Helsinkiläisistä naisista

jester race

Vastikään muutin pohjoisesta ja helsinkiläisissä ja helsingissä huvittaa monikin asia mutta eniten täkäläiset naiset:

Eli huvittaa kun täällä kaikki naiset kulkee ne kärpäs aurinkolasit päässä luulevat olevansa niin vitun trendikkäitä ja tyylikkäitä.
Kuljetaan klyyvari niin pystössä että varmana hukutaan sateen sattuessa. Hesan naiset ei vaan tajua että ne on samanlaisia persjalkasia naisia ku nainen jossain ivalon perillä. parin sentin pakkelikerros ja trendikuteet ei sitä muuta..mutta vissi ero naisiin pohjoisemmassa on että pohjoisen naiset ovat tiukasti jalat maan pinnalla.
siellä kun naisellehymyilee saa vissiin hymyn takas toisin ku täällä.
kauneimmat naiset oon nähny lapissa.
nimimerkki reissumies puhui asiaa aikaisemmassa viestissään.
niin ja sittewn huvittaa kun kaikkien pitää esitellä tissejään mahd. avonaisissa paidoissa...ei siinä mitn jos on tissejä mitä esitellä mutkun useimmilla ei ole.
naisellisuus lähtee korvien välistä mut niin kauan ku cosmopolitanit ja city lehdet muuta väittää niin eihän nämä hesan bimbo idioottimuijat sitä tajua...

32

3827

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naisellinen nainen.

      Hehee...yritä selvitä...:)

      Itse olen samaa mieltä sen suhteen, että todellinen seksikkyys ja/tai naisellisuus lähtee korvien välistä, ei jostain "tissipaidasta".:)

    • huopikas_1

      Jossain tämäkin asia jo ihan vasta oli esillä; suomi24:lla siis.

      Eli kertaan samaa. Taidat sekoittaa monta erio asiaa keskenään. Trendit ja "nokkapystyssä kulkemisen"; niillä ei meinaan välttämättä ole mitään tekemstä toistensa kanssa. Pk-seudula moni nainen ilmoittaa kulkevansa nopeasti ja silmiin katsomatta, hymyilemättä, välttääkseen epämiellyttävät tunkeilijat. Meinaan, jos erehtyy kovin ympärilleen hymyilemään, niin se on ihan saletti, että kaiken maailman epätoivotut pörriäiset ottaa sen kontaktin - eroon ei pääse millään. Ja nyt ei tosiaan puhuta mistään perus-tavis tyypeistä, vaan hiv-alkkis -linjasta.

      Siihen kylmään ilmeeseen ja nopeaa kävelyyn oppii aika nopeasti, kun aluksi muutettuaan saa niitä hörhötyksiä peräänsä yhden kesän...

    • Ellis

      naiset ... saavat olla enemmän rauhassa ...

      Johtuuko jotenkin maantieteellisestä yksinäisyydestä?

      Helsinki on täynnä Capital-immeisiä, yksin ollessaankin on cosmopoli.

    • tosi on

      "Kusi valuu lopulta pohjalle."

      Tässä tapauksessa suomineidon päästä pikkuhiljaa hameenhelmoihin...

      Pätee myös miehiin, mitä etelämmäs tulet, sitä useammin törmäät egoöykkäreihin.

    • stadin kille

      Vaikka asunkin toisessa kaupungissa nykyään, niin noinhan se menee. Mutta mutta, koskee myös muuta Suomea aina Oulun tienoille asti. Meepä vaikka johonkin Poriin tai Ouluun, niin ei kyllä naiset liikaa hymyile. Lappilaiset on mukavia, mutta se alkaa vasta Oulun jälkeen se rentojen ihmisten alue.

      • Das Boot

        Rovaniemellä ei ainakaan kovin rentoja naisia näy. Ehkä sitten Lapin pikkukylissä?


      • stadin kille
        Das Boot kirjoitti:

        Rovaniemellä ei ainakaan kovin rentoja naisia näy. Ehkä sitten Lapin pikkukylissä?

        Meinasin Rovaniemen itse asiassa kirjoittaa juuri esimerkiksi tuohon edelliseen viestiin. Missään en ole tavannut niin mukavia naisia Suomessa, kuin Rovaniemellä. Ei olleet nokka pystyssä eikä muutenkaan samanlaisia epänaisellisia bitchejä kuin suurin osa Suomalaisista naisista. Ehkä minulla kävi vain harvinainen tuuri siinä kohdassa?


      • Das Boot
        stadin kille kirjoitti:

        Meinasin Rovaniemen itse asiassa kirjoittaa juuri esimerkiksi tuohon edelliseen viestiin. Missään en ole tavannut niin mukavia naisia Suomessa, kuin Rovaniemellä. Ei olleet nokka pystyssä eikä muutenkaan samanlaisia epänaisellisia bitchejä kuin suurin osa Suomalaisista naisista. Ehkä minulla kävi vain harvinainen tuuri siinä kohdassa?

        Jos opiskelijapiireissä liikut niin siellä suurin osa muualta kotoisin.


      • stadin kille
        Das Boot kirjoitti:

        Jos opiskelijapiireissä liikut niin siellä suurin osa muualta kotoisin.

        liikun, mutta kyllä ne opiskelijatkin on suurimmaksi osaksi lapintyttöjä. Ainoastaan yksi siitä porukasta oli muualta, Kainuusta muistaakseni.


      • Das Boot
        stadin kille kirjoitti:

        liikun, mutta kyllä ne opiskelijatkin on suurimmaksi osaksi lapintyttöjä. Ainoastaan yksi siitä porukasta oli muualta, Kainuusta muistaakseni.

        Lappi on aika laaja käsite ja eri asia kuin Rovaniemi... Rovaniemelle tulee muualta Lapista opiskelijoita.


      • ettei

        naiset kovin paljoa hymyile, mutta miehet ne vasta naama rutussa kulkeekin.

        Missä ovat hymyilevät miehet?


    • lapin junaan

      takaisein niin kaikki voittavat :):):)

    • yleistää

      On täälä tyttäriä jotka ei kulje trendin vaan tyylin mukaan.Voi siis pukeutua tyylikkäästi trendeistä välittämättä(tissit piilossa)..
      Vaikka olen täälä syntynyt ja 27v asunut ei mulla ole silti asennetta että olisin yhtään sen parempi kun kukaan muukaan.Älä siis yleistä..
      Tosta hymyilystä vielä..Kun teet 12h työpäiviä ja vapaapäiviä on sillointällöin niin tuntuu kyllä välillä vaikealta hymyillä.Vaikka en itse kuljekkaan naama rutussa ymmärrän kyllä ihmisiä jotka ei kovinpaljon hymyile..

    • StadinGimma

      Päivän paras !
      Taidan itse kuulua tuohon mainitsemaasi kategoriaan aikakin pilkulleen, mutta huvitti silti x)
      -Hymyillään kun törmätään !

    • Rankaisija II

      Helsinkiläismiehenä en ole koskaan tottunut tuohon diivailuhenkisyyteen, viime vuosina se on selvästi lisääntynyt katukuvassa, tuo nenä pystyssä ja niin ylpeä omasta vaatimattomasta ulkonäöstään, joissakin naisissa oikein säälittää tietty itsevarmuus,tänään teki mieli huutaa auton ikkunasta, että sä oot ihan ok, ei huolta, mutta se olisi loukannut sitä, joten tyydyin tuijottamaan liikennevalopylvästä. Kaikkea se tarkka katse rekisteröikin ja aivot kiinnittävät huomiotaan.

      Tosiaan kysyisin, joltakin coolittarelta, että mihin tuo coolistelun on tarkoitus perustua ja mikä sen motiivi on, aitoahan se ei ole, mutta ilmeisesti se on joidenkin käsitys tyylikkyydestä/muodikkuudesta.

      Mun puolesta ihminen saa olla sellainen kuin on tai haluaa olla, teeskentely tai teeskentelemättömyys on jokaisen oma valinta. Mielipiteeni on se, että omana itsenään elämän voi ottaa rennommin, on sitä tullut itsekin joskus katsottua peiliin ja oltua niin nättiä poikaa ja ylpeiltyä naisten edessä, se elämä on takana, onneksi opin jo, ettei mun tavitse miellytellä ketään tai toimia muun kuin oman tahtoni sanelemalla tavalla.

    • hulttio85

      Onkohan oikeasti noin? Eli että muualla naiset olisivat inhimillisempiä? Itse olen täällä etelässä koko ikäni asunut, enkä juurikaan naisten suosiossa ole paistatellut. Itse asiassa ei ole ollut juuri mitään kanssakäymistä täkäläisten naisten kanssa. Eipä siinä jos näin on asiat, monesti olenkin jo pelännyt, että suomalaiset naiset on luonnostaan pinnallisia ja ylimielisiä, mutta vielä on toivoa jos se on vain helsinkiläinen ilmiö. :D

    • tulleet fiksuja

      Aika erikoista. Yleensä pohjoisemmasta tulevat ihmiset on mukavia ja fiksuja. Ainakin kaikki ne ihmiset, joita minä tunnen. Mutta ainahan tietysti joukkoon mahtuu joku poikkeusyksilö.

      Ilmeisesti ei ole pk-seudulla flaksi käynyt, kun on noin pahasti vetänyt huulpielet alaspäin. Koita kestää! Tämä on vain elämää!

    • neuroo

      No ei ne oo ylimielisiä, neuroottisia vaan. Ei ne pysty hymyilemään. Mitä isompi kaupunki, sen neuroottisempia. Tsekkaa vaikka jotain afrikkalaisia alkuasukkaita bambumajoissaan - ei oo rennompaa väkeä nähty.

    • kröhöm

      No minä en ainakaan luule, vaan tiedän olevani trendikäs ja tyylikäs. Ja varmasti tiedän tämän hetken trendeistä enemmän kuin sinä. Trendikkyys ja tyylikkyys ovat muuten aika lailla eri asioita, ja niiden yhdistäminen vaatii aika lailla tietoa ja silmää.

      En ymmärrä mikä siinä sitten on niin pahaa, siis siinä tyylikkyydessä. Helsinki on kuitenkin maapallon mittakaavassa pahainen tuppukylä, mutta en silti pidä sitä - tai Ivaloakaan - New Yorkia, Pariisia tai Lontoota huonompana. Mielestäni maassa maan tavalla. Työni Helsingissä vaatii pukupukeutumista silloin tällöin. Minä pukeudun sen mukaan enkä valita. Vapaa-ajalla pukeudun miten huvittaa, ja esim. vaelluksella on hieman erilaiset varusteet kuin perjantai-iltana Helsingin kaduilla.

      Minun tapani elää, pukeutua ja pitää itsestäni huolta ei tee minusta yhtään vähemmän jalat maassa seisovaa tyyppiä. Sinä et voi tietää mitä minä olen kokenut. Mielestäni sen, kuinka tukevasti ihminen kulkee "jalat maassa", määrää ihan joku muu kuin asuinpaikka.

      Jos olisin samanlainen yleistäjä kuin sinä, ei minua saisi pohjoiseen kirveelläkään. Mutta onneksi olen kasvanut sellaiseksi ihmiseksi, etten tuomitse kaikkia pohjoisen miehiä sinun kaltaiseksesi ahdamieliseksi omaan napaan tuijottajaksi. Jos sinä et viihdy Helsingissä tai New Yorkissa, ei se, että joku toinen viihtyy, tee tästä toisesta yhtään huonompaa, rumempaa tai pinnallisempaa ihmistä.

      Jos et sopeudu tänne, niin eihän sinun mikään pakko ole tänne jäädä. Jos olet onnellinen vain siellä pohjoisessa, niin tervemenoa takaisin. Tulet kyllä huomaamaan, että täällä etelässä vallitsevaan käyttäytymismalliit on omat syynsä, samoin kuin siihen, miksei ihan kaikille vastaantuleville junttieinareille jaksa hymyillä. Ei jumakauta, on se nyt hieman liikaa vaadittu työssäkäyvältä ihmiseltä, että aamun ruuhkajunassa hymyilee jokaiselle kanssamatkustajalle henkilökohtaisesti. Kohteliaisuutta on muunkinlaista.

      Naisen terve itsetunto ja itsetuntemus sekä rohkeus kulkea juuri sitä tietä, mitä itse haluaa, taitaa olla sinulle (kuten valitettavan isolle osalle suomalaismiehiä) ydinkatastrofiin verrattava uhka, joka torjutaan leimaamalla kaikki naiset bimboiksi idiooteiksi.

      Sääliksi käy... Jospa joskus yrittäisit päästä sisälle tähän kulttuuriin, saattaisit ymmärtää vähän enemmän ja elämäkin olisi kivempaa.

      • from Paris with love

        Tyylikkyydessä ei olekaan mitään pahaa. Helsingin katukuvasta on kuitenkin vaikea löytää aidosti tyylikkäitä ihmisiä. Halpisvaateketjut ovat tuoneet trendit tänne, joita kilvan jäljitellään. Siitä on tyylikkyys kaukana.
        Itse asuin monta vuotta Pariisissa ja tänne palatessani oli pakko todeta sama vanha huomioni: suomalaiset (lue tässä: helsinkiläiset) naiset suosivat yhä halpaa, trendiä ja in-juttuja.
        Todellinen naisellinen tyylikkyys, laatutietoisuus ja diskreetti haut couture puuttuvat katukuvasta täysin.


      • täydentävät
        from Paris with love kirjoitti:

        Tyylikkyydessä ei olekaan mitään pahaa. Helsingin katukuvasta on kuitenkin vaikea löytää aidosti tyylikkäitä ihmisiä. Halpisvaateketjut ovat tuoneet trendit tänne, joita kilvan jäljitellään. Siitä on tyylikkyys kaukana.
        Itse asuin monta vuotta Pariisissa ja tänne palatessani oli pakko todeta sama vanha huomioni: suomalaiset (lue tässä: helsinkiläiset) naiset suosivat yhä halpaa, trendiä ja in-juttuja.
        Todellinen naisellinen tyylikkyys, laatutietoisuus ja diskreetti haut couture puuttuvat katukuvasta täysin.

        ... katukuvan tyylikkääksi. Heh joo. Ollaan vaan ja annetaan muidenkin olla.


      • kröhöm
        from Paris with love kirjoitti:

        Tyylikkyydessä ei olekaan mitään pahaa. Helsingin katukuvasta on kuitenkin vaikea löytää aidosti tyylikkäitä ihmisiä. Halpisvaateketjut ovat tuoneet trendit tänne, joita kilvan jäljitellään. Siitä on tyylikkyys kaukana.
        Itse asuin monta vuotta Pariisissa ja tänne palatessani oli pakko todeta sama vanha huomioni: suomalaiset (lue tässä: helsinkiläiset) naiset suosivat yhä halpaa, trendiä ja in-juttuja.
        Todellinen naisellinen tyylikkyys, laatutietoisuus ja diskreetti haut couture puuttuvat katukuvasta täysin.

        En yleensäkään zoomaile kanssaihmisten pukeutumista arvostellen, olin sitten Nykissä, Pariisissa, Helsingissä tai Torniossa.

        Pääasia minulle on, että saan olla oma itseni ja suon saman vapauden muillekin. Itse olen hieman friikahtanut muotiin ja olen hyvin trenditietoinen, käytän siihen aikaa ja rahaa, mutta ymmärrän kyllä, että toisilla ihmisillä voi hyvin olla toisenlaiset mielenkiinnon kohteet ja erilaiset arvot.

        Minulle on siis yksi ja sama, miten helsinkiläiset pukeutuvat verrattuina pariisilaisiin tai vaikka niihin torniolaisiin, mutta kieltäydyn allekirjoittamatta väitettä, että tyylikäs ja/tai trenditietoinen ihminen olisi auttamatta ja automaattisesti hapannaama omaan napaan tuijottaja.


      • Anonyymi

        Oksettava kommentti


      • Anonyymi
        from Paris with love kirjoitti:

        Tyylikkyydessä ei olekaan mitään pahaa. Helsingin katukuvasta on kuitenkin vaikea löytää aidosti tyylikkäitä ihmisiä. Halpisvaateketjut ovat tuoneet trendit tänne, joita kilvan jäljitellään. Siitä on tyylikkyys kaukana.
        Itse asuin monta vuotta Pariisissa ja tänne palatessani oli pakko todeta sama vanha huomioni: suomalaiset (lue tässä: helsinkiläiset) naiset suosivat yhä halpaa, trendiä ja in-juttuja.
        Todellinen naisellinen tyylikkyys, laatutietoisuus ja diskreetti haut couture puuttuvat katukuvasta täysin.

        Tyylikkyys on sitä, että osaa pukeutua ajattoman tyylikkäästi eikä juokse pintavirtausten mukana.


      • Anonyymi
        from Paris with love kirjoitti:

        Tyylikkyydessä ei olekaan mitään pahaa. Helsingin katukuvasta on kuitenkin vaikea löytää aidosti tyylikkäitä ihmisiä. Halpisvaateketjut ovat tuoneet trendit tänne, joita kilvan jäljitellään. Siitä on tyylikkyys kaukana.
        Itse asuin monta vuotta Pariisissa ja tänne palatessani oli pakko todeta sama vanha huomioni: suomalaiset (lue tässä: helsinkiläiset) naiset suosivat yhä halpaa, trendiä ja in-juttuja.
        Todellinen naisellinen tyylikkyys, laatutietoisuus ja diskreetti haut couture puuttuvat katukuvasta täysin.

        Halpisvaateketjujen vaatteet voivat olla ihan yhtä tredikkäistä kuin satoja maksavat merkkivaatteet. Ison muoviset LV-laukut ovat mauttomuuden huippu; samoin muuten kaikki sellainen missä merkit näkyy!


      • Anonyymi

        Tämä 👍


    • ..............................

      aika metsään meni ainakin minun kohdallani. Harmi että jouduit muuttamaan tänne helsinkiin, jos noinkin moni asia sinua täällä huvittaa. Helsinki on kuitenkin aika iso kaupunki ja tänne mahtuukin porukkaan jos minkälaisesta junasta. Täällä asuvista helsinkiläisistä suurinosa taitaa kumminkin olla muuttanut tänne jostakin muualta paikkakunnalta, kuten sinäkin. Tätä moni tuppukylän toivo ei välttämättä tule ajatelleeksikaan.

    • Anonyymi

      Kannattaa kahteen kertaan miettiä, kun lähtee Stattiin ja vaihtelee ne kotikylän maisemat betonilähiöön. Saattaapi tulla ikävä kotipitäjän neitokaisia nimittäin hyvin äkkiä. :)

    • Jos siirtyessään paikasta toiseen rupeaa haukkumaan uuden seudun siskoja, vika on kyllä haukkujassa eikä siskoissa. Oikeasti naiset ovat kautta maan viehättäviä ja fiksuja. 🌹

    • Anonyymi

      Suurin osa niistä "hesalaisista" naisista on muualta muuttaneita. No joo, mutta itsellä on ihan toisenlainen näkemys; toki joka kaupungissa on trendipellejä, mutta Helsingin katukuva on näyttäytyy minulle todella nuhruisena ja suurin osa ihmisistä on sitä tuulipukukansaa hyppimässä ratikasta toiseen.

    • Anonyymi

      Olet oikeassa; kauneimmat naiset ovat lapissa. Mistäs tällainen etelän mies saisi yhden?

    • Anonyymi

      Helsinkinläis-trendipellenaisten ilme, kun näkevät tällaisen savolaisen ukonturjakkeen:
      https://i.ytimg.com/vi/yPWAfjvVtEM/maxresdefault.jpg

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe