kerran baari illan jälkeen olin todella väsynyt ja nuutunut. Sitten tulikin semmoinen mies, hyvin kuuma iskemään. En voinut sanoa ei. Lähdimme yhtä matkaa hänen luokseen. Kun pääsimme hänen luokse puuhat alkoi heti. Meni pari minuuttia ja nukahdin hänen alle. Se oli noloa, sillä mies meni sohvalle nukkumaan kun häntä vitutti. Aamulla kun heräsin kirjoitin hänelle lapun ja pyysin anteeksi, kirjoitin myös numeroni siihen, mutta vieläkään ei ole puhelua tullut.....

      • Anonyymi

        Eikä tule.


    • Eikö sitä voi kuitenkin keksi jotain kivaa vaikka ei kumeja oiskaan....

    • Anonyymi

      Kauan sitten lähdin baarista kundin mukaan ja aamulla heräsin kankkusessa. Jouduin kysymään että oliko jotain tehty, ja vastaus oli, ei kun sä sammuit. Tuollai kävi parikin kertaa. Aattelin kyllä jälkeenpäin että saattoi kundia harmittaa...

      • Anonyymi

        Ei harmittanut.


    • Anonyymi

      tyhmäkö olet?

    • Anonyymi

      Kahen täys taunon matkaan taksilla toisen taunon kotiin. Niitten mielestä varmaan hienoo ryhmäseksiä kun vuorotelle t panivat
      Huonointa seksiä ikinä mut sitten kuulin et ovat serkkua. Voi todeta et sukuvika ku suksi ei luista..... terkut vaa tuppukylään serkuksille. Into ei takaa laatua.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe