Maailman paras kantrilaulaja/biisi

biiseistä paras

Maailman paras kantribiisi on seuraava ja
syitä on esim...

Ensinnäkin laulajatar on maailman kaunein
kantrilaulaja ja tuskin kauniinpaa tulee
Laulajan ääni on upea

Kappale tuli tunnetuksi jo vuonna 1976
ja se kuultiin myös tv-sarjassa
sheriffi Mcloud

Hän on käynyt suomessakin pariin kertaan 80-
luvulla ja esiintynyt mm. Lemmenlaivassa

Kappaleen nimi on Ain`t that just the way

ja esittäjä on kuvankaunis

BARBI BENTON

13

2552

  Vastaukset

  • jolene.

   • joo kiva mimmi aikoinaan tosin aika kultaamuistot.taisi tehä yhestäkin biisistä 2 versioo ootko ihan friikki?? aion nimittäin käydä valloissa ja voipi olla ett käyn moikkaas barbia tuukko mukaan? t.sanna


   • nukke kirjoitti:

    joo kiva mimmi aikoinaan tosin aika kultaamuistot.taisi tehä yhestäkin biisistä 2 versioo ootko ihan friikki?? aion nimittäin käydä valloissa ja voipi olla ett käyn moikkaas barbia tuukko mukaan? t.sanna

    niin vielä barbista laulajana ehkä parempi kuin näyttelijänä.ei oikein vakuuttanut esim deathstolker no eipä monta filmiä tehnyt joten varmaan huomasi itsekkin kykynsä ja alkoi piirtään asuntoja..


  • on tajuttomasti, mutta yksi oitis mieleeni putkahtanut on Tom T. Hall: That´s How I Got to Memphis.

  • Barbin piisi ei ole oikeata kantria,vaan jotain muuta.Paras kantripiisi on Johnny Cash: Folsom Prison Blues -varsinki se versio,missä on se upee diskanttinen kitarasoolo.. joo,joo,tiedän et kantripiisejä on vaikka kuinka paljon,joista vois valita sen parhaimman.. :)

   • Tuo mainittu Folsom Prison Blues juuri tuona versiona löytyy kolmen CD:n kokoelmasta "Johnny Cash Walking the Line: the Legendary Sun recordings".

    Aina kun pistän tämän levyn soimaan, niin väreet riipii pitkin selkäpiitä! Luther Perkins pistelee menemään Telecasterillaan... Kerta kaikkiaan LOISTAVAA!!!!


   • Setä1957 kirjoitti:

    Tuo mainittu Folsom Prison Blues juuri tuona versiona löytyy kolmen CD:n kokoelmasta "Johnny Cash Walking the Line: the Legendary Sun recordings".

    Aina kun pistän tämän levyn soimaan, niin väreet riipii pitkin selkäpiitä! Luther Perkins pistelee menemään Telecasterillaan... Kerta kaikkiaan LOISTAVAA!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=bqAd_TiJ6kE

    Stapleton.


  • """Kappale tuli tunnetuksi jo vuonna 1976
   ja se kuultiin myös tv-sarjassa
   sheriffi Mcloud"""

   Tuo piisi oli alunperin eräässä jaksossa tuota tv-sarjassa, josta se sitten keksittiin. Ja siitä alkoi Bentonin suosio.

   Itse näin tuon kyseisen jakson. Meille oli ostettu hieman aiemmin väri-tv ja Mcloud oli harvoja sarjoja, jotka esitettiin väreissä.
   Siihen aikaan viikossa tuli ehkä 2-3 väriohjelmaa. :))

  • Muistaakseni Barbi Bentonin ura sai rakettimaisen lähdön Playboyn Playmate of the Yearina. Siitä sitten laulamaan ja näyttelemään. Itse tykkään David Allan Coesta.

  • Hank Williamsin "Your Cheatin' Heart". Jos siis ihan objektiivisesti etsitään parasta kantrirykäisyä. Voin kyllä itsekkin heteroseksuaalina ymmärtää, miksi joku voi tykätä Barbi Bentonista. Itse kallistuisin (hyvin lähelle ja mieluusti) Dolly Partonin suuntaan... :D Tai Dixie Chicksit kelpais myös, mutta se paras piisi.. eiköhän se liene tuo legendaarinen Hank Williams.

  • joo makuja on yhtä monta kuin kuulijaa mutt tää taitaa mennä voi niitä hyviä aikoja osastolle tuskin ite barbi muistaa ett on lurittanut vuonna nolla.

  • Valitettavasti tuo biisi - kuten Barbi Bentonin muukaan tuotanto - ei ole kantrimusiikkia, vaan kuuluu sektorille mitälie tuhnuiskelmää. Se ei siten voi lähtökohtaisestikaan olla paras kantribiisi, huonoin kantribiisi tai edes mitään siltä väliltä. That's the fact.

  • June Carter Cash tai Willie Nelson.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   108
   5634
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   93
   1032
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   910