Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Karkkila

un-na

Asuuko/onko joku joskus asunu siellä? Millanen paikka asua? Onko lapsiperheen hyvä asua siellä?
Ollaan puuhaamassa muuttoa, ja Karkkila on yksi paikoista mihin muuttoa mietitään.
Tulovero prosentti siellä näkyi olevan suht korkea...

15

3070

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapsille

      Tulee hampaisiin reikiä.

    • Pertsa

      Asunut en ole Karkkilassa mutta jonkinverran Karkkilaa tuntevana luulisin, että se on lapsiperheelle melko hyvä valinta, pari kaveria siellä asuu ja ovat viihtyneet.

      Palveluita on kohtalaisesti Karkkilan kokoiseksi "kaupungiksi". Löytyy keskisuuria ruokakauppoja, Lidl yms. Isommat ostokset kannattaa tehdä Nummelassa n. 30 km päässä.

      Asunnot Karkkilassa ovat aika lailla halvempia kun vertaa vaikka Vihtiin, tosin taas matkaa Karkkilaan tulee aika lailla enemmän Vihtiin verrattuna, mutta autolla Helsinkiin ajaa noin tunnin verran jos on ruuhkatonta. Bussejakin kulkee mutta ei kovin usein.

      • vichtis

        Kyllä Karkkilasta busseja Helsinkiin menee parikymmentä päivittäin. Ei kovin usein???
        Pelkästään Expressbusseja menee n. 17 kertaa vuorokaudessa.


    • totuus selviää

      sinullekin. Sisäänpäin kääntynyt, tylsien ihmisten paikka. Taitaa olla Suomen huonoin asiakaspalvelu liikkeessä kuin liikkeessä, hymy täysin tuntematon ja jos kiität vaihtorahoista, tulee murhaava katse. Jos et paikkakuntalainen tuttu, voi olla että et saa edes palvelua. Strong avoid!

      • un-na

        Karkkila ei ole enää ajankohtainen valinta.


    • sus

      hyvä ettet muuttannu!!! nuoriso on surkeeta kaahari porukkaa niinkuin tän päivän lehdistä saa lukea ja muutenki väkivaltainen kommari kylä.

      • cippo

        wau...mä olen aina luullut olevani yksin näiden ajatusteni kanssa!! Kun tänne muutettiin aikanaan niin edes kaupan kassat ei ollu ystävällisiä. Tosi sisäänpäin kääntynyttä porukkaa,vain omat hyväksytään! Olen asunu 10v ja alkuperäisiä Karkkilalaisia ystäviä on vain 2,kaikki muut on tullu muualta!Ja tuo poliittinen suuntautuminen on niin taivaan tosi!Vappuna on sutinaa ja tämä on aihe jota ei arvaa pilkata!Tosiaan,ei sellaista päivää ole tullu,ettenkö olisi tuntenu olevani ulkopuolinen ja alien...Onneksi pääsen pian täältä


    • POLARI

      Karkkila on ihan hyvä paikka asua,olen asunut liki 5-vuotta, eikä valittamista.Alkuperäiset ihan samanlaisia mukavia ihmisiä kun muutkin ja kaupoissa ym ystävällinen palvelu ja hymyjä riittää.En ole kertaakaan törmännyt kommunismiin, ei ole enään punanen kaupunki.
      Ja verratkaa hintoja. Helsingistä saatte korkeintaan kaksion jostain lähiöstä sillä hinnalla mitä täällä saa kunnollisen omakotitalon oman tontin.Pankit suhtautuvat myötämielisesti uusiin tulokkaisiin.Kulttuuriakin löytyy,urheilua ja lapsillekkin hoitopaikkoja.Korkeintaan tunti Helsinkiin ja bussit kulkee tunnin välein.HYVÄ PIENI KAUPUNKI.

    • jorma228

      On muuten Karkkilassa paljon sellaisia ilmeettömiä ihmisiä.
      Porukka ajaa polkupyörälläkin vasenta reunaa.

      Mustalaisia ja Venäläisiä on paljon.

    • tällattans

      Joo vanhojen pahansuopien kyyläkommarien kansoittama kylähän tuo on ollut, joka on kyllä hyvän aikaa kitunut mm. väestön poismuuton myötä.
      Jos haluat kokea todellisen kyttäystykistön selässäsi,kokeile mennä vaikka ulkopaikkakuntalaisena Karkkilan alkoon,et taatusti pety.
      Hyvä puoli: Nättejä kivoja naisia löytyy vielä ja lemmenhetkiäkin pääsee usein viettämään melko pienellä työllä.

      • kokemusta on

        ...jos lie kivoja naisia niin on siellä "herkässä" oleva isännöitsijäkin!


    • komukaru

      Karkkilan puolesta.Asuuhan niitä ihmisiä Ilomantsin Möhkössäkin.

    • maalla asuva

      Karkkila vaikuttaa ihan hyvältä paikalta asua.. Nummi-Pusula kanssa sekä Somero.. Somerolla itse ainakin olen viihtynyt ja asuntojen hinnat matalampia Somerniemellä kuin esim. Nummi-Pusulan puolella.. tonteista puhumattakaa.. onko taloa löytynyt, tossa voisi olla tiedossa yksi uudehko talo?

      • VoiHyvänenAika1

        Eiks tossa edellä jo aikaa sitten lukenut, että alkuperäisellä ketjun aloittajalle Karkkila ei ole enää valinnassa, miksi ihmeessä vastailette ja kyselette typeriä vielä kun ajankohtaisuus on jo ohi?


      • voi hyv..
        VoiHyvänenAika1 kirjoitti:

        Eiks tossa edellä jo aikaa sitten lukenut, että alkuperäisellä ketjun aloittajalle Karkkila ei ole enää valinnassa, miksi ihmeessä vastailette ja kyselette typeriä vielä kun ajankohtaisuus on jo ohi?

        No voi hyvänen...no varmaa siks ku se kiinnostaa...senkin....VoiHyvänenAika1.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2077
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1788
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1413
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1338
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe