Voiko netistä löytää rakkauden?

Blondi

Olen vapaa blondi. Löysin netti- ystävän, johon käyn tosi kuumana ja kaikkiin netti- miehiin. Onko normaalia ja voiko siittä jatkaa eteenpäin?

23

4035

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niiku tiiät

      en voi vastata kokemuksen pohjalta.. mutta miksi ei, tunteitten ilmaisu vain paperille..kohtaamisen askel, vain uskallettava.

    • 5wee

      Ainakin mä oon ollu 5 vuotta naimisissa netistä löytyneen pimatsun kanssa. Jotenkin luulen, että kohta suurin osa pareista tapaa verkossa.

      • niin katki

        työstä,arjen kovista paineista ja kaikesta muusta suorittamisesta,että nettiin on helppo tulla,kone auki ja etsimään sitä oikeaa.Kukaan ei jaksa istua ravintoloissa,tuskin kohta enää harrastaa mitään,edes käydä muutenkaan ulkona,etsimässä sitä seuraa.Tämä on helppo,nykyaikainen tapa,nopeakin katsastaa jos täältä joku löytyisi,monet ovat löytäneet.Kuinka moni,he tänne eivät juurikaan löytöjään kirjoittele,vaan ovat siirtyneet koneen äärestä lämpöiseen kainaloon.

        Täällä yhtä hyvät tai huonot mahdollisuudet onnistua tai hävitä,kuin muuallakin,mutta sen voi tehdä vaikka sohvalla loikoillen,rankan työpäivän jälkeen.Ei tarvitse pyntätä itseään,ei pukeutua ykkösiin,eikä näyttää hyvältä,niinkuin jossain muualla joutuu tekemään.Voit villasukissa,aamutakki päällä etsiä sitä kumppania.Toki treffiprofiilissa pitää olla mahdollisimman hyvä kuva,aamutakki,papiljotit tai villasukat ei taida kiinnostaa ketään.


      • löytänyt

        Heh, tottakai voi löytää! Minulla on alkanut 2 pitkää suhdetta netin kautta, ensimmäinen chatista ja tämä nykyinen deitti.netistä. Liian luottavainen ei saa netissä olla, mutta ei kannata kyynistyäkään.

        Eikä kannata ladata liikaa odotuksia vain sen nettituttavuuden perusteella. Suhteen tulevaisuus kun punnitaan vasta siinä kun nähdään treffeillä netin ulkopuolella - joko niitä kemioita on tai ei, ja ikävä kyllä koko se fyysinen olemus ja elekieli on siinä tärkeällä sijalla. Kyllä mullakin moni lupaavalta vaikuttanut suhteenalku nopeasti kuolikin kun sitten kasvokkain tavattiin.

        Itse siis pidän nettiä lähinnä hyvänä paikkana saada jonkinlainen yleiskuva siitä millaisen ihmisen kanssa on treffeille menossa, eli jonkinlainen esikarsinta.


    • netti, kiitos ei

      onnettoman, petollisen, valheellisen sellaisen, valitettavasti !!

    • onnellinen

      kohta vuosi yhdessä netistä löydetyn poikaystävän kanssa

    • HHH

      Löysin ihanan naisen netistä. Chattailystä se lähti. Tänään hän tuli luokseni, ja oli ihanan romanttista.

    • sadness

      vielä useammassa tapauksessa täältä löydetyn kumppanin takana piilee vähintää yksi surullinen, petetty ihminen. Liian helppoa on tää, HALOO HEI IHAN OIKEESTI!!!

    • Nettideitti

      Kylläpä näköjään netin kautta voi löytää kumppanin: veljeni on ollut avovaimonsa kanssa yhdessä n. 7 vuotta, he tutustuivat netissä chattailemalla.

      Itse pistin kesällä ilmoituksen deittipalstalle ja nyt olen tapaillut muutamia kertoja miestä, joka tuntuu näitten tapaamisten perusteella varsin mielenkiintoiselta. En minä ketään kyllä baaristakaan löytäisi, koska en niissä edes käy... Nettideittailu on minusta varsin vaivaton tapa tutustua ihmisiin. Hutejakin on tullut, mutta keskimäärin se on kuitenkin ollut ihan kivaa.

      Aivan normaali tämäkin kanava on ja miksei voisi jatkaa eteenpäin? Huijareitakin on, mutta ei netti voi olla täynnä huijareita... Anna palaa! =)

    • Kati

      Olen itse löytänyt chatista mieheni. Meillä on kaksi lasta ja asuneet yhdessä 5 vuotta.

      Varovainen saa olla koska kaikenlaisia ihmisä mahtuu tännekin.. Mutta positiivista on se että chatissa tutustuu ihmiseen ihmisenä ja sitten vasta ulkoiseen olemukseen.

    • eppu

      Kyllä muuten löytyy vaikka en siihen itse uskonutkaan.Lisäksi vielä käyn satunnaisesti ja satuin juuri sopivaan aikaan olemaan .Kannatti.Mies on tosi mies kaikin puolin.Pidä kuitenkin huoli että et missään nimessä anna julki omaa henkilöllisyyttäsi ennen kun olet tavannut hänet.Minusta on turvallista omistaa ns tekonimellä sähköpostiosoite jota voi jakaa tarvittaessa netissäkin.Minä olen ainakin onenellinen,,,,,,,,,

    • Anonyymi

      Mäkin löysin netistä

      • Anonyymi

        Jos mä onnistuin löytämään netistä niin kaikki voi, oon poika


    • Anonyymi

      Persereikä löydät

    • Anonyymi

      Voit löytää kyrvän asuntovälittäjän

    • Anonyymi

      Kannattaa välttää feikki-ihmisiä ja feikkiemää. Itse näen sen turhana. Ainakaan minulle nettituttavuudet eivät ole tarjonneet muuta kuin edellä olevan opetuksen.

    • Anonyymi

      Toivottavasti et haksahda sellaisiin miehiin, jotka huijaavat sulta kaikki rahat. Näitä tapauksia on paljon ja kyllä täytyy todeta, et naiset ovat tosi tyhmiä. Ensin se nettihuijari lepertelee mukavia ja sitten keksii uskomattoman jutun, jolla saa sinut antamaan apnkkitunnuksesi ja tyhjentää näin tilisi.
      Miksi ei naiset ikinä opi tajuamaan, et kun toinen esittää ensin varakasta, niin sitten kummiskin tulee eteen muka tilanne, että tarvii sun rahojasi.

    • Anonyymi

      Voi turhan vapaana iskeä jälkidigi.

    • Anonyymi

      Voi löytää, miksi ei? Ei ne nettiä käyttävät ihmiset miltään toiselta planeetalta ole, vaan ihan yhtä vaihtelevaa porukkaa, kuin missä tahansa muuallakin. Itse olen pitänyt tästä väylästä, sillä silloin saan itsekin osallistua valintaan paremmin, enkä vain tyytyä sellaiseen, joka esim. baarissa minut sattuu ensimmäiseksi nappaamaan (ja pitää sitten itsellään koko illan, vessan ovellekin seuraten). Valikoimaa on enemmän, kuin ainakaan itse reaalielämässä satun kohtaamaan, ja nettikohtaaminen antaa ujommillekin ihmisille paremman mahdollisuuden lähestyä.
      Itse pyrin tapaamaan mahdollisimman pian, sillä vasta siinä kunnolla näkee, vastaako toinen omia toiveita.

    • Anonyymi

      Aina osuu joku silmään, eineksen kanssa lukiessa. En ole blondi, enkä muutakaan, aurinkoisesta naistenpäivästä nautin tänään. On meitä naisia kovin erilaisia, joku nainen kirjoittaa etsivänsä täältä miehiä, jopa kuumana kaikkiin nettimiehiin. Miten sellainen tapahtuu, tuntuu melkoisen vaikealta. Mistä tiedät anon sukupuolen, ettei mene lesboiluksi, vai onko sillä väliä. Koronan piristeeksi välillä vilkaisen. Kun korona vapauttaa normaaliin elämään, ei kiinnosta nämä riipustelut. Onnea toimintaasi, jos saat siitä tyytyväisyyttä, kannattaa ottaa rennosta,sillä virtuaaliset kaverit ovat liukkaita, häipyyvät helposti huitsin nevedaan, ei saa takin liepeestäkään kiinni. Älä vain anna rahaa , vaikka kuinka kuumalta tuntuu, naisilla pitää olla harkintaakin.

    • Anonyymi

      Oih

    • Anonyymi

      Moi

    • Anonyymi

      Ei voi. Ei ole normaalia, ole varovainen

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe