tärkeimmät meikkivinkit

teille

Eli tässä on tärkeitä meikkivinkkejä erityisesti teille nuorille jotka olette aloittelemassa meikkausta. Kokeneemille meikkajille nämä ovat varmasti jo tuttuja. Olisipa joku kertonut nämä minullekkin aikoinaan niin olisi säästynyt monelta kajal sotkulta. Eli:

1. Käytä aina meikkivoiteen päälle irtopuuteria. Se sitoo meikin hyvin ja estää kiiltoa. Kivipuuteri on tarkoitettu päivän mittaan korjailuun. Jos ihosi on melko virheetön voit käyttää meikkipuuteria, esim. Lumenen on huippu. Tärkeätä on myös pohjustus jos ihollasi on tapana kiiltää, taas Lumenella löytyy hyvä vaihtoehto.

2. Häivytä luomiväriä. Käytä häivytykseen isoa ja leveää sivellintä. Ruskea on takuuvarma väri ainakin sini- ja vihreäsilmäisille. Sillä saa ajattoman ja siistin silmämeikin.

3. Älä käytä turhia rajauksia. Jos haluat tehdä rajauksia tee ne mieluiten kynällä. Harkitse vielä sitä mustaa, ruskea on yleensä pehmeämpi ja luonnollisempi. Rajauksessakin muista häivyttää. Käytä ohutta ja teräväkärkistä sivellintä, jolla pehmennät rajausta.

4. Taivuta ripset kolmesta kohdata, tyvestä, keskeltä ja päästä. Näin saat taas luonnollisemman ja kauniin kaarevan tuloksen. Levitä ripsiväriä enemmän tyveen kuin päähän. Aloita levitys aivan ripsen tyvestä ja vie mascara pientä sivuttaista liikettä tehden ripsen päähän. Muista ripsikampa!

5. Käytä kulmiin mieluiten harmaata kynää tai puuterimaista väriä. Harjaa kulmat siisteiksi ja vedä kevyitä ja pieniä vetoja kerrallaan. Kun olet levittänyt värin harjaa kulmat vielä kerran jotta väri levittyisi tasaisesti ja lähtisi pois kulmien alla olevasta ihosta.

6. Varjosta ja korosta. Mikään silmä- tai huulimeikki ei pääse oikeuksiinsa ilman varjostuksia ja korostuksia. Vedä posket lommolle ja levitä isolla sudilla aurinkopuuteria tai tummaa poskipunaa lommo kohtaan. Taas muista häivyttää rajat. Hymyile ja levitä posken korkeimalle kohdalle korostusväriä tai hentoa poskipunaa ja taas häivytetään. Tee varjostuksia aurinkopuuterilla esim. ohimoille, otsan hiusrajaan, kaksoisleukaan, nenän pieliin (jos sinulla on leveä nenä). Muista häivyttää taas rajat.

7. Kuori huulet n. kerran viikossa pehmeällä hammasharjalla ja käytä hyvää huulirasvaa. Tee rajaus huulipunaan / -kiiltoon sointuvalla värillä. Käytä lyhyitä vetoja. Häivytä kynän raja. Levitä huulipuna ehdottomasti siveltimellä.

8. Jos iho alkaa kiiltämään päivän aikan älä käytä automaattisesti puuteria. Paina wc-paperia kasvoihin joka imee rasvan ja tämän jälkeen lisää tarvittaessa puuteria.

Ja kaikkein tärkein neuvo LESS IS MORE! Eli vähemmän on enemmän!

7

1737

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ada

      Kiitos paljon hyvistä vinkeistä:)!

    • :PP

      "Eli tässä on tärkeitä meikkivinkkejä erityisesti teille nuorille jotka olette aloittelemassa meikkausta. "
      tuli vaan mielee että ei nuoret oo ainoita joitten meikkaus taidot on hukassa. just tänää kuule kaupassa näin viiskymppisen akan jolla mustat kajalit miten sattuu ja kirkkaan punanen huulipuna levinny. voisin jopa sanoa että monet teinit meikkaa paljon nätimmin ku nää "kokeneet" :))))))

      • Multanenä

        Kiitti,hyviä vinkkejä oli!! mutta sanoisin kyllä, että mnet nuoret osaavat todella taitavasti meikata ja meillä vanhemmilla olisi oppimisen varaa heiltä ;)


    • Hyviä vinkkejä💪

      • segsrfth

        Älä laita sataa kerrosta meikkivoidetta ellet halua näyttää Poets of the wallin laulajalta semmosena kun se oli siinä Carnival of rust-musiikkivideossahttps://youtu.be/4eCkdfDYcmU?t=194


      • En käytä meikkivoidetta


    • sdfs

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe