Miehen suku

toivoa?

Miten pitäisi suhtautua tällaiseen ongelmaan.

Olen seurustellut 2 vuotta poikaystäväni kanssa, ollaan avoliitossa ja kihloissa.
Tutustuin avoimin mielin mieheni sukuun. Hänen vanhempansa vaikuttivat aluksi mukavilta. Nykyään en enää käy heillä kylässä, koska he juovat joka viikonloppu "sauna" oluet. Ovat siis Humalassa perjantain ja lauantain. En jaksa mennä katsomaan humalaisia. Viikolla ei taas juuri ehdi käydä ja jotenkin ei enää kiinostakaan.

Mieheni siskoa ja veljeä en ole kuin pari kertaa nähnyt. Heti alussa kuulin, että miehen veli oli "haukkunut" minua ammattini vuoksi. Ei muutenkaan tuntunut pitävän minua koirankaan arvoisena. No, se oli ihan sama mulle. Osaa kuitenkin käyttäytyä jos tavataan joskus harvoin, joten puhukoot seläntakana jos haluaa.

Mieheni sisko, hänen miehensä, minä ja mieheni kävimme kerran tuossa baarissa porukalla. Se oli kolmas kerta kun näin siis tätä siskoa, en siis oikeastaan edes tunne. Hän alkui haukkumaan minua kesken illan ja meinasi karsia kimppuunkin. Ihan hullu. Syytä ei tosiaankaan ollu koska en edes tunne häntä.

Olen huomannut, että kaikilla mieheni lähi suvun jäsenillä on tällaisia "mielenterveys" ongelmia. Eivät oikein osaa suhtautua ulkopuolisiin ihmisiin. Oma suku kaikki kaikessa, silti haukkuvat toisiaankin välillä.

Kaikilla heillä on alkoholi ongelma,siis mieheni vanhemmilla ja kaikilla heidän lapsillaan miestäni myöten.

Nyt pelkäänkin, että miehenikin mielenterveydessä voi tulla esiin yhtä ja toista, koska muillakin suvulla on tätä "vikaa". Lisäksi tuo alkoholi, se on kotona opetettu tapa heille. Saunaan ei saa mennä ilman kaljaa ja on normaalia ottaa viikollakin mutta vähintään viikonloppuna.

Mieheni kärsii alkoholi ongelmastaan, mutta ei tietenkään halua ymmärtää, että se johtuu kasvatuksesta. Enkä minäkään siitä halua mennä sanomaan.

Mutta, miten tässä voi seurustella kun en halua olla tekemisissäni kenenkään miehen suvun puolelta. Enhän voi kutsua heitä edes häihimme sitten kuin sellaiset tulee kun he vain ryyppäisivät ja haukkuisivat minua.

Mies on loukkaantunut kun en halua olla tekemissä heidän kanssaan. Siksi hän välttelee nykyään minunkin sukuani, vaikka kukaan ei meidän puolellta ole miestäni haukkunut, eikä muutenkaan puuttunut hänen asioihin. Ihan normaalisti ovat käyttäytyneet. Mieheni mielestä meidän suku on epänormaali ja heillä on asiat niin kuin kaikilla pitäisi olla. Karkuun varmaan pitäisi jo lähteä tässä vaiheessa.. Onko toivoa?

11

1759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tossa tilanteessa?

      Mieti nyt hiukan tyttö pieni kehen aiot sitoutua.
      Jos mies on jo nyt alkkis niin ei se kuule sun "rakkautes" ja "tukes" avulla raitistu ellei itse tee asian hyväksi mitään.

      Ja liitto alkkiksen kanssa on yhtä helvettiä.

      Siihenkö aiot sitten lapsiakin pakertaa kärsimään.

      • edellisen kirjoittajan teks...

        että jos saatte lapsia, niin sinunkin lapsesi tottuvat sitten ihan samanlaiseen juomameininkiin.


    • *Alli

      Niin on minunkin mieheni veli haukkunut minut. "Kivat vatsamakkarat sulla!" tai sanonut miehelleni "Olet muuttunut kylmäksi ja tunteettomaksi ihmiseksi naisystäväsi takia!" Miehen sisko myös vihaa minua, koska minä olen "vienyt" hänen veljensä häneltä!

      Joten olen itse tehnyt tällä tavoin: Olen jättänyt miehen suvun oman onnensa nojaan. Sillä olen lukuisia kertoja yrittänyt sellaista "yhdessäoloa" mutta se on niin väkinäistä, että en siihen ryhdy enää. Sitä paitsi miksi MINUN pitäisi jaksaa yrittää, jos miehen suku ei ole kertaakaan osoittanut mitään kiinnostusta minua kohtaan.

      Voimia sinulle! Et ole yksin ongelmasi kanssa... :)

    • Itsesi tähden

      Jos suku on alkoholiin taipuvainen, äksy ja torjuva, niin usko meitä: ÄLÄ SIDO HEIHIN ITSEÄSI!

      Alkoholismia et pysty estämään etkä parantamaan. Jos poikaystäväsi yrittää olla raittiina, on sinulla toivoa, mutta älä mene mukaan sukuun, joka ei osaa "ilolientä" oikein käyttää.

    • kamala sairaus

      Haluatko hankkia lapsia miehen kanssa jonka TIEDÄT omaavan alkoholismiin alttiuttavan geenin?

      Sääli tulevia lapsiasi ja etsi raitis mies!

    • ///

      Aivan selkapiita karmii tuo mies ja hanen perheensa. Minun oli hyvin vaikea uskoa etta olet edes tosissasi suunitellessasi yhteista tulevaisuutta (ja luoja paratkoon, lapsia, tuohon saastaan)

      Mika ihme sinua noin itseaiheutetuissa sairaissa ihmisessa viehattaa. Jos jatkat viela noiden kanssa sina hyvin nopeasti samaistut heihin etka edes huomaa miten hirveaa heidan perhe-elo on!

      Onko tuo mihin sinun vanhempasi ja sina itse haluat?

      • puhutte

        Kaikki ovat kirjoittaneet nyt minulle, että ei kai lapsia tuohon soppaan. Miksi on niin itsestään selvää tehdä lapsia jos menee naimisiin? En ole koskaan tekemässä lapsia, ei myöskään mieheni ole kiinostunut lapsista.

        Tiedän, että itsekin neuvoisin näiden asioiden perusteella lähtemään. Mutta, milloin asia nyt olisi niin yksiselitteinen.

        Mies on myöntänyt ettei pysty olemaan viinasta erossa, ei haluaisi juoda. Toisekseen aloin miettimään, onko mieheni niin paha alkoholisti kuin loput suvussa. Kyllä kalja maistuu, useinkin. Mutta, hän hoitaa työnsä ja nykyään on usein viikonloputkin töissä. Silloin hän ei juo. Heti kun on vapaa täytyy kuitenkin sitä kaljaa saada. Joten kai hän on alkoholisti kun vain kaljalla saa iloa elämään.

        Mies tuossa yhden kerran myönsikin, että hänen siskonsa on hullu. Vanhempiaan hän palvoo, ja veljeään kunnioittaa. Kuitenkin jos meille tulee riita, asiat kääntyy jotenkin niin päin, että minä olen se hullu. Tuntuu ettei hän osaa päättää mitä mieltä on, eikä tässä enää tiedä kuka on hullu ja kuka ei.

        Jos nyt pitäisi alkaa mieheni kanssa seurustelemaan ja tietäisin kaiken minkä nyt tiedän en todellakaan alkaisi. Mutta parin vuoden yhdessä elon jälkeen tietää toisen hyvätkin puolet, ja on tottakai kiintynyt. Tunteita kuitenkin on.

        Olen kuitenkin miettinyt, että onko hän saanut minut jotenkin manipuloitua, vai miksi myönnyttelen niin paljon hänen suhteensa. Vai olenko oikeasti itse sekaisin kun sellaista edes kuvittelen?

        Hän aina sanoo minulle, että hän on tällainen mikä on eikä kukaan pysty muuttamaan itseään. Asiat on näin eivätkä ne puhumalla parane, ota tai jätä.

        Olen muuttamassa muutenkin toiselle paikkkakunnalle opiskelemaan. Mieheni aikoo tulla perässä. Vähän epäilen, mutta jos tulee niin saa tulla. Luulenpa vain etteivät hänen vanhempansa päästä, eikä hän halua kotipaikkakunnaltaan lähteä. Mutta sehän selviää kun näkee. Jos ei mukaan tule, niin ei ole silloin oikea mies minulle.


      • Lisäys

        En kysele suvultani mielipiteitä kenen kanssa minun pitäisi olla, eikä mielestäni tarvitse miehenkään kysyä omalta suvultaan, vaikka he siihen kernaasti puuttuisivatkin. Se ei kuulu muille kuin meille. Vanhemmillani ei siis ole osaa eikä arpaa tässä, enkä kuuntele rakkaus asioissa heidän mielipiteitään koska en ole enää 16- vuotias.


    • nainen..

      Et kai tosissasi ole menossa naimisiin alkon vakiokäyttäjän kanssa???
      Mieti kaksi kertaa mikä tulevaisuus odottaa.

    • argh

      minun mieheni sukulaiset ovat aivan samanlaisia, ryypätään ja rellestetään. Heillä on myös tapana haukkua ulkopuolisia tuttujaan vaikka jokaisella on oma elämä enemmän tai vähemmän sekaisin. Vissiin jotain itsetunnonkohotusta...Mieheni myös juo joka viikonloppu, monesti 'karkaa' sukulaisilleen juomaan. Meillä on 4v. poika, ja tiedän että meidän on aika laittaa iskä kokonaan ulkoruokintaan. Kumpa aikanani olisin ollut kyllin viisas ja tajunnut suvun merkityksen.

    • ällistynyt

      mieheni kuoli äskettäin ,jo äntä haettaessa kappeliin ,kotonani käytiin tutkimassa paikkoja.sukuhautaan ei oisi saanut laittaa,vaikka oli toivonut sinne pääsevänsä ja kun oli sinne laitettu siitähän tulikin meteli ,sittenkun eivät päässeet omaisuuteen kiinni ,alkoivat mieltään osoittamaan ja jyräämään,välit ei ole hyvät,tuntuu kuin veljeä ei olisi surtu,vaan sitä kun mieheni ei halunnut antaa heille ömaisuutta. tehkää ystvät testamentti ,jos miehenne on lapseton.voimia teille .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe