Haiseva velipoika

sisko ja sen perhe

Tämäkin on ongelma. No velipoika haisee aina valtavalle hielle. Ihan oikeasti, kun istuu olohuoneessa, niin koko huone lemuaa. Pakko tuulettaa vähän väliä, mutta talvella on hankala. Olen nätisti vihjaissut, että käypä suihkussa ja yleensä käy. Mutta ei se haju lähde. Luulen, että ei vaihda sukkiaan ja muita vaatteitaan samalla kun käy suihkussa. Olen joskus ottanut niitä meidän pesukoneeseen, mutta se haju on niin paha, etten voi meidän omia vaatteita laittaa samalla. Sama juttu kun käymme hänen luonaan, pakko tuuletella ja pyykkäillä.

Veli on kyllä muuten ihan mukava, mutta lapset eivät lähde hänen kyytiinsä, kun siinä autossa haisee. Onneksi ovat lojaaleja, etteivät sano miksi. Veli kuljettaisi joskus mieleisissäkin paikoissa, esim. veisi katsomaan jotain urheilukisaa tms. mutta lapset eivät kestä sitä hajua ja kieltäytyvät siksi kyydistä.

Veli on poikamies. Pitäisikö sille hommata eukko? Toisaalta, ennen eukon hommaamista pitäisi lopettaa haiseminen. Voi olla, että on joku sairaus joka lisää hien eritystä, mutten oikein ilkeä kysyä.

22

2747

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mä vaan

      Ostapa piruuttas sille joskus uudet sukat ja dödöpullo. Ja sano suoraan, että hänen pitäisi pestä itsensä useammin ja ehdottomasti vaihtaa vaatteet aina suihkunjälkeen. Ja dödöä kainaloon aina pesun jälkeen.
      Ymmärrän hyvin, miltä sinusta siskona tuntuu. Harmillista on myös lasten kanssa, jotka ymmärtääkseni muuten pitävät enostaan, mutta haju on haittana kanssakäymiselle.

    • halvat

      pyykinpesuaineet eivät pese vaatteita kunnolla.
      Käyppä "vahingossa" katsomassa millaista pulveria käyttää. Jos epäilet, ettei ole hyvää, niin ohimennen mainitset, että kannattaisi ostaa suosittelemaasi merkkiä.

      • susi hukka

        Höpö höpö. Kyllä pulveri aina vaatteista hien pesee oli sitten extra cooppia tai arielia. Luulenpa ettei tämä mies edes pese vaatteitaan.
        Pinttynyt lika se on mikä haisee. Muu ei auta kuin huomauttelu, kyllä sen oppii kun tarpeeksi monta kertaa saa kuulla! Turha luulla että se tajuaa sen itse. Surettaa vaan että maailmalta saatu oppi ei edes ole niin hienotunteinen kuin omalta perheeltä. Eli läheisten pitäisi nyt opettaa tuota poikaa huolehtimaan hygieniastaan ennen kuin tapahtuu sosiaalisia katastrofeja myöhemmin.


    • Timpa

      Kummallista kyllä tunnen yhden tyypin joka myöskin haiskahtaa aika voimakkaasti hieltä. Kerran kävin hänen luonaan saunassa ja hämmästyksekseni huomasin, että hän haisee saunasta tultuaankin! Istuimme saunan pukuhuoneessa pelkissä pyyhkeissä ja tyyppi haisi enemmän kuin minä juoksulenkin jälkeen.

      Aloinkin epäillä että kyseessä on jonkinlainen ihotauti-, sieni-, tai bakteeri, mikä aiheuttaa ylimääräiset hajut. Lääketiedettä paremmin tuntevat voivat korjata jos meni pahasti metsään.

      En kuitenkaan kehdannut viedä tyypille mitään antibakteerisaippuaa, vaikka hyvä kaveri hajusta huolimatta onkin.

      • Anonyymi

        Jos ihosta löyhöttää rapulahikee, nii ei sille muuta mahda ku ottaa votkaa tukeva siivu tai kaks,


    • olen

      törmännyt, siis pistävään hajuun. Kouluaikana yksi tyttö haisi;(. Työssä on kans yksi sälli, joka haisee, vaikka ihan siisti muuten.

      Epäilisin, että joku aineenvaihdunnallinen ongelma.

    • velisi

      poromies?

      • pesurimies

        Osta painepesuri ja kunnon aineet, 200 bar painetta ja kyllä lähtee....


    • Haisuli

      Ei muuta kun marssit kauppaan ja ostat dödöt suihkusaippuat ja menet sinne sun veljelles ja paukautat pullot pöytään ja sanot napakasti sille että sä haiset pahalle, painu pesulle!
      Sillä aikaa keräät sen haisevat vaatteet muut haisevat tekstiilit ym. ja pistät ne pussiin jotka viet sitte pesulaan tai hävität.
      Tuuletat ja siivoat kunnolla sen kämpän, heität matot ja sohvatyynyt ym pihalle tuulettumaan.
      Komennat sen sun veljes peseytymään päivittäin ja vaihtaan aina puhtaat vaatteet päällensä.
      Jos kovasti hikoilee öisin niin petivaatteet tulis tuulettaa joka päivä ja petivaatteet vaihtaa viikottain.
      Jos ei ole reilun viikon päästä lakannut haisemasta viet sen lääkäriin. Jokin ruoka saattaa kans tehdä sen että haisee pahalle.
      Muistuta veljeäs myös että pitää huolta jokapäiväisestä käsi ja suu hygieniastaan.

      • Eikä peseminen

        Ainoastaan apteekin aineet. Lue alla oleva kirjoitukseni. Meillä ei auttanut peseminen hajuongelmaan mitään. Mies haisi heti suihkusta tulon jälkeen hielle. Ei auttanut vaikka olisi puhki pessyt.

        Ei siihen mitään lääkäriä tarvita kun osaa hakee apteekista oikeet aineet ja käyttääkin niitä.

        Joka päivä kun käy suihkussa ja laittaa Batsia sen jälkeen kainaloihin niin ei pitäisi enään olla haju ongelmia!


    • Bats auttaa...

      Miehelläni haisi heti suihkussa käynnin jälkeen pistävä hiki ja petivaatteet ym. vaatteet haisivat pistävälle hielle.

      Haimme apteekista Batsia (erittäin tehokas) ja haju ongelmat loppuivat siihen. Sitä täytyy laittaa aina heti suihkun jälkeen kainaloihin. Se on hajustamaton eikä sisällä säilöntä- tai väriaineita.

      Se pistävä haju on kamala ongelma ja meillä ainakin auttoi täydellisesti apteekin Antiperspiratti. Se pitää 24h ainakin lemut poissa. Mieheni ei ole enään koskaan haissut hielle Batsia käyttäessään joka suihkun jälkeen.

      Muista rolloneista ei ollut mitään apua hänen kokeiltuaan muita ensin. Suosittelen!

      • mk

        Yksi tärkeä aisa on että ihmisen täytyy harrastaa kunnon urheilua kolme kertaa viikossa että hikoilee kunnolla koska silloin kaikki lika ja muut ianeet tulevat ihon läpi pois ja silloin ei haise. Itse asuin aikoinaan hki vallilassa ja siinä samassa vuokratalossa oli sosiaalitoimiston asuntoja ja ne spurkut jotka ryyppäsivät päivät pitkaät ja ahisivat aina vaikka saunan jälkeen oli puhtaat vaatteen mutta kun ne kuonaaineet ovat kerääntyneet kehoon monen vuoden ajan niin ei ne heti lähde ja urheilu auttaa siihen. Itse jo 59v miehnä vaihdan paidan ja alusvaatteet joka päivä ja ennen töihin lähtöä aina suihkun kautta aamulla jos ei ole illalla käynyt. SE puhtaus ei kaikille ole itsestään selvä asia ja mut on lapsena ainakin opettettu että puhsan pitää olla eikä haita pahalle.


    • hajupaska

      Eipä tuo minua haittaa, ellei ole pistävän hajuinen kainalohiki, joka on todella äklön hajuinen! Jos veljesi on nuori(alle 30v.) niin se on testosteroni, mikä yhdessä hien kanssa alkaa haisemaan! Eukon hommaaminen kyllä kannattaa, mutta varovainen pitää myös osata olla, kaikki eivät tykkää joistain"selän takana" hiplaajista.

    • puhdas kuin pulmunen

      Osta sille kilo saippuuaa ja raahaa suihkuun pesemään itteään.

    • Juttele asiasta

      Tuohon haisemiseen saattaa olla ihan terveydellinen syy. Jos rakastat veljeäsi, ota asia puheeksi, sillä tiedän tapauksen jossa oli sama pulma, Tämä kaveri meni lääkärille ja kertoi tuosta vahvasta hien hajustaa, siihen todellakin löytyi lääkitys ja nyt kaveri ei enöää haise. Jossakin ihmisen eritysasiassa oli vikaa.

    • onhan nykyisin aineita riittämiin poistamaan hienhajun. jos siitä on kyse vai harvoin peseytymisestä. vaikea tilanne sanoa suoraan ilman että ei loukkaa. taas toisaalta hänen pitäisi pystyä tunnustamaan jos kysessä on että hän peseytyy harvoin ja vaihtaa ehkä puhtaat vaatteet kerran kuussa vai harvemmin ?

      asiastahan siinä silloin on kyse. eikö ole mahdollista ottaa asiaa puheeksi kahdenkesken ?

    • eräs...

      mulla on diabetes1 ja välillä haisen pistävän makean äklölle hielle, se ärsyttää ja harmittaa itseänikin. käyn joka päivä suihkussa, välillä useamminkin ja vaihdan puhtaat vatteen joka kerta, mutta ei se aina auta :/

    • 243234324423234

      Onko kyseessä ylipainoinen?

      Esim, hyvin huono ruokailu aiheuttaa sen, että hiki haisee todella pahalle ja todella helposti.

    • haisuville

      No ainakaan joulu- ja synttärilahjojen ostamisen ei pitäs olla ongelma: saippuaa, shamppoota, dödöjä, alusvaatteita ja pyykinpesuaineita ym. tarvittavaa välineistöä.

      Voisiko syynä olla joku tauti?

      Tai ruokavalio? Jos se syö joka päivä jotain hirveetä itä-intian tököttiä kilon nin tursuaahan se haju nahasta läpi.

      Mitä se tekee työkseen? Luulis että pomo käskis pesulle.

      Onko se käyny terveystarkastuksessa aikoihin?

      Mikään eukko ei rupea asumaan haisulin kanssa. Mikä saattaa olla osasyy siihen että on poikamies.

      Minkähän ikäisestä ihmisestä on kyse? Jotkut vanhankantaiset käyvät pesulla lauantains asunassa ja unohtavat pestä vaatteensa.

      Meidän rapussa asui kerran vanha ukko joka haisi aivan kuvottavalle. Sen perässä ei voinut 5 metriä lähempänä kulkea kun se hajuvana leijui ilmassa. Sit se katos ja naapurit juorus et sen jalassa oli kuolio ja se amputoitiin. Joutu johonki laitokseen ja kuoli pian. Sukua ei ollut joten kapungin tai jonkun sosiaalitoimen väki kävi siivoamassa kämpän. Käytävään kuulu kun ne kiroili ylläreitä mitä löyty ja yökkäilivät. Koko kämppä meni remonttiin. Ottaen huomioon että kyseessä oli kaupungin vuokra-asunto niin aika pahaksi varmaan meni että kaupunki päätti tarpeelliseski pistää uudet muovimatotkin...

    • Stiarro

      Bats ihan hyvä tuohon ongelmaan, mutta parempi, helppokäyttöisempi ja tehokkaampi on Absolut Torr. Saa apteekista.

    • Hiestäeroon

      Paljon tulikin hyviä neuvoja (luin pikaisesti). Minun mies haisi ennen myös, nyt paljon vähemmän. Korjausta sai aikaan niin yksinkertainen asia kuin pesutapojen muutos. Hän ei kunnolla hangannut ihoaan ja siksi siihen jäi hajua aiheuttavaa kuollutta ihoa yms. Etenkin selkä haisi, kun hän vain huuhtoi sen. Nyt hänellä on selänpesin, jolla hän hinkkaa selkänsä oikein kunnolla. Urheilu, kunnon hikoilu ja terveellinen ruokavalio vaikuttavat myös positiivisesti. Hänen vanhat paidat on pestävä yli 60 asteessa, että hienhaju lähtee. Parfyymillä voi toki jotain peittää, mutta sehän on menoa vain ojasta allikkoon - parempi olla puhdas ja hajuton.

    • nuuurse

      Kannattaisi mennä terveystarkastukseen.... !

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5429
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3355
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1873
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1695
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe