Meikkaaminen?

Anjel

Eli mitä kannattais käyttää peittää finnit ja muut näpyt naamasta? Voiko meikkivoidetta ja puuteria käyttää joka päivä? Eikö meikit huononna ihoa entuudestaan kun iho ei saa ilmaa? Entäs mustapäät :S niitä on mulla kauheesti nenästä ja laastarit ei auta :/ eli oisko neuvoja miten saisin mustikset pois? Ja sit kynnet... pureskelen niitä ja se mua vituttaa :/ lopetin niiden pureskelun pari vuotta sitten mut se tapa tuli takas :/ ja sit kynsinauhat niin miten saisi ne hoidettua kun niissä on haavoja ja muutenkin rumat. Ja sit et oisko meikkaus neuvoja et miten vosi meikkaa et kukaan ei näkis et käyttäisin meikkiä koska sit kaikki alkaa puhuu siitä ja haukkuu homoksi :/

5

6329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joku

      Finnien ym. peittämiseen peitepuikko.

      Naamaan voi levittää OHUEN kerroksen meikkivoidetta (niitä on tuhansia, enkä tajua mikä ero niillä on, paitsi toinen toistaan tyhjemmät lupaukset - itse olen vaan valinnut halvan ja hyvin toimii).

      Puuteria voi käyttää, mutta paksu kerros meikkivoidetta paljon puuteria = pakkelinaama.

      Muista etsiä oman ihosi väriset peitepuikko, voide ja puuteri. Liian vaaleaa tuskin löytyy, ellet ole tosi tummaihoinen, mutta liian tummat meikit näyttää luonnottomilta.

      Käytä meikkejä varoen ja HÄIVYTÄ eli vältä selkeitä rajoja, joihin meikki loppuu. Levitä siis ainakin osittain kaulalle asti.

      Meikkejä ei tosiaan välttämättä kannata käyttää joka päivä, ja muista pestä ne pois illalla. Huolellinen pesu on oikeastaan ainoa "hoito" finneihin. Jos iho kuivuu, käytä miehille tarkoitettua kosteusvoidetta.

      Kynsien hoitamista auttaa pureskelun lopettaminen :-) (Ei ole helppoa, tiedän.)
      Kynsinauhat saa kuntoon, kun laittaa niille reilun mällin käsivoidetta ja alkaa tökkiä niitä jollain taaksepäin. Tökkimiseen löytyy joku appelsiinipuutikku tai mikä olikaan, joka mielestäni on naisten huijaamiseksi valmistettu tuote :D Kynsiviilalla tökkiminen toimii ihan hyvin. "Rasvausta ja tökkimistä" pitää vaan toistaa aika usein.

    • Joandra

      Onko niitä finnejä naamassasi paljon? Ne pitäisi puristaa pois ennen kuin mätää on naamassa niin paljon että finnit aukeavat itsekseen ja tulee arpia.
      Pese naama puhtaaksi ja desinfioi pinsetit. (Meikkaavalla miehellä varmaan on pinsetit?) Laita vanupuikkoon peroksiidia ja putsaa finnit ja niiden ympäristö, vaikka yksi kerrallaan. Ota pinsetit ja aukaise finni niin että kaikki mätä pääsee ulos. Auta mädän ulospääsyä jollain, ja pyyhi ulos tulevat mönjät vanupuikkoon. Ryhdy seuraavan finnin poistotoimenpiteisiin.
      Näin kesäaikaan on myös toinen ratkaisu finniongelmiin. Mene uimastadikalle ja ota aurinkoa naamaan niin paljon että palat. Oman ihoni luonnollinen auringonsietokyky on n. 6-7 tuntia, kahdeksannesta lähtee palamaan. Voi olla että sinulla on vähemmän, jopa pari-kolme tuntia saattaa riittää. Riippuu ihan kuinka vaalea olet ja oletko tottunut auringonpalvoja. Uimastadikalle siksi, että vedessä ruskettuu nopeammin. Muista olla laittamatta mitään suojakertoimilla varustettua aurinkorasvaa. Laita mielummin suojakertoimetonta, niin palaminen nopeutuu jälleen. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta päästä veden äären, hae keittiöstä foliorulla, mene pihalle makaamaan ja laita pääsi folion päälle.
      Tämä kaikki siksi, että ihon palaessa vanha iho ottaa pitkät ja uusi iho tulee tilalle. Näin kaikille finneille saa sanoa hyvästit. Kivulias mutta varma konsti. Mutta hei, kauneudesta on kärsittävä!

      Mikään meikkivoide ei peitä finnejä. Päivän mittaan ne tulevat taas esille vaikka aamulla näyttääkin hyvältä. Siksi on tärkeää että saat naamasi kuntoon ja todellakin poistat ne finnit. Jos haluat kuitenkin vielä tämän finnienpoistorumban jälkeen käyttää meikkivoidetta, käytä jotain hyvin kevyttä, sillä paksu meikkivoide näyttää miehellä melko erikoiselta. Jos et kehtaa mennä kysymään meikkiasiantuntijatädeiltä millainen meikkivoide sinulle olisi paras, voin kuitenkin ehdottaa sinulle Lumenen Matt Touch Spray-on Makeup -meikkivoidetta. Siinä on hyvin kevyt koostumus etkä saa millään pakkelinaamailmiötä naamaasi. Vielä parempi vaihtoehto on Lumenen sävyttävä päivävoide. Se peittää ihan vähän, mutta taarpeeksi, jos naamassa ei ole finnejä. Nämä molemmat tuotteet saat ihan tavallisesta tavaratalosta ja hinta pyörii siinä 10 euron nurkilla. Jos kuitenkin rohkenet Stockmannille asti tätien pällisteltäväksi, suosittelen sinulle Biothermin meikkivoiteita. Biothermilla on todella hyviä meikkivoiteita jotka mukautuvat omaan ihoon. Hinta on jotain 20 euroa, mutta jokaikinen meikkivoidetippa on hinnan väärti. Biothermin edustusihminen osaa kertoa sinulle niistä enemmän ja valitsee juuri sinulle sopivan tuotteen.

      Voit käyttää meikkivoidetta ja puuteria päivittäin. Nykyajan meikeissä on hoitavia ainesosia, joten ne eivät tee hallaa ihollesi. Sinun täytyy kuitenkin muistaa hygieenisyys. Meikki tehdään aina puhtaalle iholle, ja se pestään illalla pois. Ihanne olisi jos meikki olisi naamassa enintään 8-10 tuntia, mutta se ei siis ole niin tarkkaa, että 11. tunnista eteenpäin iho alkaisi huononemaan. Itsekin olen mennyt nukkumaan monta kertaa meikit naamassa. Aamulla ainoa mikä on ärsyttänyt, on se että ripsiväriä on herätessä pitkin naamaa ja tyynyliinat mustat. Mutta jos ihoosi tulee herkästi finnejä, en voi myöskään kannustaa olemaan meikit naamassa 24/7.

      Mustapäitä on vaikea saada itse pois, siksi kehottaisin sinua suuntaamaan kosmetologin vastaanotolle. Voit toki yrittää höyryttää ihoa ja puristaa sen jälkeen mustikset pois, mutta en takaa että se onnistuisi. Höyryttäminen tarkoittaa siis sitä, että keität kattilassa vettä, ja kun se kiehuu, otat kattilan pois liedeltä, laitat pyyhkeen sen päälle ja pään pyyhkeen alle.

      Kynsien pureskelu on neuroosi ja se on muille ihmisille ällöttävää katseltavaa. Sinun täytyy itse päättää että kynsien pureskelu loppuu nyt. Voit tietysti yrittää käyttää kynsissä jotain pahanmakuista mönjää joka muistuttaa sinua jättämään kynnet rauhaan. Olet jo kerran päässyt tästä typerästä tavasta eroon, joten tiedän että onnistut siinä uudestaankin.

      Meikkivoiteesta sanoinkin jo, että kannattaa valita kevyt meikkivoide. Ripset voit käydä kestovärjäämässä, saat tummat ripset ilman maskaran tuomia paakkuja. Sama homma kulmakarvoille, tosin ne voi värjätä kotonakin. Kulmakarvoille tarkoitettua kestoväriä saa ihan tavarataloistakin. (Sillä periaatteessa voi värjätä ripsetkin, mutta peroksiidi on sen verran kova myrkky, että sitä ei saisi mennä yhtään silmään, mikä on käytännössä mahdotonta kun itse värjää ripsiä.)
      En tiedä tarvitsetko sen kummempaa meikkiä. Huulia kannattaa kyllä rasvata, Blistexin purkkirasva on hyvää, mutta ota huomioon, se sisältää kollageenia mikä turvottaa hieman huulia. Toiset tykkää tästä ominaisuudesta, toiset taas ei.

      Luulen että näillä vinkeillä pääset ainakin alkuun ihonhoidossasi. Jotta ihosi pysyisi hyvänä, kannattaa sitä kuoria vaikka alkuun kerran viikossa tai parissa.
      Ihonhoito on toisinaan vaativaa puuhaa, mutta ainakin omasta mielestäni se on myös antoisaa. Onhan se mukava katsoa peiliin ja nähdä oma kädenjälki vaikka nyt niiden finnien puristeluiden jälkeen kun iho voi paremmin. Onhan asia niin että kun ulkoisesti näyttää hyvältä niin ihminen voi myös sisältä paremmin.

      • Juuso

        Kannattaisi varmaan käydä kosmetologilla, ainakin kerran tekemässä tilannearvio ja kysymässä neuvoa. Jos iho on oikein pahana kannattaa kosmetologin sijaan varata aika ihotautilääkärille.

        Apteekissa myydään Kynneliä, näkymätöntä kynsilakkaa joka maistuu niin pahalle että varmasti pysyy sormet poissa suusta. Edesauttaa tavan pois jättämisessä.


      • ohje!
        Juuso kirjoitti:

        Kannattaisi varmaan käydä kosmetologilla, ainakin kerran tekemässä tilannearvio ja kysymässä neuvoa. Jos iho on oikein pahana kannattaa kosmetologin sijaan varata aika ihotautilääkärille.

        Apteekissa myydään Kynneliä, näkymätöntä kynsilakkaa joka maistuu niin pahalle että varmasti pysyy sormet poissa suusta. Edesauttaa tavan pois jättämisessä.

        No huh, neiti hyvä. Oletko koskaan kuullut, että finnejä ei kannata puristaa????!!! Haloo!!! Puristaessaan itse, sinne pujahtaa AINA bakeeri, je ennenkaikkea, voi jäädä pysyvä arpi. Joten ennenkuin kuin kirjoitat raamatun pituisen ohjeen, kannattaa olla perehtynyt kyseisestä aisiasta! Näin ja.


      • TH52
        ohje! kirjoitti:

        No huh, neiti hyvä. Oletko koskaan kuullut, että finnejä ei kannata puristaa????!!! Haloo!!! Puristaessaan itse, sinne pujahtaa AINA bakeeri, je ennenkaikkea, voi jäädä pysyvä arpi. Joten ennenkuin kuin kirjoitat raamatun pituisen ohjeen, kannattaa olla perehtynyt kyseisestä aisiasta! Näin ja.

        Itse olet tainnut saada "faktat" tietoosi lukemalla vuoden 1970 naisten lehtiä, sillä sinun puheenvuorossasi on vain vanhentunut väite - ei ollenkaan perusteluita. Joten voisin enemmän kuin suositella Sinulle asiaan perehtymistä.

        Mitä oikeastaan ajattelit, että finnille tapahtuu kun sitä ei purista, vaan jättää oman onnensa nojaan?
        -Ei, finni ei katoa mihinkään olemattomiin simsalabim. Kun finnissä on tarpeeksi märkää, se puhkeaa itsekseen likaiselle naamalle. Märkäpaiseelle ei ole mitään varauloskäyntiä, se tulee ulos samasta paikasta, annoit sen sitten olla, tai puristit itse.
        Jos yhtään luit kommentoimaasi tekstiä, varmasti huomasit, että siinä kehoitettiin naaman pesun ja alueen desinfioinnin jälkeen teloittamaan finni desinfioiduilla välineillä, ei likaisilla sormilla, kuten sinä ilmeisesti teet tai sellainen mielikuva sinulle ainakin on jäänyt finnien puristelusta, kun puhuit bakteerien pujahtamisista alueelle. Ohjeessa ei missään vaiheessa kehoiteta käyttämään kenenkään sormia tai muitakaan ruumiin osia, eikä likaisia instrumentteja.
        No, kumpi sinusta on sitten parempi? Antaa finnin paisua niin isoksi että sen on jo pakko puhjeta itsekseen keskellä päivää koulussa, ilman että naamaa olisi edes puhdistettu, jonka myötä bakteerit tosiaan löytävät tiensä finnille, vaiko poistaa finnit ylläolevin hygienisin keinoin, kun märkäpaiseelle on vielä jotain tehtävissä?
        Arvaappas muuten kummasta loppujen lopuksi jää arvet? -Siitä, jos viljelee finnejä eikä päästä niitä suosiolla ulos. Näen päivittäin työni puolesta eläviä todisteita tästä.

        Jondran ohje erittäin hyvä, pysy sinä sen sijaan takavasemmalla typerine ohjeinesi jos et ole oikeasti perehtynyt asiaan. Näin ja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      452
      3304
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      417
      2975
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2819
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2182
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2010
    6. 176
      1390
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      79
      1190
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1040
    Aihe