Teinityttö kiristää! Mitä nyt?

Jakke

Olen aivan kusessa ja täysin omaa tyhmyyttäni ja ajattelematttomuuttani. Sen myönnän!

Erehdyin viettämään lemmekkään hetken tyttäreni parhaan kaverin kanssa. Tyttö on 17v. ja käy usein meillä ja on yökylässäkin.
Vaimo oli työmatkalla ja tyttären kaveri tuli viikonlopuksi meille. Tytöt olivat lauantai-iltana kaupungilla ja palasivat hilpeinä puolenyön kieppeillä. Olivat kai jotain maistelleetkin. Tyttärelläni on allargiaa ja astma. Hän valitteli ettei meinaa saada henkeä. Tätä on sattunut aikaisemminkin. Sanoin, että voin viedä hänet sairaalaan yöksi, kuten oltiin aikaisemminkin tehty vastaavanlaisissa tilanteissa.
Tytön kaveri sanoi jäävänsä nukkumaan.
Palasin kotiin ja painelin omaan punkkaani.
Yllätys oli melkoinen, kun "vaimoni puolella" makasi ilkosen alastomana tyttäreni kaveri.
Totesin, että nyt taidat olla vahingossa väärässä makuuhuoneessa tai jotain sinne päin.
Tyttöä vain nauratti ja hän kertoi, ettei uskalla muka isossa talossa nukkua yksin alakerran takkahuoneessa. Hän aneli, että voisi olla tässä.
No, jankutin asiasta tovin ,mutta väsy voitti.
Menin omalle puolelleni sänkyä ja hetken kuluttua hän pyörähti puolelleni. Loput varmaan arvaatte... Mies on heikko!

No varsinainen ongelma on, että tyttö on muutaman kerran soittanut minulle kännykkään ja kertonut, että hän tarvitsisi rahaa vain "lainaksi" syyskuussa tapahtuvaa viikon lomamatkaa varten. Samalla hän on muistellut "yötämme" ja todennut, "mitähän vaimos ja tyttäres tykkäisivät jos saisivat kuulla".
Teinkö tyhmästi, kun lupasin, että annan tytölle lainaa 500 euroa, mutta ehdolla, että lainaa ei makseta takaisin, eikä yöstämme puhuta kellekkään yhtään mitään. Tyttö lupasi olla hiljaa asiasta.

Perkeles, kävi vain mielessä, että koska seuraavan kerran rahaa lainataan! Miten tässä käy?
Onko viisaita neuvoja?
Moraalinvartijat älkööt vaivautuko. Vituttaa jo aivan tarpeeksi ja peiliin on katsottu.

163

44105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Daddy

      Tyypillinen miehen juttu. Teit kyllä elämäsi virheen. Entä jos tyttö on raskaana? Myös ystävyys tyttäresi kanssa voi olla hankala. Entä, jos juttu leviää? Et voi olla mistään varma. Yksi asia on se, että et anna fyrkkaa. Ei sinulla ole mitään tietoa enää jatkosta. Tollaisen miehen moka on anteeksiantamaton. Sinun pitää kärsiä ihan oikein kaikki seuraukset.

      • nai se

        Tytön kanssa pitää viettää toinenkin yö ja lopulta meet sen kanssa naimisiin, ja jätät perheesi sen takia.
        Se tekee hyvää ikäero kaikille vihamiehille ja
        loppuu akan rutinat.

        Muuten katkeroidut ja sorrut viinaan ja menetät perheesi, niin onko sulle parempi ku jäät ilman mitään lehdelle soitteleen kun joku uusioisä vittuilee sulle koko loppuiän sun alkoholismista
        ja nai sun tytärtäs.

        Ole onnellinen jos pääsit kanssani yhteisymmärrykseen, sillä sinulla on koko elämäsi aikaa nauttia tästä hehkeästä nuorikosta, eikä tarvitse katua pätkääkään!!!


      • PalkkaTyöstä

        Pyydä seuravalla kerralla vastiketta rahalle, hyväähän se kuitenkin oli.


    • Komissario Migree

      Tyttö voi näin jälkikäteen puhua ihan mitä tahansa aivan riippumatta mitä sinä yönä todella tapahtui. Jos kiistät tapahtuneen, millä hän osoittaisi sen todeksi. Kenties tietämällä intiimejä yksityiskohtia kuten Bill Clintonin tapauksessa, mutta tiedon ja tapahtuman yhteyskin pitäisi pystyä todistamaan. Yleensä "etsivän" pitää johdattaa syyllinen ansaan, jossa hän itse paljastaa syyllisyytensä koska käyttäytyy nyt kuin syyllinen. Kuten esim. myöntämällä asia tekstiviestissä tai puhelimessa.

      Käyttäydy siis juuri niin kuin käyttäytyisit, jos tyttö olisi keksinyt koko jutun.

      • löytyy...

        Todiste tapahtuneesta löytyy ainakin tiliotteestasi, missä näkyy, että olet nostanut ennen tytön lomamatkaa 500 euroa tai vielä tyhmempi jos olet, kyseinen tapahtuma näkyy rahasiirtona tytön tilille suoraan.


      • Bianca

        Koska oli humalassa. Kuka pystyy todistamaan että olette oleet sängyssä? jos teillä on vaimosi kanssa välit kunnossa hän kyllä uskoo sinua.
        Tyttäresi tietää että hän ja kaverinsa olivat jouneet...


      • prum
        löytyy... kirjoitti:

        Todiste tapahtuneesta löytyy ainakin tiliotteestasi, missä näkyy, että olet nostanut ennen tytön lomamatkaa 500 euroa tai vielä tyhmempi jos olet, kyseinen tapahtuma näkyy rahasiirtona tytön tilille suoraan.

        tai sit voihan se tyttö tavallaan kuvailla vaimolles minkälainen leka sul on.. sit jos vaimos tunnistaa sen ni kyllä sua viedään..


      • Anonyymi

        Todisteet löytyvät internetistä.


      • apua..

        Jos likalla ei mitään todisteita oo,ni yritä olla ku mitään ei oo tapahtunu.Näytät ettei se ei ollu ku hairahdus,jota et enää ajattele,älä pelkää tyttöä,äläkä mielistele!Luulis ettei tää likka haluu myöntää tyhmyyttään kertomalla kaikille...siinä menis varmasti välit siihen sun tyttäreeski eli se jos yhtään välittää muistaki ku ittestään,ni luulen et se pysyy hiljaa!
        MUT TSEMII SULLE,näit juttui sattuu...ÄLÄ ANNA SEN OHJATA TÄTÄ TILANNETTA!näytä sille ja pistä muijalle jauhot suuhun:)


      • n38
        apua.. kirjoitti:

        Jos likalla ei mitään todisteita oo,ni yritä olla ku mitään ei oo tapahtunu.Näytät ettei se ei ollu ku hairahdus,jota et enää ajattele,älä pelkää tyttöä,äläkä mielistele!Luulis ettei tää likka haluu myöntää tyhmyyttään kertomalla kaikille...siinä menis varmasti välit siihen sun tyttäreeski eli se jos yhtään välittää muistaki ku ittestään,ni luulen et se pysyy hiljaa!
        MUT TSEMII SULLE,näit juttui sattuu...ÄLÄ ANNA SEN OHJATA TÄTÄ TILANNETTA!näytä sille ja pistä muijalle jauhot suuhun:)

        Muijalle jauhot suuhun. Hah. Miehelle ne laitetaan jos jollekin.

        Tyttönen pääsi päämääräänsä, voi olla vaikka raskaana!

        Tässä mies on aikuinen, muttei käyttäytynyt aikuisenlailla.

        Tyttö sen sijaan voi syyttää tätä aikuista vaikkapa raiskauksesta jos homma ei hoidu hänen mielestä oikealla tavalla. Se antaisi miehelle ajattelemisen aihetta kannattaako seuraavalla kerralla vastustaa kiusausta..


    • Kassu

      oletpa itses liemeen saattanut! Ei auta kuin kärsiä. Voihan se likka sut käräyttää vaikka sais rahatkin. Voi esim kännipäissään möläyttää sun tyttärelles. Huono homma!! Mitenhän sitä olis itse toiminut vastaavassa tilanteessa. En voi auttaa.

    • Kikke

      Ja varmasti paljastuu ennen pitkää.

      Huono auttaa kun paskat on jo housussa, olis pitänyt ehtiä vessaan!

      • Jazzu

        kallis pikkuhuora !!!


    • Rose

      Kuulostaa ihan joltain elokuvalta. vaikka mielestäni tekosi on hyvin väärin, neuvoisin myös kiistämään kaiken. eihän se mitään voi todistaa. sanot vain että on niin ihastunu sinuun tms. rahaa ÄLÄ anna koska mikä estää sen ettei sen jälkeen kertoisi...?
      Ja tätä mieltä olen ihan vain sen takia että tyttösi ja vaimosi saisivat kärsiä aivan liikaa jos paljastut...tyttösi varsinkin!!!!

      • Sakari Koivunen

        Kuulostaa kyllä ärsyttävän elokuvamaiselta, siis siinä mielessä, että tuollaista "ei voi tapahtua kuin elokuvissa". Tapahtuu toki, mutta onneksi minulle ei noin tapahtunut. Erittäin harmilloinen tilanne...

        Sanoit, että miehen teko on hyvin väärin. Entä tyttö? Toimiko hän oikein? Tyttöhän sen tilanteen loi, hän nimenomaan tuli keikistelemään alastomana toisen sänkyyn ja änki itsensä miehen puolelle. Jos teinimuija tulee ilman vaatteita miehen sänkyyn ainoana ajatuksenaan saada kunnon pano, niin ei silloin voida miestä pelkästään syyttää. Kyllä neidin pitää myös kantaa hiukan vastuuta toiminnastaan.

        Moniko mies pystyy tuossa tilanteessa sanomaan "Ei, ei kelpaa. Alan nukkua. Mene alakertaan nukkumaan jos et osaa olla rauhassa."? Tuskin kauhean moni. Tuon tapauksen mies toimi niin, kuin tavallinen mies tuossa tilanteessa toimii. Järjen valta loppuu kun himot käyvät liian suuriksi. Mies on heikko -- aivan kuten kirjoittaja sanoi.

        Hm.. "tyttösi ja vaimosi saisivat kärsiä..." Oletat ilmeisesti että tuo huorahtava tyttönen kertoisi muille tapahtuneesta ja sitä kautta vaimo ja tytär saisivat kärsiä? Eikö se tyttö itse siinä eniten kärsisi? Ajattele itsesi teini-ikäiseksi tytöksi. Jos koko kylä tietää, että olet kömpinyt ystäväsi isän sänkyyn alastomana ja tunkenut itsesi hänen peittonsa alle ja väkisin kinunut seksiä, niin olisitko ylpeä teostasi? Hävettäisikö? Minua ainakin hävettäisi. Aika paljonkin. En todellakaan kehtaisi kertoa tuosta kenellekään. Siinä mielessä taitaa olla aika pieni riski että tyttö levittäisi tuota asiaa eteenpäin.

        En osaa sanoa miten tilanteessa kannattaisi toimia. Pitkän päälle paras ja rehellisin vaihtoehto olisi ottaa asia ronskisti pöydälle ja hoitaa se alta pois. Käyt tytön kanssa asian läpi, kerrot suoraan tyttärellesi ja vaimollesi. Se auttaa siihen, ettei jälkikäteen tule ikävyyksiä kun vaimo kuulee jotain epämääräisiä huhuja tai tyttö selittää tyttärellesi kännipäissään jotain. Se(kään) ei kuitenkaan poista mihinkään sitä totuutta, että kumpikin toimi väärin tuona yönä. Synnin teitte, siitä ei valitettavasti pääse mihinkään. Olen pahoillani. Tehtyä vahinkoa ei enää voi poistaa, mutta jälkiseuraamukset voi minimoida. Suosittelen suoraa puhetta asiaankuuluvien ihmisten kanssa.

        Jos tyttö pyytää vielä rahaa, niin kokeile sanoa suoraan, että eikö se riitä, että sait kunnolla kullia yhtenä yönä? Onko vielä pakko rahaakin saada? Rinnasta vaikka huoraan jos siltä tuntuu. Ensin pano ja sitten vaaditaan rahaa. Sellaisia ne (jotkut) naiset ovat. Valitettavasti. (Monet miehet ihan samanlaisia. Yhtä valitettavaa.)


      • Gretel
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Kuulostaa kyllä ärsyttävän elokuvamaiselta, siis siinä mielessä, että tuollaista "ei voi tapahtua kuin elokuvissa". Tapahtuu toki, mutta onneksi minulle ei noin tapahtunut. Erittäin harmilloinen tilanne...

        Sanoit, että miehen teko on hyvin väärin. Entä tyttö? Toimiko hän oikein? Tyttöhän sen tilanteen loi, hän nimenomaan tuli keikistelemään alastomana toisen sänkyyn ja änki itsensä miehen puolelle. Jos teinimuija tulee ilman vaatteita miehen sänkyyn ainoana ajatuksenaan saada kunnon pano, niin ei silloin voida miestä pelkästään syyttää. Kyllä neidin pitää myös kantaa hiukan vastuuta toiminnastaan.

        Moniko mies pystyy tuossa tilanteessa sanomaan "Ei, ei kelpaa. Alan nukkua. Mene alakertaan nukkumaan jos et osaa olla rauhassa."? Tuskin kauhean moni. Tuon tapauksen mies toimi niin, kuin tavallinen mies tuossa tilanteessa toimii. Järjen valta loppuu kun himot käyvät liian suuriksi. Mies on heikko -- aivan kuten kirjoittaja sanoi.

        Hm.. "tyttösi ja vaimosi saisivat kärsiä..." Oletat ilmeisesti että tuo huorahtava tyttönen kertoisi muille tapahtuneesta ja sitä kautta vaimo ja tytär saisivat kärsiä? Eikö se tyttö itse siinä eniten kärsisi? Ajattele itsesi teini-ikäiseksi tytöksi. Jos koko kylä tietää, että olet kömpinyt ystäväsi isän sänkyyn alastomana ja tunkenut itsesi hänen peittonsa alle ja väkisin kinunut seksiä, niin olisitko ylpeä teostasi? Hävettäisikö? Minua ainakin hävettäisi. Aika paljonkin. En todellakaan kehtaisi kertoa tuosta kenellekään. Siinä mielessä taitaa olla aika pieni riski että tyttö levittäisi tuota asiaa eteenpäin.

        En osaa sanoa miten tilanteessa kannattaisi toimia. Pitkän päälle paras ja rehellisin vaihtoehto olisi ottaa asia ronskisti pöydälle ja hoitaa se alta pois. Käyt tytön kanssa asian läpi, kerrot suoraan tyttärellesi ja vaimollesi. Se auttaa siihen, ettei jälkikäteen tule ikävyyksiä kun vaimo kuulee jotain epämääräisiä huhuja tai tyttö selittää tyttärellesi kännipäissään jotain. Se(kään) ei kuitenkaan poista mihinkään sitä totuutta, että kumpikin toimi väärin tuona yönä. Synnin teitte, siitä ei valitettavasti pääse mihinkään. Olen pahoillani. Tehtyä vahinkoa ei enää voi poistaa, mutta jälkiseuraamukset voi minimoida. Suosittelen suoraa puhetta asiaankuuluvien ihmisten kanssa.

        Jos tyttö pyytää vielä rahaa, niin kokeile sanoa suoraan, että eikö se riitä, että sait kunnolla kullia yhtenä yönä? Onko vielä pakko rahaakin saada? Rinnasta vaikka huoraan jos siltä tuntuu. Ensin pano ja sitten vaaditaan rahaa. Sellaisia ne (jotkut) naiset ovat. Valitettavasti. (Monet miehet ihan samanlaisia. Yhtä valitettavaa.)

        Edellisen puhujan jälkeen minulle ei jää paljoa sanottavaa, mutta haluaisin vielä tämän sanoa, eli

        TOTUUS kannattaa, tiedän, että se tuntuu pahalta, rehellisyyden nimissä satuttaa muita paljon, mutta tosi asia on kuitenkin se, että valheessa on vaikea elää.

        Ja sitten vielä sellainenkin, että ÄLÄ anna tytölle enää rahaa, hän kuitenkin varmaan vielä asuu vanhempiensa luona, ja raha on kyllä sellainen asia, minkä johdosta vanhemmat alkaa heti epäillä jotain, jos siis ajattelet vaikka itseäsi, että sattuisit löytämään tyttäresi pöytälaatikosta 500€, niin varmasti pitäisit aikamoisen kuulustelun, että mistä raha on oikein ilmestynyt!

        Ja omaa nuoruuttani muistellen, vanhemmille joutui kyllä AINA ennemmin tai myöhemmin kertomaan koko totuuden.

        Mutta mieti kuitenkin ihan tosissasi, että mikä on sinun perheesi kohdalla viisainta! Onko parempi olla kertomatta mitään vai mitä? Ja muista vielä sekin, ettei tilanteesi ole ihan mikään tavallinen, olet sekoillut tyttäresi kaverin kanssa, joilla on tod. näk. aika tuliset vanhemmat tilanteen tullessa ilmi.

        Ehkä sinun pitäisi yrittää istua tytön kanssa saman pöydän ääreen ja koittaa vähän jutella, että mitä hän oikeen aikoo, koitat luoda teidän välillenne sellaisen luottamuksen, koska eihän se loppujen lopuksi ole KUMMANKAAN etu, että asia tulee ilmi, mutta ei sekään passaa, että tyttö on koko ajan kinuamassa rahaa sinulta!

        Tsemppi ja terveitä ratkaisuja!


      • A
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Kuulostaa kyllä ärsyttävän elokuvamaiselta, siis siinä mielessä, että tuollaista "ei voi tapahtua kuin elokuvissa". Tapahtuu toki, mutta onneksi minulle ei noin tapahtunut. Erittäin harmilloinen tilanne...

        Sanoit, että miehen teko on hyvin väärin. Entä tyttö? Toimiko hän oikein? Tyttöhän sen tilanteen loi, hän nimenomaan tuli keikistelemään alastomana toisen sänkyyn ja änki itsensä miehen puolelle. Jos teinimuija tulee ilman vaatteita miehen sänkyyn ainoana ajatuksenaan saada kunnon pano, niin ei silloin voida miestä pelkästään syyttää. Kyllä neidin pitää myös kantaa hiukan vastuuta toiminnastaan.

        Moniko mies pystyy tuossa tilanteessa sanomaan "Ei, ei kelpaa. Alan nukkua. Mene alakertaan nukkumaan jos et osaa olla rauhassa."? Tuskin kauhean moni. Tuon tapauksen mies toimi niin, kuin tavallinen mies tuossa tilanteessa toimii. Järjen valta loppuu kun himot käyvät liian suuriksi. Mies on heikko -- aivan kuten kirjoittaja sanoi.

        Hm.. "tyttösi ja vaimosi saisivat kärsiä..." Oletat ilmeisesti että tuo huorahtava tyttönen kertoisi muille tapahtuneesta ja sitä kautta vaimo ja tytär saisivat kärsiä? Eikö se tyttö itse siinä eniten kärsisi? Ajattele itsesi teini-ikäiseksi tytöksi. Jos koko kylä tietää, että olet kömpinyt ystäväsi isän sänkyyn alastomana ja tunkenut itsesi hänen peittonsa alle ja väkisin kinunut seksiä, niin olisitko ylpeä teostasi? Hävettäisikö? Minua ainakin hävettäisi. Aika paljonkin. En todellakaan kehtaisi kertoa tuosta kenellekään. Siinä mielessä taitaa olla aika pieni riski että tyttö levittäisi tuota asiaa eteenpäin.

        En osaa sanoa miten tilanteessa kannattaisi toimia. Pitkän päälle paras ja rehellisin vaihtoehto olisi ottaa asia ronskisti pöydälle ja hoitaa se alta pois. Käyt tytön kanssa asian läpi, kerrot suoraan tyttärellesi ja vaimollesi. Se auttaa siihen, ettei jälkikäteen tule ikävyyksiä kun vaimo kuulee jotain epämääräisiä huhuja tai tyttö selittää tyttärellesi kännipäissään jotain. Se(kään) ei kuitenkaan poista mihinkään sitä totuutta, että kumpikin toimi väärin tuona yönä. Synnin teitte, siitä ei valitettavasti pääse mihinkään. Olen pahoillani. Tehtyä vahinkoa ei enää voi poistaa, mutta jälkiseuraamukset voi minimoida. Suosittelen suoraa puhetta asiaankuuluvien ihmisten kanssa.

        Jos tyttö pyytää vielä rahaa, niin kokeile sanoa suoraan, että eikö se riitä, että sait kunnolla kullia yhtenä yönä? Onko vielä pakko rahaakin saada? Rinnasta vaikka huoraan jos siltä tuntuu. Ensin pano ja sitten vaaditaan rahaa. Sellaisia ne (jotkut) naiset ovat. Valitettavasti. (Monet miehet ihan samanlaisia. Yhtä valitettavaa.)

        Nainen pystyisi vastaavassa tilanteessa komentamaan teinipojan ulos huoneesta. Kertokaa miehet, miksi mies ei pysty ???


      • Opiskelija
        A kirjoitti:

        Nainen pystyisi vastaavassa tilanteessa komentamaan teinipojan ulos huoneesta. Kertokaa miehet, miksi mies ei pysty ???

        Ihminen on eläin ja toimii eläinten tavoin. Kaikkihan senkin tietävät, kuinka teinipojilla on seksi niin kovin usein mielessä. Moni vaan ei syyttämisiltään tiedä sitä, että kyse on hormoneista, luonnollisesta kehityksestä.

        Eli tässä selitys, minkä vuoksi miehelle on vaikeampaa pidättäytyä seksistä.


      • Päivi
        A kirjoitti:

        Nainen pystyisi vastaavassa tilanteessa komentamaan teinipojan ulos huoneesta. Kertokaa miehet, miksi mies ei pysty ???

        Tässäpä hyvä kysymys! Kiva olisi saada vastaus, edes jonkinlainen...


      • jaahas
        Opiskelija kirjoitti:

        Ihminen on eläin ja toimii eläinten tavoin. Kaikkihan senkin tietävät, kuinka teinipojilla on seksi niin kovin usein mielessä. Moni vaan ei syyttämisiltään tiedä sitä, että kyse on hormoneista, luonnollisesta kehityksestä.

        Eli tässä selitys, minkä vuoksi miehelle on vaikeampaa pidättäytyä seksistä.

        Tuokin asia riippuu niin kovin paljon ihmisestä.. esimerkiksi voisin vaikka vanooa että saman kaltaisessa tilanteessa olisin voinyt sanoa teinitytölle että painuu helvettiin jos tuolla tavalla käy kimppuun vaikka hyvin tietää että mies on jo naimisissa ja on jo tytärkin tehty!
        joten naiset, älkää ihmeessä sortuko ennakkoluuloihin


      • Ajatar
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Kuulostaa kyllä ärsyttävän elokuvamaiselta, siis siinä mielessä, että tuollaista "ei voi tapahtua kuin elokuvissa". Tapahtuu toki, mutta onneksi minulle ei noin tapahtunut. Erittäin harmilloinen tilanne...

        Sanoit, että miehen teko on hyvin väärin. Entä tyttö? Toimiko hän oikein? Tyttöhän sen tilanteen loi, hän nimenomaan tuli keikistelemään alastomana toisen sänkyyn ja änki itsensä miehen puolelle. Jos teinimuija tulee ilman vaatteita miehen sänkyyn ainoana ajatuksenaan saada kunnon pano, niin ei silloin voida miestä pelkästään syyttää. Kyllä neidin pitää myös kantaa hiukan vastuuta toiminnastaan.

        Moniko mies pystyy tuossa tilanteessa sanomaan "Ei, ei kelpaa. Alan nukkua. Mene alakertaan nukkumaan jos et osaa olla rauhassa."? Tuskin kauhean moni. Tuon tapauksen mies toimi niin, kuin tavallinen mies tuossa tilanteessa toimii. Järjen valta loppuu kun himot käyvät liian suuriksi. Mies on heikko -- aivan kuten kirjoittaja sanoi.

        Hm.. "tyttösi ja vaimosi saisivat kärsiä..." Oletat ilmeisesti että tuo huorahtava tyttönen kertoisi muille tapahtuneesta ja sitä kautta vaimo ja tytär saisivat kärsiä? Eikö se tyttö itse siinä eniten kärsisi? Ajattele itsesi teini-ikäiseksi tytöksi. Jos koko kylä tietää, että olet kömpinyt ystäväsi isän sänkyyn alastomana ja tunkenut itsesi hänen peittonsa alle ja väkisin kinunut seksiä, niin olisitko ylpeä teostasi? Hävettäisikö? Minua ainakin hävettäisi. Aika paljonkin. En todellakaan kehtaisi kertoa tuosta kenellekään. Siinä mielessä taitaa olla aika pieni riski että tyttö levittäisi tuota asiaa eteenpäin.

        En osaa sanoa miten tilanteessa kannattaisi toimia. Pitkän päälle paras ja rehellisin vaihtoehto olisi ottaa asia ronskisti pöydälle ja hoitaa se alta pois. Käyt tytön kanssa asian läpi, kerrot suoraan tyttärellesi ja vaimollesi. Se auttaa siihen, ettei jälkikäteen tule ikävyyksiä kun vaimo kuulee jotain epämääräisiä huhuja tai tyttö selittää tyttärellesi kännipäissään jotain. Se(kään) ei kuitenkaan poista mihinkään sitä totuutta, että kumpikin toimi väärin tuona yönä. Synnin teitte, siitä ei valitettavasti pääse mihinkään. Olen pahoillani. Tehtyä vahinkoa ei enää voi poistaa, mutta jälkiseuraamukset voi minimoida. Suosittelen suoraa puhetta asiaankuuluvien ihmisten kanssa.

        Jos tyttö pyytää vielä rahaa, niin kokeile sanoa suoraan, että eikö se riitä, että sait kunnolla kullia yhtenä yönä? Onko vielä pakko rahaakin saada? Rinnasta vaikka huoraan jos siltä tuntuu. Ensin pano ja sitten vaaditaan rahaa. Sellaisia ne (jotkut) naiset ovat. Valitettavasti. (Monet miehet ihan samanlaisia. Yhtä valitettavaa.)

        näinkö helposti suomalaista miestä viedään?!!!Herranjestas sentään. Kyllä on aivot ja munat samassa klimpissä totisesti. Nyt sait Ajattaren sekä surulliseksi että vihaiseksi. Ovatko keski-ikäiset miehet täysiä typeryksiä?! Voiko todellakin olla näin, ettei yksikään mies pysty vastustamaan vastaavassa tilanteessa? Mulla ei tuottais vaikeuksia vastustaa jotain nuorta miestä, jos tilanne ois tollanen. Ei mitään vaikeuksia. Minua ei yksinkertaisesti liian nuoret innosta, alkaa haiskahtamaan pedofilialta suorastaan keski-ikäisten miesten hommat, jos asiat näin ovat kuin väität. Uskomatonta!


      • Ajanmies
        Ajatar kirjoitti:

        näinkö helposti suomalaista miestä viedään?!!!Herranjestas sentään. Kyllä on aivot ja munat samassa klimpissä totisesti. Nyt sait Ajattaren sekä surulliseksi että vihaiseksi. Ovatko keski-ikäiset miehet täysiä typeryksiä?! Voiko todellakin olla näin, ettei yksikään mies pysty vastustamaan vastaavassa tilanteessa? Mulla ei tuottais vaikeuksia vastustaa jotain nuorta miestä, jos tilanne ois tollanen. Ei mitään vaikeuksia. Minua ei yksinkertaisesti liian nuoret innosta, alkaa haiskahtamaan pedofilialta suorastaan keski-ikäisten miesten hommat, jos asiat näin ovat kuin väität. Uskomatonta!

        Dear Ajatar,munat ja aivot ei tosiaan ole miehellä samassa kopassa.
        Niillä kun ei ole mitään yhteyttä toisiinsa!
        Eli siinä se on se väärinkäsitys, koska mies ajattelee asioita aivoillaan ja seksiä se ei ajattele vaan käyttää siihen vehkeitänsä, valkeneeko?
        Seksi ei ole miehelle harkittua toimintaa jolla on jokin päämäärä(esim. kiristys) tai jotain tunnepohjaisia motiiveja kuten on naisten kohdalla vaan ihan perusvietin tyydytystä.

        No nykymoraalien mukaan ja parisuhteessa elävillä on tietty velvollisuus hillitä itteensä mutta...sanotaan että vastaavassa tilanteessa kuin herramme tässä niin harva mies sitä typyä sängystä pois pystyy potkimaan,vaikka olis kuinka muutoin uskollista sorttia eikä aktiivisesti lähtisikään vieraisiin.

        A


      • Sakari Koivunen
        A kirjoitti:

        Nainen pystyisi vastaavassa tilanteessa komentamaan teinipojan ulos huoneesta. Kertokaa miehet, miksi mies ei pysty ???

        Hyvä kysymys. Kirjoittelen tässä muutaman ajatuksen ja samalla tulee vastauksia muidenkin viesteihin. Ehkä kyse on siitä, että teinityttöjä yleisesti ihannoidaan ja pidetään seksuaalisesti houkuttelevina miesten ja poikien keskuudessa. Usein taas kuulee, että tyttöjä kiinnostaa vanhemmat miehet.

        Eikö ole niin, että miehet pitävät nuoria naisia (tyttöjä) houkuttelevampina kuin naiset nuoria poikia. Poikkeuksia varmastikin on, mutta yleisten käsitysten ja asenteiden mukaan asia on varmaan kutakuinkin noin.

        Mieskin pystyy joskus vastustamaan kiusausta. Kirjoittajakin pystyi aluksi, eikö hän todennut tytölle että taidat olla vähän väärässä huoneessa tms.? Vasta kun tyttö tuli hänen puolelleen, alkoi ajatteluvastuu siirtyä yläpäästä alapäähän. Lopputulos oli silti sama vaikka hetken pystyikin vastustamaan kiusausta.

        On vähän yleistettyä sanoa, että nainen pystyy vastaavassa tilanteessa... Yleensä näin ehkä on, mutta taitaa olla sellaisiakin naisia, jotka eivät pysty. (Ja sellaisia miehiä, jotka pystyvät.)

        Sukupuolien välillä on eroja. Tässä on kai yksi niistä. Jos nainen pystyy komentamaan teinipojan pois, niin entä jos ikäsuhteet käännetään? Teinitytön sängyssä aikuinen mies? Pystyykö vielä komentamaan pois? Tämä kyseinen teinityttö ei ainakaan pystynyt vastustamaan kiusaustam kun vartavasten meni toisen huoneeseen ja sänkyyn.

        Onkohan tämän "naiset pitävät ikäistään vanhemmista miehistä ja miehet ikäistään nuoremmista naisista"-ajattelun takana se, että seksuaalisesti (ja muutenkin) tärkeässä kehitysvaiheessa tytöt ovat ikäisiään poikia kehittyneempiä? Eli samalla kehitystasolla oleva pari on automaattisesti (tuossa vaiheessa) nuori tyttö-vanhempi poika eikä toisinpäin. Mielenkiintoisia asioita pohdittavaksi... alkaa tosin jo mennä hiukan alkuperäisen aiheen ohi.


      • Ajatar
        Ajanmies kirjoitti:

        Dear Ajatar,munat ja aivot ei tosiaan ole miehellä samassa kopassa.
        Niillä kun ei ole mitään yhteyttä toisiinsa!
        Eli siinä se on se väärinkäsitys, koska mies ajattelee asioita aivoillaan ja seksiä se ei ajattele vaan käyttää siihen vehkeitänsä, valkeneeko?
        Seksi ei ole miehelle harkittua toimintaa jolla on jokin päämäärä(esim. kiristys) tai jotain tunnepohjaisia motiiveja kuten on naisten kohdalla vaan ihan perusvietin tyydytystä.

        No nykymoraalien mukaan ja parisuhteessa elävillä on tietty velvollisuus hillitä itteensä mutta...sanotaan että vastaavassa tilanteessa kuin herramme tässä niin harva mies sitä typyä sängystä pois pystyy potkimaan,vaikka olis kuinka muutoin uskollista sorttia eikä aktiivisesti lähtisikään vieraisiin.

        A

        ei kyllä Ajattaresta pääse nauttimaan vaikka joskus aikuista naista mieli tahtoiskin. Saa pysyä "pedofiilitaipumuksissaan" ihan vapaasti, kunhan ei riko lakia. Ilmoittautukaa ny jeeveli sentään miehet, jotka omistatte edes vähäsen selkärankaa? Jos ei tähän vastauksia ala tulla, niin luen tästä lähtien ukot matelijoihin..niillähän sitä selkärankaa ei ole ja matelevat pelkän lihanpalan perässä:) ps. on ne aivot ja munat sitten samassa salaatissa..siis alapäässä ukoilla, jos asia noin on ;)


      • Sakari Koivunen
        Ajatar kirjoitti:

        näinkö helposti suomalaista miestä viedään?!!!Herranjestas sentään. Kyllä on aivot ja munat samassa klimpissä totisesti. Nyt sait Ajattaren sekä surulliseksi että vihaiseksi. Ovatko keski-ikäiset miehet täysiä typeryksiä?! Voiko todellakin olla näin, ettei yksikään mies pysty vastustamaan vastaavassa tilanteessa? Mulla ei tuottais vaikeuksia vastustaa jotain nuorta miestä, jos tilanne ois tollanen. Ei mitään vaikeuksia. Minua ei yksinkertaisesti liian nuoret innosta, alkaa haiskahtamaan pedofilialta suorastaan keski-ikäisten miesten hommat, jos asiat näin ovat kuin väität. Uskomatonta!

        Katso vastaukseni nimimerkille "A", siinä on tätäkin asiaa.

        Sinua ei ehkä naisena kiinnosta nuoret pojat, mutta se onkin vähän eri asia. Miehet ja naiset ovat erilaisia. Teinityttöjä pidetään seksikkäinä ja houkuttelevina, teinipojat taas ovat jotain muuta. Itsestään epävarma, finninaamainen teinipoika, vasta kehittymässä oleva vartalo ja yli-innokas onanoija. Ei ihme ettei aikuista naista kiinnosta. Teinitytön kohdalla tilanne on eri. Ehkä itsestään epävarmoja ja finninaamaisia ja vasta kehittymässä hekin, mutta silti teinityttöjä pidetään houkuttelevina.

        Kuvittele komea mieshenkilö. Ei varmaan tule ensimmäisenä mikään lukiopoika mieleen? Mieluumminkin kai kolmikymppinen urheilija tai sivistyneen näköinen ohimoilta harmaantunut herrasmies. Jos miehen käsketään kuvitella kaunis nainen, voi ihan hyvin vastauksena olla lukiotyttö. Yhtä hyvin se voi olla myös kolmikymppinen neiti, mutta siinä on silti tietty ero. Teini-ikäistä poikaa ei pidetä niin seksikkäänä kuin teinityttöä. Toisessa viestissä kirjoitin muutamasta muustakin jutusta, en viitsi toistella niitä tässä. Lue tuosta toisesta viestistä.

        En sanoisi pedofiliaksi sitä, että 17-vuotias itse haluaa tulla naiduksi. En myöskään pidä sitä ihailtavana tai arvostettavana, mutta pedofiliaa se ei minun mielestäni ole.

        Hyvä kuitenkin että sinä pystyisit vastustamaan kiusausta vastaavassa tilanteessa. Taitaa olla niin, että miehet ovat aika tavalla himojen ohjailtavana naisiin verrattuna. Sinänsä jännä asia, useinhan on niin, että mies ajattelee liikaakin järjellään ja nainen taas liikaa tunteillaan. Tavallisissa tilanteissa miehillä on usein liian vähän tunne mukana ja tällaisessa tilanteessa taas järki jää kokonaan taka-alalle ja "tunne" (himo) ottaa kokonaan vallan.

        Munat ja aivot ei ole samalla klimpissä. Totisesti. Luulen että suomalaiset miehet eivät ole tässä asiassa ainoita. Monelle olisi käynyt samoin, kansallisuuteen katsomatta.

        Sain sinut kuulemma surulliseksi ja vihaiseksi. Miksi? Vai tarkoititko alkuperäistä kirjoittajaa? Minä en pannut sitä teiniä, se oli joku muu.

        Hassua on sekin, että kysymykselläsi yleistät "ettei yksikään mies pysty..". Kyllä pystyy. Kaikki eivät pysty, yksi esimerkki siitä on tuon alkuperäisen viestin kirjoittaja.


      • n38
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Kuulostaa kyllä ärsyttävän elokuvamaiselta, siis siinä mielessä, että tuollaista "ei voi tapahtua kuin elokuvissa". Tapahtuu toki, mutta onneksi minulle ei noin tapahtunut. Erittäin harmilloinen tilanne...

        Sanoit, että miehen teko on hyvin väärin. Entä tyttö? Toimiko hän oikein? Tyttöhän sen tilanteen loi, hän nimenomaan tuli keikistelemään alastomana toisen sänkyyn ja änki itsensä miehen puolelle. Jos teinimuija tulee ilman vaatteita miehen sänkyyn ainoana ajatuksenaan saada kunnon pano, niin ei silloin voida miestä pelkästään syyttää. Kyllä neidin pitää myös kantaa hiukan vastuuta toiminnastaan.

        Moniko mies pystyy tuossa tilanteessa sanomaan "Ei, ei kelpaa. Alan nukkua. Mene alakertaan nukkumaan jos et osaa olla rauhassa."? Tuskin kauhean moni. Tuon tapauksen mies toimi niin, kuin tavallinen mies tuossa tilanteessa toimii. Järjen valta loppuu kun himot käyvät liian suuriksi. Mies on heikko -- aivan kuten kirjoittaja sanoi.

        Hm.. "tyttösi ja vaimosi saisivat kärsiä..." Oletat ilmeisesti että tuo huorahtava tyttönen kertoisi muille tapahtuneesta ja sitä kautta vaimo ja tytär saisivat kärsiä? Eikö se tyttö itse siinä eniten kärsisi? Ajattele itsesi teini-ikäiseksi tytöksi. Jos koko kylä tietää, että olet kömpinyt ystäväsi isän sänkyyn alastomana ja tunkenut itsesi hänen peittonsa alle ja väkisin kinunut seksiä, niin olisitko ylpeä teostasi? Hävettäisikö? Minua ainakin hävettäisi. Aika paljonkin. En todellakaan kehtaisi kertoa tuosta kenellekään. Siinä mielessä taitaa olla aika pieni riski että tyttö levittäisi tuota asiaa eteenpäin.

        En osaa sanoa miten tilanteessa kannattaisi toimia. Pitkän päälle paras ja rehellisin vaihtoehto olisi ottaa asia ronskisti pöydälle ja hoitaa se alta pois. Käyt tytön kanssa asian läpi, kerrot suoraan tyttärellesi ja vaimollesi. Se auttaa siihen, ettei jälkikäteen tule ikävyyksiä kun vaimo kuulee jotain epämääräisiä huhuja tai tyttö selittää tyttärellesi kännipäissään jotain. Se(kään) ei kuitenkaan poista mihinkään sitä totuutta, että kumpikin toimi väärin tuona yönä. Synnin teitte, siitä ei valitettavasti pääse mihinkään. Olen pahoillani. Tehtyä vahinkoa ei enää voi poistaa, mutta jälkiseuraamukset voi minimoida. Suosittelen suoraa puhetta asiaankuuluvien ihmisten kanssa.

        Jos tyttö pyytää vielä rahaa, niin kokeile sanoa suoraan, että eikö se riitä, että sait kunnolla kullia yhtenä yönä? Onko vielä pakko rahaakin saada? Rinnasta vaikka huoraan jos siltä tuntuu. Ensin pano ja sitten vaaditaan rahaa. Sellaisia ne (jotkut) naiset ovat. Valitettavasti. (Monet miehet ihan samanlaisia. Yhtä valitettavaa.)

        Kuule. Tässä tapauksessa oli kysymys lapsesta (17v on vielä lapsi) ja AIKUISESTA miehestä. Tämän aikuisen miehen olisi pitänyt kyetä torjumaan lapsen lähentely vastaavassa tilanteessa, vaikka hän olisi sinkku!

        Koska mies oli varattu se tekee hänestä "tuplarikollisen". Jos seksisuhteen toinen osapuoli on varattu ja toinen ei, on varatulla suurempi VASTUU! Tyttö esitti haluavansa seksiä (rahan toivossa, siitä olen varma) ja sai sitä. Ei se ole tyhmä joka haluaa, vaan se joka tekee. Tytöllä ei ole tässä tapauksessa ollenkaan vastuuta.

        Tyttöä ei hävettäisi tekonsa paljastuessa ollenkaan, ellei olisi ollut tulenpalavsti rakastunut mieheen, jota tuskin oli. Pelkästä "helposta" rahasta oli kysymys.


      • Sakari Koivunen
        n38 kirjoitti:

        Kuule. Tässä tapauksessa oli kysymys lapsesta (17v on vielä lapsi) ja AIKUISESTA miehestä. Tämän aikuisen miehen olisi pitänyt kyetä torjumaan lapsen lähentely vastaavassa tilanteessa, vaikka hän olisi sinkku!

        Koska mies oli varattu se tekee hänestä "tuplarikollisen". Jos seksisuhteen toinen osapuoli on varattu ja toinen ei, on varatulla suurempi VASTUU! Tyttö esitti haluavansa seksiä (rahan toivossa, siitä olen varma) ja sai sitä. Ei se ole tyhmä joka haluaa, vaan se joka tekee. Tytöllä ei ole tässä tapauksessa ollenkaan vastuuta.

        Tyttöä ei hävettäisi tekonsa paljastuessa ollenkaan, ellei olisi ollut tulenpalavsti rakastunut mieheen, jota tuskin oli. Pelkästä "helposta" rahasta oli kysymys.

        Olet oikeassa, en sanonut tuossa viestissäni tarpeeksi selvästi kantaani siitä, että mielestäni mies teki väärin. Kumpikin toimi väärin mielestäni. Kirjoitin "Se(kään) ei kuitenkaan poista mihinkään sitä totuutta, että kumpikin toimi väärin tuona yönä. Synnin teitte, siitä ei valitettavasti pääse mihinkään" ja olisi pitänyt sanoa vielä suoremmin se, että mies teki väärin. Valitettavasti.

        Sitä kyllä ihmettelen, että sanot "tytöllä ei ole tässä tapauksessa ollenkaan vastuuta".. Onko tuo joku virallinen totuus, jos teinityttö viettelee varatun miehen niin tytön teko on ihan hyväksyttävä ja syy on kokonaan miehen? Minusta tytöllä on totta kai vastuu teostaan siinä missä miehelläkin. Aikuisen pitäisi tosin ymmärtää vastuunsa lasta paremmin, siinä olet ihan oikeassa.

        Se, että tapauksessa oli kyse helposta rahasta (itse epäilen ihan samaa) tekee tuollaisista teinihuorista entistä vastenmielisempiä. En oikein osaa arvostaa tuollaista tekoa. (Ei, en osaa arvostaa miehenkään tekoa.)

        Kyllä veikkaan että tyttöä vähän hävettäisi. Teinitytön luulisi olevan sen verran ylpeä, ettei kehtaisi tunnustaa nenä pystyssä kavereille olevansa huora. Huoruudestahan tuossa, kuten sanoit, perimmiltään tuntuu olevan kysymys.

        Eikö sinuakaan olisi ollenkaan hävettänyt 17-vuotiaana jos koko koulu olisi tiennyt sinun paneskelleen ystäväsi isän kanssa? Ehkä sinua ei tuollainen hävetä, mutta luulisin että montaa muuta hävettäisi.

        "Ei se ole tyhmä joka..." Ehkä tyttö ei ollut tyhmä, mutta se ei poista sitä tosiasiaa että hän teki väärin. Mies myös.


      • satu
        jaahas kirjoitti:

        Tuokin asia riippuu niin kovin paljon ihmisestä.. esimerkiksi voisin vaikka vanooa että saman kaltaisessa tilanteessa olisin voinyt sanoa teinitytölle että painuu helvettiin jos tuolla tavalla käy kimppuun vaikka hyvin tietää että mies on jo naimisissa ja on jo tytärkin tehty!
        joten naiset, älkää ihmeessä sortuko ennakkoluuloihin

        Onpa tälläkertaa tarinasi mennyt hyvin kaupaksi.Lopusta olet nyt jättänyt kommentin: tämä on tosi.AStma tyttö sairaalaan...Kertoa kaiki julkisesti netissä.Hyvä uskokaa...


      • Ajatar
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Katso vastaukseni nimimerkille "A", siinä on tätäkin asiaa.

        Sinua ei ehkä naisena kiinnosta nuoret pojat, mutta se onkin vähän eri asia. Miehet ja naiset ovat erilaisia. Teinityttöjä pidetään seksikkäinä ja houkuttelevina, teinipojat taas ovat jotain muuta. Itsestään epävarma, finninaamainen teinipoika, vasta kehittymässä oleva vartalo ja yli-innokas onanoija. Ei ihme ettei aikuista naista kiinnosta. Teinitytön kohdalla tilanne on eri. Ehkä itsestään epävarmoja ja finninaamaisia ja vasta kehittymässä hekin, mutta silti teinityttöjä pidetään houkuttelevina.

        Kuvittele komea mieshenkilö. Ei varmaan tule ensimmäisenä mikään lukiopoika mieleen? Mieluumminkin kai kolmikymppinen urheilija tai sivistyneen näköinen ohimoilta harmaantunut herrasmies. Jos miehen käsketään kuvitella kaunis nainen, voi ihan hyvin vastauksena olla lukiotyttö. Yhtä hyvin se voi olla myös kolmikymppinen neiti, mutta siinä on silti tietty ero. Teini-ikäistä poikaa ei pidetä niin seksikkäänä kuin teinityttöä. Toisessa viestissä kirjoitin muutamasta muustakin jutusta, en viitsi toistella niitä tässä. Lue tuosta toisesta viestistä.

        En sanoisi pedofiliaksi sitä, että 17-vuotias itse haluaa tulla naiduksi. En myöskään pidä sitä ihailtavana tai arvostettavana, mutta pedofiliaa se ei minun mielestäni ole.

        Hyvä kuitenkin että sinä pystyisit vastustamaan kiusausta vastaavassa tilanteessa. Taitaa olla niin, että miehet ovat aika tavalla himojen ohjailtavana naisiin verrattuna. Sinänsä jännä asia, useinhan on niin, että mies ajattelee liikaakin järjellään ja nainen taas liikaa tunteillaan. Tavallisissa tilanteissa miehillä on usein liian vähän tunne mukana ja tällaisessa tilanteessa taas järki jää kokonaan taka-alalle ja "tunne" (himo) ottaa kokonaan vallan.

        Munat ja aivot ei ole samalla klimpissä. Totisesti. Luulen että suomalaiset miehet eivät ole tässä asiassa ainoita. Monelle olisi käynyt samoin, kansallisuuteen katsomatta.

        Sain sinut kuulemma surulliseksi ja vihaiseksi. Miksi? Vai tarkoititko alkuperäistä kirjoittajaa? Minä en pannut sitä teiniä, se oli joku muu.

        Hassua on sekin, että kysymykselläsi yleistät "ettei yksikään mies pysty..". Kyllä pystyy. Kaikki eivät pysty, yksi esimerkki siitä on tuon alkuperäisen viestin kirjoittaja.

        ymmärtää kirjoituksessasi, ettet olisi pystynyt vastaavassa tilanteessa vastustamaan, mies kun on niin saamarin heikko..ja yhyy yhyy..seli seli..ei olis pitäny päästää niin pitkälle, että menee makaamaan samaan sänkyyn. Mitenkähän musta tuntuu, jos toi tarina on tottakaan, että mies ei kadu oikeesti mitään muuta kuin sitä, että on jäämässä vaimon silmissä nalkkiin.

        Kuinka joku voi pitää alaikäistä naisena ja himoittavana? Aivan käsittämätöntä keski-ikäisten ukkojen taholta. Pelkäättekö te kuolemaa tai jotain..vanhenemista..ryppyjä? Niin ne vanhenee ne himonne kohteetkin koko ajan. Eikö teillä kokonaisuus (ennenkaikkea pään sisältö) ole minkäänarvoinen?

        Yksi asia, josta olen tänä kummallisena aikana onnellinen, on se, etten ole enää teinityttö. Ei tarvi aatella, että on vain tiivis reikä. Huh!

        Tätäkö nykyaika on, jota Esther Vilar ajatelmassaan kuvailee: Nykyisessä järjestelmässä naiset edellyttävät mieheltä aina vain rahaa ja miehet naiselta vain ulkonäköä.

        Optimistisena ihmisenä olen varma, että eivät kaikki tänne kirjoittavat sittenkään ole mitään piilopedoja, jotka hädin tuskin laillisuuden rajan yli nylkyttävät.

        Täytyypä pitää pienimuotoinen gallup tuttujen miesten parissa ja kysyn tätä asiaa, miten he sen näkevät, vai onko tämä vain jokin kummallinen virtuaalinen ilmiö, vailla todellisuuden häivääkään:)


      • n38
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Olet oikeassa, en sanonut tuossa viestissäni tarpeeksi selvästi kantaani siitä, että mielestäni mies teki väärin. Kumpikin toimi väärin mielestäni. Kirjoitin "Se(kään) ei kuitenkaan poista mihinkään sitä totuutta, että kumpikin toimi väärin tuona yönä. Synnin teitte, siitä ei valitettavasti pääse mihinkään" ja olisi pitänyt sanoa vielä suoremmin se, että mies teki väärin. Valitettavasti.

        Sitä kyllä ihmettelen, että sanot "tytöllä ei ole tässä tapauksessa ollenkaan vastuuta".. Onko tuo joku virallinen totuus, jos teinityttö viettelee varatun miehen niin tytön teko on ihan hyväksyttävä ja syy on kokonaan miehen? Minusta tytöllä on totta kai vastuu teostaan siinä missä miehelläkin. Aikuisen pitäisi tosin ymmärtää vastuunsa lasta paremmin, siinä olet ihan oikeassa.

        Se, että tapauksessa oli kyse helposta rahasta (itse epäilen ihan samaa) tekee tuollaisista teinihuorista entistä vastenmielisempiä. En oikein osaa arvostaa tuollaista tekoa. (Ei, en osaa arvostaa miehenkään tekoa.)

        Kyllä veikkaan että tyttöä vähän hävettäisi. Teinitytön luulisi olevan sen verran ylpeä, ettei kehtaisi tunnustaa nenä pystyssä kavereille olevansa huora. Huoruudestahan tuossa, kuten sanoit, perimmiltään tuntuu olevan kysymys.

        Eikö sinuakaan olisi ollenkaan hävettänyt 17-vuotiaana jos koko koulu olisi tiennyt sinun paneskelleen ystäväsi isän kanssa? Ehkä sinua ei tuollainen hävetä, mutta luulisin että montaa muuta hävettäisi.

        "Ei se ole tyhmä joka..." Ehkä tyttö ei ollut tyhmä, mutta se ei poista sitä tosiasiaa että hän teki väärin. Mies myös.

        Tyttö on vastuussa vain itselleen tapahtuneesta. Hän voi rauhassa vietellä vaikka sata miestä ajattelematta seurauksia sen kummemmin, ellei miehet osaa KIELTÄÄ.

        Minulle ei olisi tullut mieleenkään vietellä kavereideni isiä tuon ikäisenä eikä myöhemminkään.. Siinä se juuri on: Tytöllä on kotiasiat päin p:tä ja moraalikasvatus jäänyt eläimen asteelle, muttei häntä voi siitä syyttää! Aikuisethan hänet ovat kasvattaneet ja haluaisinkin nähdä sellaiset aikuiset. Tosin tämä tapaus juuri osoitti, että "hyvissäkin" perheissä asiat eivät ole hyvin, kun perheenisä on noin vain vieteltävissä.

        En voi mitään mielikuvalle, että tämä viettelijätär hakee itselleen hyväksyntää ja itsetunnolleen pönkitystä tällä tavoin: Monet hakee sitä hieman itseään vanhemmilta pojilta, sellaisilta, joita ei edes tunne. Tytöiltä vain jää huomaamatta, että he antavat itsestään palan pois jokaisessa merkityksettömässä seksisuhteessa.

        Tässä tapauksessa on juuri ikävää se, että kyseessä oli aikuinen perheellinen mies, vieläpä kaverin isä: Se vain vahvistaa tytön käsityksiä "aikuisten" perverssistä maailmasta. Mitä enemmän tällaisia heikkoja miehiä he löytävät, sitä enemmän he kokevat olevansa onnistuneita ja hallitsevansa miesten maailman. Todellisuus on kuitenkin jotain muuta.


      • isay
        n38 kirjoitti:

        Tyttö on vastuussa vain itselleen tapahtuneesta. Hän voi rauhassa vietellä vaikka sata miestä ajattelematta seurauksia sen kummemmin, ellei miehet osaa KIELTÄÄ.

        Minulle ei olisi tullut mieleenkään vietellä kavereideni isiä tuon ikäisenä eikä myöhemminkään.. Siinä se juuri on: Tytöllä on kotiasiat päin p:tä ja moraalikasvatus jäänyt eläimen asteelle, muttei häntä voi siitä syyttää! Aikuisethan hänet ovat kasvattaneet ja haluaisinkin nähdä sellaiset aikuiset. Tosin tämä tapaus juuri osoitti, että "hyvissäkin" perheissä asiat eivät ole hyvin, kun perheenisä on noin vain vieteltävissä.

        En voi mitään mielikuvalle, että tämä viettelijätär hakee itselleen hyväksyntää ja itsetunnolleen pönkitystä tällä tavoin: Monet hakee sitä hieman itseään vanhemmilta pojilta, sellaisilta, joita ei edes tunne. Tytöiltä vain jää huomaamatta, että he antavat itsestään palan pois jokaisessa merkityksettömässä seksisuhteessa.

        Tässä tapauksessa on juuri ikävää se, että kyseessä oli aikuinen perheellinen mies, vieläpä kaverin isä: Se vain vahvistaa tytön käsityksiä "aikuisten" perverssistä maailmasta. Mitä enemmän tällaisia heikkoja miehiä he löytävät, sitä enemmän he kokevat olevansa onnistuneita ja hallitsevansa miesten maailman. Todellisuus on kuitenkin jotain muuta.

        Ei 17-vuotias ole enää niin lapsi, että sillä voisi puolustella mitään. Saatika lapsen kasvatuksella. Tämän teinihuoran vanhemmat eivät kyllä ole minkäännäköisessä vastuussa lapsensa toilailusta. Seuraapas joku päivä (esim perjantai-ilta kaupungilla) ihan tarkasti ja objektiivisesti teinien puuhia. Eivät ole enää ihan samanlaisia kuin viime vuosikymmeninä.


      • teletappi
        satu kirjoitti:

        Onpa tälläkertaa tarinasi mennyt hyvin kaupaksi.Lopusta olet nyt jättänyt kommentin: tämä on tosi.AStma tyttö sairaalaan...Kertoa kaiki julkisesti netissä.Hyvä uskokaa...

        Sori Doori.Olen kyllä aivan eri henkilö,
        mutta epäile vaan....ei haittaa yhtään.
        Kehoittihan se Juicekin epäilemään. Ja jos mun
        kirjoitus herätti tunteitasi,niin voin sanoa että
        mielestäni ovat aivan tavallisen miehen mietteitä
        ja haluja(kaksinaismoraali on syvältä)
        Voin vielä sanoa että minulla on itselläni
        teini-ikäisiä tyttäriä(turha miettiä mitään insesti-
        asiota,en sentään sairas ole,jos olisin..hakeutuisin
        kyllä itse hoitoon)mutta halusin vain sanoa,että
        jos tyttäreni vanhemmista miehistä(tai naisista)
        pitäisi..niin siittä vaan kunhan lakirajat on
        ylitetty eikä satuteta(ainakaan fyysisesti)toista.
        Jatkoja sinulle Doori :)


      • n38
        isay kirjoitti:

        Ei 17-vuotias ole enää niin lapsi, että sillä voisi puolustella mitään. Saatika lapsen kasvatuksella. Tämän teinihuoran vanhemmat eivät kyllä ole minkäännäköisessä vastuussa lapsensa toilailusta. Seuraapas joku päivä (esim perjantai-ilta kaupungilla) ihan tarkasti ja objektiivisesti teinien puuhia. Eivät ole enää ihan samanlaisia kuin viime vuosikymmeninä.

        Kyllä vanhemmat ovat vastuussa siltä osin, etteivät ole kyenneet kasvattamaan lapsesta tasapainoista, itseään kunnioittavaa yksilöä. Tämän tytön käytös on kaikkea muuta (ja on valitettavan yleistä nykyaikana).

        Viettely on tyttöselle LEIKKI eikä hän koe, että se olisi VÄÄRIN. Mies päättää meneekö hän leikkiin mukaan vai ei.

        Ellei jotain häikäisevää tytölle tapahdu tulevaisuudessa - hän on niitä, jotka kirjoittelevat tänne "rakastan naimista varattujen miesten kanssa" -juttuja.


      • Sakari Koivunen
        Ajatar kirjoitti:

        ymmärtää kirjoituksessasi, ettet olisi pystynyt vastaavassa tilanteessa vastustamaan, mies kun on niin saamarin heikko..ja yhyy yhyy..seli seli..ei olis pitäny päästää niin pitkälle, että menee makaamaan samaan sänkyyn. Mitenkähän musta tuntuu, jos toi tarina on tottakaan, että mies ei kadu oikeesti mitään muuta kuin sitä, että on jäämässä vaimon silmissä nalkkiin.

        Kuinka joku voi pitää alaikäistä naisena ja himoittavana? Aivan käsittämätöntä keski-ikäisten ukkojen taholta. Pelkäättekö te kuolemaa tai jotain..vanhenemista..ryppyjä? Niin ne vanhenee ne himonne kohteetkin koko ajan. Eikö teillä kokonaisuus (ennenkaikkea pään sisältö) ole minkäänarvoinen?

        Yksi asia, josta olen tänä kummallisena aikana onnellinen, on se, etten ole enää teinityttö. Ei tarvi aatella, että on vain tiivis reikä. Huh!

        Tätäkö nykyaika on, jota Esther Vilar ajatelmassaan kuvailee: Nykyisessä järjestelmässä naiset edellyttävät mieheltä aina vain rahaa ja miehet naiselta vain ulkonäköä.

        Optimistisena ihmisenä olen varma, että eivät kaikki tänne kirjoittavat sittenkään ole mitään piilopedoja, jotka hädin tuskin laillisuuden rajan yli nylkyttävät.

        Täytyypä pitää pienimuotoinen gallup tuttujen miesten parissa ja kysyn tätä asiaa, miten he sen näkevät, vai onko tämä vain jokin kummallinen virtuaalinen ilmiö, vailla todellisuuden häivääkään:)

        Niin. Ehkä annoin ymmärtää niin, mutta annoin myös ymmärtää selvästi, että olen iloinen etten itse joutunut tuollaiseen tilanteeseen. Siksi iloinen, että pelkään olevani yhtä heikko. Minun kohdallani tilanne tietysti on vähän erilainen, iästä johtuen. Mutta siitä lisää jäljempänä.

        Se, että sanoin nuoria naisia himoittaviksi, ei perustu mihinkään syvempään tietoon tai tutkimukseen, mutta noin yleisesti ottaen on jäänyt sellainen maku suuhun, että miehet pitävät nuoria naisia himoittavina. Kai tietynlainen koskemattomuuden ja juuripuhjenneen naiseuden lumo siinä on taustalla. Lumo - tai illuusio. En tiedä.. olen sen takia vähän huono pohtimaan tätä asiaa, että olen itsekin vasta suunnilleen teini-ikäinen ja vain hiukan tuota tyttöä vanhempi. En todellakaan tiedä miten aikuiset miehet suhtautuvat nuoriin tyttöihin, mutta ymmärrät varmaan, että minun suhtautumiseni on aika luonnollista. :) Ihmeteltävää olisi se, jos en pitäisi nuoria neitokaisia himoittavina. En tiedä pidänkö enää vanhempana, tuskinpa ainakaan samalla tavalla. Nuoret, hyvinvoivat ja kauniit ihmiset pysyvät kauniina vaikka katsoja vanheneekin, mutta seksuaalinen kiinnostus noihin nuoriin varmaankin yleensä karisee iän myötä pois. Taas arvailua ja olettamuksia, en tiedä miten on, mutta toivottavasti minun kohdallani ainakin käy niin, että olen jatkossakin kiinnostunut vain omasta ikäryhmästäni.

        Tuosta katumisesta vielä. Alkuperäisestä kirjoittajasta en tiedä osaako katua mitään, mutta minä katuisin tuossa tilanteessa. Tietysti sekin harmittaisi, että vaimo olisi vihainen, mutta se ei voi olla katumisen syy. Sitä tekoa pitää katua, ei sitä, että saa teosta nuhteita.

        Minulle kokonaisuus ja pään sisältö on tärkein. Jos tuntisit minut, tietäisit sen, mutta näin nettikeskustelussa on valitettavasti juuri se huono puoli ettei juurikaan tunne toista.

        Vilarilla on varmaan aika muitakin tähän aiheeseen sopivia lausahduksia.. Tuo mainitsemasi osuu kyllä ikävän oikeaan :( Onneksi noin ei sentään aina ole.. Toivottavasti ei tule olemaankaan. Ainakaan minun avioliittoni (jos sellainen joskus aikuisena on) kohdalla.


      • Sakari Koivunen
        n38 kirjoitti:

        Tyttö on vastuussa vain itselleen tapahtuneesta. Hän voi rauhassa vietellä vaikka sata miestä ajattelematta seurauksia sen kummemmin, ellei miehet osaa KIELTÄÄ.

        Minulle ei olisi tullut mieleenkään vietellä kavereideni isiä tuon ikäisenä eikä myöhemminkään.. Siinä se juuri on: Tytöllä on kotiasiat päin p:tä ja moraalikasvatus jäänyt eläimen asteelle, muttei häntä voi siitä syyttää! Aikuisethan hänet ovat kasvattaneet ja haluaisinkin nähdä sellaiset aikuiset. Tosin tämä tapaus juuri osoitti, että "hyvissäkin" perheissä asiat eivät ole hyvin, kun perheenisä on noin vain vieteltävissä.

        En voi mitään mielikuvalle, että tämä viettelijätär hakee itselleen hyväksyntää ja itsetunnolleen pönkitystä tällä tavoin: Monet hakee sitä hieman itseään vanhemmilta pojilta, sellaisilta, joita ei edes tunne. Tytöiltä vain jää huomaamatta, että he antavat itsestään palan pois jokaisessa merkityksettömässä seksisuhteessa.

        Tässä tapauksessa on juuri ikävää se, että kyseessä oli aikuinen perheellinen mies, vieläpä kaverin isä: Se vain vahvistaa tytön käsityksiä "aikuisten" perverssistä maailmasta. Mitä enemmän tällaisia heikkoja miehiä he löytävät, sitä enemmän he kokevat olevansa onnistuneita ja hallitsevansa miesten maailman. Todellisuus on kuitenkin jotain muuta.

        Vastaan nyt ihan pikaisesti..

        Sanoit että tytöllä on kotiasiat yms. huonosti. Veikkaan samaa. Tavallinen tasapainoinen ihminen tuskin toimisi noin. Se vaan tuntuu pahalta, että mitä tytön henkiselle tasapainolle tekee tuo tapaus. Jos ennestäänkin oli asiat huonosti, niin luulisi tuon vinouttavan vielä enemmän. :( Sääliksi käy. Nimenomaan kuten sanoit, tyttö saattaa kokea onnistumista tällaisesta tilanteesta ja se ei ainakaan paranna tilannetta. Maailmankuva ja oma käsitys rakkaudesta vääristyy.

        Tietysti 17-vuotias on jo sen verran "vanha", ettei asiaa voida pistää *pelkästään* iän piikkiin tai vanhempien niskoille. Kyllä tuo ikä silti on selvä tekijä tässä tapauksessa eikä kasvatustakaan voi pitää välttämättä ihan onnistuneena kun lapsi toimii noin. Tuossa iässä on ehkä kauhea onnistumisen ja kokeilun halu. Haluaa kokeilla pystyykö viettelemään toisen eikä osaa ajatella sen pidemmälle.


      • n38
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Vastaan nyt ihan pikaisesti..

        Sanoit että tytöllä on kotiasiat yms. huonosti. Veikkaan samaa. Tavallinen tasapainoinen ihminen tuskin toimisi noin. Se vaan tuntuu pahalta, että mitä tytön henkiselle tasapainolle tekee tuo tapaus. Jos ennestäänkin oli asiat huonosti, niin luulisi tuon vinouttavan vielä enemmän. :( Sääliksi käy. Nimenomaan kuten sanoit, tyttö saattaa kokea onnistumista tällaisesta tilanteesta ja se ei ainakaan paranna tilannetta. Maailmankuva ja oma käsitys rakkaudesta vääristyy.

        Tietysti 17-vuotias on jo sen verran "vanha", ettei asiaa voida pistää *pelkästään* iän piikkiin tai vanhempien niskoille. Kyllä tuo ikä silti on selvä tekijä tässä tapauksessa eikä kasvatustakaan voi pitää välttämättä ihan onnistuneena kun lapsi toimii noin. Tuossa iässä on ehkä kauhea onnistumisen ja kokeilun halu. Haluaa kokeilla pystyykö viettelemään toisen eikä osaa ajatella sen pidemmälle.

        se näin on.

        Tytöllä on ilmeisesti uhmaikä jäänyt elämättä (kuten ikävän monelta muulta ikäiseltään, joilta vanhemmat eivät osaa/viitsi/jaksa kieltää mitään). Sitten kun ollaan jo 17v niin innostutaan kokeilemaan entisestään asioita, joille varmasti sisimmässään jopa toivoisi, että edes joku kieltäisi! Viheltäisi pelin poikki. Näin tekemällä mies olisi todella osoittanut välittävänsä tytöstä ajattelemalla hänen sekä omaa perheensä parasta. Olisi toiminut hyvänä esimerkkinä siitä miten asia olisi pitänyt hoitaa oikein.

        Mutta pieleen meni.


      • Ajatar
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Niin. Ehkä annoin ymmärtää niin, mutta annoin myös ymmärtää selvästi, että olen iloinen etten itse joutunut tuollaiseen tilanteeseen. Siksi iloinen, että pelkään olevani yhtä heikko. Minun kohdallani tilanne tietysti on vähän erilainen, iästä johtuen. Mutta siitä lisää jäljempänä.

        Se, että sanoin nuoria naisia himoittaviksi, ei perustu mihinkään syvempään tietoon tai tutkimukseen, mutta noin yleisesti ottaen on jäänyt sellainen maku suuhun, että miehet pitävät nuoria naisia himoittavina. Kai tietynlainen koskemattomuuden ja juuripuhjenneen naiseuden lumo siinä on taustalla. Lumo - tai illuusio. En tiedä.. olen sen takia vähän huono pohtimaan tätä asiaa, että olen itsekin vasta suunnilleen teini-ikäinen ja vain hiukan tuota tyttöä vanhempi. En todellakaan tiedä miten aikuiset miehet suhtautuvat nuoriin tyttöihin, mutta ymmärrät varmaan, että minun suhtautumiseni on aika luonnollista. :) Ihmeteltävää olisi se, jos en pitäisi nuoria neitokaisia himoittavina. En tiedä pidänkö enää vanhempana, tuskinpa ainakaan samalla tavalla. Nuoret, hyvinvoivat ja kauniit ihmiset pysyvät kauniina vaikka katsoja vanheneekin, mutta seksuaalinen kiinnostus noihin nuoriin varmaankin yleensä karisee iän myötä pois. Taas arvailua ja olettamuksia, en tiedä miten on, mutta toivottavasti minun kohdallani ainakin käy niin, että olen jatkossakin kiinnostunut vain omasta ikäryhmästäni.

        Tuosta katumisesta vielä. Alkuperäisestä kirjoittajasta en tiedä osaako katua mitään, mutta minä katuisin tuossa tilanteessa. Tietysti sekin harmittaisi, että vaimo olisi vihainen, mutta se ei voi olla katumisen syy. Sitä tekoa pitää katua, ei sitä, että saa teosta nuhteita.

        Minulle kokonaisuus ja pään sisältö on tärkein. Jos tuntisit minut, tietäisit sen, mutta näin nettikeskustelussa on valitettavasti juuri se huono puoli ettei juurikaan tunne toista.

        Vilarilla on varmaan aika muitakin tähän aiheeseen sopivia lausahduksia.. Tuo mainitsemasi osuu kyllä ikävän oikeaan :( Onneksi noin ei sentään aina ole.. Toivottavasti ei tule olemaankaan. Ainakaan minun avioliittoni (jos sellainen joskus aikuisena on) kohdalla.

        että samanikäiset pitävät toisiaan seksuaalisesti vetävinä. Enhän mä siitä ole mitään sanonutkaan, paitsi, että jos äijät, jotka alkavat sopia paremminkin tytön isäksi himoavat niin siinä on totisesti perverssin makua. Puhun nyt painottaen tätä mies-tyttö-akselia, sillä harvinaisempaa on aikuinen, kypsä nainen ja nuorukainen. Toki sitäkin on, mutta jotenkin vanhemman naisen tunne-elämä ei näy tarvitsevan samanlaista pönkkää kuin miesten:)

        Terveellä pohjalla siis mielestäni kiinnostuksesi on ikääsi suhteutettuna. Toivotan onnea elämääsi ja sitä ihanaa, toinen toistaan kunnioittavaa, kaunista rakkautta:)

        Ihan vaan retorisena kyssärinä oli pakko laittaa loppuun tämä ihme yleistys: nuori ja kaunis. Onko todella aina näin..eipä tietenkään:)


      • Sakari Koivunen
        Ajatar kirjoitti:

        että samanikäiset pitävät toisiaan seksuaalisesti vetävinä. Enhän mä siitä ole mitään sanonutkaan, paitsi, että jos äijät, jotka alkavat sopia paremminkin tytön isäksi himoavat niin siinä on totisesti perverssin makua. Puhun nyt painottaen tätä mies-tyttö-akselia, sillä harvinaisempaa on aikuinen, kypsä nainen ja nuorukainen. Toki sitäkin on, mutta jotenkin vanhemman naisen tunne-elämä ei näy tarvitsevan samanlaista pönkkää kuin miesten:)

        Terveellä pohjalla siis mielestäni kiinnostuksesi on ikääsi suhteutettuna. Toivotan onnea elämääsi ja sitä ihanaa, toinen toistaan kunnioittavaa, kaunista rakkautta:)

        Ihan vaan retorisena kyssärinä oli pakko laittaa loppuun tämä ihme yleistys: nuori ja kaunis. Onko todella aina näin..eipä tietenkään:)

        Eipä kyllä aina päde "nuori ja kaunis". Katsoin äsken peiliin.. ;) Ei vaan.. :)

        Kiitoksia kauniista toivotuksista ja samaa sinulle!


      • Ajatar
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Eipä kyllä aina päde "nuori ja kaunis". Katsoin äsken peiliin.. ;) Ei vaan.. :)

        Kiitoksia kauniista toivotuksista ja samaa sinulle!

        kauneushan on tietysti siinä katsojan omassa silmässä. Itseäni kyllä kiinnostaa enemmän mitä kuoren alta löytyy:) Hyvää yötä kaikille. Ajatar sulkee nyt masiinan:)


      • :o):o):o):o)
        teletappi kirjoitti:

        Sori Doori.Olen kyllä aivan eri henkilö,
        mutta epäile vaan....ei haittaa yhtään.
        Kehoittihan se Juicekin epäilemään. Ja jos mun
        kirjoitus herätti tunteitasi,niin voin sanoa että
        mielestäni ovat aivan tavallisen miehen mietteitä
        ja haluja(kaksinaismoraali on syvältä)
        Voin vielä sanoa että minulla on itselläni
        teini-ikäisiä tyttäriä(turha miettiä mitään insesti-
        asiota,en sentään sairas ole,jos olisin..hakeutuisin
        kyllä itse hoitoon)mutta halusin vain sanoa,että
        jos tyttäreni vanhemmista miehistä(tai naisista)
        pitäisi..niin siittä vaan kunhan lakirajat on
        ylitetty eikä satuteta(ainakaan fyysisesti)toista.
        Jatkoja sinulle Doori :)

        ...henkisesti turpiin vaan ja kunnolla?????


      • Katja
        Ajatar kirjoitti:

        näinkö helposti suomalaista miestä viedään?!!!Herranjestas sentään. Kyllä on aivot ja munat samassa klimpissä totisesti. Nyt sait Ajattaren sekä surulliseksi että vihaiseksi. Ovatko keski-ikäiset miehet täysiä typeryksiä?! Voiko todellakin olla näin, ettei yksikään mies pysty vastustamaan vastaavassa tilanteessa? Mulla ei tuottais vaikeuksia vastustaa jotain nuorta miestä, jos tilanne ois tollanen. Ei mitään vaikeuksia. Minua ei yksinkertaisesti liian nuoret innosta, alkaa haiskahtamaan pedofilialta suorastaan keski-ikäisten miesten hommat, jos asiat näin ovat kuin väität. Uskomatonta!

        just niin, eikä tämä ole mielestäni edes ikä-kysymys, vaan se että pettääkö yleensäkään omaa puolisoaan! kyseisellä miehellä on vaimo, ja sen lisäksi petti tätä vielä heidän yhteisessä AVIOVUOTEESSAAN!!! silloin on melkeen sama keken kanssa siellä on muhinoinut jos on kerran muhinoinut!!! enkä todellakaakaan suostu uskomaan väitettä että ihminen on eläin eikä mies muka pysty vastustamaan! ihminen eroaa eläimestä siinä että sillä on järki ja OMA TAHTO, jolla voi AIVAN ITSE päättää pettääkö läheisiään!!!!!!!!!


      • Ajatar
        Katja kirjoitti:

        just niin, eikä tämä ole mielestäni edes ikä-kysymys, vaan se että pettääkö yleensäkään omaa puolisoaan! kyseisellä miehellä on vaimo, ja sen lisäksi petti tätä vielä heidän yhteisessä AVIOVUOTEESSAAN!!! silloin on melkeen sama keken kanssa siellä on muhinoinut jos on kerran muhinoinut!!! enkä todellakaakaan suostu uskomaan väitettä että ihminen on eläin eikä mies muka pysty vastustamaan! ihminen eroaa eläimestä siinä että sillä on järki ja OMA TAHTO, jolla voi AIVAN ITSE päättää pettääkö läheisiään!!!!!!!!!

        todella pahasti pielessä, jos kaiken voi mapittaa kansioon: en voi vastustaa:)Olen siitäkin samaa mieltä, että kaikkein suurin loukkaus naiselle,vaimolle on se, että viedään vieras yhteiseen sänkyyn. Mä en sen jälkeen nukkuis sekuntiakaan moisessa, toisaalta mä en tollasta Jakken kaltaista äijää jäis katselemaankaan, monoa vaan persauksiin ja heti. Noin törkee äijä ei kyllä muuta ansaitse. Sitten laittaa oman kiimansa täysin toisen syyksi. Kieltäytyä olisi aina voinut. Miksei niin tehnyt ja päästi tilanteeseen ,jonka kuka tahansa olis ennustajaeukon lahjoittakin voinut sanoa tuohon päätyvän. Eipä haasteeseeni tullut keski-ikäisiltä miehiltä vastauksia, he siis ovat matelijoita. Surkeaa aivotoiminnan tyhjäkäyttöä. Saastuttaa kaiken ympärillään. Sitten kun kiinni jäädään niin on ureaa housuis ja ruikutus vaimokullan perään. Pistäkää vastaavassa tilanteessa olevat naiset kylmästi ukko pihalle. Sitä sai mitä halusikin, ehkä aivotoimintaa joutuu sen jälkeen käyttämään miettiessään minne menee asumaan. Tai ainahan hän voi kysyä yösijaa vaikkapa Jaken tapauksessa neitosen kotoa..heh..vieläköhän maistuisi.


      • Deemas
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Kuulostaa kyllä ärsyttävän elokuvamaiselta, siis siinä mielessä, että tuollaista "ei voi tapahtua kuin elokuvissa". Tapahtuu toki, mutta onneksi minulle ei noin tapahtunut. Erittäin harmilloinen tilanne...

        Sanoit, että miehen teko on hyvin väärin. Entä tyttö? Toimiko hän oikein? Tyttöhän sen tilanteen loi, hän nimenomaan tuli keikistelemään alastomana toisen sänkyyn ja änki itsensä miehen puolelle. Jos teinimuija tulee ilman vaatteita miehen sänkyyn ainoana ajatuksenaan saada kunnon pano, niin ei silloin voida miestä pelkästään syyttää. Kyllä neidin pitää myös kantaa hiukan vastuuta toiminnastaan.

        Moniko mies pystyy tuossa tilanteessa sanomaan "Ei, ei kelpaa. Alan nukkua. Mene alakertaan nukkumaan jos et osaa olla rauhassa."? Tuskin kauhean moni. Tuon tapauksen mies toimi niin, kuin tavallinen mies tuossa tilanteessa toimii. Järjen valta loppuu kun himot käyvät liian suuriksi. Mies on heikko -- aivan kuten kirjoittaja sanoi.

        Hm.. "tyttösi ja vaimosi saisivat kärsiä..." Oletat ilmeisesti että tuo huorahtava tyttönen kertoisi muille tapahtuneesta ja sitä kautta vaimo ja tytär saisivat kärsiä? Eikö se tyttö itse siinä eniten kärsisi? Ajattele itsesi teini-ikäiseksi tytöksi. Jos koko kylä tietää, että olet kömpinyt ystäväsi isän sänkyyn alastomana ja tunkenut itsesi hänen peittonsa alle ja väkisin kinunut seksiä, niin olisitko ylpeä teostasi? Hävettäisikö? Minua ainakin hävettäisi. Aika paljonkin. En todellakaan kehtaisi kertoa tuosta kenellekään. Siinä mielessä taitaa olla aika pieni riski että tyttö levittäisi tuota asiaa eteenpäin.

        En osaa sanoa miten tilanteessa kannattaisi toimia. Pitkän päälle paras ja rehellisin vaihtoehto olisi ottaa asia ronskisti pöydälle ja hoitaa se alta pois. Käyt tytön kanssa asian läpi, kerrot suoraan tyttärellesi ja vaimollesi. Se auttaa siihen, ettei jälkikäteen tule ikävyyksiä kun vaimo kuulee jotain epämääräisiä huhuja tai tyttö selittää tyttärellesi kännipäissään jotain. Se(kään) ei kuitenkaan poista mihinkään sitä totuutta, että kumpikin toimi väärin tuona yönä. Synnin teitte, siitä ei valitettavasti pääse mihinkään. Olen pahoillani. Tehtyä vahinkoa ei enää voi poistaa, mutta jälkiseuraamukset voi minimoida. Suosittelen suoraa puhetta asiaankuuluvien ihmisten kanssa.

        Jos tyttö pyytää vielä rahaa, niin kokeile sanoa suoraan, että eikö se riitä, että sait kunnolla kullia yhtenä yönä? Onko vielä pakko rahaakin saada? Rinnasta vaikka huoraan jos siltä tuntuu. Ensin pano ja sitten vaaditaan rahaa. Sellaisia ne (jotkut) naiset ovat. Valitettavasti. (Monet miehet ihan samanlaisia. Yhtä valitettavaa.)

        Viestistäsi sain käsityksen että tämä miehen heikkous kieltäytyä (kielletystä hedelmästä) tarjotusta seksistä toimii jotenkin puolusteluna tai lieventävänä asian haarana.

        Minä peräänkuuluttaisin hieman uskollisuutta, kestävään parisuhteeseen kuuluu se että kun sanoo omalleen "tahdon", sanoo samalla jokaiselle muulle "ei". Tämä päätös ei ole kiinni heikkoudesta, muuten on tullut luvattua jotain, mitä ei ede alunperin ole ajatellut pystyvänsä pitämään.

        Heikkous ei ole puolustus, kyllä valinta ja vastuu säilyy heikollakin miehellä.


      • Sakari Koivunen
        Deemas kirjoitti:

        Viestistäsi sain käsityksen että tämä miehen heikkous kieltäytyä (kielletystä hedelmästä) tarjotusta seksistä toimii jotenkin puolusteluna tai lieventävänä asian haarana.

        Minä peräänkuuluttaisin hieman uskollisuutta, kestävään parisuhteeseen kuuluu se että kun sanoo omalleen "tahdon", sanoo samalla jokaiselle muulle "ei". Tämä päätös ei ole kiinni heikkoudesta, muuten on tullut luvattua jotain, mitä ei ede alunperin ole ajatellut pystyvänsä pitämään.

        Heikkous ei ole puolustus, kyllä valinta ja vastuu säilyy heikollakin miehellä.

        Anteeksi jos siitä sai tuollaisen käsityksen. Ei ollut tarkoitus antaa sitä kuvaa. Lähinnä oli tarkoitus sanoa oma mielipide siitä, että mies ei ole ainoa syypää tuossa tilanteessa vaan ihan yhtä lailla sopii syyttää tyttöäkin.

        Uskollisuus, sitä saataisiin peräänkuuluttaa enemmänkin.. olet ihan oikeassa, yhdelle ihmiselle sanottu tahdon on samalla muille ihmisille sanottu ei. Olen täysin samaa mieltä.

        Heikkous ei todellakaan käy puolustuksesta. Heikkojenkin pitää kantaa vastuunsa.

        Kiitos viestistä, se oli täyttä asiaa.


      • Laura
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Kuulostaa kyllä ärsyttävän elokuvamaiselta, siis siinä mielessä, että tuollaista "ei voi tapahtua kuin elokuvissa". Tapahtuu toki, mutta onneksi minulle ei noin tapahtunut. Erittäin harmilloinen tilanne...

        Sanoit, että miehen teko on hyvin väärin. Entä tyttö? Toimiko hän oikein? Tyttöhän sen tilanteen loi, hän nimenomaan tuli keikistelemään alastomana toisen sänkyyn ja änki itsensä miehen puolelle. Jos teinimuija tulee ilman vaatteita miehen sänkyyn ainoana ajatuksenaan saada kunnon pano, niin ei silloin voida miestä pelkästään syyttää. Kyllä neidin pitää myös kantaa hiukan vastuuta toiminnastaan.

        Moniko mies pystyy tuossa tilanteessa sanomaan "Ei, ei kelpaa. Alan nukkua. Mene alakertaan nukkumaan jos et osaa olla rauhassa."? Tuskin kauhean moni. Tuon tapauksen mies toimi niin, kuin tavallinen mies tuossa tilanteessa toimii. Järjen valta loppuu kun himot käyvät liian suuriksi. Mies on heikko -- aivan kuten kirjoittaja sanoi.

        Hm.. "tyttösi ja vaimosi saisivat kärsiä..." Oletat ilmeisesti että tuo huorahtava tyttönen kertoisi muille tapahtuneesta ja sitä kautta vaimo ja tytär saisivat kärsiä? Eikö se tyttö itse siinä eniten kärsisi? Ajattele itsesi teini-ikäiseksi tytöksi. Jos koko kylä tietää, että olet kömpinyt ystäväsi isän sänkyyn alastomana ja tunkenut itsesi hänen peittonsa alle ja väkisin kinunut seksiä, niin olisitko ylpeä teostasi? Hävettäisikö? Minua ainakin hävettäisi. Aika paljonkin. En todellakaan kehtaisi kertoa tuosta kenellekään. Siinä mielessä taitaa olla aika pieni riski että tyttö levittäisi tuota asiaa eteenpäin.

        En osaa sanoa miten tilanteessa kannattaisi toimia. Pitkän päälle paras ja rehellisin vaihtoehto olisi ottaa asia ronskisti pöydälle ja hoitaa se alta pois. Käyt tytön kanssa asian läpi, kerrot suoraan tyttärellesi ja vaimollesi. Se auttaa siihen, ettei jälkikäteen tule ikävyyksiä kun vaimo kuulee jotain epämääräisiä huhuja tai tyttö selittää tyttärellesi kännipäissään jotain. Se(kään) ei kuitenkaan poista mihinkään sitä totuutta, että kumpikin toimi väärin tuona yönä. Synnin teitte, siitä ei valitettavasti pääse mihinkään. Olen pahoillani. Tehtyä vahinkoa ei enää voi poistaa, mutta jälkiseuraamukset voi minimoida. Suosittelen suoraa puhetta asiaankuuluvien ihmisten kanssa.

        Jos tyttö pyytää vielä rahaa, niin kokeile sanoa suoraan, että eikö se riitä, että sait kunnolla kullia yhtenä yönä? Onko vielä pakko rahaakin saada? Rinnasta vaikka huoraan jos siltä tuntuu. Ensin pano ja sitten vaaditaan rahaa. Sellaisia ne (jotkut) naiset ovat. Valitettavasti. (Monet miehet ihan samanlaisia. Yhtä valitettavaa.)

        Eräs tähän kirjoitukseen vastanneista kirjoittaa:
        "Tuon tapauksen mies toimi niin, kuin tavallinen mies tuossa tilanteessa toimii. Järjen valta loppuu kun himot käyvät liian suuriksi. Mies on heikko -- aivan kuten kirjoittaja sanoi. "

        Jopa on paksua paskapuhetta. Miksi se mies sitten niin heikko on? "Järjen valtako" se hallitsee kaikkia muita elämän osa-alueita, kun himojen yltyessä (joita näköjään riittää yllyttämään yksi alaston tyttö, melkein lapsi) sitä ei enää ole laisinkaan (järkeä)?

        Tuossa jutussa pitäisi nostaa kissa pöydälle ja käydä vaikka sitten oikeutta asiasta. Tuo on väärin kaikkia osapuolia kohtaan, vaimoa, alkuperäistä kirjoittajaa, tytärtä ja sitä onnetonta tyttöparkaa joka ei tiedä, mitä on tekemässä. Ellei vääryyksiä oikaista, ne jatkuvat. Jos tyttö on niin sekaisin, että myy itseään vanhalle, naimisissa olevalle ukolle hakeakseen vähän jännitystä elämään (väärää tietä), niin sille pitäisi puhua järkeä, pitäisi paiskata realismi vasten kasvoja - muuten kaikki jatkuu.

        Ja miehen, joka näkee alastoman naisen, seuraava teko ei ole kuitenkaan häntä alkaa panemaan, varsinkaan jos hän on vast'ikään sakkoliha-iästään päässyt teini-ikäinen tyttö. Eikö sinusta ole perverssiä naida ihmisen kanssa, joka on tyttäresi ystävä? Mitä sinä tekisit, jos joku työkaverisi vaikkapa nusaisisi tytärtäsi, se varmaan olisi täysin oikeutettua, koska miehen liha ON NIIN HEIKKO?!?!!!

        Voi herranjumala teitä idiootteja, jotka kehtaatte väittää, että ette pysty toimimaan kuten ihmiset. Tavallinen mies ei petä vaimoaan, tavallinen mies ei ole yhdynnässä tyttärensä kaverin kanssa, tavallinen mies ei käy heti kähmimään jos toinen makaa vieressä alastomana. Ja jos näin on, ja suurin osa maailman miehistä on ihan tavallisia (kuten olen ikävä kyllä saanut nähdä kokemusteni perusteella), niin kiitänpä luojaani ja kumarran, että minulla sittenkin on erikoinen mies - mies, joka on ystävällinen, rehellinen ja älykäs, sekä osaa kontrolloida itseään oikeissa tilanteissa ja heittää kontrollinen menemään silloin kun se on tarpeen.

        AH!

        L.


      • Sakari Koivunen
        Laura kirjoitti:

        Eräs tähän kirjoitukseen vastanneista kirjoittaa:
        "Tuon tapauksen mies toimi niin, kuin tavallinen mies tuossa tilanteessa toimii. Järjen valta loppuu kun himot käyvät liian suuriksi. Mies on heikko -- aivan kuten kirjoittaja sanoi. "

        Jopa on paksua paskapuhetta. Miksi se mies sitten niin heikko on? "Järjen valtako" se hallitsee kaikkia muita elämän osa-alueita, kun himojen yltyessä (joita näköjään riittää yllyttämään yksi alaston tyttö, melkein lapsi) sitä ei enää ole laisinkaan (järkeä)?

        Tuossa jutussa pitäisi nostaa kissa pöydälle ja käydä vaikka sitten oikeutta asiasta. Tuo on väärin kaikkia osapuolia kohtaan, vaimoa, alkuperäistä kirjoittajaa, tytärtä ja sitä onnetonta tyttöparkaa joka ei tiedä, mitä on tekemässä. Ellei vääryyksiä oikaista, ne jatkuvat. Jos tyttö on niin sekaisin, että myy itseään vanhalle, naimisissa olevalle ukolle hakeakseen vähän jännitystä elämään (väärää tietä), niin sille pitäisi puhua järkeä, pitäisi paiskata realismi vasten kasvoja - muuten kaikki jatkuu.

        Ja miehen, joka näkee alastoman naisen, seuraava teko ei ole kuitenkaan häntä alkaa panemaan, varsinkaan jos hän on vast'ikään sakkoliha-iästään päässyt teini-ikäinen tyttö. Eikö sinusta ole perverssiä naida ihmisen kanssa, joka on tyttäresi ystävä? Mitä sinä tekisit, jos joku työkaverisi vaikkapa nusaisisi tytärtäsi, se varmaan olisi täysin oikeutettua, koska miehen liha ON NIIN HEIKKO?!?!!!

        Voi herranjumala teitä idiootteja, jotka kehtaatte väittää, että ette pysty toimimaan kuten ihmiset. Tavallinen mies ei petä vaimoaan, tavallinen mies ei ole yhdynnässä tyttärensä kaverin kanssa, tavallinen mies ei käy heti kähmimään jos toinen makaa vieressä alastomana. Ja jos näin on, ja suurin osa maailman miehistä on ihan tavallisia (kuten olen ikävä kyllä saanut nähdä kokemusteni perusteella), niin kiitänpä luojaani ja kumarran, että minulla sittenkin on erikoinen mies - mies, joka on ystävällinen, rehellinen ja älykäs, sekä osaa kontrolloida itseään oikeissa tilanteissa ja heittää kontrollinen menemään silloin kun se on tarpeen.

        AH!

        L.

        Tuossa viestissäni on huonosti sanottu tuo kohta, mitä siteerasit. En oikein tiedä miksi kirjoitin noin, enkä huomannut tuota kun lähetin viestin. Tarkoitus ei siis ollut sanoa noin jyrkästi. "Tavallinen mies" on ihan liian jyrkästi sanottu, oli tarkoitus sanoa, että moni mies olisi sortunut samaan. Ei kaikki. (En kyllä niinkään sanonut, että kaikki sortuisivat, mutta sanoin vahingossa "tavallinen mies")

        Miksi mies on heikko, sitä en tiedä, ja sinä et ainakaan kun olet nainen. Lue nuo muut viestini jos niissä olisi jotain sinullekin sopivaa asiaa. En tiedä ikääsi, mutta olisitko sinä teininä kieltäytynyt, jos komea parikymppinen mies olisi maannut alastomana sängyssäsi kun menet nukkumaan? Juu, tiedän, erilainen tilanne, mutta erilaiset ihmisetkin. En jaksa nyt tähän enää kirjoittaa niitä asioita, jotka olen jo jauhanut noissa muissa viesteissä, mutta käy sieltä katsomassa miksi kyseessä on mielestäni vähän erilainen tapaus.

        Sanot myös, että pitäisi nostaa kissa pöydälle. Enkö minä sanonut juuri niin? Sanoin. Sanoin myös ihan suoraan, että mies teki väärin. Ja sanoin senkin, että tyttö teki väärin. Ja sanoin senkin, että olen iloinen ettei minulle käynyt noin. Ja olen sanonut paljon muutakin tuosta asiasta.

        Yleisesti ottaen alastoman naisen nähneen miehen seuraava reaktio ei ole alkaa panna naista, mutta tuon miehen reaktio oli. Siitä tässä nyt on kyse. Tuo mies pani sitä teiniä. Piste. Ei, minä en pidä sitä hyväksyttävänä missään suhteessa, mutta silti niin kävi.

        Tuosta tytön myymisestä ja sekaisin olemisestakin kirjoitin toisessa viestissä ja totesin muun muassa, että terve ja tasapainoisesti kasvanut ja kasvatettu nuori ei tekisi noin. Sanoin myös, että jo valmiiksi vähän vinoon kasvanut ja hauras nuori saa tuosta täysin väärän kuvan rakkaudesta ja tuntee onnistumisen ja voiton tunteita tuosta valloituksestaan, mikä vain pahentaa tilannetta.

        MISSÄ VAIHEESSA olen sanonut, että miehen teko oli hyväksyttävä? En yhtään missään. Sanoin suoraan, että se on väärin tehty. Jos et osaa lukea sitä viesteistäni, olen pahoillani enkä voi hitaudellesi mitään. Minulla ei ole tytärtä (johtuu siitä, että olen itsekin vasta nuori, vähän tuota tarinan teinityttöä vanhempi), mutta jos olisi, en todellakaan haluaisi kenenkään paneskelevan häntä. Taas, kuten sanoin toisessa viestissä... heikkous ei ole puolustus. Se on vain heikkous.

        Viestini (siis tuon alkuperäisen) tarkoitus oli se, mitä otsikossa lukee. Entä tytön teko? En puolustanut ketään. En sitä miestä, en sitä tyttöä. Päin vastoin, syyllistin kummatkin ja halusin vielä kysyä sitäkin, että onko teidän mielestänni tyttö syytön.

        Tuosta tavallisesta miehestä. Olen jo pyytänyt muissa viesteissä anteeksi viestini sekavuutta tuossa kohdassa ja pahoittelin sitä tämänkin viestin alussa. Se oli virhe, oikosulku. En ajatellut asiaa noin. Tavallinen mies ei tee tuollaisia, aivan kuten sanoit.

        Mutta. Tuosta tavallisesta vielä. Tavallinen teinityttö ei mene alastomana parhaan ystävänsä isän sänkyyn ja kinua seksiä. Eikös vain? Ja se oli pointti kirjoituksessani, siitä otsikkokin.


      • Laura
        A kirjoitti:

        Nainen pystyisi vastaavassa tilanteessa komentamaan teinipojan ulos huoneesta. Kertokaa miehet, miksi mies ei pysty ???

        Kyllä nainen pystyisi. Sikäli mikäli omaan makuuni tulee, minua kaikkein vähiten kiihottaisi joku nuori teinipoika omassa aviovuoteessani! :)

        Lähinnä naurattaisi tai ottaisi päähän.

        (Kyl miehet on hölmöjä.)


      • Laura
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Hyvä kysymys. Kirjoittelen tässä muutaman ajatuksen ja samalla tulee vastauksia muidenkin viesteihin. Ehkä kyse on siitä, että teinityttöjä yleisesti ihannoidaan ja pidetään seksuaalisesti houkuttelevina miesten ja poikien keskuudessa. Usein taas kuulee, että tyttöjä kiinnostaa vanhemmat miehet.

        Eikö ole niin, että miehet pitävät nuoria naisia (tyttöjä) houkuttelevampina kuin naiset nuoria poikia. Poikkeuksia varmastikin on, mutta yleisten käsitysten ja asenteiden mukaan asia on varmaan kutakuinkin noin.

        Mieskin pystyy joskus vastustamaan kiusausta. Kirjoittajakin pystyi aluksi, eikö hän todennut tytölle että taidat olla vähän väärässä huoneessa tms.? Vasta kun tyttö tuli hänen puolelleen, alkoi ajatteluvastuu siirtyä yläpäästä alapäähän. Lopputulos oli silti sama vaikka hetken pystyikin vastustamaan kiusausta.

        On vähän yleistettyä sanoa, että nainen pystyy vastaavassa tilanteessa... Yleensä näin ehkä on, mutta taitaa olla sellaisiakin naisia, jotka eivät pysty. (Ja sellaisia miehiä, jotka pystyvät.)

        Sukupuolien välillä on eroja. Tässä on kai yksi niistä. Jos nainen pystyy komentamaan teinipojan pois, niin entä jos ikäsuhteet käännetään? Teinitytön sängyssä aikuinen mies? Pystyykö vielä komentamaan pois? Tämä kyseinen teinityttö ei ainakaan pystynyt vastustamaan kiusaustam kun vartavasten meni toisen huoneeseen ja sänkyyn.

        Onkohan tämän "naiset pitävät ikäistään vanhemmista miehistä ja miehet ikäistään nuoremmista naisista"-ajattelun takana se, että seksuaalisesti (ja muutenkin) tärkeässä kehitysvaiheessa tytöt ovat ikäisiään poikia kehittyneempiä? Eli samalla kehitystasolla oleva pari on automaattisesti (tuossa vaiheessa) nuori tyttö-vanhempi poika eikä toisinpäin. Mielenkiintoisia asioita pohdittavaksi... alkaa tosin jo mennä hiukan alkuperäisen aiheen ohi.

        Sakari Koivula kirjoittaa:

        "On vähän yleistettyä sanoa, että nainen pystyy vastaavassa tilanteessa... Yleensä näin ehkä on, mutta taitaa olla sellaisiakin naisia, jotka eivät pysty. (Ja sellaisia miehiä, jotka pystyvät.)

        Ihanpa totta on tämä.

        Ja minusta on ihan hyvä, että aihe vähän menee filosovoivallekin tasolle, niin alkaa syntyä mielenkiintoista keskustelua, eikä vaan turhan jyrkkiä mielipiteitä ja toisten syyttelyä, johon olen itsekin tällä palstalla syyllistynyt ;).

        L.


      • Laura
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Tuossa viestissäni on huonosti sanottu tuo kohta, mitä siteerasit. En oikein tiedä miksi kirjoitin noin, enkä huomannut tuota kun lähetin viestin. Tarkoitus ei siis ollut sanoa noin jyrkästi. "Tavallinen mies" on ihan liian jyrkästi sanottu, oli tarkoitus sanoa, että moni mies olisi sortunut samaan. Ei kaikki. (En kyllä niinkään sanonut, että kaikki sortuisivat, mutta sanoin vahingossa "tavallinen mies")

        Miksi mies on heikko, sitä en tiedä, ja sinä et ainakaan kun olet nainen. Lue nuo muut viestini jos niissä olisi jotain sinullekin sopivaa asiaa. En tiedä ikääsi, mutta olisitko sinä teininä kieltäytynyt, jos komea parikymppinen mies olisi maannut alastomana sängyssäsi kun menet nukkumaan? Juu, tiedän, erilainen tilanne, mutta erilaiset ihmisetkin. En jaksa nyt tähän enää kirjoittaa niitä asioita, jotka olen jo jauhanut noissa muissa viesteissä, mutta käy sieltä katsomassa miksi kyseessä on mielestäni vähän erilainen tapaus.

        Sanot myös, että pitäisi nostaa kissa pöydälle. Enkö minä sanonut juuri niin? Sanoin. Sanoin myös ihan suoraan, että mies teki väärin. Ja sanoin senkin, että tyttö teki väärin. Ja sanoin senkin, että olen iloinen ettei minulle käynyt noin. Ja olen sanonut paljon muutakin tuosta asiasta.

        Yleisesti ottaen alastoman naisen nähneen miehen seuraava reaktio ei ole alkaa panna naista, mutta tuon miehen reaktio oli. Siitä tässä nyt on kyse. Tuo mies pani sitä teiniä. Piste. Ei, minä en pidä sitä hyväksyttävänä missään suhteessa, mutta silti niin kävi.

        Tuosta tytön myymisestä ja sekaisin olemisestakin kirjoitin toisessa viestissä ja totesin muun muassa, että terve ja tasapainoisesti kasvanut ja kasvatettu nuori ei tekisi noin. Sanoin myös, että jo valmiiksi vähän vinoon kasvanut ja hauras nuori saa tuosta täysin väärän kuvan rakkaudesta ja tuntee onnistumisen ja voiton tunteita tuosta valloituksestaan, mikä vain pahentaa tilannetta.

        MISSÄ VAIHEESSA olen sanonut, että miehen teko oli hyväksyttävä? En yhtään missään. Sanoin suoraan, että se on väärin tehty. Jos et osaa lukea sitä viesteistäni, olen pahoillani enkä voi hitaudellesi mitään. Minulla ei ole tytärtä (johtuu siitä, että olen itsekin vasta nuori, vähän tuota tarinan teinityttöä vanhempi), mutta jos olisi, en todellakaan haluaisi kenenkään paneskelevan häntä. Taas, kuten sanoin toisessa viestissä... heikkous ei ole puolustus. Se on vain heikkous.

        Viestini (siis tuon alkuperäisen) tarkoitus oli se, mitä otsikossa lukee. Entä tytön teko? En puolustanut ketään. En sitä miestä, en sitä tyttöä. Päin vastoin, syyllistin kummatkin ja halusin vielä kysyä sitäkin, että onko teidän mielestänni tyttö syytön.

        Tuosta tavallisesta miehestä. Olen jo pyytänyt muissa viesteissä anteeksi viestini sekavuutta tuossa kohdassa ja pahoittelin sitä tämänkin viestin alussa. Se oli virhe, oikosulku. En ajatellut asiaa noin. Tavallinen mies ei tee tuollaisia, aivan kuten sanoit.

        Mutta. Tuosta tavallisesta vielä. Tavallinen teinityttö ei mene alastomana parhaan ystävänsä isän sänkyyn ja kinua seksiä. Eikös vain? Ja se oli pointti kirjoituksessani, siitä otsikkokin.

        Ompa hassua huomata, että liikumme palstalla yhtäaikaa milteipä reaaliajassa. Olen ollut Suomi24:n palstalla vain vähän aikaa, enkä ole vielä saanut noin paljonpuhuvaa vastausta.
        Kirjoituksesi ovat kantaaottavia ja ajattelevia, joka on hienoa.

        Minulla taas on tytär, jonka vuoksi en voi lukea koko viestiketjua, vaan yllätän itseni lukemasta muutaman ja vastaamasta sitten, palaan aina silloin tällöin lukemaan vähän pidemmän aikaa. Paljon enempään ei pysty tällä ajalla tyttären loikkiessa ympäriinsä :P.

        Minäkin haluaisin pyytää anteeksi, ja rivien välistä sen varmaan voi nähdäkin, jyrkkää reaktiotani mutta oikeastaan en halua. Alussa täytyy nyt kuitenkin mainita, että olen itse aikoinaan kokenut melkoiset määrät seksuaalista ahdistelua, joskaan en ole toiminut kyseisen teinitytön tavalla, joka ei olekaan minun mielestäni oikeutettua. Melkoisen rankkaa ahdistelua olen kokenut myös tytön iässä, myös avioliitossa olevilta miehiltä, siksi siis - jos asiaan liittyy henkilökohtaisia kokemuksia, ei heti pysty reagoimaan siten, ettei mukana olisi tunnekuohuja. Sitä siis täytyy pyytää "viattomilta" anteeksi.

        Mutta loppujen lopuksi on niin, että vastuu on vanhemman, eli aikuisen, tuollaisessa tilanteessa. Jos tyttö olisi ollut hiukankin nuorempi, tilanne olisi mennyt insestin puolelle ja oikeudessa mies olisi tuomittu insestistä ja tytön teko olisi kuitattu alaikäisen päättämättömänä tekona, sekoiluna, jota pennut niin ikään voivat harrastaa. Väärinhän se toki olisi, ellei tytölle saisi sitä viestiä päähän, että tuo oli väärin tehty. Mutta alle kaksikymppinen on kyllä ihan kakara, itse ainakin olin siinä iässä ja niin ovat monet muutkin. Aikuisella ihmisellä on vastuu tekemistään asioista, teini-ikäinen ei ymmärrä vielä vastuun käsitettä ja saa siksi anteeksi enemmän.

        Mutta kuitenkin, se josta alunperin tuohduin, olikin tuo asenne, joka ei välttämättä ollutkaan niin jyrkkänä juuri sinun kirjoituksessasi, vaan yleensäkin ottaen olen itse niin monta kertaa kuullut miehiltä sitä paskaa, että "sinä ärsytät tahallasi, koska olet pukenut tuon mekon päälle", tai "taidat olla melkoinen kyrpienseisottaja ja miesten kiusaaja" jne. Joten tuo tietty asenne hyvin monien mieshenkilöiden suista on tullut tutuksi, että naisen ei tarvitse muutakuin olla olemassa, jotta häneen voisi "loksahtaa", mieheltä taas menee kaikki järki päästä kun hän naisen näkee.

        Tunnen tosin myös monia naisia, jotka lankeavat helposti pettämään, nuoriin komeisiin miehiin ja vanhempiin komeisiin miehiin. Itse olen onnellinen nykyisessä elämäntilanteessani, ja ihmettelen kun sama sekoileva seksisamba vain jatkuu, vaikka ihmiset avioituvat ja tekevät lapsia. Lapsillehan tuollainen sekoilu on kaikkein raskainta.

        L.


      • Laura
        jaahas kirjoitti:

        Tuokin asia riippuu niin kovin paljon ihmisestä.. esimerkiksi voisin vaikka vanooa että saman kaltaisessa tilanteessa olisin voinyt sanoa teinitytölle että painuu helvettiin jos tuolla tavalla käy kimppuun vaikka hyvin tietää että mies on jo naimisissa ja on jo tytärkin tehty!
        joten naiset, älkää ihmeessä sortuko ennakkoluuloihin

        Olenpa onnekseni tavannut sellaisiakin miehiä, jotka eivät pysty edes koskettamaan, jos tilanne tuntuu väärältä, epäilyttävältä tai heille itselleen epämiellyttävältä. Se vasta onkin miehekästä, toimia viisaasti pelottavassa tilanteessa, kuin että leijuisi vain testosteroniensa aiheuttamassa hormoonimyrskyssä voimatta (muka) itse vaikuttaa asioihin mitenkään.

        Jos avioliitossa/seurustelusuhteessa on jotain häikkää tai kriisiä tai kaipuuta vieraisiin peteihin, siitä kannattaa puhua tai sitten yksinkertaisesti voi opetella masturboimaan, jos oma vaimo ei kiinnosta juuri sillä hetkellä.


      • Sakari Koivunen
        Laura kirjoitti:

        Ompa hassua huomata, että liikumme palstalla yhtäaikaa milteipä reaaliajassa. Olen ollut Suomi24:n palstalla vain vähän aikaa, enkä ole vielä saanut noin paljonpuhuvaa vastausta.
        Kirjoituksesi ovat kantaaottavia ja ajattelevia, joka on hienoa.

        Minulla taas on tytär, jonka vuoksi en voi lukea koko viestiketjua, vaan yllätän itseni lukemasta muutaman ja vastaamasta sitten, palaan aina silloin tällöin lukemaan vähän pidemmän aikaa. Paljon enempään ei pysty tällä ajalla tyttären loikkiessa ympäriinsä :P.

        Minäkin haluaisin pyytää anteeksi, ja rivien välistä sen varmaan voi nähdäkin, jyrkkää reaktiotani mutta oikeastaan en halua. Alussa täytyy nyt kuitenkin mainita, että olen itse aikoinaan kokenut melkoiset määrät seksuaalista ahdistelua, joskaan en ole toiminut kyseisen teinitytön tavalla, joka ei olekaan minun mielestäni oikeutettua. Melkoisen rankkaa ahdistelua olen kokenut myös tytön iässä, myös avioliitossa olevilta miehiltä, siksi siis - jos asiaan liittyy henkilökohtaisia kokemuksia, ei heti pysty reagoimaan siten, ettei mukana olisi tunnekuohuja. Sitä siis täytyy pyytää "viattomilta" anteeksi.

        Mutta loppujen lopuksi on niin, että vastuu on vanhemman, eli aikuisen, tuollaisessa tilanteessa. Jos tyttö olisi ollut hiukankin nuorempi, tilanne olisi mennyt insestin puolelle ja oikeudessa mies olisi tuomittu insestistä ja tytön teko olisi kuitattu alaikäisen päättämättömänä tekona, sekoiluna, jota pennut niin ikään voivat harrastaa. Väärinhän se toki olisi, ellei tytölle saisi sitä viestiä päähän, että tuo oli väärin tehty. Mutta alle kaksikymppinen on kyllä ihan kakara, itse ainakin olin siinä iässä ja niin ovat monet muutkin. Aikuisella ihmisellä on vastuu tekemistään asioista, teini-ikäinen ei ymmärrä vielä vastuun käsitettä ja saa siksi anteeksi enemmän.

        Mutta kuitenkin, se josta alunperin tuohduin, olikin tuo asenne, joka ei välttämättä ollutkaan niin jyrkkänä juuri sinun kirjoituksessasi, vaan yleensäkin ottaen olen itse niin monta kertaa kuullut miehiltä sitä paskaa, että "sinä ärsytät tahallasi, koska olet pukenut tuon mekon päälle", tai "taidat olla melkoinen kyrpienseisottaja ja miesten kiusaaja" jne. Joten tuo tietty asenne hyvin monien mieshenkilöiden suista on tullut tutuksi, että naisen ei tarvitse muutakuin olla olemassa, jotta häneen voisi "loksahtaa", mieheltä taas menee kaikki järki päästä kun hän naisen näkee.

        Tunnen tosin myös monia naisia, jotka lankeavat helposti pettämään, nuoriin komeisiin miehiin ja vanhempiin komeisiin miehiin. Itse olen onnellinen nykyisessä elämäntilanteessani, ja ihmettelen kun sama sekoileva seksisamba vain jatkuu, vaikka ihmiset avioituvat ja tekevät lapsia. Lapsillehan tuollainen sekoilu on kaikkein raskainta.

        L.

        Kiitos kun kun sanoit noin kirjoituksistani, se tuntuu hyvältä. :)

        Ymmärrän hyvin, että ei ole helppo suhtautua neutraalisti tuollaisten kokemusten jälkeen miesten toilailuihin. :( Ahdistelu jättää takuulla pysyvät jäljet ihmiseen ja tässäkin tapauksessa, vaikka kyse ei ollutkaan ihan suoranaisesta ahdistelusta, jää tyttöön varmaan jotain, mikä saattaa pulpahtaa esiin myöhemmässä vaiheessa.

        Totta puhut, miehen olisi pitänyt kantaa vastuunsa kunnialla. Tyttö vasta etsii omaa itseään ja syntyvää aikuisuuttaan eikä hänen voi odottaa vielä kantavan vastuuta kokonaisvaltaisesti.

        Kiitoksia asiallisesta viestistä ja anteeksi kun edellinen viestini oli vähän hyökkäävä sävyltään. Hyvää syksyn odottelua ja hyvää jatkoa :)


      • Laura
        Sakari Koivunen kirjoitti:

        Kiitos kun kun sanoit noin kirjoituksistani, se tuntuu hyvältä. :)

        Ymmärrän hyvin, että ei ole helppo suhtautua neutraalisti tuollaisten kokemusten jälkeen miesten toilailuihin. :( Ahdistelu jättää takuulla pysyvät jäljet ihmiseen ja tässäkin tapauksessa, vaikka kyse ei ollutkaan ihan suoranaisesta ahdistelusta, jää tyttöön varmaan jotain, mikä saattaa pulpahtaa esiin myöhemmässä vaiheessa.

        Totta puhut, miehen olisi pitänyt kantaa vastuunsa kunnialla. Tyttö vasta etsii omaa itseään ja syntyvää aikuisuuttaan eikä hänen voi odottaa vielä kantavan vastuuta kokonaisvaltaisesti.

        Kiitoksia asiallisesta viestistä ja anteeksi kun edellinen viestini oli vähän hyökkäävä sävyltään. Hyvää syksyn odottelua ja hyvää jatkoa :)

        Kiitos samoin!

        Kerrankin asiallinesti päättynyt keskustelunsarka, eikä pelkkää kehittymätöntä taistelua.

        Sitä samaa, hyvää syksyä myös Sakarille :).

        L.


      • gloubiz
        Laura kirjoitti:

        Olenpa onnekseni tavannut sellaisiakin miehiä, jotka eivät pysty edes koskettamaan, jos tilanne tuntuu väärältä, epäilyttävältä tai heille itselleen epämiellyttävältä. Se vasta onkin miehekästä, toimia viisaasti pelottavassa tilanteessa, kuin että leijuisi vain testosteroniensa aiheuttamassa hormoonimyrskyssä voimatta (muka) itse vaikuttaa asioihin mitenkään.

        Jos avioliitossa/seurustelusuhteessa on jotain häikkää tai kriisiä tai kaipuuta vieraisiin peteihin, siitä kannattaa puhua tai sitten yksinkertaisesti voi opetella masturboimaan, jos oma vaimo ei kiinnosta juuri sillä hetkellä.

        Ottamatta kantaa miten itse olisin toiminut vastaavanlaisessa tilanteessa olisi kuitenkin vähän sanottavaa.

        On se kumma että te naiset ette ikinä pysty hyväksymään miesten hormooneita. Mistä te tiedätte miltä se tuntuu miehestä kun testosteroini nousee korkealle tasolle.
        Annetaanhan teille naisille aina anteeksi kaikki hormoonitoiminnasta johtuvat ("muka") kenkkuilut sun muut. Kuukautiset ovat aina pätevä syy tehdä mitä lystää.

        Ja kyllähän jokainen ihminen hölmöilee joskus. Sun neuvosi on ilmeisesti että pitäis syyttää itteensä, mutta mun neuvo taas on että siitä ei oo mitään apua enään tässä vaiheessa.


      • Laura
        gloubiz kirjoitti:

        Ottamatta kantaa miten itse olisin toiminut vastaavanlaisessa tilanteessa olisi kuitenkin vähän sanottavaa.

        On se kumma että te naiset ette ikinä pysty hyväksymään miesten hormooneita. Mistä te tiedätte miltä se tuntuu miehestä kun testosteroini nousee korkealle tasolle.
        Annetaanhan teille naisille aina anteeksi kaikki hormoonitoiminnasta johtuvat ("muka") kenkkuilut sun muut. Kuukautiset ovat aina pätevä syy tehdä mitä lystää.

        Ja kyllähän jokainen ihminen hölmöilee joskus. Sun neuvosi on ilmeisesti että pitäis syyttää itteensä, mutta mun neuvo taas on että siitä ei oo mitään apua enään tässä vaiheessa.

        Ensinnäkään: mun neuvoni kenellekään ei ole alkaa syyttämään itseään jostakin, koskapa omien kokemusteni kautta olen oppinut huomaamaan että syyllisyys kierteenä johtaa yhä pahempaan tilanteeseen, masennukseen ja stressiin, ulospääsemättömyyteen, jota myös oravanpyöräksi kutsutaan.

        Sitä vastoin kehottaisin olemaan *itselleen* rehellinen (ei esim. joillekuille tuikituntemattomille ihmisille täällä palstalla), ja kun koko kronikka ongelmavyyhteineen alkaa selvitä, antamaan itselleen anteeksi.

        Toisekseen: mm. omalla miehelläni saattaa testosteronitaso kohota korkealle, jos sillä nimittäin tarkoittaa himokkuutta, valtavaa stondista ja halua työntää se johonkin. Edelleenkään tuo kyseinen asia ei tarkoita järkensä menettämistä *kokonaan*, sitä ettei kykene hallitsemaan itseään.

        Jos niin huonosti ovat asiat tässä maailmassa, että jokaisen miehen testosteronitason kohottua täytyy ruveta tämänkaltaisiin tekoihin, että esimerkiksi pettää vaimoaan lukiolaisen kanssa, niin sittenhän meillä on täällä paljon pettäjiä ja raiskaajia jne. mitä nyt sitten ikinä voi tapahtuakin. Noh, sitä en kyllä lainkaan ihmettele, koska olen tuon väitetyn miehen testosteronitason kohoamisen kontrolloimattomat seuraukset saanut aikoinaan tuntea nahoissani.

        Kolmanneksi: estrogeenitason kohoamisesta en yhäkään tiedä mitään, ja jos se liittyisikin omaan kiihottumiseeni, en viitsisi edes käyttää vastaavankaltaista termiä tai peräti puolustella sen takia tekemisiäni, niin perin naurettavalta se tuntuisi :). "Kultaseni, anteeksi että puristelin pallisi yöllä muussiksi: estrogeenitasoni oli vain kohonnut niin korkeaksi!" :D

        Neljänneksi: miksi "naisten oikut", joiden täten ajatellaan mm. estrogeenin erityksestä johtuvan, ajatellaan aina kuukautiskivuiksi? Todelliset syyt jonkun ihmisen oikutteluun piilevät vähän syvemmällä kuin jossain kuukautiskipujen syövereissä. Yleensäkin ottaen olen kuullut enemmän miesten käyttävän tätä ilmaisua, jotta:"Jaaha. Sinulla on taas kuukautiset." Kun taas itse itseni tuntien tiedän, että voin olla ihan yhtä vittumainen ilmankin kuukautisia, tai äärimmäisen onnellinen ja seitsemänsissä taivaissa leijuva ihanuus kuukautisten aikaan.

        "Miehet->testosteroni->himot->pakko saada
        Naiset->estrogeeni->kuukautiskivut->nalkuttava akka"... eikös kuulostakin olevan naurettava teoria?

        Viidenneksi: jos estrogeeni sitten uskalletaankin liittää naisen kiihottumiseen, kuten testosteroni miesten vastaavaan, niin mikä erottaa miehen ja naisen käyttäytymisen samassa tilanteessa? Mieskö ei voi kieltäytyä? Vai voiko? Kertokaa. Voiko nainen? Jotkut naiset eivät. Minäkään en ole voinut aina. Mutta kun olen sen oppinut, olen tuntenut itseni huomattavasti terveemmäksi oman päätökseni myötä, halusin siis tai en. On olemassa tilanteita, joissa seksiä tekee mieli, ja siltikin siitä pitäisi kieltäytyä.

        Tällaisia tilanteita ovat mm. :
        -jossa henkilo ei ole halunnut pettää puolisoaan
        -jossa henkilö haluaa kieltäytyä seksistä vaikka sen takia, että hänestä tuntuu pahalta alkaa hommaan heti, vaikka oman kehon vietti viestittäisikin moista ja huutaisi naintia
        -jossa toinen osapuoli on sanonut selkeästi "EI", jolloin ei tietenkään toisen tahtoa vastaan voi alkaa toimimaan jne. jne. (lisää esimerkkejä, joita en jaksa luetella).

        Kyllä vaan asioita saattaa moneltakin kanttia miettiä, eikä vaan siltä yhdeltä. Tuokin ajattelumalli ("miehet lankeavat alastoman naisen edessä - naiset nalkuttavat kuukautisten aikaan - miehet eivät voi munansa tekemisille mitään - naisten ei tee mieli seksiä lasten syntymän jälkeen"...jne, lisää fraaseja) on aikansa elänyt ja sen filosofialla voisi esittää Kivisten&Sorasten tapaista farssia elokuvateatterissa miehille & naisille, jotka osaavat nauraa joko itselleen tai sitten tuolle kivikautiselle mallille.

        Tulinpa hyvälle tuulelle :D.

        Hyvää jatkoa vaan kaikille.. :)

        L.


      • Laura
        Ajanmies kirjoitti:

        Dear Ajatar,munat ja aivot ei tosiaan ole miehellä samassa kopassa.
        Niillä kun ei ole mitään yhteyttä toisiinsa!
        Eli siinä se on se väärinkäsitys, koska mies ajattelee asioita aivoillaan ja seksiä se ei ajattele vaan käyttää siihen vehkeitänsä, valkeneeko?
        Seksi ei ole miehelle harkittua toimintaa jolla on jokin päämäärä(esim. kiristys) tai jotain tunnepohjaisia motiiveja kuten on naisten kohdalla vaan ihan perusvietin tyydytystä.

        No nykymoraalien mukaan ja parisuhteessa elävillä on tietty velvollisuus hillitä itteensä mutta...sanotaan että vastaavassa tilanteessa kuin herramme tässä niin harva mies sitä typyä sängystä pois pystyy potkimaan,vaikka olis kuinka muutoin uskollista sorttia eikä aktiivisesti lähtisikään vieraisiin.

        A

        Seksi tapahtuu aivoissa niiden ihmisten päissä, jotka niin toimivat, jostain kumman syystä, riippumatta siitä, onko kyseessä nainen vai mies.

        Olen kuullut miehen suusta lauseen:"Minusta on loukkaavaa, että sinä vain haluat saada/tyydyttää itseäsi, etkä etene tässä hommassa hitaasti ja hellästi..."

        Vaginaa ja klitorista ja niitä molempia voi myös käyttää monin erinäisin tavoin. Niiden toimintaan voi sekä yhdistää aivot sekä eristää ne aivoista kokonaan, jolloin toiminnasta tulee sekapäistä himoilua, kunnes aivot taas otetaan mukaan.Aivojen mukaan ottaminen seksissä ei silti suinkaan ole negatiivinen asia, vaan voi tuoda mukaan jopa jännitystä.

        Itselläni olen kohdannut perusvietin tyydytystä myös siinä mielessä, että kaikkein kiimaisimmillaan huomaa, miten vääntää vartaloaan siihen suuntaan, että A.saisi orgasmin, B.tulisi hedelmöitetyksi, ja nämä kaksi asiaa ovat myöskin sidoksissa toisiinsa, ainakin minulla.

        Mieskin varmaan naidessaan ajattelee edellistä saadessaan nautintoa ja lauetessaan, mutta jälkimmäistä hän ei tule ajatelleeksi, vaikka hänen kehonsa toimiikin siten.

        Tai sitten ei? Kertokaapa te miehet ja naiset minulle, miten toimitte, kun en osaa kertoa kuin oman empiirisen näkökantani? Ja hiukan yksityiskohtaisemmin, kiitos, emmä tajua mitään sellaisesta lauseesta kuin "munat ja aivot ei tosiaan ole miehellä samassa kopassa", ellei sitä tarpeeksi hyvin perustella.

        Ja harvampa miehen olisi parasta potkia - ainakin alle seitsemäntoistavuotias - pois sängystään, koska alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö on Suomen lain mukaan rangaistava rikos.

        L.


      • Laura
        n38 kirjoitti:

        Tyttö on vastuussa vain itselleen tapahtuneesta. Hän voi rauhassa vietellä vaikka sata miestä ajattelematta seurauksia sen kummemmin, ellei miehet osaa KIELTÄÄ.

        Minulle ei olisi tullut mieleenkään vietellä kavereideni isiä tuon ikäisenä eikä myöhemminkään.. Siinä se juuri on: Tytöllä on kotiasiat päin p:tä ja moraalikasvatus jäänyt eläimen asteelle, muttei häntä voi siitä syyttää! Aikuisethan hänet ovat kasvattaneet ja haluaisinkin nähdä sellaiset aikuiset. Tosin tämä tapaus juuri osoitti, että "hyvissäkin" perheissä asiat eivät ole hyvin, kun perheenisä on noin vain vieteltävissä.

        En voi mitään mielikuvalle, että tämä viettelijätär hakee itselleen hyväksyntää ja itsetunnolleen pönkitystä tällä tavoin: Monet hakee sitä hieman itseään vanhemmilta pojilta, sellaisilta, joita ei edes tunne. Tytöiltä vain jää huomaamatta, että he antavat itsestään palan pois jokaisessa merkityksettömässä seksisuhteessa.

        Tässä tapauksessa on juuri ikävää se, että kyseessä oli aikuinen perheellinen mies, vieläpä kaverin isä: Se vain vahvistaa tytön käsityksiä "aikuisten" perverssistä maailmasta. Mitä enemmän tällaisia heikkoja miehiä he löytävät, sitä enemmän he kokevat olevansa onnistuneita ja hallitsevansa miesten maailman. Todellisuus on kuitenkin jotain muuta.

        Hienosti kirjoitettu, n38. Pystyit pukemaan tarkasti ja asiallisesti sanoiksi sen, mihin en itse pystynyt.


      • Laura
        isay kirjoitti:

        Ei 17-vuotias ole enää niin lapsi, että sillä voisi puolustella mitään. Saatika lapsen kasvatuksella. Tämän teinihuoran vanhemmat eivät kyllä ole minkäännäköisessä vastuussa lapsensa toilailusta. Seuraapas joku päivä (esim perjantai-ilta kaupungilla) ihan tarkasti ja objektiivisesti teinien puuhia. Eivät ole enää ihan samanlaisia kuin viime vuosikymmeninä.

        Vastuu on edelleen vanhemmilla ihmisillä, ei tietenkään kokonaan, vaan vastuu iän myötä kasvaa. Minunkin mielikuvaani sisältyy tuo ajatus tytön vanhempien heikosta vastuunkantamisesta.

        Ja sitten: mitä tuo hullujen nuorien ja "teinihuorien" (joka on mielestäni kuvottava ilmaisu) tuomitseminen ja omaan kategoriaansa hylkääminen hyödyttää, jos he kerran tarvitsevat apua ja ohjausta? Vielä vähemmän teini-ikäisen viettelyyn vastaaminen auttaa häntä mitenkään tajuamaan, että tekee väärin ja kenties hänestä itsestäänkin tuntuu varsin pahalta.

        Ei, ei, kiristäminen ja prostituutio eivät ole oikein. Mutta jossain mättää, ja tuon ikäisellä jonkun ihmisen pitäisi ottaa siitä selvä. Ja valitettavan monissa tapauksissa ei näin käy.
        (Vaan jollain toisella tavalla, esim. näin: lukekaa ensimmäinen kirjoitus).


      • Laura
        Ajatar kirjoitti:

        ei kyllä Ajattaresta pääse nauttimaan vaikka joskus aikuista naista mieli tahtoiskin. Saa pysyä "pedofiilitaipumuksissaan" ihan vapaasti, kunhan ei riko lakia. Ilmoittautukaa ny jeeveli sentään miehet, jotka omistatte edes vähäsen selkärankaa? Jos ei tähän vastauksia ala tulla, niin luen tästä lähtien ukot matelijoihin..niillähän sitä selkärankaa ei ole ja matelevat pelkän lihanpalan perässä:) ps. on ne aivot ja munat sitten samassa salaatissa..siis alapäässä ukoilla, jos asia noin on ;)

        Kammottaa minuakin, kuinka moni on valmis hyväksymään pedofilian kaltaisen ja vieläpä selostamaan, jotteivät pystyisi itse samankaltaisessa tilanteessa välttämättä kieltäytymään. Pedofilian tukeminen ei ainakaan estä sen kitkemistä. Eikä itse pedofilia.

        Ja apua hakemaan molemmat, tyttö ja mies.

        Kuinka moni yli 25-vuotiaista miehistä olisi valmis lähtemään sänkyyn kuusitoistavuotiaan kanssa?


      • Laura
        Laura kirjoitti:

        Ensinnäkään: mun neuvoni kenellekään ei ole alkaa syyttämään itseään jostakin, koskapa omien kokemusteni kautta olen oppinut huomaamaan että syyllisyys kierteenä johtaa yhä pahempaan tilanteeseen, masennukseen ja stressiin, ulospääsemättömyyteen, jota myös oravanpyöräksi kutsutaan.

        Sitä vastoin kehottaisin olemaan *itselleen* rehellinen (ei esim. joillekuille tuikituntemattomille ihmisille täällä palstalla), ja kun koko kronikka ongelmavyyhteineen alkaa selvitä, antamaan itselleen anteeksi.

        Toisekseen: mm. omalla miehelläni saattaa testosteronitaso kohota korkealle, jos sillä nimittäin tarkoittaa himokkuutta, valtavaa stondista ja halua työntää se johonkin. Edelleenkään tuo kyseinen asia ei tarkoita järkensä menettämistä *kokonaan*, sitä ettei kykene hallitsemaan itseään.

        Jos niin huonosti ovat asiat tässä maailmassa, että jokaisen miehen testosteronitason kohottua täytyy ruveta tämänkaltaisiin tekoihin, että esimerkiksi pettää vaimoaan lukiolaisen kanssa, niin sittenhän meillä on täällä paljon pettäjiä ja raiskaajia jne. mitä nyt sitten ikinä voi tapahtuakin. Noh, sitä en kyllä lainkaan ihmettele, koska olen tuon väitetyn miehen testosteronitason kohoamisen kontrolloimattomat seuraukset saanut aikoinaan tuntea nahoissani.

        Kolmanneksi: estrogeenitason kohoamisesta en yhäkään tiedä mitään, ja jos se liittyisikin omaan kiihottumiseeni, en viitsisi edes käyttää vastaavankaltaista termiä tai peräti puolustella sen takia tekemisiäni, niin perin naurettavalta se tuntuisi :). "Kultaseni, anteeksi että puristelin pallisi yöllä muussiksi: estrogeenitasoni oli vain kohonnut niin korkeaksi!" :D

        Neljänneksi: miksi "naisten oikut", joiden täten ajatellaan mm. estrogeenin erityksestä johtuvan, ajatellaan aina kuukautiskivuiksi? Todelliset syyt jonkun ihmisen oikutteluun piilevät vähän syvemmällä kuin jossain kuukautiskipujen syövereissä. Yleensäkin ottaen olen kuullut enemmän miesten käyttävän tätä ilmaisua, jotta:"Jaaha. Sinulla on taas kuukautiset." Kun taas itse itseni tuntien tiedän, että voin olla ihan yhtä vittumainen ilmankin kuukautisia, tai äärimmäisen onnellinen ja seitsemänsissä taivaissa leijuva ihanuus kuukautisten aikaan.

        "Miehet->testosteroni->himot->pakko saada
        Naiset->estrogeeni->kuukautiskivut->nalkuttava akka"... eikös kuulostakin olevan naurettava teoria?

        Viidenneksi: jos estrogeeni sitten uskalletaankin liittää naisen kiihottumiseen, kuten testosteroni miesten vastaavaan, niin mikä erottaa miehen ja naisen käyttäytymisen samassa tilanteessa? Mieskö ei voi kieltäytyä? Vai voiko? Kertokaa. Voiko nainen? Jotkut naiset eivät. Minäkään en ole voinut aina. Mutta kun olen sen oppinut, olen tuntenut itseni huomattavasti terveemmäksi oman päätökseni myötä, halusin siis tai en. On olemassa tilanteita, joissa seksiä tekee mieli, ja siltikin siitä pitäisi kieltäytyä.

        Tällaisia tilanteita ovat mm. :
        -jossa henkilo ei ole halunnut pettää puolisoaan
        -jossa henkilö haluaa kieltäytyä seksistä vaikka sen takia, että hänestä tuntuu pahalta alkaa hommaan heti, vaikka oman kehon vietti viestittäisikin moista ja huutaisi naintia
        -jossa toinen osapuoli on sanonut selkeästi "EI", jolloin ei tietenkään toisen tahtoa vastaan voi alkaa toimimaan jne. jne. (lisää esimerkkejä, joita en jaksa luetella).

        Kyllä vaan asioita saattaa moneltakin kanttia miettiä, eikä vaan siltä yhdeltä. Tuokin ajattelumalli ("miehet lankeavat alastoman naisen edessä - naiset nalkuttavat kuukautisten aikaan - miehet eivät voi munansa tekemisille mitään - naisten ei tee mieli seksiä lasten syntymän jälkeen"...jne, lisää fraaseja) on aikansa elänyt ja sen filosofialla voisi esittää Kivisten&Sorasten tapaista farssia elokuvateatterissa miehille & naisille, jotka osaavat nauraa joko itselleen tai sitten tuolle kivikautiselle mallille.

        Tulinpa hyvälle tuulelle :D.

        Hyvää jatkoa vaan kaikille.. :)

        L.

        Ja sainpa sitten eilen kuulla mieheltäni, että nainenkin kiihottuessaan toimii testosteronilla. Niin et sillee.


    • Valdemar

      No toivotaan että se 500€ riitti. Onhan kiristäminenkin varmaan kielletty jossain lakipykälässä, joten siitäkin vihjailu voisi auttaa. Todistaminen ja oikeuteen veto on tietysti asia erikseen, mutta ajatuksena se saattaisi kuitenkin olla jopa idiootti 17 vuotiaalle riski mitä hän ei uskalla ottaa. Joutuisi puimaan seksiseikkailuaan julkisesti... tiedä sitten. Seksi 17v kanssa ei kuitenkaan ole laitonta, joten siinä mielessä olet itse kuivilla.

    • Elli

      Pulassa olet.

      Kuitenkin on niin, että 17-vuotiaan kanssa oleminen ei ole rikos, mutta kiristäminen on! Jauhoa suuhun tytölle, ei hänenkään käytös mitenkään enkelimäinen ollut.

      Älä anna enää rahaa. Se kannustaa tyttöä jatkamaan valitsemallaan väärällä tiellä.

    • babe-76

      Jos olisit minun mieheni, ampuisin aivot pellolle molemmilta ja istuisin vankilassa nautiskellen aivojesi lattialle valumisesta! Suomessahan ei kauaa tarvi istua. Anna vaimosi puh.nr. Ole onnellinen kun et ole mieheni, saatanan kettu!

      • tietäjä

        "Ota ero, kun et vaimostasi välitä!
        Kirjoittanut: babe-76, 20.8.2002 klo 12.11
        Jos olisit minun mieheni, ampuisin aivot pellolle molemmilta ja istuisin vankilassa nautiskellen aivojesi lattialle valumisesta! "


        kypsymätöntä tekstiä sinulta. Ala harrastaa vaikkapa kickboxingia, niin ei tarvitse tänne tulla päätäsi aukomaan!!


      • innanen

        Olen 40 mies voin sanoa sinulle että olet
        täysin kokematon tyttö tähän asiaan.
        Yksi pettäminen ei merkitse koko maailmaa
        tulet huomaamaan!


      • Anonyymi
        innanen kirjoitti:

        Olen 40 mies voin sanoa sinulle että olet
        täysin kokematon tyttö tähän asiaan.
        Yksi pettäminen ei merkitse koko maailmaa
        tulet huomaamaan!

        Ei tietenkään, mutta: "se on kerrasta poikki sanon suoraan sen".
        Silti, ylempään kommenttiin viitaten, väkivaltaan ei pidä ikinä koskaan milloinkaan turvatua, vaan lähteä vain kävelemään. Nopeat jalat on paras itsepuolustus, ei kukaan pääse satuttamaan henkiselläkään tasolla :) t. sivusta saman ikäluokan nainen


    • Ajatar

      että kerrot suoraan vaimollesi. Villikissa pääsee kyllä silloin häkistä, mutta joka raapaisun olet taatusti ansainnut. Koska et halua moraalisaarnoja niin teen sen vain ajatuksissani ja toivon, että alat käyttäytymään ikäisesi tavalla ja jätät "kultapossukerholaiset"täst edes rauhaan. Kun olet jo maksanutkin horolle (sehän on kyseessä, kun rahaa vaaditaan hommasta)tulet saamaan tod.näk.kiristystä jatkossakin. Häikäilemätön suunnitelma jo alun alkaen pimulla ja vanhempi äijä näyttää olevan nykyisin turhan helppo nakki tuollaisille. Sitä saa mitä tilaa, kai sä ny sentäs aikuinen ukko tuon mahdollisuuden tiesit, jos vähänkään yläpäätäsikin käytät:)

    • infiltrator

      Terve,

      ensimmäiseksi rauhoitut ja nollaat tilanteen, tapahtunut mitä tapahtunut.

      Pidät pään kylmänä, kiellät tapahtuneen.
      Ei enää rahaa, etkä itse ota tyttöön MITÄÄN yhteyttä. Varo varsinkin tekstiviestejä ja puhelinkeskusteluja.

      Tilanteen käydessä kiristyksen osalta liian kuumaksi, käy vastahyökkäykseen, tee tytölle selväksi että nyt astuu kuvaan poliisi.
      Tämä vaihtoehto vaatii sitten erittäin kovaa pokerinaamaa, mutta onnnistuu, jos todella haluat
      kuiville tilanteesta.

      Yksi vaihtoehto on kertoa vaimolle, että tyttären
      kaveri on sinuun "rakastunut",(eikä ihme olethan luotettava ja vakaa perheenpää) ja on alkanut ahdistella sinua ja että tilanne on sinulle kiusallinen ja näin hoitaa tilanne vaimon suuntaan kuntoon. Tämän jälkeen tyttö voi heittää mitä väitteitä tahansa vaimon suuntaan ja selustasi on turvattu, jos pokkasi pitää ja konkreettisia todisteita ei ole.

      • Komissario Migree

        Vaihtoehtoja punnittaessa kannattaa huomata, että tytölle tapahtumien paljastamisesta ei ole mitään hyötyä; pikemminkin haittaa kun ystävyyssuhde tyttäreesi vaikeutuu. Tilanne eroaa tavallisesta rakastajatar-tilanteesta, jossa rakastajattarelle kiinni jäämisestä saattaa olla (ainakin kuviteltua) hyötyä.


    • lak(k)imies

      Tee tytön kanssa kirjallinen sopimus ennen kuin maksat. Sopimuksessa tyttö lupaa olla vaatimatta enempää rahaa vaitiolosta nyt maksettavaa xxx-summaa vastaan. Näin saat kirjallisen todistuksen kiristyksestä seuraavaa kertaa varten eli uhkaat vastaavasti näyttää sopimuksen poliisille. Tämä tietty edellyttää että saat houkuteltua tytön allekirjoittamaan sopimuksen, mutta raha tekee ihmeitä! Tee sopimuspohja huolellisesti (sanamuoto tärkeä eli sopimuksen on osoitettava, että maksoit kiristystilanteessa). Onnea matkaan!

      • Jakke

        mutta hyviä ovat muutamat neuvotkin.
        Yksi oli toi vaimolle kertominen, että tyttären paras kaveri on alkanut flirttaaman/ vamppaamaan meikäläistä. Jos tämän jälkeen vaikka käry kävisi ja tyttö kertoisi vaimolleni, voisin vaimolle sanoa, että tämä on suoraan seurausta tyttösen vilkkaasta mielikuvituksesta ja siitä etten ole antanut hänelle mitään vastakaikua! Päästään on kaiken keksinyt! Taidan tätä kokeilla?!
        Nooh, katotaan mitä tuleman pitää!


      • Ajatar
        Jakke kirjoitti:

        mutta hyviä ovat muutamat neuvotkin.
        Yksi oli toi vaimolle kertominen, että tyttären paras kaveri on alkanut flirttaaman/ vamppaamaan meikäläistä. Jos tämän jälkeen vaikka käry kävisi ja tyttö kertoisi vaimolleni, voisin vaimolle sanoa, että tämä on suoraan seurausta tyttösen vilkkaasta mielikuvituksesta ja siitä etten ole antanut hänelle mitään vastakaikua! Päästään on kaiken keksinyt! Taidan tätä kokeilla?!
        Nooh, katotaan mitä tuleman pitää!

        tykkäät että läpi menee? Mä en naisena ainakaan hetkeäkään kuvittelisi, että vanhempi ukko ihan sentäs hullaannuttaa noin tyystin keskenkasvuista:). Aika yksinkertaisen kuvan luot vaimostasi. Kovat sulla on luulot ittestäsi Jakkeparka, mutta siitä vain. Jos läpi menee ni "Turkan kouluun" vaan suoraa päätä.


      • Garibaldi
        Ajatar kirjoitti:

        tykkäät että läpi menee? Mä en naisena ainakaan hetkeäkään kuvittelisi, että vanhempi ukko ihan sentäs hullaannuttaa noin tyystin keskenkasvuista:). Aika yksinkertaisen kuvan luot vaimostasi. Kovat sulla on luulot ittestäsi Jakkeparka, mutta siitä vain. Jos läpi menee ni "Turkan kouluun" vaan suoraa päätä.

        no kyllä jollain tavoin hemmossa on vetovoimaa
        jos 17v tyttö antaa vanhalle parralle pesää, vaikka hyötymistarkoituksessakin.


      • Ajatar
        Garibaldi kirjoitti:

        no kyllä jollain tavoin hemmossa on vetovoimaa
        jos 17v tyttö antaa vanhalle parralle pesää, vaikka hyötymistarkoituksessakin.

        omituinen on teidän miesten kuvitusmaailma:)..ei ymmärrä ei..toisaalta..luuleehan nuo vanhat rahaäijätkin, että ne missit niiden ittensä takia kiehnää kainalossa ja inhorealismi on se, että pankkitili sitä jalkoväliä panee kutkuttamaan:)) ..mä puolestani en usko pätkääkään mihinkään hurmokseen pimun taholta. Nykyisin vaan tuo reiän täyttäminen alkaa olla jokapäiväistä rutiinia jo melkein lapsiksi verrattavilla.Näin se maailma muuttuu Ajattaren nuoruuden ajoista melkoisesti..eikä aina välttämättä parempaan suuntaan. Olematta silti tiukkapipoinen siveyden sipuli:)


      • Kalle
        Ajatar kirjoitti:

        omituinen on teidän miesten kuvitusmaailma:)..ei ymmärrä ei..toisaalta..luuleehan nuo vanhat rahaäijätkin, että ne missit niiden ittensä takia kiehnää kainalossa ja inhorealismi on se, että pankkitili sitä jalkoväliä panee kutkuttamaan:)) ..mä puolestani en usko pätkääkään mihinkään hurmokseen pimun taholta. Nykyisin vaan tuo reiän täyttäminen alkaa olla jokapäiväistä rutiinia jo melkein lapsiksi verrattavilla.Näin se maailma muuttuu Ajattaren nuoruuden ajoista melkoisesti..eikä aina välttämättä parempaan suuntaan. Olematta silti tiukkapipoinen siveyden sipuli:)

        naitu ollenkaan! Kyllähän sitä jos ajatar muistaa, sotien aikana oli moraali höllässä ja perää annettiin tarpeen vaatiessa vaikka saksalaisille sotilaille. Ja jos ajatar eli nuoruttaan 70-luvulla, niin silloin e-pillerien tulon myötä käytiin vieraissa oikein urakalla, kun ei ollut raskaaksi tulemisen pelkoa, taudeista ei niin ollut väliä, niihin kun tepsi penisilliini!
        Happamia, sanoi kettu pihjalanmarjoista! Taitaa ajatarta vaan hiukka vituttaa, kun ei sällit enään perään huutele vaan painelevat nuorempien perässä. Tuntuu niille nuoremmille naisille kelpaavan nuoret jannut ja paljon on tuttavapiirissäkin vaihtoja tapahtunut nuoremman naikkosen suuntaan.


      • Ajatar
        Kalle kirjoitti:

        naitu ollenkaan! Kyllähän sitä jos ajatar muistaa, sotien aikana oli moraali höllässä ja perää annettiin tarpeen vaatiessa vaikka saksalaisille sotilaille. Ja jos ajatar eli nuoruttaan 70-luvulla, niin silloin e-pillerien tulon myötä käytiin vieraissa oikein urakalla, kun ei ollut raskaaksi tulemisen pelkoa, taudeista ei niin ollut väliä, niihin kun tepsi penisilliini!
        Happamia, sanoi kettu pihjalanmarjoista! Taitaa ajatarta vaan hiukka vituttaa, kun ei sällit enään perään huutele vaan painelevat nuorempien perässä. Tuntuu niille nuoremmille naisille kelpaavan nuoret jannut ja paljon on tuttavapiirissäkin vaihtoja tapahtunut nuoremman naikkosen suuntaan.

        paha olla?Potkiiko maailma kuuppaan? En tiedä millaisessa ympäristössä olet elänyt, mutta sota-ajat olen ollu pelkkänä kaukaisena pilkkeenä isäni silmäkulmassa.

        Mun nuoruudessa ei ainakaan niissä kaveripiireissä, joissa liikuin harrastettu kyllä kauheesti irtosuhteita. Tottahan silloinkin naitiin, ei Ajatarkaan siveysvöissä ollu, mutta onko nykyisin häpeä jos elämän saatossa niitä miehiä ei kymmeniä ole ollutkaan? Olen silti ollut ihan tyytyväinen elämääni.

        En voi sille mitään, että mua ei nuoret miehet kiinnosta, vaan oman ikäiset ja ehkä vähäsen vanhemmat. Ihmettelenkin sitä buumia, miksi nuoret miehet etsivät vanhempia naisia. Ajatartakin on yritetty moneen otteeseen iskeä, tämä siitä happamuudesta. Ei vaan sytytä pelkkä suoritus, vaadin mieheltä kallonsisäistä toimintaa melkoisesti:) Tämäkö on syy, että sä(oletan tekstistäsi) ja monet muut vanhemmat miehet etsivät "pikkupimuja"?

        Kypsempi nainen vaatii enemmän eikä teillä ole mitä antaa, kun se pelkkä tapin upottaminen ei nääs kaikille riitä=)))NO..älä ny vaan hernetä tästäkin..

        Munkin tuttavapiirissä on useitakin tapauksia, joissa mies naista lähes 20 v vanhempi. Eroon ovat päätyneet. Erään miehen tiedän, joka on aivan näännyksissä nuoren naisensa biletysvimmasta. On kännissä itkeny vanhan vaimonsa perään, muttei sitä sille itelleen ikinä tunnustaisi. Eikä toisaalta se nainen varmaan edes takaisin ottaisi:)


      • Sikke
        Ajatar kirjoitti:

        paha olla?Potkiiko maailma kuuppaan? En tiedä millaisessa ympäristössä olet elänyt, mutta sota-ajat olen ollu pelkkänä kaukaisena pilkkeenä isäni silmäkulmassa.

        Mun nuoruudessa ei ainakaan niissä kaveripiireissä, joissa liikuin harrastettu kyllä kauheesti irtosuhteita. Tottahan silloinkin naitiin, ei Ajatarkaan siveysvöissä ollu, mutta onko nykyisin häpeä jos elämän saatossa niitä miehiä ei kymmeniä ole ollutkaan? Olen silti ollut ihan tyytyväinen elämääni.

        En voi sille mitään, että mua ei nuoret miehet kiinnosta, vaan oman ikäiset ja ehkä vähäsen vanhemmat. Ihmettelenkin sitä buumia, miksi nuoret miehet etsivät vanhempia naisia. Ajatartakin on yritetty moneen otteeseen iskeä, tämä siitä happamuudesta. Ei vaan sytytä pelkkä suoritus, vaadin mieheltä kallonsisäistä toimintaa melkoisesti:) Tämäkö on syy, että sä(oletan tekstistäsi) ja monet muut vanhemmat miehet etsivät "pikkupimuja"?

        Kypsempi nainen vaatii enemmän eikä teillä ole mitä antaa, kun se pelkkä tapin upottaminen ei nääs kaikille riitä=)))NO..älä ny vaan hernetä tästäkin..

        Munkin tuttavapiirissä on useitakin tapauksia, joissa mies naista lähes 20 v vanhempi. Eroon ovat päätyneet. Erään miehen tiedän, joka on aivan näännyksissä nuoren naisensa biletysvimmasta. On kännissä itkeny vanhan vaimonsa perään, muttei sitä sille itelleen ikinä tunnustaisi. Eikä toisaalta se nainen varmaan edes takaisin ottaisi:)

        kyllä sä puhut soopaa! Mulla on mua vanhempi mies, eikä se kitise eikä marise. Mä oon siitä ylpee, se jaksaa kyllä bailata ja on huomattavasti älyllisempi, kuin mun ikäset sällit.
        Kyllä kypsä vanhempi mies on kymppi!!!!!


      • Ajatar
        Sikke kirjoitti:

        kyllä sä puhut soopaa! Mulla on mua vanhempi mies, eikä se kitise eikä marise. Mä oon siitä ylpee, se jaksaa kyllä bailata ja on huomattavasti älyllisempi, kuin mun ikäset sällit.
        Kyllä kypsä vanhempi mies on kymppi!!!!!

        tosiasioita soopaksi muuttaa. Näin se vain oli:) Onko bailauskestävyys ja älykkyys verrannollista..no joo noinkinhan voi asioita käsitellä..:)Ei aihetta enempään. Onnea vaan jatkossakin, että kunto kestää ja rakkaus niinsanotusti kukkii:)


      • Erppa
        Jakke kirjoitti:

        mutta hyviä ovat muutamat neuvotkin.
        Yksi oli toi vaimolle kertominen, että tyttären paras kaveri on alkanut flirttaaman/ vamppaamaan meikäläistä. Jos tämän jälkeen vaikka käry kävisi ja tyttö kertoisi vaimolleni, voisin vaimolle sanoa, että tämä on suoraan seurausta tyttösen vilkkaasta mielikuvituksesta ja siitä etten ole antanut hänelle mitään vastakaikua! Päästään on kaiken keksinyt! Taidan tätä kokeilla?!
        Nooh, katotaan mitä tuleman pitää!

        Tuo olis varmasti paras keino, samaan syssyyn voisit ehkä kertoa, että se yrittää kiristää, sillä että olet ollut muka sängyssä sen kanssa, jonka tietenkin perättömänä kiistät.

        Aika paha moka, että annoit 500 euroa! Tuon ikäiselle tytölle tuollainen rahasumma on todela iso, ja jota kaverit voi alkaa ihmettelemään, mistä rahat on? Flikka voi rinta rottingilla pian möläyttääkkin asian kavereilleen, ja sit se on menoa!

        Tyttösi ainakin tietää, koska tämä olisi voinut tapahtua, toisaalta kummallakaan ei ole kuin sana sanaa vastaan, paitsi että tytöllä on antamasi rahat!!!

        Kerrohan kuinka kävi?


      • attorney at law

        jos nyt kumminkin niin käy, että tyttö sopimuksen rikkoo, niin entäs sitten?
        Vaimoko ei siitä sitten suutu on tehty sopimukset ja kaikki.
        Tällaisesta asiasta kun lähetät haasteen, niin luulenpa, että sinulle vain nauretaan. teinitytön kanssa tehty vaitiolosopimus vaimon pettämisestä.
        Toisaalta sopimus on sopimus ja yhtä pätevä oli se sitten suullinen tai kirjallinen. Todistajien hankkimisessa kehotan kumminkin olemaan tarkkana etteivät vain satu olemaan vaimon tuttuja. Todistajiksi vaaditaan kaksi oikeustoimikelpoista henkilöä.

        Sopimuksessa ei tarvitse näkyä, että olet maksanut siitä jotain. Riittää, että siinä käy ilmi, että olette sopineet vaitiolosta tämän asian tiimoilta. Ei maksaminen tee siitä sen pätevämpää


      • jooh
        Ajatar kirjoitti:

        omituinen on teidän miesten kuvitusmaailma:)..ei ymmärrä ei..toisaalta..luuleehan nuo vanhat rahaäijätkin, että ne missit niiden ittensä takia kiehnää kainalossa ja inhorealismi on se, että pankkitili sitä jalkoväliä panee kutkuttamaan:)) ..mä puolestani en usko pätkääkään mihinkään hurmokseen pimun taholta. Nykyisin vaan tuo reiän täyttäminen alkaa olla jokapäiväistä rutiinia jo melkein lapsiksi verrattavilla.Näin se maailma muuttuu Ajattaren nuoruuden ajoista melkoisesti..eikä aina välttämättä parempaan suuntaan. Olematta silti tiukkapipoinen siveyden sipuli:)

        Mä voin antaa sulle mun puhelinnumeron jos soitat sit ku löydät jonku 15-18 vuotiaan muijan joka ois samanikäsen kaa..eiks se oo tärkeintä ett saa vanhemman?


      • Ajatar
        jooh kirjoitti:

        Mä voin antaa sulle mun puhelinnumeron jos soitat sit ku löydät jonku 15-18 vuotiaan muijan joka ois samanikäsen kaa..eiks se oo tärkeintä ett saa vanhemman?

        kirjoitukset asiasta jo riittää. Olen sitä mieltä, että suhteellisen samanikäiset pitäisi seurustella keskenään. Heillä on kuitenkin enemmän yhteistä monin tavoin, kuin että toinen on paljon vanhempi. Mun silmissä se alkaa muistuttamaan jo lapsenlikkana oloa, jos ikäero on sitä luokkaa että vois olla melkein isä/äiti.

        Tämä mielipiteeni sallittakoon. Jokainen sen elämänsä opettelee ite, vaikka sitten kantapään kauttakin:)Vanhemmalla kuitenkin pitäisi olla jotain tajua ja vastuuta asioista:)


      • isay
        jooh kirjoitti:

        Mä voin antaa sulle mun puhelinnumeron jos soitat sit ku löydät jonku 15-18 vuotiaan muijan joka ois samanikäsen kaa..eiks se oo tärkeintä ett saa vanhemman?

        No kyllä ainakin 90% teinitytöistä on samanikäsiten kanssa, eivätkä juuri haaveile vanhemmista. Vai missä päin maailmaa tilanne on noin kieroutunut. (okei jotkut haluaa 18-vuotiaan, jotta on helpompi hakea viikonloppuviinat ja saattaa saada autokyytejäkin.)


      • Toinen Lakimies

        Älä ihmeessä tee mitään kirjallista sopimusta. Siinä on tytöllä uusi ase sinua vastaan KIRJALLISENA TUNNUSTUKSENA. Sopijaosapuoli voi näyttää sopimuksen kenelle haluaa ja sitä ei voida lailla rajoittaa.


      • Attorney at law
        Toinen Lakimies kirjoitti:

        Älä ihmeessä tee mitään kirjallista sopimusta. Siinä on tytöllä uusi ase sinua vastaan KIRJALLISENA TUNNUSTUKSENA. Sopijaosapuoli voi näyttää sopimuksen kenelle haluaa ja sitä ei voida lailla rajoittaa.

        Jos sopimuksessa erikseen mainitaan ettei sitä saa kenellekään ulkopuoliselle näyttää, niin silloin sen näyttäminen jollekin muulle rikkoo kyseistä sopimusta.

        Todistajat ovat se hankala osuus...


      • Toinen lakimies
        Attorney at law kirjoitti:

        Jos sopimuksessa erikseen mainitaan ettei sitä saa kenellekään ulkopuoliselle näyttää, niin silloin sen näyttäminen jollekin muulle rikkoo kyseistä sopimusta.

        Todistajat ovat se hankala osuus...

        Sopimustekstinä ulkopuolisille näyttämisen kielto voi pahimmassa tapauksessa johtaa vain ko. sopimuksen purkamiseen ja korvausvelvoitetta ei voida liittää tällaisen asian ollessa kyseessä, jolloin vetoaminen taloudellisen vahingon tuottamiseen ei ole perusteltu. Sopimus voidaan tietenkin suojata erillisellä salassapitosopimuksella, joka puolestaan on taas sopijaosapuolen vapaasti näytettävissä oleva sopimus. Kierre on loputon ja viimeiseksi kuitenkin jää joku sopimus, jonka voi sopijaosapuoli näyttää kenelle haluaa.


    • Aake

      käynyt melkein samanlailla. Onneksi ei vielä johtanut yhtään mihinkään. Pitäisi ne himot vaan hillitä, mutta kun on kuuma kesä ja vähät vaatteet, niin mitäs sitä mies tekee????
      Tuntuis siltä, että meillä jannuilla alkaa järki ja muna seisomaan yhtäaikaa.

    • taina

      olipas fiksu likka ja rahanpyynti ei lopu tähän. Miehen aivot on todellakin jalkovälissä mot

      • Mies

        Missäs teidän aivonne sitten ovat, kun alatte naimaan naimisissa olevan, 20 vuotta vanhemman miehen kanssa!!??
        Sehän nyt on selvä, että miehiä kiihottaa nuoret hyvävartaloiset tytöt varsinkin, jos he vielä itseään oikein tyrkyttävät mutta mikä tyttöjä niin paljon vanhemmissa miehissä kiihottaa, että pitää suorastaan vaatia munaa niiltä? Vielä naimisissa olevilta.

        Älkääkä selittäkö, että vanhemmat miehet ovat parempia sängyssä ja osaavat tehdä kaiken paljon paremmin. Suurin osa on elänyt siihen aikaan kun seksistä puhuminenkin oli tabu. Seksiä harrastettiin tyttöystävän kanssa salaa pimeässä peiton alla.

        En väitä, että tämä olisi huono asia. Nuorempana minuakin kiehtoi seksin tabunomainen tuntu ja se teki siitä jännittävää. Nykynuoret tietävät varmasti enemmän temppuja kuin vanhat "kokeneet" miehet. Seksin harrastaminen aloitetaan jopa 13 vuoden ikäisenä, kun vanhemmat miehet tässä iässä vielä kuseskelivat vaippoihinsa.

        Älkää aina sanoko, että miehen aivot ovat jalkovälissä. Miehet ovat alttiita houkutuksille mutta ketkä nämä aiheuttavat? Ihan samalla tavalla aivottomat tytöt/naiset, jotka näin tekevät! Eikun sormustettuja miehiä metsästämään. Pidän peukut pystyssä!


      • QWERTY
        Mies kirjoitti:

        Missäs teidän aivonne sitten ovat, kun alatte naimaan naimisissa olevan, 20 vuotta vanhemman miehen kanssa!!??
        Sehän nyt on selvä, että miehiä kiihottaa nuoret hyvävartaloiset tytöt varsinkin, jos he vielä itseään oikein tyrkyttävät mutta mikä tyttöjä niin paljon vanhemmissa miehissä kiihottaa, että pitää suorastaan vaatia munaa niiltä? Vielä naimisissa olevilta.

        Älkääkä selittäkö, että vanhemmat miehet ovat parempia sängyssä ja osaavat tehdä kaiken paljon paremmin. Suurin osa on elänyt siihen aikaan kun seksistä puhuminenkin oli tabu. Seksiä harrastettiin tyttöystävän kanssa salaa pimeässä peiton alla.

        En väitä, että tämä olisi huono asia. Nuorempana minuakin kiehtoi seksin tabunomainen tuntu ja se teki siitä jännittävää. Nykynuoret tietävät varmasti enemmän temppuja kuin vanhat "kokeneet" miehet. Seksin harrastaminen aloitetaan jopa 13 vuoden ikäisenä, kun vanhemmat miehet tässä iässä vielä kuseskelivat vaippoihinsa.

        Älkää aina sanoko, että miehen aivot ovat jalkovälissä. Miehet ovat alttiita houkutuksille mutta ketkä nämä aiheuttavat? Ihan samalla tavalla aivottomat tytöt/naiset, jotka näin tekevät! Eikun sormustettuja miehiä metsästämään. Pidän peukut pystyssä!

        Näinhän naiset ovat koko ihmissuvun olemassaolon ajan toimineet - käyttäneet hyväkseen miehen seksuaalisuuteen liittyvää "arvostelukyvytöntä käyttäytymistä" ja "aivottomuutta". Kyllä meidän miesten vaan tulee myöntää se, että aivan samanlainen "prosessori" siellä naisenkin (jopa blondinkin) päässä raksuttaa kuin miehellä, että eipäs aliarvioida toista sukupuolta. Eivät ne tytöt / naiset, jotka metsästävät naimisissa olevia (ehkä jonkinverran varallisuuttakin keränneitä) miehiä ole suinkaan aivottomia vaan varsin usein toimivat "tietyllä tarkoituksella". Muistahan sinäkin se vanha sanonta, että sodassa ja rakkaudessa ovat kaikki keinot sallittuja. Kaikella on tarkoituksensa. Tottakai joskus kuitenkin "mokiakin" tulee tehdyksi....


      • Ajatar
        QWERTY kirjoitti:

        Näinhän naiset ovat koko ihmissuvun olemassaolon ajan toimineet - käyttäneet hyväkseen miehen seksuaalisuuteen liittyvää "arvostelukyvytöntä käyttäytymistä" ja "aivottomuutta". Kyllä meidän miesten vaan tulee myöntää se, että aivan samanlainen "prosessori" siellä naisenkin (jopa blondinkin) päässä raksuttaa kuin miehellä, että eipäs aliarvioida toista sukupuolta. Eivät ne tytöt / naiset, jotka metsästävät naimisissa olevia (ehkä jonkinverran varallisuuttakin keränneitä) miehiä ole suinkaan aivottomia vaan varsin usein toimivat "tietyllä tarkoituksella". Muistahan sinäkin se vanha sanonta, että sodassa ja rakkaudessa ovat kaikki keinot sallittuja. Kaikella on tarkoituksensa. Tottakai joskus kuitenkin "mokiakin" tulee tehdyksi....

        että älä puhu kiimastasi ja rakkaudesta samassa yhteydessä. Seksi liittyy osana rakkauteen, ei se ole mitään hetken himojen hinkkaamista:) Ikävä juttu, että sana rakkaus on nykyaikana kokenut todellisen inflaation, sitä käytetään päivän parin ihastuksissakin jo. Samaten kaikki paikkojen näyttely ja kaikki touhuilu ei ole erotiikkaa. Se on paljon hienovaraisempi monine vivahteineen. Tuskin täällä kirjoitusten perusteella tulkittuna moni edes tietää mitä se todella on:) Jos ette tiedä, niin ottakaa selvää. Porno on ihan muuta.


      • M34
        Ajatar kirjoitti:

        että älä puhu kiimastasi ja rakkaudesta samassa yhteydessä. Seksi liittyy osana rakkauteen, ei se ole mitään hetken himojen hinkkaamista:) Ikävä juttu, että sana rakkaus on nykyaikana kokenut todellisen inflaation, sitä käytetään päivän parin ihastuksissakin jo. Samaten kaikki paikkojen näyttely ja kaikki touhuilu ei ole erotiikkaa. Se on paljon hienovaraisempi monine vivahteineen. Tuskin täällä kirjoitusten perusteella tulkittuna moni edes tietää mitä se todella on:) Jos ette tiedä, niin ottakaa selvää. Porno on ihan muuta.

        Täysin samaa mieltä, olen 34 vuoden ikään mennessä sanonut ainoastaan yhdelle ihmiselle, että häntä rakastan. Valitettavasti en hänen kanssaan enää ole yhdessä, mutta toivon voivani lausua nuo sanat vielä jollekulle.


      • Ajatar
        M34 kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä, olen 34 vuoden ikään mennessä sanonut ainoastaan yhdelle ihmiselle, että häntä rakastan. Valitettavasti en hänen kanssaan enää ole yhdessä, mutta toivon voivani lausua nuo sanat vielä jollekulle.

        hetken hupin etsijät pitävät sitä sanaa suorastaan pilkkanaan, eivätkä ymmärrä miten valtavia tunteita se pitää sisällään. Ikinä sitä ei hetken huumista tule löytymään. Toivottavasti elämääsi tulee vielä ihminen, jolle nuo maailman kauneimmat ja merkityksellisimmät sanat saat lausua:) Hyvää viikonloppua sinulle ja kaikille, jotka tämän vaivautuivat lukemaan:)


    • Asianajaja

      Voihan kökkö!!!
      Oikeus on puolellasi jos juttu jotain kautta paljastuu. sinä et ole tehnyt mitään laitonta, mutta tyttö on: kiristys on rangaistava teko...sano "pikku "likalle että katsoo lakikirjasta kenen puolella laki on.
      Ymmärrän kyllä sinua miksi asia on niin harmittava sinun kannalta...PERHEESI JOUTUU MYÖS KÄRSIMÄÄN!!

      Pikkusiskoni 17 vee.Halusi myös kommentoida juttua:

      Olisko riski sanoa tytölle että kerrot itse kaikille seksi jutusta? Tyttö saattaisi joutua paniikkii...jos itse olisin sekstaillut kaverini isän kanssa olisin entinen kaveri ja häpeäisin juttua tosissaan enkä haluaisi että kukaan saa tietää asiasta. Kaikki rupeasivat aivan taatusti haukkumaan tyttöä...mennä nyt tarjoamaan itseään "vanhalle" ukolle.

    • Kmo

      Sinun tilanteessasi toimisin näin. Soita tyttäresi kaverille, ehdota toista sessiota niin tyttö saa haluamansa 500e. Session jälkeen naurat päin naamaa, ja lähdet meneen. Vaimosi ei voi uskoa että olet 2x kertaa teinipinppiin koskenut. Näin tehdessäsi oot 500e rikkaampi ja saat vielä mahdollisuuden painaa toistamiseen tiukkaa teiniä.

      :)

      • Hondah

        Toi oli jo paha :) "saat vielä mahdollisuuden painaa toistamiseen tiukkaa teiniä." :DD


    • "mafioso"

      Mua Ei ainakaan pikku nartut pelottelisi! Koska ne tietää että jos ne alkaa uhkailemaan niin siitä ei hyvää seuraa! Oletko sä niin saatanan vässykkä et tollaset pikkunartut pystyy uhkailemaan sua! SÄÄLIKSI SUA KÄY "POJU"!!!!

      • oojii

        arvatenkaan mafiosolla ei ole sen vertaa ikää, että voisi edes kuvitella omaavansa vaimoa, saati lapsia, ja näin ollen ongelmaa ja sen ratkaisua lienee hankala pohtia.. vai saisiko tuolta jostain alta kaivettua vielä neuvoja / perusteluja esitetyille väitteille?

        -

        itse heittäisin neuvoksi, että totuus kannattaa aina. jos päätät kusettaa, kiinnijääminen on joka tapauksessa melko varmaa. ja vaikka klaaraisitkin jutun, niin juuri niin kauan kun se tyttö elää, saat pelko persiissä miettiä, josko joku kaunis päivä vielä nasahdat.

        tsemiä.


      • Laura
        oojii kirjoitti:

        arvatenkaan mafiosolla ei ole sen vertaa ikää, että voisi edes kuvitella omaavansa vaimoa, saati lapsia, ja näin ollen ongelmaa ja sen ratkaisua lienee hankala pohtia.. vai saisiko tuolta jostain alta kaivettua vielä neuvoja / perusteluja esitetyille väitteille?

        -

        itse heittäisin neuvoksi, että totuus kannattaa aina. jos päätät kusettaa, kiinnijääminen on joka tapauksessa melko varmaa. ja vaikka klaaraisitkin jutun, niin juuri niin kauan kun se tyttö elää, saat pelko persiissä miettiä, josko joku kaunis päivä vielä nasahdat.

        tsemiä.

        Nih. Oojiin kaa.


      • OJ
        Laura kirjoitti:

        Nih. Oojiin kaa.

        kiitos, Laura. :)


      • Laura
        OJ kirjoitti:

        kiitos, Laura. :)

        Olkkari eli ole hyvä. :)


    • Hondah

      Kyl se siitä.tekee ne muutki virheitä..ehkä kannattis ite kertoa ennenku vaimos kuulee muualta.. puhun kokemuksesta.

    • oblivion

      ..on kuitenkin järjestää tämä rahanvaihtotapaaminen mahdollisimman syrjäiseen paikkaan..sillä ethän halua että kukaan näkee tapahtumaa! tapaamiseen otat sitten mukaan lapion, jolla kolautat tytön hengiltä. lapio auttaa toki myös ruumiin hautaamisessa syrjäiseen metsään. tämän tehtyäsi tyttö on hiljaa ja perhe- ja talousasiasi ovat kunnossa.

    • KAKODAIMONOZ

      Tapa se tyttö, tapa perheesi, ja ota itseäsi niskasta kiinni ja ala ahdistelemaan pieniä lapsia. Niin minä tekisin tilanteessasi. Ole kerrankin elämässäsi MIES.

    • Peelo

      Ei voi muuta sanoa kun että: OMA MOKA!!!

    • MissK

      On hienoa että myönnät tehneesi virheen! Synnithän saa anteeksi jos niitä kunnolla katuu.
      Kerro tytölle että teillä on vaimon kanssa vapaa suhde ja voit kyllä itsekkin kertoa vaimollesi ja tyttärellesi panosta... Eiköhän tyttä siitä hiljene. Tosin on riski ettei hiljenekkään. Ja tulet kyllä nolaamaan oman tyttäresi.

      Tiesitkö että tyttäresi liikkuu mielenterveysongelmaisten kanssa!? Ja miten annat alaikäisen lapsesi juoda alkoholia ja hengailla kännissä ties missä?

    • Olli

      Pane sitä uudestaan ja pistä puhelimesi valvontaan ja puhelut nauhalle (on kännykkämalleja, vaikka ei Nokialla). Jos se senjälkeen yrittää kiristää, ota yhteys poliisiin ja sitten vain rautohin ja linnaan.

      • Toinen lakimies

        Puhelun nauhoittamiseen tarvitaan aina asianomaisen lupa. joten luvaton nauhoittaminen voi kääntyä itseäsi vastaan.


      • Laura

        Hihihiiiivoi poikarukka!!! *päivittelee* Elätpäs melkoisessa sarjakuvamaailmassa. "Sitten vain rautoihin ja linnaan." Vaimokaan ei saisi tietää, eihän? Kun se paha, paha teini makaisi vaan käsistään siellä vankilan seinustalla.

        Luuletkos sitten että poliisilaitoksella sanoisivat täysin asiallisesti, jotta: "Noo, hyvä että paneskelit sitä rikollista, nytpä ainakin saatiin selville että kuka tässä rikollinen oikein oli!"

        :DDDD


    • joksa

      oliko tiukka rassasitko peränkin????
      oliko rinnat ihanan kiinteät, sellaiset puolipallon malliset? heijastuiko ilta-aurinko ihanasti teinin kiinteään kroppaan?
      Antaisko mullekkin 500 eurolla?
      Kerro jotain,pleees!!!!!!!

      • Jakkex

        Ekax mä panin sitä edestä sitten sivulta ja sitten takaata. Sitte tungin melani sen perseeseen ja painoin sitä ja tyttö huusi viimeistä päivää sitte mentii suihkuu ja nain sitä joka suunnasta. ARVATKAA OLIKO TIUKKA!! EIKÄ KUMIA KÄYTETTY!!


      • Myy
        Jakkex kirjoitti:

        Ekax mä panin sitä edestä sitten sivulta ja sitten takaata. Sitte tungin melani sen perseeseen ja painoin sitä ja tyttö huusi viimeistä päivää sitte mentii suihkuu ja nain sitä joka suunnasta. ARVATKAA OLIKO TIUKKA!! EIKÄ KUMIA KÄYTETTY!!

        Annappa kun arvaan; todellisessa elämässä et ainakaan sinä ole koskaan tunkenut melaasi mihinkään muualle kuin omaan nyrkki-kyllikkiisi. Sitäpaitsi fantasiasikin ovat melkoisen tylsiä eivätkä kerro juuri muusta kuin jatkuvasta pornolehtien selailusta (live-seuran puuttuessa)!!! *wirn*


    • Orwell

      Luuletko, että vaimosi uskoisi tyttäresi kaverin kertomusta? Jos tapahtumalla on silminnäkijöinä vain sinä ja tämä naikkonen, niin luulisi olevan helppoa kiistää koko juttu, jos alkaa vaimollesi paljastuksia latelemaan. Jos maksat kerran niin joudut maksamaan toisenkin ja kolmannen kerran jne...

    • Mari

      Ota tyttö ja keskustele sen kanssa.Jos sua uhkailee..uhkaa takas ja sano et on parempi että kaikki käydään saman pöydän ääreen ja jutellaan asia selväksi.En usko että hänellä on siihen pokkaa.Ja pistä se miettimään mitä "paljastuksella" saa aikaseksi.

    • .

      tyhmä kun on niin siitä saa kärsiä.

    • äiti

      koko juttu vaimollesi. Jos teillä välit hyvät niin hän kyllä ymmärtää ja pääset painajaisestasi.
      Tuollaista kaveria en sietäsi oman tyytäreni seurassa. Että se siitä kaverista. Kerran kun on sen tehnyt niin tekee varmaan sitä toisenkin kerran. Oletko varma ettet ole ensimmäinen uhri hänelle??? Onnea elämääsi eteenpäin. Rehellisyys maan perii.

    • Joo

      Kannattaisi keskustella jonkin asianajajan kanssa. Heillä on vaitiolovelvollisuus ja usein monella työnsä kautta kokemusta, miten tällaisia tilanteita hoidetaan.
      Ymmärtääkseni lain kannalta ainoan rikoksen (kiristys) tässä on tehnyt vain ko. tyttö. Hän tosin olisi voinut kiristää, vaikkei mitään olisi tapahtunutkaan. Kyllä 17 vuotias jo ymmärtää, mikä on oikein ja mikä väärin ja lain mukaan hän toki saa harrastaa seksiä.
      Voisit esim. soittaa asianajajan toimistosta hänelle nauhoittavan tai kaiutinpuhelimen kautta ja saada hänet myöntämään, että hän tuli vuoteeseesi alasti ja mihin pyrki. Myös pelkkä asianajajasi soitto tytölle voi säikyttää hänet lopettamaan kiristyksen pelkästään kertomalla mahdollisista tytölle koituvista seurauksista, jos hänen oudot teot paljastuvat vanhemmilleen. Kaupungeilla on ilmaisia lakineuvontapalveluita, mutta ehkä lakimies ymmärtää paremmin kuin -nainen.
      Mieti myös, antaisiko vaimosi anteeksi hairahduksesi, mikäli kertoisit sen hänelle. Useat naiset (ja miehet myös) ovat vahvoja, eivätkä halua antaa tämmöisen pilata liittoa. Tyttäresi syyte voi kohdistua hänen tyttöystäväänsäkin. Vaikka heidän välinsä menisivätkin poikki, ei se välttämättä olisi huono asia. Itse en ainakaan haluaisi tuollaisten nuorten naisten edes kuuluvan tyttäreni ystäväpiiriin. Voimia.

      • mob

        työnnä haulikon piippu suuhusi, poista varmistin, vedä liipasimesta.. samalla helpotat kaikkien suomen teinityttöjen asemaa, kun levität sairaat aivosi pellolle!


    • mob

      toivottavasti jäät kiinni! vaimosi kuulee, tyttäresi kulee! paskapää olet, jos et osaa pitää näppejäsi erossa teineistä! tunnusta, ja mene sen jälkeen hirteen! parempi koko maailmalle, että hävität itsesi: sinulla ei ole oikeutta elää. muutenkin tuskaista kesänloppua, perwerssi!

      ps. mene hirteen. ihan oikeesti. jooko?

    • postia isukille

      opit ehkä jotain, kun sinun munat laitetaan pölylle ja pam...! kirveellä veks ja lähetetään sen tytön isälle...!

    • Neitsyt

      Oletpa todellakin heikkko mies
      ja aika surkea tarinankertoja senkin lisäksi.

    • Seanni

      Juttelin asiasta saman ikäisen tyttäreni( 17.v) kanssa kuinka hän reagoisi jos vastaava tilanne olisi ollut meillä ja hänen ystävänsä olisi toiminut kuin tämä tyttö.. tai hänen isänsä niin kuin sinä.. HÄNEN MIELESTÄÄN YSTÄVÄTÄR OLISI OLLUT SE "SUUREMPI" SYYLLINEN TILANTEESEEN!! Tämä kun oli se joka tuli teidän aviovuoteeseen ja tiesi varmaan mitä oli tekemässä.. ja se että hän otti/sai sellaista rahaa joka olisi lähinnä kuulunut esim.hänelle(tyttärellesi).. USKON että ihan viisainta olisi jutella asiasta tyttäresi kanssa jos et voi asiasta kertoa vaimollesi sillä TUSKIN tämä nuori nainen jättää näin helpon rahan saanti manhdollisuutta uudelleen käyttämättä.

      • Jane

        17-vuotias saattaakin todeta näin. Lisäksi on pahempi olla isäänsä vastaan: Saattaisi uusi kännykkämalli jäädä saamatta ja kotiin tulla muutakin epäsopua.

        17-vuotiaan tyttären äidin on tosi HELPPOA syyttää tapahtunutta vain tyttärensä ystävätärtä, mutta jokainen joka ajattelee aikuisen ihmisen aivoilla tajuaa, että syy oli miehen. Aikuisen ihmisen pitäisi pystyä vastustamaan kiusauksia!


      • Tosimies
        Jane kirjoitti:

        17-vuotias saattaakin todeta näin. Lisäksi on pahempi olla isäänsä vastaan: Saattaisi uusi kännykkämalli jäädä saamatta ja kotiin tulla muutakin epäsopua.

        17-vuotiaan tyttären äidin on tosi HELPPOA syyttää tapahtunutta vain tyttärensä ystävätärtä, mutta jokainen joka ajattelee aikuisen ihmisen aivoilla tajuaa, että syy oli miehen. Aikuisen ihmisen pitäisi pystyä vastustamaan kiusauksia!

        ja paskat aina pitää naida jos saa koska jossain vaiheessa lakkaa saamasta ja sitten vituttaa kun viagrakaan ei enää auta. Ei muuta kuin tsemiä ja toivottavasti annoit kunnon kyydit ja vieläpä kakkoseen. Itse olisin tehnyt ihan samoin tossa tilanteessa sillä poikkeuksella että antaisin rahaa mimmille vain seksiä vastaan.


      • Jane
        Tosimies kirjoitti:

        ja paskat aina pitää naida jos saa koska jossain vaiheessa lakkaa saamasta ja sitten vituttaa kun viagrakaan ei enää auta. Ei muuta kuin tsemiä ja toivottavasti annoit kunnon kyydit ja vieläpä kakkoseen. Itse olisin tehnyt ihan samoin tossa tilanteessa sillä poikkeuksella että antaisin rahaa mimmille vain seksiä vastaan.

        Nimimerkki "Tosimies" ei anna sinusta oikeaa kuvaa. Tosiluuseri olisi parempi! Olen huomannut sen muissakin kirjoituksistasi. Niistä puuttuu inhimillinen ote, joka tosimiehelle on välttämätöntä.


      • Seanni
        Jane kirjoitti:

        17-vuotias saattaakin todeta näin. Lisäksi on pahempi olla isäänsä vastaan: Saattaisi uusi kännykkämalli jäädä saamatta ja kotiin tulla muutakin epäsopua.

        17-vuotiaan tyttären äidin on tosi HELPPOA syyttää tapahtunutta vain tyttärensä ystävätärtä, mutta jokainen joka ajattelee aikuisen ihmisen aivoilla tajuaa, että syy oli miehen. Aikuisen ihmisen pitäisi pystyä vastustamaan kiusauksia!

        Mieti nyt jane!! Tämä neitokainen todella tietää/tiesi mitä on tekemässä!!( ja nyt kiristää rahaa) USKON että tyttärelleni kaverit on lähes yhtä tärkeitä kuin omat vanhemmat ja sitä pohdimme miltä hänestä tuntuisi jos vastaava tilanne olisi meillä.. ja SAAT USKOA että jos itse olisin vaimona/äitinä vastaavassa tilanteessa EN TAKUULLA SYYTTÄISI VAIN TÄTÄ NUORTA NAISTA!! KYLLÄ AIKUISTEN IHMISTEN PITÄÄ MINUNKIN MIELESTÄNI OSATA HALLITA HALUNSA!!


      • Seanni
        Jane kirjoitti:

        17-vuotias saattaakin todeta näin. Lisäksi on pahempi olla isäänsä vastaan: Saattaisi uusi kännykkämalli jäädä saamatta ja kotiin tulla muutakin epäsopua.

        17-vuotiaan tyttären äidin on tosi HELPPOA syyttää tapahtunutta vain tyttärensä ystävätärtä, mutta jokainen joka ajattelee aikuisen ihmisen aivoilla tajuaa, että syy oli miehen. Aikuisen ihmisen pitäisi pystyä vastustamaan kiusauksia!

        Että jokainen meistä varmasti on töpännyt ja tulee jatkossakin tekemään virheitä elämässään.. Tässä jutussa oli se hyvä puoli että esim.. meillä saatiin kunnon keskustelu aikaiseksi!! Pohdittiin todella millaisia seurauksia tälläisestä olis voinut tulla esim. että tää nuori nainen olisi tullut raskaaksi jne.. Kivaa loppu kesää sinulle Jane!!


      • Jane
        Seanni kirjoitti:

        Mieti nyt jane!! Tämä neitokainen todella tietää/tiesi mitä on tekemässä!!( ja nyt kiristää rahaa) USKON että tyttärelleni kaverit on lähes yhtä tärkeitä kuin omat vanhemmat ja sitä pohdimme miltä hänestä tuntuisi jos vastaava tilanne olisi meillä.. ja SAAT USKOA että jos itse olisin vaimona/äitinä vastaavassa tilanteessa EN TAKUULLA SYYTTÄISI VAIN TÄTÄ NUORTA NAISTA!! KYLLÄ AIKUISTEN IHMISTEN PITÄÄ MINUNKIN MIELESTÄNI OSATA HALLITA HALUNSA!!

        hitsi: Minähän syytänkin tässä lähinnä tätä ajattelematonta aikuista miestä! Miesten tulisi AINA kyetä vastustamaan kiusauksia (kuten naistenkin tarpeen vaatiessa!). Mokia sattuu, mutta tällainen olisi vähän liikaa juuri ja vain sen tähden, että tyttö olisi tyttären ystävätär ja 17v.

        Jos meillä olisi vastaava tilanne niin syyttäisin ilman muuta miestäni enkä tyttäreni ystävätärtä, oli tämän syyt käytökseensä mitkä tahansa.


    • teletappi

      Oot ainakin vastauksia saanut(toivottavasti
      sait myös makoista pilluakin,ettei se ollut
      keksitty juttu)
      Jäin ite kiinni(toisenl.kulttuurissa kylläkin)
      sex before märitz katolilaisen kanssa ja sen pikkusisko
      (nunna)sano,ettei miestä voi tollasesta syyttää,sillä
      mies on kuin kissa ja jos kissa näkee kalan saatavilla,
      niin ei se paljoa kysele.
      Täytyy sanoa,että sulla on avaimet käres..
      teet just niiku toi yks ehdotti; ehdotat tapaamista ja
      sanot että 500 eukkoo on niin iso raha että siitä pitää
      saada vähän takasin...ja luonnossa tietenkin.
      Sen jälkeen sanot sille,että ei tuu euroja vaan senttejä...
      sellasta parikymppistä patukkoo ja aina kun SÄ ite haluat.
      Käytät sitä seksiorjanas ja jos se on pantavan näkönen,
      niin ota minuun yhteyttä niin tulen mukaan
      niin saa tyttö kunnolla(haluu se sitä kuitenkin,onhan se
      osoittanut olevansa alan tyttöjä)
      Jos se alkaa änkyttää että kertoo sun tyttärelles ja sun
      muijalles niin sano että siittä vaa mikäli kantti riittää
      ja sano sille että kumpaakohan ne uskoo.
      Mutta muista olla se domivoivampi puoli.
      Otahan yhteyttä niin annetaan teinille kyydit
      T. [email protected]

    • Seanni

      Vaikka sympatiamme ovatkin nyt sinun sinun puolellasi( kiristyksen takia) ei se tarkoita että HYVÄKSYISIMME TEKOSI!! Sillä kyse on silti alaikäisestä!! mutta toivotaan että tästä sinun tilanteestasi moni oppii..ainakin ajattelemaan seurauksia!!

    • Mekaanikko

      Jos joku tekisi minulle tuollaisen kiristystempun, hänen tuleva osoitteensa olisi hautausmaa.

      Voit soittaa tytölle puhelinkioskista ja sanoa että maksat hänelle viimeisen 500 euroa, sovit tapaamisen, noudat hänet kyytiin ja lähdet ajamaan "automaatille".

      Tätä ennen hankit postimyynnistä "sähkötainnuttimen", jolla tainnutat tytön heti kun lähdette ajamaan autolla - jonka olet ostanut käteisellä, ylläsi peruukki ja tekoviikset - etkä ole vielä rekisteröinyt sitä nimiisi. Ajat Sipooseen - siellä on tiettyjä paikkoja missä voit pysähtyä ja kantaa tainnutetun metsään. Metsässä juotat sähköshokista sekaisin olevalle tytölle viinaa. Rannalle jätät viinapullon ja koneella kirjoitetun itsemurhaviestin. Kun hän hieman tokenee, sano hänelle, että "tämä on viimeinen asetelma minkä näet jos muistisi yhteisen iltamme osalta ei pyyhkiydy"...

      Eiköhän se pasko allensa parina iltana tapahtuman jälkeen.

      Äläkä missään nimessä enää harrasta sen kanssa seksiä - seuraavalla kerralla se sanoisi että raiskasit sen.

      • Cherokee

        God dämn..
        Mä en voi muutakuin nauraa..
        On noi miehet niin heikkoja..voivoi..


      • Momento

        Oikeus ei tapahdu nyt, kiristystä saa tehdä!!, kunhan siitä maksaa verot. Jos asian ajattelee näin kun sinä ajttelet, niin silloin kiristäisit tyttöä unohtamaan asian, eikö ole näin. Kiristämme kiristäjää, siitä tulee oravanpyörä.. kunnes kiristää liikaa ja itku pääsee.


      • Mekaanikko
        Cherokee kirjoitti:

        God dämn..
        Mä en voi muutakuin nauraa..
        On noi miehet niin heikkoja..voivoi..

        Senkun naurat - minun mielestäni heikkoutta on alistuminen, minä en alistu - vaan laitan paskajengin naftaliiniin.


    • Naikkonen

      Tolla tytöllä on kyllä rohkeutta. Hahah. Kivat temput teki. Oli selvästi suunnitellut tämän kaiken. Onnea elämäsi kanssa!

    • Toinen tyttökaveri

      Olet niin ovela ja paatunut valehtelija, että ilkeät vielä hakea netistä ymmärtämystä itsellesi.

      Hyi, mikä haiseva paska olet!!

      Tyttö tarvitsee ymmärtämystä, samoin oma tyttäresi ja vaimosi ja sinä tarvitset pitkän vankilatuomion!!

      • Jussi

        joutais se kuviteltu pikku-pillu.
        KIRISTYKSESTÄ meinaan...!


      • öö

        Kukas valehtelee nyt? Ei tuomariksi voi opiskella. Pidempään toimineena asianajajana voi hakea tuomarin paikkaa kuitenkin.


      • JuristiTeppo
        Jussi kirjoitti:

        joutais se kuviteltu pikku-pillu.
        KIRISTYKSESTÄ meinaan...!

        mikä on syyte? Mitä mies on lainvastaista tehnyt?
        Naiskennellut 17v.kanssa! Ei siitä linnaa saa! Paremminkin hän osti seksiä tytöltä 500 eurolla. Mutta tässä jutussa ei ollut parittajaa mukana. Joten, ei siitäkään saa mitää juttua aikaiseksi.


    • Cosmo

      .... ja tee mitä lystäät. Ei tarvitse kuunnella samojen naisten vaatimuksia kaiken aikaa.
      Seksielämäkin saa muutoksesta ihan uutta potkua, tulee vähän yrittämisenkin makua ja saamisen jännitystä elämään. Naisia piisaa, mitä moista kuuntelemaan!

    • hupps

      juu.sinä heikkona hetkenä et varmaan ottanut huomioon kiristyksen mahdollisuutta mut se vaarahan on kaikissa syrjähypyissä...mut kiellä kaikki viimeseen hengenvetoon asti ..mitää ei ole koskaan tapahtunut

    • joel

      Tunnusta kaikki perheellesi ja muille. Se tekee sinut ja varsinkin tuon tytön naurun alaiseksi, kestä se niin asia on selvä.

    • Ovelus

      Puhu vaimosi kanssa ensin. Valehtele ettei mitään tapahtunut (yrityksestä huolimatta) tai kerro totuus, itsepähän tiedät.. laita vaimosi soittamaan tytölle ja anna tämän kertoa, että mokoman huoran kannattaisi pitää päänsä kiinni, ellei halua sitten julkisuutta tempauksestaan ja älyttömästä valheestaan, josta luultavasti saisi jopa oikeusjutun..

      Tyttö muuten aiheutti koko tapahtuman, turhaa itseäsi syyllistät sen kummemmin. Jotkut ihmiset vain tekevät tuollaisia asioita, on sitä pahempiakin asioita maailmassa.

    • Marianne

      Pelkään todella että se tekee sen uusiksi. Voi mennä niin pitkälle että sanoo muijalles. Oliskohan mahdollista kertoa se sun muijallesi? Pelkään että on tulossa soppa oikeen kunnollinen.

      Et olisi antanut rahaa. Hän kiristää sitä luultavasti lisää. Toivon että ei mutta siltä se koko homma haiskahtaa.

      Voimia sinulle, eipä tässä muuta voi sanoa

    • Poliisi

      Ilmoita asiasi poliisille.He kyllä osaavat hoitaa asian hienotunteisesti vaikka soittamalla.Tuollainen kiristäjä kun yhden kerran saa tahtonsa läpi,hän sitä yrittää myös uudestaan.Tee heti selväksi että sinua ei kiristetä.Olen joutunut nuorempana kiristyksen kohteeksi ja onneksi ilmoitin heti siitä poliisille.

      • andy

        Sie puhut kyllä asiaa! Näin on, poliisille soitto.


      • Kukkoo
        andy kirjoitti:

        Sie puhut kyllä asiaa! Näin on, poliisille soitto.

        En ehkä ihan ensimmäiseksi poliisille ilmoitusta tekisi.. olethan sentään nussinut alaikäistä "tyttöä".


      • DrW
        Kukkoo kirjoitti:

        En ehkä ihan ensimmäiseksi poliisille ilmoitusta tekisi.. olethan sentään nussinut alaikäistä "tyttöä".

        En ehkä ihan ensimmäiseksi tänne postailisi jos tiedot ovat samaa luokkaa kuin sinulla.

        "Sakkoliha" = alle 16 vuotta.


    • M21

      ettei kiristys jää yhteen kertaan.
      Tyhmyydestä sakotetaan. Ihminen kasvaa kokemustensa kanssa.

    • Moka

      No itsehän sanoit, että ne oli ottanu jotain.. .eli jos se muija on nii paskamaine et se menee möläyttää, ni laitat sen iha feikatux tarinax.... kato sanot muijalles ja tyttärelles et se on ollu esim. ihastunut suhun ja nyt yrittää saada sut hajottamalla teidän perheen... et sä oo minkäänlaisessa kusessa, jos pystyt pitää ton sisälläs koko elämäs... et ei siin mitää... Sanot et se nukku sun sängyssä, mut se sammu siihen... ja sä vaikka nukuit sohvalla..

    • Nainen

      Ai vikahan on vain tytön? Olet aikuinen mies niin ota vastuu teoistasi. Se, että tyttö kiristää on väärin. Sano vaikka sitten tytölle, että jos sinä maksat hänelle niin se on maksu yöstä ja sehän on saman kuin huoralle maksaisi ja toisaalta ei se yö nyt noin monen euron arvoinen ollut. Luulen, että tyttö miettii hieman.

    • Kapo

      Pitäkääs ne munat siellä housuissa, ettei tälläistä pääse tapahtumaan. Käyttäkää melaa vain kusemiseen.

    • Maiju

      No huh huh... Tosi vittumainen homma... Mua vaan kiinnostaisi tietää, että minkä ikäinen sä olet?? Itse olen kanssa 17 wee. Juu no kyllähän se aina välillä lipsahtaa (varsinkin teillä miehillä!), mutta ei kai sitä vietilleen mitään voi. Se tyttö tekee väärin, on väärin kiristää tuolla tavalla! Semmosen neuvon antasin, että rahaa älä enää sille anna ja jos uhkaa kertoa niin kiristä sitä takaisin, etköhän sä jonkun hyvän keinon keksi, esim. uhkaa sanoa sen vanhemmille tai jotain. No toivottavasti otit opiksesi!

    • Fight fire with fire...

      Nauhuri taskuun ja "juttelemaan" tytön kanssa jos uusia vaateita ilmenee.
      Keskustelun jossa itse on läsnä (mukaanluettuna puhelinkeskustelu) saa nauhoittaa. Kyse ei tällöin ole salakuuntelusta.
      Nauhalla kiristäminen sitten onkin jo rikollista, mutta antaa sinulle ainakin tarvittaessa jotain neuvottelumahdollisuuksia ja/tai todistusaineistoa kiristyksestä.
      Etenkin jos samalla nauhalla kyynel silmässä kiistät tapahtuneen...

      En lukenut koko keskustelua läpi, eli pahoittelut jos tuli samoja asioita uudelleen. Toivottavasti kuitenkin opit jotain. Vaikka kelpaisi minullekin 17v. opiskelijatyttö. ;)

    • rehellisyys maan perii

      Kerrot vaimollesi ja maksat tytön hiljaiseksi. Oman tyttäresi ei tarvitse asiasta tietää. Se voisi olla vähän liian rankka pala kun on niin nuorikin vielä. Mutta vaimosi kyllä pitäisi ymmärtää.

      Nää saattaa tulla vähän myöhässä.. Miten menettelit?

    • a200320140504021118a

      TIEDÄÄS PAREMMIN KYLLÄ TOISEN POIKA ITSELLESÄ HOMMATA SEN ITSELLESÄ AVOLIITTO SEURUSTELUSSA TYTTÖ YSTÄVÄ TYTTÖ KAVERI NAIS KAVERINSILLON ITSESSEN PIDÄÄSSE SEURUSTELUSSA AVOLIITTO POIKAYSTÄVÄ POIKA KAVERI ALUSSA SELLAINEN MIES SEN TIENNÄ TOISEN POIKA SEN ÄITI HÖYRYNNÄ SIIHENNII TÄRISEVÄN PORNOSTTAAT PORNOSEKSI PETOFIILI NIITTEN VANHEMMAT TIEDÄÄT SUOJELLA HYVÄKSI KÄYDÖSTÄ SEKSUAALLISESTATOIMINNASTA YLEENSÄ PAREMMIN NÖRTTI NYGRI TIPSA TAPSI TAKAREIKÄ SILMÄ MURSI MURMELI PINA PIMPPOA PIMPERO TENA MUKSI AVOLLIITTO VAIMONA SIINÄ VAIMONA EUKKO KULTA ROUVA PUOLISO EMÄNTÄ SURAKKA VELI MIEHENÄ SURAKKA VELIPARISUHDEPARISKUNTA VAIMONA RASKAANA SYNNYTT'ÄÄ VAIMONA LAPSEN MAAILMAAN TYTTÖ TAI POIKA VAUVA LASTEN TARHA PÄIVÄ KOTI KERHO ESKARI ESIKOULUTYTTÖ ALA ASTEKUMMUNKOULUTYTTÖ 3216325 YLÄ ASTEKUMMUNKOULUTYTTÖ97 SIELLÄ NÄKYY SEN NAISEN IKÄRAJA ISONA PUHUNA SEN MULLE POHJOISAHONKADU28D9 SURAKKA VELI

    • lihanhimoiskeevälillä

      Hankala homma, tyttö voi kiristää edelleen tosin oli ainakin jo lain sallima ikä kun nussitte. Nuoren tytön kiristykseen ei kannata suostua, ilmoitus poliisille ja uskon että loppuu siihen. Jos vaimosi kuulee voi hoitua mutta jos tyttäresi kuulee voi käydä huonosti tosin en usko että tyttö sitä kehtaa tehdä.

    • tupajuminen

      Et sitten vanhempaa kuin 16v juttu löytänyt kommentoitavaksesi?

    • A200320140504021118A

      SEURUSTELU AVOLIITTO TYTTÖ YSTÄVÄ NAIS YSTÄVÄ KAVERI TÄRKEESTI 53 VUOTTA 54 VUOTTA IKÄ KAUTTA ITSELLÄNI SEKKII SEURUSTELU AVOLIITTO POIKA MIES YSTÄVÄ KAVERI MIEHENÄ TÄRKEESTI SILLE ITSE SURAKKA VELI VAIMON EUKKO KULTA ROUVA PUOLISO EMÄNTÄ SURAKKA VELI MIEHENÄ SURAKKA VELI PARISUHDE PARISKUNTA VAIMONA RASKAANA SYNNYTTÄÄ TYTTÖPOIKA VAUVA VAIMON LAPSI ÄITINÄ SEN LAPSEN MIEHENÄ ISÄ LASTEN TARHA PÄIVÄ KERHO KOTI ESKARI ESIKOULUTYTTÖ ALA ASTEKUMMUNKOULUTYTTÖ 1011121214151617 TEINI NE OTTAA NIITTEN KOHDAA KATSOO YLÄASTEKUMMUNKOULUTYTTÖ 97POHJOISAHONKADU28D9 OUTOKUMPU

    • EiMuuta

      Meinasitko päästä kuin koira veräjästä? Aivan oikein ja oma syysi kun noin löysämuna olet. Siitä voi tulla sinulle vielä pitkä piina.

    • voihyvääpäivää

      Tuo alkuperäinen juttu on vuodelta 2002! Tarinan teinityttö on jo yli kolmekymppinen.

      • Anonyymi

        Joo ja saanu munaa ja kovaa ja penskojakin kai,mitäpä muuta ne teinitkään tahtoo,kyrpää vaan kun kohalle sattuu!


    • Anonyymi

      Saman kerrostalon tyttö käy vaimon luona kylässä useasti, vaimo kertoi hänellä on ollut poikakaveri mutta nyt suhde loppunut ja kertoo avoimesti asioistaan. Tyttö on täysi nainen pulleat rinnat litteä vatsa ja kaunis pylly. tulin kotiin eräänä iltana naiset oli juonut viiniä aika reilusti, vaimo kuiskasi sillä oli vähän suru puserossa kun ei ole kaveria, laitoin pöydälle napsipullon ja kossua, molemmat otti heti snapsia lämmittelin saunaa ja kuuntelin naisia, vaimo pyyteli niiden kanssa saunaan ja nauroivat et taida uskaltaa, kuiskasin vaimolle en voi seisoo varmasti vaimo kuiskasi ei mua haittaa näkeepähän Raija kunnon kalua, kuiskas panisitko sanoin arvaa montako kertaa miksi noin haluat kuiskas olis kiva nähdä kun jälestät nuorta pillua no se asia jäi siihen. Otin kunnon lasin juomaa ja menin saunaan kalu alkoi virkoamaan ajatuksesta ja pesin kalun kunnolla, istuskelin lauteilla kun vaimo tuli suihkuun, huuteli oletko odotellut ja avasi oven aika humalassa tuli eteen seisomaan ja hymyili, olet odottanut otti kaksin käsin kalusta ja hyväili kuiskas et kai suuttunut ajattelin että saisin itsekkin koskea nuoreen.
      Katsoin vaimoa ai jaa haluatko imeä nuorta naista kuiskas sillä on ihanat rinnat kääntyi ja meni ulos.
      Kaija tuli lasin kanssa ja istui viereen, ovi kävi Raija huuteli saako tulla Kaija huusi tule ja ota lasi mukaan. Raija käveli viereen istumaan rinnat oli isot ja pitkät nännit pillu oli ajeltu paljaaksi istuin vähän kumarassa naiset nauroi minulle onko kuuma.
      Vaimo sanoi Raijalle ajatko karvat tuolla on mieheni kone. Raija meni pesupuolelle vaimo kuiskas ihanaa saan kosketuksen. Raija ajoi nätisti katsoin vierestä Raija virutteli karvat pois vaimo käski koskea kokeilin sileä pillu tuntui hyvältä vaimo pyysi että kosken Raijan ajeltua.
      Koskin sievästi kokeilin sormella oli ihan märkä, vaimo kysyi miltä tuntui sanoin hyvä ja kaunis. Raija nousi lattialle siirsi Raijan käden kalulle sanoi eikö ole iso Raija puristi, ei tämä mihinkään sovi ja ihaili kalua, Kaija hyväili Raijan pillua pyysi saako koskea ja levitti Raijan jalkoja käsi pusisti kalua kunnolla. Kun Kaija huulet koski pilluun Raija kääntyi ja halasi huokaili ihanaa ei koskaan ole tuntunut tältä Kaija kysyi onko kukaan Raija puisti päätään ei ole. Kumarruin imemään houkuttelevia nännejä Raija kiljui ja vapisi Kaija sormetti ja nautti imemisestä Raijan käsi liikkui iukasti kalussa kaija kuiskaili Raija haluatko ja jatkoi imemistä imin tiukkoja nännejä Raija kuiski hakuan haluan, Vaimo kävi liukastetta voiteli pillun ja kaatoi kaluun Raija voiteli kalua Nojasin kaltevaan selkänojaan Kaija työnsi Raijaa syliin nuori pylly oli kalun päällä Kaija ohjasi kalua Raija ulisi kun kalu painui pitkästi sisään vaimon sormet hyväili palleja nuli ja suukotteli pyllyä Raija huokaili tämä on iso tosi iso pillun huulet venyi kun nousi ylöspäin imin rintoja raija kiljui apua haluan haluan Kaija liikutti pyllyä kysyi haluatko vanhempaa isoa Raija huusi haluan hulluna näin kun vaimo pyöritti sormea pyllyaukossa ja painoi sisään Raija kiljui ja vapisi pillu supisteli kovasti Kaija sanoi saat molempiin reikiin Raija vaan vapisi ja kiljui laukesin sisään Raija tarttu kipeästi käsistä ja huusi. Raija nousi sievästi pois ja lattialle seisomaan Kaija halasi kysyi oli ko hyvää Raija suuteli ja sanoi tosi tosi hyvää ja menivät pesulle. Otin sievät löylyt ja peseydyin menin pyyhe päällä keittiöön ja tein paukut, kävelin makuuhuoneen ovelle Raija oli seljällään vaimo nuoletti pilluaan molemmat nuoli ei huomanneet minua ollenkaan.
      Istui olo huoneessa kun naiset tuli viereen. Vaimo sanoi Raija tätä aluksi halusi nyt saat aamuun asti molempia kalu paisui pyyhkeen alla kohta lensi pyyhe ja molemmat vuoroin imi kalua ja lähtivät makkariin panin sitä kumpi oli kontalaan ja nuoli väsyin ja menin toiseen huoneeseen kuulin ääniä pitkän aikaa.
      Aamupäivä meni kaupoissa kierellen välillä istuin autossa. Raija kysyi voikoolla vielä yötä lupasin Raija suuteli kunnon kielarin ja vaimo sitten.
      Olin omassa huoneessa kun kuuli kunnon kiljuntaa menin katsomaan Raijan pillussa oli iso musta dildo se värisi kunnolla Raija vapisi ja kiljui vapisi pitkään kunnes vaimo sammutti sen, kuuntelin nyt oli vaimon vuoro nukahdin.

    • Anonyymi

      Asutaan vähän syrjässä, naapurin teini käy joskus kylässä kiusasin onko miestä haluttaako? Katsoi mistä sitä sais, sanoin jos annat maksan juoksi kotia.
      Olin vähän hermostunut jos kertoo kotona. Tuli illalla vähän nolona, sanoin älä välitä aamuisesta, Katsoi välitän haluan oppia kotona ei ole nyt ketään.
      Otin tytön syliin kerroin että on kauniit rinnat ja hyväilin sanoin näytä pusero lähti ei liivejä kuiskas näin on kivempi suutelin rintaa huokasi kysyin onko kukaan vastas kukaan ei ole edes koskenut koskaan.
      siirryttiin sängylle hyväilin ja nuolin Mira sai kaksi orgasmia ja makoili riisuin Mira sanoi hiljaa noin iso opetin hyväilemään ja imemään. Kysyin haluatko nyökkäsi ja katsoi kalua laitoin kumin kolmannella kerralla onnistui rentoutu ja oltiin vaan sisäkkäin tunsin että haluaa kun liikkui siitä alkoi ensimmäinen rakastelu Miralla.
      Muutama kerta myöhemmin oli vielä opettelua, sitten tämä teinipillu hypähteli usein pihalla ja liikkui johonkin suojaiseen paikkaa oli aina halukas kertoi että rakastaa tätä sanoin kun täytät seitsemäntoista pannaan paljaalla olis halunnut heti.
      Käytin paljaalla sisässä kuiskas en muuta haluakkaan kuin paljasta.
      Sinä kesänä nain ja paljon Mirasta kasvoi nainen ja minun luona kiimapillu

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe