iPod/iTunes -ongelma..

ällä

Heippa!

Sain tänään upouuden iPod 30 GB:n, mutta minulla on hieman ongelmia sen ja iTunesin käyttöönotossa.. iTunes nimittäin sanoo, että:

"iPodin kanssa kommunikointiin käytetty ohjelmisto ei ole asennettu oikein. Asenna iPodin ohjelmisto asentamalla iTunes uudestaan."

Olen poistanut ja asentanut iTunesin jo pariin otteeseen uudestaan, eikä se auta.. mikäköhän mättää? Onko muilla ollut samoja ongelmia? Mikä auttaisi?

Kiitos jo etukäteen!

6

2357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mac-pc-Man

      Onko koneen usb2 varmasti kunnossa? Pystytkö kokeilemaan iPodia toisessa koneessa? Entä iPod updater ohjelma? Oletko asentanut viimeisimmän version ja käynnistänyt uudelleen? Pelkkä iTunes ei yksin riitä pc-koneessa.

      • ällä

        Moi ja suuri kiitos vastauksestasi!

        Minulla ei vielä ole usb 2.0 -porttia, mutta pikaoppaan mukaan iPod on mahdollista liittää myös usb 1.1 -porttiin.. tosin käy vähän hitaamalla. En ole vielä päässyt kokeilemaan toisessa koneessa, mutta olen kyllä asentanut iTunesin viimeisimmän version ja käynnistänyt uudelleen. Kun ajan iPod updater -ohjelman, se sanoo "iPod-palveluvirhe"..

        Onkohan iPodiin mahdollista siirtää musiikkia muuta kuin iTunesin kautta?


    • Erkki

      Haiskahtaa USB-ongelmalta.Mulla herjasi kirjotin `ei yhteyttä` ja katkaisi tulostuksen.USB 1.1 antaa liian vähän virtaa. Hankin USB-kortin pci-väylää ja jopas vorkki.Makso parikymppiä.

      • on...

        hakii USB-kortti kannettavaan. Pitihän tuokin paska ostaa, olisin ostanut iRiverin. Kyllä vituttaa näin jälkikäteen. PRK !!!


      • Kovakuoriainen
        on... kirjoitti:

        hakii USB-kortti kannettavaan. Pitihän tuokin paska ostaa, olisin ostanut iRiverin. Kyllä vituttaa näin jälkikäteen. PRK !!!

        Minulla on 80 GB:n iPod Classic. En tiedä onko siinä vikaa vai onko vika iTunesissa, mutta vikaa on jossain ja pahasti. iTunes näyttää päällisin puolin olevan ihan kunnossa, iPod ei. iPodini(!) musiikkikirjastoon on tullut sellainen vika, että se lykkää saman artistin useaan otteeseen sinne. Kyse ei ole artistien nimien hienon hienoista välilyönti-nimen-perässä -ongelmasta. Kyse on siitä, että iTunes ikään kuin lähettää artistin koko tuotantonsa kanssa moninkertaisena iPodiin.

        esim:
        The Beatles
        Black Sabbath
        Bob Dylan
        Bob Dylan
        Bob Dylan...

        Jos tuo kuvaa iPodini artistilistaa, niin ongelma on se, että jokaisen Bob Dylanin kohdalta aukeaa samat albumit ja samat kappaleet.

        Mutta ei siinä vielä kaikki, nimittäin on toinenkin ongelma. iTunesissa systeemihän on se, että jos ei halua tiettyjä raitoja iPodiinsa, ottaa niiden edestä ruksin pois.
        No, minun iPodini ei välitäkään enää rukseista mitään. Koko iTunesin sisältä on siirtyy sinne, oli ruuduissa rastit tai ei.

        Eli kaksi ongelmaa, molemmat kinkkisiä. Oletusarvoni on, että kukaan ei osaa sanoa näihin mitään, mutta olen ainakin yrittänyt ratkoa ongelman kysymällä muilta.

        Puhutelkaamme tätä saman artistin nimen listassa useaan otteeseen esiintymistä 'monistamisena'. Ja se ei monista kaikkea. Ennen jälkimmäisen ongelman ilmentymistä Bob Dylan ei monistunut, kun lisäsi häneltä vain yhden albumin (Highway 61 Revisited) kokonaisuudessaan. Kun sitten päätin lisätä erään kokoelman (Dylan) , huomaan löytäväni tämän Bob Dylanin monistuneen artistilistaani kaksi kertaa. Molemmat Bob Dylanit sisälsivät siis molemmat näistä kahdesta lisäämästäni albumista.
        Mutta esimerkiksi John Lennon kaikkine minun iTunesiin liisämine albumeineen on monistunut artistiluetteloon seitsen-kertaiseksi. Eli minulla on kaikki lisäämäni Lennon-albumit iPodissa seitsemän kertaa.

        Jos joku tämän ratkaisee onnistuneesti, en lähetä rahaa, mutta annan respectiä


    • Seth_666

      Hei mulla on semmoinen ongelma että mun sekä mun vanha että uusi iPod shuffle ei synkaa iTunesin kanssa. Mun uusi iPod tarttee iTunes 10 ja olen yrittänyt hakea päivityksiä mutta iTunes väittää että se ei pysty yhdistämään palvelimeen ja että pitäisi tarkistaa netti yhteys. Olen jo poistanut ja uudelleen asentanut iTunesin asentamalla 8 version ja siittä yrittanyt päivittää. Olen myös kokeilut asentaa suoraan iTunes 10 mutta jostain kumman syystä en saa sitä edes ladattua. Kaikki toimi hyvin ennen viimeistä päivittämistä jonka tein kun iTunes 9 ilmaantui. Osaako joku neuvoa mitä voisin tehdä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6139
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      521
      3719
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      186
      3560
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2774
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2489
    6. 284
      2194
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1583
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      108
      1480
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1429
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1210
    Aihe