Naisten ilmavaivat

Kysyn kun en tiedä

Osaako arvon siskot selostaa sitä asiaa että miksei naiset piereskele kuten miehet sen tekevät; Julkisesti ja äänekkäästi. Tietysti on kiva asia ettei naiset yleisesti ottaen piereskele julkisesti, mutta kiinnostaisi tietää mistä se johtuu; Häpeä, käytöstavat tms?Ainoat kerrat kun olen kuullut (kirjaimellisesti....) naisen julkisen pierun, on se tullut nuorilta parikymppisiltä tytöiltä.


"Mies vm. 1968"

30

5468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • amatzon

      Mies on naista alemmalla tasolla! Siinä vastaus kysyjälle.

      • ...

        naiset on eläimiä!


    • skjbvfvb

      ..........

    • CharlieChaplin

      huhun, että Naiset puhuu niin paljon ettei niille kerry paineita!!!

    • Rouva67

      Kaikki miehet eivät onneksi päästele ilmojaan pihalle julkisesti... Tai ei ainakaan täällä meillä päin ole tapana :) Eiköhän kyse ole ihan käytöstavoista?

      • jäpäli

        naiset puhuu niin paljon kavereistaan paskaa, ettei ole enää edes ilmavaivoja


    • ladylady

      mieluummin mölyt mahassani. Julkinen piereskely on yhtä huono tapa kuin vaikkapa munien raapiminen. Jos pierettää usein, on ruokavaliossa jotain vikaa. Ruokaoppaista löytyy tietoa, mikä kaasututtaa ja mikä ei. Itse katson mitä syön ja siksi ei kyseistä vaivaa esiinny ja jos esiintyy, niin sitten on myös päästävä kakalle.
      Vihe: apteekeissa myydään jotain kaasuntuotantoa poistavaa ainetta. Voi kun tämä tuote saataisiin markkinoitua miehille!

    • hone-y

      Niin. Jotkut luulevat, että piereskely kuuluu asiaan mutta ihan niinhän se ei ole. Hyvin ruokittu suolisto ei pieruja päästele. Ja naiset ovat keskimäärin miehiä kiinnostuneimpia siitä mitä ruokaa itseensä ahtavat, joten heidän ruoansulatuselimistö toimii paremmin ja he piereskelevätkin vähemmän. Siksi sitä ei tarvitse tehdä julkisestikaan =D

      • tyyrä

        on siunaantunut aina sellaisia naisia, jotka piereskelee.
        viimoinen oli kyllä hienohelma, ja just sellainen, jonka ei luulisi piereskelevän muitten kuullen.
        niin vaan senkin perse rupes laulamaan ajastaan:)
        ehkäpä seura tekee kaltaisekseen? niin en itse kyllä muuttunut hienohelmaksi tai silkkipöksyksi


      • elämää vaan :-D

        "Hyvin ruokittu suolisto ei pieruja päästele."
        Ikävä tuottaa pettymys, mutta kyllä tuottaa. Terve suolisto tuottaa paukkuja niin naisella kun miehelläkin, tutkitusti kutenkin, miehillä kaasua kertyy hieman enemmän kyllä kun naisella, mutta nainenkin pieree vähintään sen 8 pierua päivässä: tai jos maha kipiänä onnistuu pidättelemään niin yöllä. Useat ihan terveellisetkin ruoat pierettävät.
        Jos suolisto ei tuota pierun pierua, ei se toimi.

        Pierut nimittäin kylläkin ovat terveen suoliston merkki: bakteerit ne tätä kaasua tekevät. Huonolla ruoalla, rasvainen, runsas hiilihydraattinen, ja allergioista puhumattakaan, kyllä tuottaa kaasua enemmän. Proteiinien liika saanti etenkin urheilijoilla kyllä tuo suolistokaasujakin! Kyllä, nämä komeat atleetit pierevät useammin kun normikuntoiset, samoin lihavat, joilla ruokavalio on huono ja suolisto tukossa. Maitotuotteet tuottavat pieruja paljon, mutta niin tuottaa vihreät, terveelliset herneetkin :)

        Tietenkin, ihmiset voisivat julkisilla paikoilla pyrkiä pieremään jossain yksityisemmässä paikassa, vessassa saa pierrä kuka vaan, vessa on sitä varten ja jos on pakko, niin jossain sivummassa poikkeaa. Ei se maha kipeänäkään ole kiva olla!
        Joskus stressi, hormonit ja muu sen sellainen voi aiheuttaa yllättävääkin suoliston toimintaa. Joillain on pierualttiimpi suolisto jo syntyessään, sekin on yksilöllistä.

        "joka pieruaan pidättelee sillä on muutakin salattavaa" on sanonta, mutta en kehota kaikkia todistelemaan rehellisyyttään ensitreffeillä piereskelemällä kuin viimeistä päivää. Kotioloissa kuitenkin totuus selviää viimeistään kun toinen nukkuu ja toinen valvoo: keho kun ei ujostele, vaan on oma itsensä.
        Pierut on pieruja, ei niitä tarvitse hävetä, mutta onhan se nyt kohteliasta katsoa, koska hajujaan päästelee, jos vaan pystyy, ettei ihan joka paikassa tarvitse.

        Mutta kyllä, myös naiset piereskelevät, käyvät pissalla ja kakalla, haisevat jopa joskus hielle, kun dödö pettää! On se ihmeellistä ihmisen elämä! Ihminen on sittenkin vain karvainen, pieni ja haiseva luontokappale!


    • vaan oo kuullu niitä paukkuja kun naisten pierut tulee kolmion takaa ja näin ollen hiljempaa :-) No joo,varmaankaan naisia ei yleensäkkään ottaen edes pieretä yhtä paljon kuin miehiä (terveellisempi ruokavalio ja elintavat).Itseasiassa miun jutska on joskus yrittänyt ihan vartavasten kostaa meikäläisen paukuttelut pistämällä ite paremmaksi mut eihän sieltä koskaan kuulu ko säälittävän pieni just ja just kuultavissa oleva 'prup'.Toista se on kun meikäläinen herää aamulla illan pikku kaljottelun ja sipsien mässäämisen jälkeen,joskus käy ihan fyysisesti kipeää kun pierut lähtee niin ärhäkästi :-)

      • heh :-)

        No kiva kiva, ihania juttuja :-)

        Ja vai että "siun jutska"? Onko jutska niikun tyttöystävä? Ihan romanttinen ilmaisu :D


      • jeeh.

        Kerro ihmeessä LISÄÄ! Kaikki likaiset yksityskohdat! KAIKKI haluu tietää!!


      • heh :-) kirjoitti:

        No kiva kiva, ihania juttuja :-)

        Ja vai että "siun jutska"? Onko jutska niikun tyttöystävä? Ihan romanttinen ilmaisu :D

        sit ottaan,ei ehkä tyttöystävä mut ei toisaalta mikään pelkkä vakipanokaan,siis suomeksi sanottuna jutska :-)


    • voihan pieru

      kyllä vaan meikätyttökin piereskelee, tosin en julkisesti. eikä ne välttämättä ihan mitään "prup"-pieruja ole, vaan ihan kunnon töräyksiä! riippuu tietty vähän siitäkin, että onko tullut syötyä jotain maitotuotteita.. nehän ne vasta noita vaivoja aiheuttaa. XD

      ikikuunapäivänä en ole tahallani pieraissut miehen läsnäollessa. yöllä joskus kuulemma piereskelen, vaan niillehhän ei mahda nukkuessa yhtikäs mitään.

    • Jupe.

      että naiset eivät piere, eivätkä käy kakalla, mutta totuus on valjennut vuosien myötä.

      Naiset kakkaa yhtä tyylikkäällä hajuefektillä kuin miehetkin, pierut kaikuvat posliinissa yhtä komeasti ja mikä parasta saunan lauteilla istutaan jalat koukussa ja etupierut lentää niin, että häppärit läpättää.

      • hehee.

        No oot sitten asian suhteen VALAISTUNUT.


    • päräyttelee

      Tunnen kyllä yhden mummon, joka rutisuttelee estoitta menemään, naureskelee vielä perään ja sanoo joka kerta että "pieruu ei saa piättää eikä lykkää, vaan sen pitää antaa tulla sillon kun se tykkää!"

      Siinä sitä elämänohjetta.

    • - Little L -

      -Joka pierua pirättelöö, sillon muutaki salattavaa. (pohjalainen sanonta)

      Eiköhän se käytöstavoista johdu, että hieno nainen ei piereksi, muuta kuin salaa... Ja oikein hieno nainen ei voi edes sanoa sanaa pieru.

      • Anonyymi

        Saako kirjoottaa?


    • hupakko

      että se ei ole korrektia, kuten ei nenän kaivelu, röyhtäily tai toisten päälle pärskiminenkään. Ilman pidättely tosin aiheuttaa välillä sietämättömiä tilanteita ;0)

      • - PiiaM -

        .. päivää, mikä aloitus ap!:DD *Olen kunnioituksesta mykkänä...*


    • orange-x

      kysymyksen pieraisit. Mutta siihen vastaukseen.
      Itselläni ei ole kuin ehkä kerran viikossa sellainen olo että nytpä tulloo paukku. Yleensä illalla, nukkumaan mennessä. Sitten se on sellainen terhakka trööt ja ai kun helpotti.
      Syy siihen miksei ilmavaivoja tule, on monta:
      -pureskelen ruokani aivan jumalattoman hitaasti ja moneen kertaan
      -olen laktovegaani (ei siis maitotaloustuotteita eikä lihaa)
      -käytän nimeltämainitsemattomia kapseleita jotka pitävät vatsan hapot kurissa
      -en ikinä ahmi roskaruokaa, naksuja ym. roskaa
      -juon vettä noin 2 litraa päivässä joka pitää suoliston siihen malliin toiminnassa ettei putkistoon jää yhtään mitään ylimääräistä
      -en ikinä syö mitään käristettyä

      No joo, aika tiukka on ruokavalio mutta olen tottunut kurinalaisuuteen. Ja muuten, juoksulenkki pitää lopunkin huolen siitä ettei pahoja ilmoja jää päästeltäväksi. Huvittavaa kyllä, jopa tyttäreni kysyy monasti että äiti hei,mikset sä koskaan piere :)
      Ja sitten kun se trööt tulee, meinataan kuolla nauruun. Niin hullulta se kuulostaa (koiratkin usein heristävät korviaan).

    • jäänkö toiseksi?

      Jatkona mielenkiintoiselle () aiheelle voisi kysyä,että minkä aikaa kesti seurustelun alusta kun naisesi kehtasi seurassa pierasta? Meillä meni noin 3 kk, tosin itse aloitin ,vahingossa.
      Nyt 15 v seuranpidon jälkeen ei tunnu estoja olevan ollenkaan.kakalla ei käydä yhdessä kuitenkaan.

      • eka kertaa.....

        jo kun olimme ensimmäistä kertaa sängyssä! Olen tälläinen nätti ja helposti punasteleva 3- kymppinen nainen, ja kun siinä rakastelun yhteydessä rupesimme tekemään sitä takaapäin niin se tapahtui.....Päästin miehekkään ja kovaäänisen pierun....hih! Nolointa oli että olimme juuri syöneet hienon aterian paikallisessa tasokkaassa ravintolassa ja ruuan joukossa oli artisokkaa joka saa massuni kaasuttuneeksi.No olin varmaan punainen kuin rapu, ja täytyy muistaa että meille naisille menee myös
        emättimeen ilmaa joka purkaantuu aivan samanlaisesti kuin varsinainen pieru. En kehtaa nykyäänkään pieraista muutakuin vessassa jos mieheni on lähellä. Hän taas tekee sen ujostelematta (Aloitti pieremisen läsnäollessani jo parin kuukauden seurustelun jälkeen)


        "Helposti punastuva"


    • nainen minäkin

      En lukenu noita edellisiä kommentteja,enkä oo tästä aiheesta koskaan ees tyttökavereiden kans kunnolla keskustellu.Kaikkihan sen tietää että kyllä ne hienotkin naiset pieree,mutta että miksi nainen ei sitä julkisilla tee.Ei edes kotona oman miehensä läsnäollessa,tai siis kuullessa.En tiedä naisten yleistä kantaa asiaan,mutta näin yksilönä nyt vastaan että ei se itse pieru ja sen ääni mitään kauheen noloa ole.Noloa on se että lähes aina tietää,että kohta seuraa kauhea haju perästä.Se hävettää.Yleensä kun joku jossain pierasee,jengi siirtyy heti vähän kauemmas=).Niin minäkin toimin koska en todellakaan halua haistella toisten suolikaasuja.Enkä kyllä omianikaan.Se nyt on vaan aina ollu jotenkin noloa,ehkä lähinnä sen hajuhaitan takia,vaikka niin luonnollinen asia onkin.On myös paljon naisia jotka ei yleisissä vessoissa kehtaa edes käydä paskalla.=)itsekin kuulun näihin=).

      • JS

        Ei se tosimiehelle haittaa jos akka pieree, jos pystyy ajan ja paika valitsemaan, ei ainakaan silloin kuin takaapäin, ja jos rakkautta riittää molemmin puolin, tietäähän tuon sisaruksistaan.
        T.Jukka


      • ,,
        JS kirjoitti:

        Ei se tosimiehelle haittaa jos akka pieree, jos pystyy ajan ja paika valitsemaan, ei ainakaan silloin kuin takaapäin, ja jos rakkautta riittää molemmin puolin, tietäähän tuon sisaruksistaan.
        T.Jukka

        >... keski älykästä sakkia!<
        Tuo on hienosti sanottu, äidinkielen opettajasikin kehuu sinut taivaisiin. Kevät pääsiäisineen on tulossa, voit spämmätä ja mämmätä täällä kaikin voimin. Kansa tarvitsee spämmiä ja mämmiä.

        Useimmat ihmiset käyvät aamukahvin jälkeen toiletissa, mutta jotkut korvaavat senkin toiminnon aamuspämmin tuuppamisella, siis suorittavat toiminnon virtuaalisesti.


      • Anonyymi
        ,, kirjoitti:

        >... keski älykästä sakkia!<
        Tuo on hienosti sanottu, äidinkielen opettajasikin kehuu sinut taivaisiin. Kevät pääsiäisineen on tulossa, voit spämmätä ja mämmätä täällä kaikin voimin. Kansa tarvitsee spämmiä ja mämmiä.

        Useimmat ihmiset käyvät aamukahvin jälkeen toiletissa, mutta jotkut korvaavat senkin toiminnon aamuspämmin tuuppamisella, siis suorittavat toiminnon virtuaalisesti.

        Ehdotan että paskominen tehdään lakisääteisesti pakolliseksi.
        EUn palkkiotyönteijöitten primääri tehtävä on kerätä paskomistiedot EUn yleiseen tietodataan. Näin ei ns vapaamatkustajia olisi enää ilmastoa pilaamassa. Paskanvääntö on myös sanktioitava, koska pelkkä haju on jo nyt nenäänpistävä.


    • Anonyymi

      Eipä ole juurikaan tarvinnut piereskellä sen jälkeen kun vatsavaivojen takia jätin salaatit yms raakana syötävät kasvikset pois ruokavaliostani ja syön vain sellaisia jotka kestää kuumennuksen kuten juurekset. Vatsavaivat loppuivat kuin seinään ja suolikin toimii niinkuin pitääkin eikä ole enää liian löysällä. Maitotuotteitakaan en laktoosi-intoleranssin takia käytä juuri muuta kuin juustoa ja silloin tällöin ruokakermaa.
      Yksin kun asun niin saan tehdä just oman maun mukaisia annoksia ja aiemmin teinkin paljon esim kiusauksia , patoja yms isompina erinä ja pakastin annoksina ettei joka päivä tarvitse kokkailla. Toki näin teen vieläkin, mutta nyt on airfryer verraton apuri jolla saa mainiosti yksittäisiä annoksiakin tehtyä esim tuoreesta kalasta ja juureksista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe