miten kostaa miehelle

raivoraija

Miten kostaa miehelle, joka on täysi kusipää valehtelija?

Taustaa: takana on-off suhde, syynä miehen ailahtelevaisuus ja pettäminen. Sain juuri selville, että viimeiset puoli vuotta mies piti toista naista rinnalla. Kysyin monta kertaa, että onko muuta kuviota. Sanoin että jos on, niin meidän juttu lähtee sitten lopullisesti telakalle. Kielsi, valehteli, salaili ja piilotteli. Lopulta kyllästyin kummalliseen käytökseen ja häivyin. Nyt, monta kuukautta sen jälkeeen, sain tietää että arvasin oikein. Mies on edelleen saman naisen kanssa, ei silti ilmeisesti vakavissaan.

Haluan maksaa miehelle potut pottuina. Naistansa vastaan minulla ei ole mitään, sillä hän ei tiennyt minusta. Toivon että akka tajuaa mikä ketku sillä on kierroksessa.

Mikä on paras kosto? Vai onko paras kosto vain antaa äijän upota paskavalheittensa suohon syvemmälle? Kostaako vai uskoako karman lakiin?

31

6318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miestuntija nainen

      Ala oikein kauniiksi ja SAAVUTTAMATTOMAKSI. Ole kaukainen ja kylmä ja elä omaa elämääsi. Pidä huolta itsestäs että jos jossain törmäätte hän huomaa miten hemaiseva olet. Mutta älä noteeraa miestä mitenkään.

    • Thö Mään

      Anna miehen ymmärtää, että sulla oli vaikka kuinka monta suhdetta sen aikana, koska et ollut miehen elimeen tyytyväinen etkä rakastelutaitoihin. Oli niin huono sängyssä, että sun oli pakko hakea tyydytys muualta.
      Miehille tämä on pahinta mitä voi kuulla, kun kaikki luulevat olevansa varsinaisia seksipetoja.

    • ystävä ja kertoa

      Voisit mielestäni kertoa tuolle toiselle naiselle tästä kuviosta. Hän on samassa tilanteessa kuin sinä olit, sillä erotuksella että hän ei vieläkään tiedä todellisuutta. Tekisit tälle naiselle palveluksen, että hän voi tehdä päätöksensä niinkuin sinäkin teit.

      Mielestäni nainen on tässä yhtä syytön kuin sinäkin, kun ette toisistanne tienneet. Itse ainakin haluasin totuuden, jos "mieheni" olisi todellisuudessa tuollainen.

    • olenko minä se toinen nainen

      Millä tavalla mies salaili, piilotteli ja valehteli? Miten tuo samanaikainen suhde tuli nyt myöhemmin ilmi?

      Olenkohan minä se toinen pyöriteltävä nainen...hui... Ollaan seurusteltu vähän alle vuosi. Mies on aika "salaileva" ja yksityisyyttään korostava. Menneisyyden suhteistaan hän ei oma-aloitteisesti mainitse mitään.

      • raivoraija

        Salailu ja piilottelu ilmeni ihan klassisesti.
        Ei vastannut puhelimeen, tekstareihin, tms.
        Piilotteli kai puhelintaan toiselta naiselta, sitten väitti olleensa kiireinen töissä, urheilemassa, porukoittensa kanssa, kaverin mökillä tms.

        Moneen kertaan kysyin asiasta suoraan, aina kielsi ja haukkui päälle mut ahdistelijaksi. Väliin sitten kun ilmeisesti naisensa ei ollut maisemissa, viestitteli ja tapasikin ihan normaalisti.

        Peruskuvion (eli toinen akka kierroksessa) arvasin aika äkkiä, mutta tyhmänä en halunnut sitä uskoa kun mies sitkeästi kielsi. Yritin olla edes kaveri ja jäädä hyviin väleihin senkin jälkeen kun alkoi olla ilmeistä, että äijä ei ole todellakaan elämäni mies. Meillä oli siis pitkään asiat selvittämättä että mikä on tilanne kun mies pompotteli, pallotteli ja pelasi.

        Tarjouduin lyömään hanskat tiskiin moneen kertaan, mutta silloin alkoi heti lepyttelemään eli halusi kai pitää mua varalla jos uusi homma kusee. Uusi nainen ei takuuvarmasti tiennyt että mä olin vielä mukana kuviossa ja asiat kesken. Lopussakin, kun halusin enää kaveruutta, sama peli jatkui ystävyyden nimissä. Tajusin, että se ihan selvästi piilottelee mua joltain/joiltain, ja laitoin välit lopullisesti poikki. Mun mielestä ystävyys jossa mua piilotellaan jostain syystä ei ole ihan tervettä. En tiedä miksi jätkä noin teki, erityisesti vielä tuossa lopun kaverivaiheessakin.

        Kuvio selvisi mulle pala palalta. Yksityiskohdat sen jälkeen kun olin haistattanut äijälle pitkät. Viimeisetkin palat palapeliin sain kaverin kuultua pari yksityiskohtaa.

        Tämäkin mies oli yksityisyyttään korostava ja salaileva. Ei halunnut puhua mistään entisistä suhteistaan ja jos kysyi, niin tylysti totesi "niistä ei puhuta". Ei kai haluakaan puhua, jos kaikkiin liittyy jotain vilunkipeliä.
        Äijän nimi alkaa H:lla.


    • wff.

      Pistät miehelle tekstarin, että sua panettaa ja haluaisit nussia sen kanssa vaikka sen kämpillä joku päivä. Kyselet silleen, että mies varmasti vastaa jotenkin pervolla tavalla. Sen jälkeen lähetät kyseiset tekstarit sen naisen puhelimeen ja kerrot että sellainen mies hänellä. Tai sitten yrität tavata sen naisen kahden kesken ja juttelette.

    • Sweet revenge

      Tässä olis muutamia vaihtoehtoja...

      1.) iske joku sen ex-miehes ystävistä (jos on sinulle sopivia), ja halutessasi kerro hänelle exäsi (ehkä huonoistakin?) panotaidoista, "sen" pienestä kaliiberista (jos tosiaan näin on), exäsi ennenaikaisesta ejakulaatiosta ym. petipuuhiin liittyvää negatiivistakin juttua.

      Nämä jutut lähtevät varmasti liikkumaan exäsi kaveripiirissä.

      Sitten jos ja kun olet jonkun hänen ystävistä iskenyt, voit myös muuttaa ulkonäköäsi räväkämmäksi/haluttavammaksi. Voit myös alkaa käyttäytyä rohkeammin. Näin exäsi huomaa että menetti sinussa jotakin, ja ehkä tulee kateelliseksi ystävällensä. Mene ja tiedä.

      Ja jos hän ehdottelee suhteenne uudelleenlämmittämistä, torju hänet tylysti. Voit tietenkin antaa ymmärtää että kiinnostaa ja sitten teet pakit. Viet vaikka treffipaikalle sen uuden miesystäväsi, ja kerrot ettei taida enää onnistua.

      Tämä satuttaa (henkisesti) exääsi eniten, koska saa maistaa omaa lääkettänsä.

      2.) jos sulla on seikkailunhaluisia ystävättäriä, pyydä jotain heistä iskemään exäsi ja raunioittamaan hänen suhteensa siihen uuteen naiseensa. Jollet sitten itse viitsi sitä tehdä.

      3.) isket exäsi baarista, juotat kunnon känniin joko omassa tai hänen kämpillänsä. Sit ku hän sammuu, sidot käsiraudoilla johonkin ja/tai puet naisen seksihepeneisiin. Otat valokuvia ja lähetät ne hänen nykyiselle.

      4.) sama kuin edellä, mutta sekoita paukkuihin erittäin vahvaa ulostuslääkettä. Nehän alkavat vaikuttamaan vasta monen tunnin kuluttua, ja kun exäsi sammuu niin...aamulla onkin tylyä herätä darrassa. En suosittele tässä tapauksessa käyttämään omaa asuntoasi!

      5.) jos hänellä on auto, tee siihen omia jekkuja. Kuten perunoita pakoputkeen tai kilo perunajauhoa tankkiin, auto ei lähdekään ihan tuosta vaan käymään. Ehkä ei ole suositeltavaa, koska sitten voit itsekin joutua "nesteeseen".

      Mutta, eiköhän exälle v*ttuuntunut nainen keksi ihan itsekin miten häntä satuttaa eniten, sortumatta rikoksiin?

      Voi olla kuules, ettei sun kannata tehdä mitään vaan jätät sen exäs omaan arvoonsa. Sun juttus perusteella hän kuitenkin tulee pettämään sitä uutta naistansa, jossain vaiheessa. Ellei hän sitten ole muuttunutta miestä?

      Et ole tainnut menettää mitään kostamisen arvoista?

      • raivoraija

        Elän itse nykyään onnellisessa suhteessa, joten en halua enkä voi itse lähteä millään tavalla vikittelemään äijää.

        Kaveripiirimme ei ole yhteinen, joten en pysty senkään vuoksi kostamaan kaverien kautta.

        Jos voisin, tekisin jotain mistä uusi nainen tajuaisi mikä paskakasa sillä on ollut viime kesästä kierroksessa ja dumppaisi sen lieron.

        Sain viimeiset yksityiskohdat selville vasta hiljattain, ja koko kusetuksen laajuus selvisi mulle vasta siitä. Myös se, että tämä oli jo 3. kerta kun jätkä pyörittää jotain ihme sivukuviota vakisuhteensa ohella.

        Tosin yritän uskoa karman lakiin eli siihen, että loppujen lopuksi se paska ajaa itse itsensä nurkkaan.


      • ihan oikein sille
        raivoraija kirjoitti:

        Elän itse nykyään onnellisessa suhteessa, joten en halua enkä voi itse lähteä millään tavalla vikittelemään äijää.

        Kaveripiirimme ei ole yhteinen, joten en pysty senkään vuoksi kostamaan kaverien kautta.

        Jos voisin, tekisin jotain mistä uusi nainen tajuaisi mikä paskakasa sillä on ollut viime kesästä kierroksessa ja dumppaisi sen lieron.

        Sain viimeiset yksityiskohdat selville vasta hiljattain, ja koko kusetuksen laajuus selvisi mulle vasta siitä. Myös se, että tämä oli jo 3. kerta kun jätkä pyörittää jotain ihme sivukuviota vakisuhteensa ohella.

        Tosin yritän uskoa karman lakiin eli siihen, että loppujen lopuksi se paska ajaa itse itsensä nurkkaan.

        kannatan sitä 2 vaihtoehtoa eli pyydät jotain seikkailun haluista ystävääs iskemään sen.. ja sen voisi vielä yhdistää siihen käsirauta-naistenvaatel-valokuvajuttuun.. ja vaikka myös siihen ulostuslääkejuttuun, jos välttämättä haluat..


    • valheet ja viett....

      Ymmärsinkö oikein, että täm mies yhä kuvittelee, että teillä on suhde? No, jos näin on, niin sittenhän tilanteesi on mitä parhain. Tee miehelle selväksi, että ET TARVITSE häntä. Sehän tässä on kaiken A ja O. Hän nimittäin tarvitsee sinua. Sano, että haluat elää yksin, koska mies ei kykene elämään parisuhteessa sellaista elämää kuin parisuhteessa elävältä odotetaan. Tämä on yksinkertainen, mutta toimiva ratkaisu, kokeile ja totea itse!

    • nykyiselle

      mikä ketku se äijä on.

    • anna kusipään

      tukehtua kuseensa ihan itse; ennemmin tai myöhemmin se tulee tapahtumaan. Elä omaa elämääsi ja anna hänen elää omaa typerää elämäänsä.

    • kun et

      oikeasti kostaisi. Täällä on muutenkin niin paljon paskaa, ei pitäisi alentua tollasen tasolle. Pidä oma tasosi, vaikka tiukkaa tekisikin.

      Joku kirjoitti tuossa alussa, että huolehdi itsestäsi ja ole kaunis. Niinpä, siitä tuskin on mitään haittaa. Jos mies sitten harmittelee sitä että menetti kauniin naisen, ukko oli vain pinnallinen.

    • Himoköyrijä Gynter

      Iske sen paras kaveri. Siten pääset kaveripiiriin, jossa voit kovaan ääneen vertailla kaverusten seksitaitoja ja varustusta ex:si tappioksi.

      Oikeasti: Mikähän kostonhaluinen pirttihirmu ja naispaholainen sinä olet, kun et ole miestä saanut uskollisena pidettyä?

      • raivoraija

        kuin ihan tavallinen mukava nainen, joka välitti ja luotti ja jota sarjakusettaja vei kuin litran mittaa. Ja jota se sama kusettaja satutti niin paljon, että haluaisin antaa sille opetuksen ettei enää koskaan kohtele ketään naista noin paskasti.

        Tokihan se on minun vikani jos mies valehtelee ja pettää. Miehessähän ei koskaan ole vikaa, nainen se ajaa kusettamaan ja pettämään. Ja lehmätlentää ja Gynterillä pelittää molemmat päät.


    • Serpico

      Säilytä arvokkuutesi. se, että eksäsi on käyttäytynyt huonosti ei tee susta huonoa ihmistä. Joten, tästä lähtien, ajattele itseäsi äläkä mielistele muita. Tee moraalisesti oikeita päätöksiä ja anna muiden selitellä. Liiku elämässä eteenpäin, sillä jokaisella on oikeus onnelliseen elämään, riippumatta menneisyyden painolastista.

      Älä ikinä vaivaa päätäsi kostolla. Elä itse täyttä elämää, älä anna muiden tekemien huonojen valintojen pilata omaa elämääsi.

      • J.a.n.e

        Just näin. Hyvä kommentti.


    • ainakin sille

      naiselle mikä hän on miehiään...onhan siinäkin oma kostonsa kun jää ilman naista nuolemaan näppejään

    • muutkin naiset

      Tepsii takuulla.

    • hupakko

      Anna anteeksi niin olosi helpottuu, vihanpito ja kostaminen ei kannata. Aikaa myöten mies saa kyllä ansionsa mukaan, usko pois.

    • aikuinen nainen

      on että elät elämäsi upeasti eteenpäin.

      Tietysti jätät sen olemattoman ns miehen. Hän on tehnyt sieluusi haavoja, ole ylpeä niistä, sillä sinulla on sielu ja kyky saada siihen haavoja!

      Ja sitten jatkat elämääsi niinkuin miestä ei olisi ikinä ollutkaan. Mikä on tietysti tottakin: miestä ei ollutkaan ikinä. Oli kuvitelma ja unelma, jota rakastit, mutta se ei ollut todellinen. Tulit pitäneesi sylissäsi nahkaa joka peitti oliota jota et koskaan olisi rakastanut.

      Olet särjetty ja pettynyt. Ole itsenäinen. Petyit odotuksiin ja toiveisiin. Miestä ei ollut koska miestä ei ollut.

      Ja koska miestä ei ole koskaan ollut häntä ei ole nytkään. Rakasta itsesi upeaksi ja uskomattomaksi Naiseksi joka oppi tästä tielleen sattuneesta hävikkioliosta merkittäviä asioita. Seuraavat suhteesi tulevat varmasti olemaan kaikkea mitä tarvitset ja muutenkin sinulle hyväksi.

      Unohda "kosto". Tulet kostaneeksi elämällä elämääsi niinkuin mokomaa miestä ei olisi ikinä ollutkaan. Mutta se ei ole todellakaan päämäärä - kosto. Älä haaskaa siihen mieheen enää energiaasi yhtään hiukkaa. Ei mitään kostoenergiaa. Varaa kaikki energia itsellesi sillä tarvitset sen kaiken. Rakasta energiaasi, nauti siitä, kylve siinä. Vasta kun olet valmis, voit antaa toisille - hyvässä. Kun hyvässä annat saat hyvässä takaisin.

      Onnea, tsemppiä ja kaikkea mitä tarvitset.

    • Anonyymi

      Hei ei mitään cancel -kostoa leninistisen intourismin ideologian mukaisesti vastustakaa leninismiä ja bolsevismia kaikisssa feminismi-muodoissaaan
      ha-rah-rha-hr-ahr-ahr-ahr-ahr-ahr-äha-rah-rha-rha-rha-hr-ahr-ah-rah-ah-rha

    • Anonyymi

      kiva keskustelu, mulla on sama juttu.

      mut minä ja se ei pantu ollenkaan. tai joskus 12v sitten se raiskas mut en oikeen voinut tilanteelle mitään..

      miten teillä kun eroatte niin että se on todennäköisesti lopullista harrastatteko eroseksiä esim panette muijaa perseeseen?

      gallup!!!

    • Anonyymi

      Naiset on toisinaan niin kostonhimoisia, et itsellä mennyt vähän fiilikset heihin. Saavat jonkinlaista mielihyvää siitä, kun toinen kärsii, todellinen syy kaikelle voi olla vain oma mielipaha? Kaksinaamaisia naisia kohdannut, paha mieli jäi väärinymmärrysten vuoksi.

    • Anonyymi

      Kerrot sille toiselle naiselle tilanteen ja toivotat hyvää loppuelämää pettäjän kanssa

    • Anonyymi

      Stiflat kaakkoon.

      • Anonyymi

        Totta. Alamäkeen hanee pääsee nopeammin näkyvistä?


    • Anonyymi

      Mut jätetiin kans tosi törkeesti kaikki oli hyvin ja seuraavana päivänä kysyn mitä kuuluu niin mulle sanotiin et on löytänyt uuden naisen ja meijän suhde on ohi tekis mieli kostaa kummallekin oikein kunnolla

    • Anonyymi

      Aloitus on vuodelta 2006

    • Anonyymi

      Isket sen toisen naisen ja imuttelet sen kanssa miehen edessä. Kunnolla kiusaatte sitä ja lähdette sitten kahdestaan petipuuhiin. Alkaa nimittäin äijää hyvin nopeasti kaduttaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5993
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3645
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1935
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1929
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1748
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      75
      1601
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1522
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1418
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1416
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe