Syntymäpäivälahja poikaystävälle?!?

chantelle

Eli taas on suuri ongelma edessä..
Poikaystävä täyttää kohta puoliin 22 ja nyt täytyisi keksiä jokin ihana ja erikoinen lahja.. Ja sitä ei niin helposti keksitäkään.. Joten kaikki apu on nyt erittäin tervetullutta :)

Mitään yllätystä tai tapahtumaa on vaikea järjestää kun ollaan kesä eri paikkakunnilla ja molempien työt on myös rajoittavana tekijänä.. Joten ongelma on entistäkin suurempi..

35

69402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Vähän erikoisempaa seksiä saattaisi toimia...

      Kunhan sanon. Tuo on ainoa yleispätevä sääntö.

    • jotain ...

      - Sorkkarauta?
      - WC-pytyn tyhjäystyökalu (varrellinen imukuppi)?
      - 24 mm lenkkiavain?

    • Koo

      Taskumatti johon on kaiverrettu nimi. Tai sitten jotain aivan älytöntä nettikaupasta (mulletoi.com yms)

    • tää toimii

      siis kahden kesken. Puhelimet ja televisiot kiinni. jotain hyvää musaa (mikä saa eroottisuuden liikkeelle). sitten kehittele jokin eroottinen peli, ei mitään ns pehmoa, vaan kunnon juttuja. (huom oon itse kokeillu miehelleni) iltaa voi maustaa jollakin juomalla (alkoholilla) mutta vain sen verran että kumpikaan ei nukahda kesken illan!
      jos erotiikka ei oo teidän juttu niin jotain sen lempi harrastuksesta musiikki, kalastus, yms yms... jokin tällainen pikku lahja. netti on pullollaan erilaisia netti putiikkeja mistä löytää vaikka ja mitä. pistä hakusanaksi joku mikä miestä si kiinnostaa...

      • Dr. No Means Yes

        Molempien juomia voi maustaa kevyesti viagralla.


      • mal2

        tämä eroottikka juttu on kyllä meillä ihan perusasia - ei tarvi olla synttärit siihen ;) eli ei ihan riitä synttärilahjaksi


      • niin se vain on
        mal2 kirjoitti:

        tämä eroottikka juttu on kyllä meillä ihan perusasia - ei tarvi olla synttärit siihen ;) eli ei ihan riitä synttärilahjaksi

        Meillä sama juttu..Lueskelen tätä kanssa siinä toivossa, että täältä sais jonkun kivan idean!


    • Patukka-Pete

      Menet ostamaan härskejä sex toys itsellesi. Törkeitä mega penetration multiringtonevibrationfoshizzle. Sitten annat ne lahjana poikaystävälle. Hän pääsee käyttämään niitä sinuun. Toimii paljon paremmin näin päin kuin että jos mies ostaa vaimolle traktorin.

    • HunajaSokeriNamiMuru

      Tilaa poikaystäväsi työpaikalle kukkalähetys Dataflorasta tai Interflorasta :)

    • TAPIIRI

      ANNA HÄNELLE ANAALISI NEITSYYS JOS JO SAANUT SEN NIIN OTA LOPPUUN ASTI SUIHIN!!!

    • dansku

      Mun poikakaveri täyttää myös kk pääst 22v ja aion viedä sen kylpylään/hotelliin vkolopuks.Viime vuon oltiin kans tampereen ilves hotellis ja meil oli tosi ihanaa..syötii romanttisesti,käytii särkänniemies ym..

    • Lahjavinkit
    • Rami Pussinen

      Pillua.

      • katri911

        oikein paljon erikoisia ja hurjia elämyslahjoja löytyy www.elamyslahjat.fi


    • katrina22

      Lahjoitin miehelleni drifting kyydityksen- tosi hurjaa menoa. Löysin semmoisen sivun www.elamyslahjat.fi

    • tärkeysjärjestys

      Anna sille pillua! Ei jätkä voi parempaa lahjaa saadakaan!
      Voit myös yllättää hänet antamalla jätkän nussia sinua persereikään. Kunnolla kun laitatte liukastusainetta, hyvin menee sisään ja tekee makeeta!
      Panon jälkeen voit antaa jätkälle viskiä tai rommia ja hyviä sikareita.
      Mutta tärkein lahja ensin, siis pillu!

    • afs56w

      Koska joku toinenkin saattaa etsiä tästä vinkkejä niin vastailen tähän vanhaan vielä:

      Mieti mitä toinen haluaa, siis oikeasti mitä HÄN haluaa. Monet nuoret miehet haluavat omaa aikaa, mutta eivät sitä osaa puolisolleen kertoa. Jos tuntuu että tämä voisi sopia niin anna jokin hänen harrastukseen liittyvä lahja. Jos taas uskot että hän haluaa enemmän aikaa sinun kanssasi niin sitten kylpylä/hotelli viikonloppu on varmasti paras ja edullisinkin. Kotona yhteisen illan viettämisessä on aina molemmilla jotain askareita mielessä.

      Pelkkä pillu on melkoisen tylsä lahja, kun toimivassa parisuhteessahan sitä annetaan ja saadaan muutenkin molempien tarpeisiin nähden riittävästi.

    • Ehdotus vain..

      Menkää leffaan, syömään johonkin ravintolaan. Menkää kotiin, ja viettäkää romanttista iltaa kahden kesken kynttilöiden, romanttisen musiikin ja ehkä muutaman lasillisen kanssa (huom. ei kuitenkään kännejä). Osta itsellesi jotkut seksikkäät alusvaatteet ja yllätä hänet illan hämärtyessä. Poikaystäväsi ilahtuu ja innostuu varmasti!

      Voit myös ostaa hänelle jonkun pienen ja yksinkertaisen lahjan jonka annat hänelle samalla kun paljastat itsesi uudet alusvaatteet ylläsi.. Se pieni lahja voi olla esim; taskumatti johon on mahdollisesti kaiverrettu jotain, bokserit, hajuvesi, lahjakortti vaikka biltemaan tms.. :) Kerrot myös illan aikana miten paljon rakastat häntä ja kuinka paljon hän sinulle merkitsee oikeasti. Rakkaus ja välittäminenhän on tärkeintä, ennemmin kuin joku kiinteä esine.. Mutta tottakai syntymäpäivän kunniaksi voi aina jotenkin osoittaa tunteitaan.

      Jokatapauksessa, ajatus on kuitenkin se kaikkein tärkein! Ei se lahjapaketin koko ja mahtipontisuus.. :)

      • Hebbu Normal

        NIIN JA SE NAINEN MAKSAA KAIKEN. Muuten se ei ole romanttista.


      • 769889+

        Strippiesitys ja himokas bj = ei parempaa lahjaa voisi toivoa!


    • enkä toimii

      vie hänet romantiselle matkalle tai ravintolaan

    • meikäläine

      u uuuu, jotai sellast spesiaalii ! mee likee ;) seksi kuulostaa iha hyvält. Oikeesti. Ja sit just sellaset sexy hepeneet auuu! mä ainakii syttyisin :)

    • Nainen24w

      Vastailen vanhaan ketjuun koska asia alkaa taas jälleen olla ajankohtainen.
      Mieheni on epäromanttinen siinä suhteessa että hän ei tuo kukkia eikä suklaata. Huomioi arjessa kuitenkin ja osoittaa hellyyttä.
      Siitä huolimatta että tiedän etten tule itse hyvin isolla todennäköisyydellä saamaan yhtään mitään, valmistan miehelle lahjakortin mikä oikeuttaa sekstailuun, hierontaan ja hyvään ruokaan.
      Itlavuorolaiselle kunnon aamiainen ja hyvää ruokaa evääksi mukaan töihin.
      Työpäivän jälkeen hierontaa jos tahtoo tai sitten lahjakortin lunastuksen voi siirtää viikonloppuun ;)
      Leffaa ja hyväskää, kynttilät palamaan :)

      Olen pitänyt itteäni aina kovin epäromanttisena, mutta minä koitan edes yrittää, toivottavasti miehestänikin löytyisi vielä edes hitusen romanttinen puoli ja saisin edes joskus sen yhden ruusun, muuta en pyydä.
      En ole asiasta mitään maininnut, en halua nalkuttaa, se ei kuulu tämän naisen tapoihin muutenkaan. Vaikka kukkia ei tule, niin nautin arjessa muusta ihanasta ja pienestä huomioinnista :)

      • VRTS

        Miksi ihmeessa seksi pitaa laittaa edes yhdeksi vaihtoehdoksi lahjalistaan...? Kysynpahan vaan. Meidan parisuhteessa se ei ainakaan olisi mitaan arjesta poikkeavaa ja sita harrastetaa usein. Edella myos mainittiin persepanot, loppuun asti suihinottamiset ym ym.... niissakaan ei ole mitaan erikoista parisuhteessamme joten aika kehno lahja sanoisinko. En voi tietenkaan tietaa muiden parien seksielamasta, mutta minusta hyva ja kokeileva seksi kuuluu hyvaan parisuhteeseen automaattisesti. Ei ainoastaan syntymapaiviin ja muihin merkkipaiviin. P.S. Olen siis nainen


    • Jaana751

      Eksklusiivinen, upeat lahjaideoita ja lahjavinkkejä äidille, lahjaideat naiselle. lahjaideat miehelle, 60-vuotiaalle, 50-vuotiaalle, 40-vuotiaalle, 30-vuotiaalle, 20-vuotiaalle, 18-vuotiaalle löytyy www.kristallikauppa.com.

    • mä vaan

      Siis seksiä lahjaksi... Ei toimisi meillä, ihan liian jokapäiväinen juttu. "Kultaseni, koska on syntymäpäiväsi, saat tyydyttää minut!" Tai: "Muuten et saisi, mutta onhan nyt sentään syntymäpäiväsi"

    • jaana20
    • hrrjj
    • mjuhuh

      Nuorena miehenä voin sen verran valaista, että hyödyllinen lahja on paras. Ei tarvitse edes olla mikään ihmeellinen; Itse ilahtuisin paljon enemmän pelkästään siitä, että saisin pullon lempi limuani ja pussin lempi karkkejani, kuin jonkun kellon tai korun jolla en oikeasti tee yhtään mitään. Vaikka niissä olisi nimikirjaimet ja kauniit ajatukset.

      Tulisi myös halvemmaksi, mutta ei naiset ilmeisesti sitä vain pysty käsittämään, ettei miehet näe tunnearvoa välttämäti samalla tavalla. Tai ainakaan kaikki. Yksilöllistähän tämä on.

      No, eipä ole kyllä näitä tarvinut tähän mennessä miettiä :D

    • nancyyyyyy

      Poikaystäväni pauhasi koko ajan jostain tv-sarjasta, kuinka se on hyvä, siinä on hyvä äijää näyttelemässä, kuinka se on hauska, kuinka siinä tapahtuu sitä ja tätä ja tota. Oli siis jauhanut aina silloin tällöin melkeinpä siitä asti kuin aloimme olemaan, eli n.vuoden. Taisi vain olla ihan rakastunut siihen sarjaan. Niinpä tilasin nettiputiikista hänelle tuon sarjan kaikki seasonit boxissa. Lisäksi tein hänelle kunnon safkat odottamaan, kun hän pääsee töistä. Tein itse hampurilaisia (sämpylät ja pihvit tein itse, vaikka en ole enää lihansyöjä), ranskalaiset paistoin itse ja lisäksi tein salaattia ja uunivihanneksia. Jälkkäriksi jäätelöä (hän tykkää jäätelöstä).
      Rakkaani oli iloinen ja yllättynyt ja otettu. : )
      Parasta olisi vain ympäri vuoden pistää kaikki pikkuisetkin ideamahdollisuudet muistiin, joita tulee kuulleeksi ihan vain arkisissa keskusteluissa. Silloin yleensä osaa hommata tai kehitellä jotain mukavaa ja juuri häntä miellyttävää.

    • rreiska3

      Työkalut ovat aika hyvä juttu, mutta ne ovat myös aika henkilökontainen juttu. Esimerkiksi momenttiavain puuttuu lähes joka jannulta. Hyvä maksaa paljon ja halpa on hukkaanheitettyä rahaa. On kovasti erilaiset toiminta-alueet jne.

      17 mm erikoisteräshylsy on sopiva moneen. Esimerkiksi auton pyörien pultteihin. Mutta on tuo aika kökkö lahjaksi.

      Voi olla parasta luopua tästä. Alle 20-vee miehenaluille toimii. Ensimmäisenä vuotena kunnon pakki ja peruskiintoavaimet. Monena vuotena voi ostaa mitä vain työkalua. Ei ole vaikea käväistä Motonetissa työkaluhyllyllä. Ja vehkeet ovat aika hyviä hintaisekseen.

    • Anonyymi

      Tarvitsen apua!! Mun poikaystävä täyttää 16 enkä keksi sille mitään synttäri-lahjaa!!! Mitä ostaisinn hänelle?? Hän täyttää parin päivän päästä.. menenkö hänen kanssaaan syömään vai miitä?! olen ihan hukassa! apua olisi nyt tarpeessa!! Kiitos! :)

      • Anonyymi

        Osta uudet tulpat mopoon tai polttoaine rahaa mopoautoon, jommalla kummalla tuon ikäset pojanklopit ajelee.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe