minkälainen itseruskettava?

wannaberuskea

moikka

haluisin kokeilla itseruskettavaa ensimmäistä kertaa mutta pelottaa että tulos on oranssi tai keltainen! tuotteita on tuhansia markkinoilla ja olen ihan avuton ja tietämätön niistä... haluisin tuloksen olevan tasainen, ja kauniin päivetyksen näköinen, ei mikään hirveän tumma. ihoni on normaalia hieman tummempi.. onko kokemuksia, ja minkälainen sopisi minulle? kiitoksia etukäteen.

9

955

Vastaukset

 • Eli: pientä päivetystä saat vähän pintaan uudella Doven ihorasvalla - Summer Glow Body Lotion. Se ei päivetä varsinaisesti, mutta hienoisesti aurinkoisempi iho tulee. Itse olen vaaleaverikkö, ja löydettyäni tämän innostuin! Hieman keväämmällä käytän Nivea Sunin Sun touchia. Sitä saa vetää vaaleaverikkökin ihan tavallisen ihorasvan tapaan iholle ennen kuin alkaa tulla kunnon päivetystä pintaan. Luulisi että hieman tummahipiäisemmällekin siitä tulisi kaunis tulos :) Ei ainakaan liian tummaa tule, sen voin vannoa!

  Ja sitten vähän rusketusneuvoja:

  -kuori iho ensin kokovartalolta päivää ennen itseruskettavaa
  -myös kasvot
  -rasvaa kosteusvoiteella koko kroppa kasvot
  -käy sitten seuraavana päivänä suihkussa ja hiero koko iho itseruskettavalla ja odota että iho imee voiteen. Itse odottelen varmuuden vuoksi aina tunnin, mikäli aamulla värjään, yleensä värjään illalla jolloin odotan jonkun puoli tuntia.
  -kasvot: jos pelkäät tummaa tulosta, laita ensin kasvorasvaa ja sitten ohuelti itseruskettavaa.
  -MUISTA PESTÄ KÄDET VÄHÄN VÄLIÄ
  -jos värjäät ekaa kertaa kroppaa, pyydä ystävä/sisko tms. kuorimaan selkä ja levittämään selkään voide. Myöhemmin kun alkurusketus on saavutettu, voit levittää voidetta itsekin.

  Yksi keino on käydä kerran tai kaksi solariumissa. Sen jälkeen itseruskettavaa voi lätkiä ihan näkyvän kostean kerroksen iholle. Kun rusketus on jo näkyvä, itseruskettavaa tosiaan saa vetää niin paljon kuin huvittaa eikä enää tule rajoja - ruskettuu paremmin kun on enemmän.

  • kiitos vastauksesta:)...kauan yleensä kestää rasvan levittämisestä et alkaa rusketus näkyä?


  • Nimetön kirjoitti:

   kiitos vastauksesta:)...kauan yleensä kestää rasvan levittämisestä et alkaa rusketus näkyä?

   taida muistaa et miten pitkä se itseruskettavan reagointiaika on.. Itse kun lähes aina laitan sen itseruskettavan illasta, ja menen melkein heti nukkumaan, eli aamulla on nätti tulos ja saa suihkussa pestä hieman tahmean ihon puhtaaks ja sit menoksi!

   Mutta uskoisin että joku kaksi tuntia riittää..? Ei ainakaan tunti taida riittää, koska kaveri joskus veti (tekemättä mitään esivalmisteluja :D ) itseruskettavaa, ja tunnin päästä kaverin kanssa lähtivät pelaamaan jalkapalloa. Pelasivat jonkin aikaa ja sit kaveri sanoi toiselle et sun hipiä näyttää muutes aika karseelta :D Ja sit vauhdil kotii..

   Sanoisin että pari tuntia menee ainakin. Jos et uskalla vetää koko ihoa, voithan laittaa esim. nilkkaan pari pientä pistettä, toisen ohuemman ja toisen paksumman kerroksen, itseruskettavaa. Ja sitten istut pari tuntia ja katsot tuloksen. Siitä sitten tiedät miten paksusti iholle pitää laittaa voidetta ja miten pitkään kestää kunnes tulee näkyviin. Muista, että vähempi on aina parempi! Rusketusta on helpompi lisätä jälkeen päin kuin yrittää kuoria ihoa myöhemmin (kuten kaverinikin tajusi sitten kokeilunsa jälkeen..)


  • Nimetön kirjoitti:

   kiitos vastauksesta:)...kauan yleensä kestää rasvan levittämisestä et alkaa rusketus näkyä?

   Kolme tuntia on yleensä ohjeissa. Kyllä se alkaa aikaisemmin jo näkyä (ehkä tunnin kuluttua) mutta siis useita tunteja kestää ennenkuin tummuus on "huipussaan".


 • Yves Rocherin Bronze Nature voide ja Rimmelin Sun Summer Fresh Face and body bronzer ovat aivan loistavia. Rimmelin voiteelle tulee antaa tarpeeksi aikaa kuivua. Tulokset ovat molemmista olleet lähes täydellisiä. Muista kuitenkin kuoria ihoasi, sekä rasvata sitä.

  • mä en oikein tykännyt siitä, kun tuli niin epätasainen rusketus aina vaikka kuinka yritin. Ja sit se imeytyi tosi kauan ja tuntui että lähti suihkussa saman tien...:D En tiiä, varmaan jollekin toiselle sopii..


 • Tässä on tullut jo monta merkkiä mainituksi.
  Mutta monilla itseruskettavilla on yksi ominaisuus, josta tässä ei puhuta mitään: tympeä haju. Moni puteli on minulla jäänyt hyllyyn, kun nenu protestoi.

  Arvoisat kullanruskeat siskot, mitenkäs kommentoitte käyttämienne tuotteiden hajuja/tuoksuja?

  Muistui vielä mieleeni , että kirjastossa voi käydä penkomassa viime kesän kevään Kauneus ja terveys -lehtiä. Jossain numerossa oli muutamia voiteita testattu, mikä oli rusketuksen sävy, ja kerrottu myös mitä nenu niistä sanoi. Mainos oli lehden kannessa, joten numero löytyy varmaan kohtuullisen helposti.

 • heips
  kokeilin nivea sun sun touchia, ja tulokset olivat erinomaiset. väri oli luonnollinen ja voide tuoksu ihan hyvältä. ainoastaan kun voide on vaikuttanut hetken iho haisee aivan palaneelta kumilta:D! joudun käymään pari kertaa suihkussa että tuo kamala haju lähtee pois.

  kiitoksia kaikille vastauksista

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.