Liima sinettien poisto itse

Jenniss

Mitenhän tämä tapahtuu.. Mulla on ollu liimasinetti pidennykset pari kuukautta ja attelin ne ottaa pois ku tuntuu et hius alkaa rastottuun juuresta-oma hius siis (tai on jo rastottunu) sen takia kannattaa varmaan jo ottaa ne pois? vai?
Kiitos vastanneille!

6

11893

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Desice

      se voi olla hiukan hankalaa, mutta liimasinettejä kannattaa koittaa irrottaa kastelemalla pumpuli/ kankaanpala asetonia sisältävällä kynsilakan poistoaineella.pyöritä sinetin ympärillä,pitäsi pehmittää hieman.sinettiä voi myös taivutella vaikka kaksinkerroin jos vain saa niin tehtyä.Kun kaikki sinettihiukset on saanu irti, niin liimasta saattaa jäädä pieniä kokkareita hiuksiin, kannattaa laittaa vaikka tehohoito ainetta PALJON ja antaa vaikuttaa. sauna myös pehmittää liimoja,jolloin loputkin on helppo irroittaa. tämä projekti ei ehkä ole kokonaan yhdessä illassa ohitse, mutta kyllä kannattaa varata koko päivä aikaa, niin voit ehkä jopa saada kaikki irtoamaan! ;)

      • sain

        kylläkin vain raidat mutta kuitenkin ni pois rypsiöljyllä... kampaajani neuvoi näin tekemään ja hyvin onnistui vaikkakin vaati aikaa ja oli aika öljyistä hommaa.
        Eli hierot sineteihin öljyä annat hetken vaikuttaa ja kynnellä pitäs saada sinetti hajalle ja sit vaa pois. Luulin että varmaan omat hiukset lähtee mukana mut niin ei käyny :D onnee yriykselle.


    • hätiköi

      Ei kannata välttämättä hätiköidä niiden poiston kanssa. Mulla ainakin on kampaaja saanut tosi pahat rastottuneet pidennystakut aina auki ja varmasti onnistuu itsekin/kaverin avulla.

    • näin....

      Jotkut kun sanovat että pitäisi pehmittää sitä sinettiä, niin lähtee helpommin pois, mutta itse huomasin sen, että sillon kun se liima pehmenee, on sinettiä vaikeampi saada "ehjänä" irti..Joten tein niin että ihan vaan kynnellä halkaisin sinetin pituussuunnassa keskeltä (ei välttämättä onnistu ihan kynnellä, jos liimat on vielä tosi kovat, sillon kannatta pyytää vaikka kaveria avuks, ja saksien avulla halkoa sinetit), ja sitten vaan rupesin "repimään" irti. Useimmat oli otettava puolikkaina, mutta osa lähti myös niin että sain omat hiusket vedettyä ulos siitä -"halkiosta".. Onpahan hankala selittää kirjallisesti...
      Aikaa, vaivaa ja kipua vaati, mutta ei jäänyt sitä pehmennyttä liimaa histen pituuksiin, ja sain melkein jokaisen sinetin siinä kunnossa irti että pystyy käyttämään uudestaankin.

    • ronjajau1

      niin kivuliasta hommaa että ei niinku mitää järkee. kokeilin eka hoitoaineella yks päivä, sit tänään tuntii melkee kokonaisen rypsiöljy pullon ja päälle hoitoainetta no EI ! no sitte suoristusraudalla sulatin ja lähtihän ne ! :)

      • Anonyymi

        Jos olet käyttänyt rauta siihen liima varmasti jäänyt pahasti hiuksiin miten sitä sinettie liima saa poistettu hiuksista .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe