millainen päähine kesällä?

.........

Tässä tuli sellanen juttu mieleen että nyt talvella on helppoa vain laittaa pipo päähän ja näyttää hyvältä. Mutta miten asian laita on kesällä? Kun minulla on nyt hieman ongelmia hiusteni kanssa. Eli "sairastuin" pälvikaljuun reilu vuosi sitten. Ja hiukset alkoivat lähteä. Kuitenkin kova paikka mulle kun ennen ollu todella paksut ja upeat hiukset. Niinpä sitten hommasin itelleni ns. peruukin. Nyt tuo kuitenkin alkaa olemaan jo aika huonossa kunnossa eikä ilman pipoa viittis kulkea se päässä. Oon kyllä leikannu ihan kaljuks itteni niin ei ne laikut silleen näy päänahassa. Kuitenkin sopeutuminen kaljuun vie mulla aikansa. Niin onko tosiaan niin tyhmää pitää pipoa päässä kesälläkin? Näkeehän monella niitä. En tarkota siis mitään paksuja talvipipoja..vaan sellasia mitä mulla nytkin on..eli että voi vaikka sisällä ihan hyvin töissä pitää ja näyttää siistiltä. Asiallisia vastauksia sitten kiitos.

18

4236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei ole...

      ...loukata lainkaan, mutta tiesitkö tästä? http://www.internationalhairstudio.com/eng_introduction.htm

      Tuolle saitille pitäisi kaiken järjen mukaan olla jonkinlainen suomalainenkin vastine.

      Tuo pipojuttu on taasen kiinnostava jo pelkästään siitä syystä, että aika monet hiusongelmaiset pitävät pipoa päässään kesälläkin. Nyt en tarkoita pelkkää hiuskatoa, vaan muitakin hiuksiin liittyviä ongelmia.

    • WN2

      ..tapauksessa kuulu asialliseen pukeutumiseen. Se, että lapset luulevat olevansa trendikkäitä kulkiessaan pipo päässä vuoden ympäri ei tarkoita, että se olisi hyvä juttu. Jos olet töissä sisällä kesällä pipo päässä niin et näytä siistiltä.

      • ..........

        kyllä sekin nyt aika paljon riippuu millaisesta piposta on kyse ja millainen on muu vaatetus. Kyllähän kesällä tulee kadulla vastaan monia aikuisia ihmisiä joilla pipo päässä ja näyttävät todellla trendikkäiltä. Tietty on eri asia jos pipo on tyyliin joku sellanen missä on jotain tekstiä ja kaikkea. Ja toiseksi en ole lapsi :D Ja mitä tulee tohon ensimmäisen viestin linkkiin..en usko että noista on apua pälvikaljussa. Esimerkiksi hiustensiirtoa ei voida tehdä pälvikaljua sairastaville ollenkaan.


    • OSKU

      Mulla on pipo talvella, kesällä ja sisällä päässä enkä tule koskaan vaihtamaan päähinettä vaikkapa lippikseen.

    • Pipoa etsimässä

      Hei!

      Mistä noita kesäpipoja oikein löytää? Itse olen kova hikoilemaan, tarvitsisin jonkun oikein ohuen pipo kesäksi. Kasvatan pitkät hiukset ja niitä ei tässä siirtymävaiheessa saa näyttämään hyvältä millään.. -_-

    • .................

      Pipo kesällä näyttää kyllä hieman "omituiselta" ja varmaan herättää enemmän huomiota kuin kalju. Jotkuthan vetävät kesäksi päänsä kaljuksi muuten vain.

      Jos haluat pitää kesällä päähinettä, niin eikö esim. flatcap -lätsä kävisi? Ei päähineen tarvitse olla joko pipo tai joku teiniskedespedelippis. Kesällä väri voisi olla vaalea ja materiaali ohutta, pellava on klassikko. Itselläni on Kangolin verkkomaisesta keinomateriaalista lätsä kaksi erilaista seersucker (kreppikangas) puuvillaista kesäksi ja talvisin pidän erilaisia tweed-lätsiä.

    • yööööök

      Pipot ei todellakaan kuulu sivistyneeseen kesäpukeutumiseen, olipa sitten vaikka kuinka ohuita! On olemassa erimallisia lippiksiä, lierihattuja ties mitä olkihattuja, mene katselemaan niitä esimerkiksi zarasta.

    • Vieläkin etsin pipoa

      Ei jumalauta. Jos haluan pipoa pitää, niin enköhän minä pipoa silloin pidä? Eihän se nyt perkele ole kenenkään asia arvostella toisten pukeutumista. Semmoset kuteet kuuluu heittää päälle, jotka tuntuu itsestä hyvältä. "Ei pipoa kesällä, ei pipoa sisällä" ovat vanhoja tapoja ja tottumuksia, joihin olisi ehkä aika saada vähän joustavampi ja suvaitsevampi näkokulma.

    • rererrerer

      Sinäkö et koskaan kyseenalaista ja ihmettele ihmisten erikoisia tyylivalintoja? Pidä vaan pipoa, mutta eikai sillä kesällä ole muuta virkaa, kuin olla joku alatyylin angstipäähine? Pidän itsekkin hatuista ja pipoista, mutten käytä myssyjä ympäri vuoden kun en ole pikkuvauva ja tyylikkäämpää vaihtelua on myös tarjolla.

      Ps. Eikai kukaan näytä hyvältä pelkästään laittamalla pipon päähän? Kai siihen tarvitaan jotain muutakin.

      Minuakin kiinnostaa mistä saa kesäpipoja ja onko sellaisia edes olemassa.

      • pipo kesällä

        Jos on polviin asti ulottuvat locksit niin pitää käyttää kesälläkin valtavan kokoista rastapipoa, jonne locksit mahtuvat sisälle ja pipon käyttö edistää takkuuntumista. Muunlaisia hattuja ei pystykään käyttämään, tai ainakin lierihatun pitäisi olla 10 numeroa liian isoa kokoa.


    • Pipo hukassa

      Hmm... Ihmettelempä hyvinkin ja saatan jopa kyseenalaistaa, mutta en ikinä ole väittänyt, että heidän pukeutumisensa ei ole asiallista tai tarpeeksi sivistinyttä. Ei kukaan varmasti näytä hyvältä pelkästään pipo päässä, mutta minulle ei sovi lippis, enkä ole ainakaan vielä keksinyt sellaista päähinettä, jota voisin kesällä hyvillä mielin pitää. Talvella pipo tuntuu aina hyvältä. Ei pipon pitäminen kesällä tee kenestäkään pikkuvauvaa. Minä tahdon kokeilla pitkiä hiuksia, ja tämä välivaihe, jolloin hiukset eivät ole vielä tarpeeksi pitkät, on tosi hölmän näköinen. Siksi tarvitsen jonkun päähineen.

      Kyllä kesäpipoja on olemassa.

      • ei päähineitä kesäll

        Jos haluat huonot hiukset, tai että ne varisee ennenaikojaan pois, käytä pipoa, tai muuta päähinettä aina. Nämä ainapidettävät pipot ja hatut pitäisi pestä vähintään 1-2 kertaa viikossa, muuten haisevat ja lutikat viihtyy. Kuinka moni pesee?


    • Anonyymi

      Vanha ketju mutta pakko kommentoida. Olen nainen ja pidän ohutta puuvillapipoa keväällä ja kesällä auringonsuojana hiuksille. Tämän ihmisten on vaikea ymmärtää kun aina pitää tuijotella....🤨

      • Anonyymi

        Ei ole asiallista käyttää pipoa tai toppatakkia, kun muut kulkevat jo t-paidoissa ja shortseissa. Ohutkin pipo näyttää aika talviselta.
        Olkihatun tyyppinen lierihattu ei herättäisi mitään huomiota, ja suojaa hiuksia ja kasvoja hyvin.


    • Anonyymi

      Mielenkiintoista pohdintaa. Terveisin kaikenlaisten päähineiden ystävä kesällä ja talvella

    • Anonyymi

      Räppikypärä on hyvä !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5479
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3375
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      21
      1699
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      13
      1447
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe