Naisten seksifantasiat rakastelun aikana?

Mies

Vaimoni on usein hieman poissaoleva rakastelun aikana. Hän saa orkunkin parhaiten siten että hyväilen häntä käsin tekemättä mitään erikoisempaa. Kiihkeällä suutelemisella tai muuten kiihkeällä käytökselläni saattaa jopa olla päinvastainen vaikutus. Hän ei mielellään puhu rakasteluun liityvistä asioista, mutta sain puolivahingossa selville, että hänellä on seksifantasioita. Olen jonkun kerran yrittänyt udella niistä rakastelun aikana, mutta hän ei suostu kertomaan mitään. Ei vaikka olen kertonut hänelle omiani silloin harvoin kun sellainen on mieleeni tullut.
Asia hiukan vaivaa minua.
Naiset, onko teillä seksifantasioita rakastellessanne? Tarvitsetteko niitä korvaamaan miehenne fyysistä vetovoimaa, vai muuten vaan?

23

11841

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Buub

      Heh...on meillä, toisilla varsin villejä, toisilla vähemmän. Fantasia ei millään tavalla korvaa miehen vetovoimaa, tai "korvaa" yleensä mitään muutakaan...sitä voisi pikemminkin kutsua lisäkiihokkeeksi. Paha sanoa, mikä miestä kiihottaa, riittääkö pelkkä visuaalinen kiihoke (naisen katseleminen rakastelun aikana, lehdet, videot)laukeamiseen, vai "ajatteletteko" samalla?
      Valtaosalla naisista fantasiat ovat iso kiihoke rakastelunkin aikana. Silmät kiinni, aistit herkiksi ja fantasia mieleen... Niin huvittavaa kuin onkin, saatan rakastelun aikana fantasioida siitä, mitä mieheni teki jollakin toisella kerralla rakastellessamme, vaikka itse tilanteessa tekisi jotakin ihan muuta, enkä edes haluaisi hänen toimivan kuten fantasiassani. No, tämä nyt oli "nätti" esimerkki.
      Mutta tiedoksesi...fantasiat eivät ole minkäänlainen uhka sinulle tai miehisyydellesi ;)
      Kuulin joskus jonkun neron sanovan, että nainen rakastelee aivoillaan ja mies munallaan... pitääkö sitten paikkansa vai ei, onkin toinen juttu.

      • bljjbj,nk,

        Kyllä tietysti on fantasioita. Minun on esim. pakko pyörittää mielessä fantasiaa kovakouraisemmasta ja jopa alistavasta seksistä, tai en saa orgasmia lainkaan. Se ny vain on minun seksuaalinen suuntautumiseni. Mieluiten toteuttaisin sitä käytännössä, mutta mieheni on niin kiltyi ja herkkä, ettei tykkää rajummasta seksistä. Olen siitä puhunut, mutta koska asia ei hänelle luonnistu, en viitsi painostaa vaan ns.tyydytän itseni fantasialla silloin, kun hän nuolee minua.


    • minä

      on seksifantasioita, naisillakin. En missään tapauksessa kertoisi niistä kenellekään. Ne ovat minun vain.

    • Nippon

      Minulla on fantasioita, tottakai. Kuitenkaan fantasioissani ei esiinny toinen mies, kuten saattaisi kuvitella. Minun fantasioissani minä ja poikaystäväni temmellämme mitä ihmeellisimmissä paikoissa ja se arkinen seksi parisängyllä saunan jälkeen saa kummaa hohtoa :)

    • Inka

      Mä uneksin ja haaveilen aina, varsinkin silloin seksin aikana jos orgasmi ei meinaa tulla ja mieheni kyllä tietää siitä. Hän on itsekin sitä kokeillut kun kerroin!
      Orkku tulee paljon räjähtävämmin kun kuvittelee et joku pornotähti nai takaapäin ja toinen nuolee alla, kuvittele nyt itekkin!
      Ottakaa vaan asia puheeksi niin seksi on entistä parempaa!!!!!!!!!!!!!

    • TT

      En edes muista olenko koskaan saanut orgasmia ilman että olisin aktin (tai onanoinnin) aikana ajatellut jotakin fantasiatoimintaa. Voi siis tehdä johtopäätöksen että naimisessa sinänsä EI OLE tarpeeksi kiksiä sinänsä, ei ainakaan minulla. Miehen ulkonäöllä tai toiminnalla ei ole mitään merkitystä tämän asian kanssa. En vain ollenkaan laukea, jos en keskity sisäisiin kuviin samalla.

      Fantasiani ovat rajua raiskaus-kamaa, joten en ala niitä mieheni kanssa jakamaan. Lisäksi voi käydä niin, että jos kertoo jonkin tarinan toiselle, se ei enää kiihotakaan itseään sen koommin! Minun fantasioissani on aina vähintään 2 tuntematonta ihmistä joiden toimintaa seuraan kuin elokuvaa, itse en kuvitelmiini osallistu (jonkinlainen tabu minulle, ja enhän MINÄ haluaisikaan olla raiskattavana...)

      Sanoisin, että AINA miehiä joku vaivaa. Yhtä vaivaa ettei nainen laukea, ja jos nainen laukeaa, niin sitten vaivaa se keino millä nainen laukeaa. Älkää miehet viitsikö! Antakaa naisen olla edes jossakin asiassa rauhassa, kaikki ei kuulu teille eikä naisen kuulu kaikkea teille raportoida! Parisuhde ei ole sitä että muututaan siamilaisiksi kaksosiksi!

      • sama täällä !!!!!

        well said!

        tosin sillä poikkeuksella, että olisi onnekasta, jos miehellä olisikin samanlaiset fantasiat. olen vain huomannut, että miehille tuntuu riittävän enemmän se mitä fyysisesti hetkessä tapahtuu.


    • jes, but nain

      Fantasiat rikastuttavat seksielämää. Osa niistä on vain omiani, jotkut kiihottavat sekä miestäni että minua. Ne eivät missään tapauksessa alenna miehisyyttä!

    • hiukan tympäsee

      kyllä meillä yleistä. miettii aina jotakuta yms mitä nähnyt kuvia jossain. kuvittelee ehkä saavansa molempiin yhtäaikaa muttei sitten anna minun käsitellä kuin omalla aseella hänen yköstään.

    • nuorikk0

      On aika harvassa kerrat että olisin saanut orgasmin ilman minkäänlaista "ajatustyötä". Olen siis nainen.

      Yleisinoma fantasiani, jota seksin aikana ajattelen, ovat sellainen, että katselisin oman mieheni itsetyydytystä salaa. Toisissa fantasioissa hän tyydyttää itseään esmerkiksi minun kuvilleni, toisissa fantasioissa katsellen jonkun tuntemattoman naisen kuvia... Miehen itsetyydytyksen katselu salaa on se jonka ajattelemisesta itse fantasioin. Joskus kohde tällä itsetyydytykselle on jopa tuntematon nainen/joku ystäväni ja joskus minä itse. :D
      Joskus ajattelen myös muita (tuntemattomia ja "kasvottomia") miehiä itsetyydytyttämässä minulle.

      Miehelläni myös seksifantasioita, otan jaannut minun kanssani. Tykkää ajatella minua alusvaatteissa takaapäin ja fantasioida siittä että piskaan häntä.
      Joitakin fantasioita ollaan kokeiltu käytännössä (esim nuo piskaamisleikit).

    • Suuret vaikutukset

      Kerrotte fantasioista. Oletteko miettineet mistä nämä mielikuvat ovat saaneet alkunsa. Teitä on aivopesty eri tavoin, ennen oli naillla Nyyrikki, miehillä Jallut.
      Niistä näitä mielikuvia rakenntteiin eli eiväthän ne ole omianne, vaan jonkun toisen kirjoittamia.

      Meihin on kaikkiin syntymässä jo luotu tuo vietti, ilman että tarvitsee etsiä mitään noista lehdistä ja videoista, ne vääristävtä koko seksielämän ja saavat iihmiset juuri tähän valtavaan epätasapainoon kun se seksi parisuhteessa ei oelkaan noiden median antamien mielikuvien kaltaista. Siitä vihoitellaan puoliso, moitiaan lehmiksi, lahnoiksi ja sun miksi.
      Olen muutaman kerran lukenut, kun vaimo ei huuda ja kilju nyt rakastellessa, eihän se hitto vie kuulu mitenkään mukaan asiaan, sekin on pelkkä median antama mielikuva.

      Jos pidättäydytte kaikista näistä kaikista tuuteista ja rakennatte oman seksielämänne ihan yhteisesti ja omalla tavallenne, uskon sen olevan se voima joka pitää teidät yhdessä ja osaatte myös silloin nauttia ja elämää perhe-elämää, lapset ovat silloin todella niitä rakkauden hedelmiä.

      Tämä nykymaailman meno on tuhon tie koko ihmiskunnalle, kun lapset on tarpeeksi paljon unohdettu, kuolee sen mukana koko elämä ja kaikki muukin.
      Eihän nykylapset enää oikein ymmärrä mihin kuuluvat, heiltä katoaa kaikki yrittämisen halu, silloin ei myöskään taloudellinen yhteiskunta voi elää.

      • hcsää

        "Fantasiat ovat...
        * Sinun yksityisaluettasi
        * Sisin, henkilökohtaisin ja intiimein omaisuutesi
        * Rajaton ja sallittu mielikuvitusmaailmasi
        * Positiivinen ja ehtymätön voimavarasi
        * Sitä parempia, mitä vahvempia, elävämpiä, rikkaampia ja monipuolisempia ne ovat
        * Seksuaalisten kokemuksiesi rikastuttajia"

        Huom! Fantasiat ovat jokaisen OMAA yksityisaluetta. Ei kenenkään toisen kirjoittamia. Toki olen joskus vaatekomerossa lukenut ystäväni isän Jalluja, nuorena katsonut Emmanuelle leffoja ym. mutta ei niistä mitään fantasioita irronnut. Fantasiani ovat huomattavasti parempia, kiihkeämpiä, rikkaampia kuin kenenkään toisen käsikirjoitukset tai kuvaukset.


    • fantsuuoooo

      Joskus fantasioin, joskus en.

      Näin naisena sanon että orgasmin saaminen vaatii sen että uppoutuu omiin tuntemuksiin, eikä kuulu/ei näe mitään ympärillä. Häiriötekijät saa orgasmin katoamaan jonnekin kilometrien päähän.

      Älä ole mustis fantasioille, ne on vain mielikuvitusta ei muuta

    • unelmana

      Mä fantasioin että juuri silläkerralla tulen raskaaksi miehelleni

    • huoltokatko

      En tiedä miksi on pitänyt toistakymmentä vuotta vanha ketju nostaa ylös sen sijaan, että olisi avannut uuden, jos aihe kiinnostaa, mutta samoin kuin 'fantsuuoooo' minunkin pitää voida uppoutua täysin voidakseni laueta. En todellakaan voihki tai kilju tai puhu rivoja vaan rentoudun ja nautin. Sitten kun itse olen saanut niin miehen mieliksi voin voihkiakin, jos se on hänelle tärkeää.

      Joku seksuaalineuvoja puhui aiheesta aikoinaan televisiossa (ohjelmaa en todellakaan enää muista) ja sanoi, että "kiljuminen" ohjaa seksuaalienergiaa yleensä pois itsestä, ulospäin, ja nautinnon kannalta tärkeää olisi ohjata sitä 'sisäänpäin'.

      (Mistä tuli mieleen, että voi kun joskus vielä löytäisi miehen, joka haluaisi yhdessä perehtyä tantraseksin saloihin...)

      • skumppaa!

        Erään ranskalaisen naisen kommentti suukapulasta. "Se pitää shampanjan kuplat sisällä!!


    • 69 / 65

      Eipä tuo ole niistä kertonut vaikka olen joskus kysäissyt.
      Metsäluterilainen kasvatus istuu sitkeässä.

      Minun fantasioimia mielitekojani olemme tyydytyksellä toteuttaneet.

      Ei sitä vanha mies muuten vedossa pysyisikään.

      • Fantasiojia

        Onpas hyvä ketju. Oon just miettinyt onko oikein etten oo "paikalla" seksin aikana. Miestäni se ei kuulemma haittaa. Nuorempana kesti iäisyyden saada orkku, nykyään se on mukavan nopeaa, ei tarvi tuntia hinkata klittaa.. :D Fantasioiden ansiota. Ehkäpä se on sitten pelkästään hyvä juttu että uskaltaa heittäytyä unelmiinsa ja pystyn saamaan joka kerta, kun 10 vuotta sutten en saanut koskaan seksin aikana. Täytyy olla tyytyväinen. :)


    • Äiti77

      Kyllä fantasioin usein,koskaan en niitä oikeasti toteuttaisi kuitenkaan,yleensä haaveilen omasta miehestäni,kuinka hän ottaisi minut väkisin,oikeasti tätä en tahdo kokea kuitenkaan.

      • uiuuoru

        Mikäköhän tuossa naisia kiehtoo, muija joskus päästi suustaan pikku hiprakassa samaa...väkisin ottamista. Ajatustasolle jäi joskin välillä oli kunnon rynkytystäkin.


    • hcsää

      Älä utele naisesi fantasioista. Ne kuuluvat vain hänelle itselleen.

      Jokainen nainen, jolla on seksifantasioita kykenee saamaan orgasmin > eli haluaa seksiä. Seksihalut, kiihko, himo, seksuaalisuus on jokaisen korvien välissä.

    • mietteliäs6

      Vaimo on ihan avoimesti kertonut mulle että joskus rakeastellessamme hän on kuvitellut jonkun toisen miehen tilalleni samoin hän on fantasioinut kimppaseksistä kahden miehen kanssa, tiedä vaikka olisi toteuttanutkin fantasiansa, tuskin mulle kertoisi.

    • Anonyymi

      Haluan olla taikuri ja sahata nainen kahtia, haluaako kukaan nainen tulla sahatusi? Sitten haluan naisen pukeutumaan zatanna asuun, lievetakki, valkoinen paita ja korkealle nousevat bikinit housut, silinterihattu ja taikasauva. Haluan oppia sahaustempun olisi kiva mennä treffeille ja sahata treffikumppani kahtia, täysin turvallisesti tietysti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe