Mistä Turusta kesätöitä?

Nimetön

Olen tällä hetkellä 16-, mutta parin kuukauden päästä 17 vuotta täyttävä, Turussa asuva tyttö. Olisi tarkoitus saada kesätyö ensi kesäksi, mutta hakeminen on vielä hieman "haussa". Miten olisi parasta hakea tätä kesätyötä? Kävin tänään jo parissa paikassa, mutta molemmissa käskettiin jättää avoin työhakemus netin kautta.

Toinen näistä oli Stockmann, mutta kun menin yrityksen sivuille en sieltä mielestäni löytänyt minkäänlaista kesätyöhön liittyvää. Olisiko jollain tietoa missä tämä hakemus on tai onko hakuaika vielä edes alkanut?

Lisäksi haluaisin tietää, olisiko Turussa mahdollisesti jotain sellaisia yrityksiä, joilta voisi ihan mennä kysymään kesätöitä ilman että saa vastatukseksi "mene nettisivuille ja täytä hakemus"?

11

12326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kesätyönhakijalle

      Paljon neuvoja ja opastusta kesätyönhakuun, sekä linkkejä yritysten sivuille, kuten myös avoimen hakemuksen tekemisestä saat:

      www.uranus.fi

    • Emma

      Naantalin Muumimaailma työllistää paljon nuoria kesän ajaksi. Heillä ei muistaakseni ole edes 18-vuoden ikävaatimusta, joten käy ihmeessä heidän sivuillaan katsomassa! http://www.muumimaailma.fi/suomi/kesatyo.html

      Silja ja Viking Line työllistävät myös alle 18-vuotiaita satamasiivoajiksi. Samoin kannattaa kysyä Turun ja Turun seudun hotelleista siivoajan/tiskarin paikkoja. Nämä ovat ainakin olleet sellaisia töitä, joihin alaikäisiä palkataan.

      Samoin kaupunki palkkaa usein alle 18-vuotiaita esim. lastentarhoihin kesätyöntekijöiksi! Kannattaa siis käydä myös Turun kaupungin sivuilla.

      Stockmann on ainakin ennen vaatinut 18-vuoden ikää kesätyöntekijöiltään, mutta kannattaa toki tarkistaa asia. Sama pätee muita kaupan aloja, joissa myyjiltä useimmiten vaaditaan 18 vuoden ikää.

      Onnea työnhakuun!:)

      • siivooja

        Silja ja Viikkari ei kylläkään palkkaa mitään satamasiivoojii ite. Ne hommat hoitaa Siljan laivoil Cruise Clean ja Viikkaril SOL. Et sillee. Mut ne kuitenkin ottaa työntekijöitä kesäks. Tosin mun mielest Cruise cleanil on 18 vuoden ikävaatimus, SOLil taas ei taida olla yhtään mitään, tai periaattees on 17, mut kyl siel nuorempiakin on.


    • töitäturussa

      Facebookissa voi seurata Turun kaikkia kesätöitä http://www.facebook.com/pages/Kesätyöt-Turussa/176663932392025
      En kyllä tiedä ketkä palkkaa alaikäisiä, mutta ainakin tosta on helppo katsoa mitä paikkoja on.

    • Help me please :'(

      Oisko -98 mahdollista saada mitää kunnon kesätyöpaikkaa Turun seudulta (mieluiten Naantalista, Maskusta, Turusta tai Raisiosta)?

    • asdasdasdafff

      no ei tosiaan saa 13 vuotiaat kesätöitä

    • mansikka!

      alotin kesätyöt 12-ikäsenä ja oon nyt 16, joten ihan nykypäivänäkin mahdollista! Kannattaa alottaa ihan mansikkamaalta. :) googlaat vaan!

    • Kokemusta on

      Kyllä on aivan mahdollista saada kesätyö jopa 12-vuotiaana. Työpaikat ovat vain vähän enemmän piilossa, mutta hakemalla löytyy kyllä. Kysele tutuilta, tutuntutuilta ja kaikista lähialueen yrityksistä ja liikkeistä oman kiinnostuksesi mukaan. Muista kuitenkin, ettet luultavasti saa sitä "unelmaduunia" ja vähäänkin täytyy tyytyä. Mansikkamaista sen verran, että ainakaan Turun seudulla kaikki eivät ota alle 18-vuotiaita hommiin.

    • charity

      Jos on suhteita niin kesätöihin pääsee.. Itse olen 21 ja haen ihan tosissani jokaista paikkaa netissä mitä löydän ja sen lisäksi viime vuonnakin kävin liikkeitä järjestyksessä läpi ja vein cv:ni henkilökohtaisesti mahdollisiin paikkoihin. (Ja aloitan työn haun heti vuoden vaihtuessa ja haen kesälomaani asti) Ei vaan oo napannu siltikään. Sukulaiselleni pääsin ilmaiseksi työvoimaksi tekemään hänen töitään ruoka palkalla. Ja kun ei luulisi olevan työkokemuksestakaan puutetta kun kuitenkin olen ollut vakituisessa työpaikassa 2 vuotta ennen kun lähdin uudestaan opiskelemaan. Niin ja onhan tuossa tullut ansaittua 2 ammattiakin...

    • työmees1

      Onko joku onnistunut saamaan ilman suhteita Turun seudulta autoalan kesätöitä? Aika vähässä tuntuu paikat olevan, eikä avoimetkaan hakemukset tuota tulosta.

    • pilli_

      Heippa. Kokeile jos laivasiivoukseen pääsisit. 1-2 tuntia hiki päässä juoksemista per päivä ei kuulosta kovin kummoiselta mutta se on jo hyvä alku ja ehdottomasti tyhjää parempi! Asenne ratkaisee :) Turussa kaksi terminaalia, Viking Linea siivoaa SOL ja Silja Linea N-Clean. Hakuja on ollut suht myöhäänkin, huhti-toukokuussa. Siitä vain googlailemaan ja tsemppiä työnhakuun!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      331
      3106
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2298
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1685
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      197
      1631
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      69
      1417
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      56
      1293
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      158
      949
    Aihe