Naiivit naiset ja miehet

Pettäjä

Laadin Deitti.netiin ilmoituksen, jossa kerroin olevani nuori, akateeminen ja viehättävä nainen. Annoin ymmärtää, että annan, mutta samalla tein selväksi, etten ole tyrkky, vaan pikemminkin kiltti kotityttö. Ilmoituksen julkaisun syyksi mainitsin vastikään alkaneen sinkkuuteni ja satunnaisen seksin tarpeen. Seksiltä toivoin luovuutta, iloisuutta ja luottamusta.

Vastauksia tuli suht lyhyessä ajassa n. 300. Monet miehet vetosivat koulutukseensa ja asemaansa (juristi, lääkäri, julkkis) tai varoihinsa. Suurin osa vastauksista oli umpikömpelöitä, vaikka monissa oli selvästi yritetty.

-----------------

Laadin myös ilmoituksen, jossa kerroin olevani komea, akateeminen, lapseton ja selvästi keskimääräistä parempituloisempi mies. Mainitsin myös Bemarin ja maksetun omistusasunnon. Oheen liitin voimakkaasti muokatun kuvan, josta tekstin ohjaamana saattoi saada vaikutelman hyvin viehättävästä ja maskuliinisesta miehestä. Tekstin hioin sujuvaksi, kepeäksi ja vähän tuhmaksi. Siitä saattoi löytää sekä luotettavan perheenisän että villin seikkailijan ja kekseliään rakastajan.

Vastauksia tuli kymmenittäin eri ikäisiltä naisilta. Sen sijaan rehellisiin ilmoituksiini vastauksia ei ole aina tullut ollenkaan ja parhaimmillaankin vain muutamia.

---------------------

Olen aikaisemmin pitänyt nettitreffejä ihan kelpo tapana tutustua vastakkaiseen sukupuoleen, mutta nyt silmäni avautuivat. Kysymys näyttääkin olevan fantasioinnista ja katteettomien kuvien pyydystämiestä kuin todellisuudesta. Ilmoituksista ei etsitä elämänkumppania vaan tukea omalle itsetunnolle ja haaveille.

Hyh!

11

1598

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No mielipiteitä on moni, mutta itse löysin oman elämänkumppanini juuri netti deitin kautta.
      Ilmoitus oli aivan normaali, silti vastauksia tuli ihan mielettömästi!
      Sain uusia kavereita ja miehen, jonka kanssa olen onnellinen.
      Että joskus näinkin. :)

      Ja tiedoksi vielä, etten ollut epätoivoinen tai vastenmielinen.
      Olin vain oma itseni.
      Niin ja tämän "tuttavuuden" kanssa ollaan oltu ydessä jo parisen vuotta josta vuosi asuttu yhdessä.

    • zaphod

      lotossakin vain jättipotteja.

    • Ennika

      Eikös se vähän noin mene myös irl,eli netin ulkopuolellakin? ;) suhteiden hakeminen on mielestäni aikamoista itsetunnonkohotusta tai romuttumista. Toiveet on korkeella jne. Asiaa kyllä kirjoitit.

    • EllenChat

      seuran hakuun kieltämättä ...

    • Bianca

      Ja tämähän tarkoittaa sitä että...??? Oliko tämä todella sinulle jokin yllätys?

      Siinä on vaan se hassumpi puoli tässä nettideittailussa (kuten deittailussa yleensäkin), ettei tavikset saa osakseen niin paljon huomiota kuin mainitsemasi "unelmat".

      Sinäkö haluaisit ne 300 vastausta omaan ilmoitukseesi? Kysynpä vaan että MIKSI?

      • Pettäjä

        "Sinäkö haluaisit ne 300 vastausta omaan ilmoitukseesi? Kysynpä vaan että MIKSI?"

        En haluaisi. Sen sijaan toivoin - luulin - että netissä ja diettipalstoilla liikkuisi porukkaa, joilla olisi realistinen käsitys parisuhteesta ja yhteiselosta, mutta niin ei näytä olevan.

        Jos tuollaisen unelmametsästäjän poimii kainaloonsa, niin kuinkakohan kauan se siinä kestää? Sen aikaa että esiin astuu parempi unelma... YÄK!


      • Ei kiitos...
        Pettäjä kirjoitti:

        "Sinäkö haluaisit ne 300 vastausta omaan ilmoitukseesi? Kysynpä vaan että MIKSI?"

        En haluaisi. Sen sijaan toivoin - luulin - että netissä ja diettipalstoilla liikkuisi porukkaa, joilla olisi realistinen käsitys parisuhteesta ja yhteiselosta, mutta niin ei näytä olevan.

        Jos tuollaisen unelmametsästäjän poimii kainaloonsa, niin kuinkakohan kauan se siinä kestää? Sen aikaa että esiin astuu parempi unelma... YÄK!

        Nämä kusettajat etsii yhdenillan panoja. Valehtelevat olevansa töissä ja yliopistoakin on käyty mukamas. Keskenkasvuisia penikoita. Miehet metsästää pillua ja valehtelee. Mikään suhde ei voi perustua valheelle.


    • Satunnainen kävijä

      Pakko kommentoida tähän sen verran, että tutkimusten mukaan ihmiset haluavat asua kaltaistensa parissa. On lapsellista väittää että esimerkiksi ihmisen varallisuus ja ammatti eivät vaikuta elämänkumppania etsittäessä, olivat nämä minkälaiset tahansa.

      Esimerkiksi ihminen joka on valmis istumaan yliopistolla 5 vuotta todennäköisesti etsii luonteeltaan samankaltaista ihmistä. Ihminen, jolle esimerkiksi läheinen kaveriporukka on tärkeämpi kuin korkea koulutus, tai vieraiden maiden kulttuureihin tutustuminen, kaipaa vierelleen saman ajatusmaailman jakavaa persoonaa.

      Ammatin ilmoittaminen, kyseisen ammatin ollessa arvostettu, ei ole pelkästään varallisuudella leuhkimista, eikä yksi yhteen pinnallista, vaan kertoo myös kyseisen henkilön pitkäjänteisestä sitoutumisesta vaativiin opintoihinsa, sekä vaivannäöstä, jota on valmis näkemään saadakseen mielenkiintoisen työn ja lapsilleen kunnolliset kasvupuitteet sekä harrastusmahdollisuuksia.

      Onko aina oltava niin mustavalkoinen..

    • Sama laulu taas.....

      Huijasin, paskoin, valehtelin, tein taas feikki profiilin.... vastasin nuorelle akateemiselle viehättävälle naiselle ja öykkäri-bemarimiehelle.


      Hah hah, on se ihme, etteivät ihmiset kohtaa täällä. Feikit kirjoittelee keskenään ja kaikki valehtelevat. Olisitte apinat kerrankin rehellisiä, niin voisitte löytää jotain aitoa.

    • Jos asiaa hieman pohdiskelee onko yhdelläkään ihmisoliolla mitään realistista hajua yhtään mistään. Kokemuksen ja tiedon karttuessa sitä huomaa ihmettelevänsä, kuinka vähän sitä tietääkään. Ihan vaan pointtina siihen, että parempi olla suurpiirteisesti oikeassa ja hyväksyä ne suuret variaatiot, jotka poikkeaa siitä omasta unelma unelmasta.

      • Niin ja ennenkaikkea vetää hommat rehellisellä ja toisia kunniottavalla asenteella, jos ylipäätänsä päättää vedellä yhtään mitään.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      195
      4815
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      123
      2997
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2334
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      139
      2334
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1972
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1546
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      115
      1472
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1383
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1210
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe