Mistä hyvät liivit

turusta?

Kertokaas missä päin turkua ois hyviä liivi liikkeitä? Ja vähän minkä' kokoisia myyvät ja minkä hintaisia? Ei kylläkään olis varaa kalliita ostaa. Mutta alkaa kyllästyttää kun ei löydy kunnollisia liivejä. Aina tippuu olkaimet olkapäiltä käytössä. Ostin jopa kahdet sellaiset silikoni jutut joilla saa olkaimet pysymään paikoillaan, mutta nekin auttoivat vain muutaman kerran ja sitten rupevat liikkumaan. Mielestäni pesin ne oikein. Ei oo kivaa koko ajan nostella liivien olkaimia paikoillen. Oon seppälästä ostanut kokoa 85C. Mut sielläkään harva malli sopii.

4

1574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eppulainen

      tai edestä kiinnitettävät joissa on painijan selkä.ei taatusti putoa olkaimet.urheiluliikkeissä ainakin on ( en ole kylläkään turusta) ja joissain erikoisliikkeissä.

    • neiti X

      Turussa on keskustassa ainakin 4 eri liivien erikoisliikettä, kaikki korttelin sisällä toisistaan Brahenkadun ja Eerikinkadun kulman läheisyydessä. Vasta avattu Patricia Eerikinkadulla Juliaa vastapäätä, toinen liike siitä kulman takana Brahenkadun puolella, kolmas liike Eerikinkadulla torille mentäessä ja siitä taas pari liikettä vielä torille päin noin vuoden paikallaan ollut liike Changes.

      Ainakin kolmessa viimeksi mainitussa on ollut ystävällistä palvelua (Patriciassa en ole käynyt vielä) ja kaikista löytyy laaja valikoima kokoja, mutta kolmessa ensin mainitussa hinnat ovat ainakin näin opiskelijalle liian korkeat (normaalihintaiset liivit jotain 70€, alessakin 30-40€). Kävin juuri Changesin alessa ja sain alle 80€:lla neljät liivit (koko 80E/F) ja kahdet alkkarit. Ikkunassa ainakin mainostavat myyvänsä kokoja 70A-100H ja ostamieni liivien normaalihinnat olivat 45-50€. Lisäksi valikoima on mielestäni muita nuorekkaampi. Ennen lihoamista ja samalla kuppikoon kasvua ostin liivini aina Lindexistä, nyt vaan koot loppuivat kesken (lähimmät vaihtoehdot 80D ja 90E).

      Tuosta olkaimien putoilemisesta vielä sen verran, että ongelma saattaa johtua olkaimien kiinnitystavasta liivien selkäosaan. Siis jos ne on kiinnitetty lähtemään suoraan ylöspäin ei ongelmia pitäisi olla, mutta jos taas olkaimet on ommeltu pidemmältä matkalta kiinni vinottain ja poispäin hakasista niin sillon olkaimet putoilevat. Tähän kannattaa kiinnittää huomiota liivejä ostaessa.

    • Liivimyyjä

      Hyviä liiviliikkeitä löytyy varmasti useilta paikkakunnilta.
      Suosittelen lämpimästi menemään asiantuntevaan liiviliikkeeseen, jossa kokosi mitataan, ja saat juuri sinulle sopivan kokoiset ja sinun tarpeeseen tulevat liivit.

      Kertomastasi päätellen, ei ole kyse siitä, etteivätkö liivisi ole "kunnolliset" vaan ainoastaan väärän kokoiset.

      Yksin ostaessa ihmiset eivät osaa hahmottaa mistä liiviä pitää pienentää, ja mistä isontaa. Kuten juuri kertomasi. Suosittelen, jos et halua asioida asiantuntevassa liivikaupassa (mitä voin vain suositella), että napakoitat liivin ympärystä huomattavasti. Olkaimet putoavat juuri siksi että ympäryksesi on LIIAN VÄLJÄ. Mitä se tekee.....nostaa liivin takakappaleen selästäsi kohti niskaa. Mitä tapahtuu seuraavaksi, pudottaa olkaimen!

      Triumph ei ole turhaan saanut tutkimuksessaan tulosta, että 70% suomalaisista naisista käyttää väärän kokoisia liivejä... =(

      Suosittelen KAIKKIA naisia käymään liiviostoksilla asiantuntevassa liiviliikkeessä. Liivit eivät ole kalliimpia kuin muuallakaan, ja kaikkien kukkarolle sopivia liivejä löytyy. Ainut poikkeus on että liiviliikkeistä saat asiantuntevan palvelun juuri sinulle ja ihan samaan rahaan.
      Helppoa eikö totta?!

      Mielummin satsaan muutamaan kunnon käyttöliiviin, jotka kestävät käytössä, ovat juuri minun kokoiset, ei kiristä ja purista, eikä olkaimet putoa yms ja kestävät pitkään hyvällä huollolla, kuin että käyttäisin väärän kokoisia liivejä!!!

      Yhden euronkin liivit ovat kalliita kaapissa, jos ne on väärän kokoiset. KYLLÄ! Niitä kun tahtoo ostaa useampia ja niitä alkaa kertyä, ja kertyä, ja kertyä....eikö totta? Sillä rahalla minkä naiset laittavat huonoihin liiveihin vuodessa, saisi varmasti toimivat ja hyvätkin liivit!

      Olkaa kauniita naisia, kunnioittakaa itseänne! Satsatkaa itseenne, ja ostakaa kunnon liivit.

      Väärät painopisteet aiheuttavat niin paljon selkäkipuja, ja painaumia olkapäihin että naiset eivät edes ymmärrä!
      (minkä aiheuttaa vain ja ainoastaan huonot ja vääränkokoiset liivit )
      mitkä voidaan korjata HYVILLÄ OIKEAN KOKOISILLA LIIVEILLÄ!!!

      Ottakaa huomioon että kaikilla liivimerkeillä on oma mitoitusjärjestelmä, materiaalit vaikuttavat liiviin, saati muuttuvina tekijöinä takakappale, olkain ja kuppi.Liikaa ei kannata siis tuijottaa kirjainta ja numeroa liivissä, sillä ne ovat vain työvälineitä meille liivimyyjille. Liivikoko "75C" ei päde siis kaikkiin liivimerkkeihin. Liivit pitää sovittaa!

      Naisen hormonitoiminta vaikuttaa meihin naisiin suunnattoman paljon, ja on hullua kuvitella että liivikoko pysyisi iät ajat samana. Se muuttuu jopa kuukaiden aikana, riippuen kuukautiskierrostamme. Pienet ja isot painonvaihtelut myös. Ja eletty elämä!
      Mikä on varmaa meissä kaikissa ihanaisissa naisissa, meidän keho muuttuu koko ajan. =)

      Satsaa siis itseesi, käy asiantuntevassa liiviliikkeessä ostoksilla, osta yhdet liivit, ja sen jälkeen tiedät sen tunteen.. ;)

      Voin luvata ettet kadu!





      http://www.triumph.com/fi/fi/1831.html
      http://www.patricia.fi/
      http://www.change.com/fi/
      http://30.mariejo.com/nl/home.aspx?

      • taaton tassu

        Entäpä liivitehtaan liivit, siellä pitäisi olla asiantuntemusta! Ostin sieltä sellaiset, todella sopivat ja kivat, Hesasta. Liivi pantiin edestä kiinni. Kuinkas ollakaan, joka kerta kun kyyristyin tai vedin hartioitani jotenkin eteen, liivien hakaset aukesivat. Joka päivä sama juttu. Maksoin niistä hirveän summan ja näin jälkeenpäin pitää sanoa, että ei ollut asiantutemusta yhtään! Kivan näköiset vain niin kauan, kunnes kumarruin ja kohta koko varustus tipahti rinnalleni. Olivi kaiketi pitänyt heidän kehoitella kumartumista, kun itse en ymmärtänyt. Vein liivit E-konttiin. Toivon, että joku, jolla toisenlainen ryhti tai olemus, sai niistä erino,akiset kohottajat. Ainakaan myyjät eivät voineet ottaa uusia liivejäni (elleivä't vieneet äidilleen), koska olivat itse hyvin hoikkia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      141
      8624
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1413
    3. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      64
      1221
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1185
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      1067
    6. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      140
      1038
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      805
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      798
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      771
    10. 45
      737
    Aihe