Valkoinen rotu katoamassa!

astu

Valkoisten määrä maapallolla on jatkuvasti vähenemässä rodunsekoituksen vuoksi. mm. tulevaisuudessa blondeja ei enää ole. Miehet ja naiset! Pelastakaa rotunne ja naikaa VALKOINEN puoliso ja tehkää lapsia! Niin minä ainakin teen.

53

4517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ,,,

      Onnea valintasi johdosta mutta tämä lienee jokaisen henkilökohtainen valinta!

      • Anonyymi

        Tapa ittes homo neenerk


    • Mutta

      evoluutio voittaa aina. Tsorge.

      • vai kenties

        degeneraatio?


    • vitsauksia

      5.Mooseksen kirja 28:1

      "Jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, ääntä ja pidät tarkoin kaikki hänen käskynsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, niin Herra, sinun Jumalasi, asettaa sinut korkeammaksi kaikkia kansoja maan päällä.

      Ja kaikki nämä siunaukset tulevat sinun osaksesi ja saavuttavat sinut, jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, ääntä.

      Siunattu olet sinä kaupungissa ja siunattu olet kedolla.

      Siunattu on sinun kohtusi hedelmä ja maasi hedelmä ja sinun karjasi hedelmä, raavaittesi vasikat ja lampaittesi karitsat.

      Siunattu on sinun korisi ja sinun taikinakaukalosi.

      Siunattu olet tullessasi ja siunattu olet lähtiessäsi.

      Herra antaa sinun voittaa vihollisesi, jotka nousevat sinua vastaan; yhtä tietä he lähtevät sinua vastaan, mutta seitsemää tietä he sinua pakenevat.

      Herra käskee siunauksen seurata sinua jyväaitoissasi ja kaikessa, mihin ryhdyt; hän siunaa sinua siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.

      Herra korottaa sinut hänelle pyhitetyksi kansaksi, niinkuin hän valalla vannoen on sinulle luvannut, jos sinä noudatat Herran, sinun Jumalasi, käskyjä ja vaellat hänen teitänsä.



      Ja Herra tekee sinut pääksi eikä hännäksi; sinä aina vain ylenet etkä koskaan alene, jos tottelet Herran, sinun Jumalasi, käskyjä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, että ne tarkoin pitäisit, etkä poikkea oikealle etkä vasemmalle yhdestäkään niistä sanoista, jotka minä tänä päivänä teille annan, et seuraa muita jumalia etkä palvele niitä.


      Mutta jos sinä et kuule Herran, sinun Jumalasi, ääntä etkä tarkoin pidä kaikkia hänen käskyjänsä ja säädöksiänsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, niin kaikki nämä kiroukset tulevat sinun päällesi ja saavuttavat sinut.

      Kirottu olet sinä kaupungissa ja kirottu olet kedolla.

      Kirottu on sinun korisi ja sinun taikinakaukalosi.

      Kirottu on sinun kohtusi hedelmä ja maasi hedelmä, kirotut sinun raavaittesi vasikat ja lampaittesi karitsat.

      Kirottu olet tullessasi ja kirottu olet lähtiessäsi.

      Herra lähettää sinun sekaasi kirousta, hämminkiä ja uhkaa, mihin tahansa ryhdyt, kunnes äkisti tuhoudut ja hukut töittesi pahuuden tähden, kun olet minut hyljännyt.


      Herra antaa ruttotaudin tarttua sinuun, kunnes se sukupuuttoon hävittää sinut siitä maasta, jota menet ottamaan omaksesi.

      Herra lyö sinua hivutustaudilla, kuumeella, poltteella ja tulehduksella, kuivuudella, nokitähkillä ja viljan ruosteella, ja ne vainoavat sinua, kunnes menehdyt. Ja taivaasi, joka on sinun pääsi päällä, on niinkuin vaski, ja maa, joka on allasi, on niinkuin rauta. Herra muuttaa sinun maasi sateen tomuksi ja tuhaksi; taivaasta se tulee sinun päällesi, kunnes tuhoudut.

      Herra lyö sinua Egyptin paiseilla ja ajoksilla, ihottumalla ja ruvella, joista et parannu.
      28:28 Herra lyö sinua hulluudella, sokeudella ja mielisairaudella.

      Sinä haparoit keskellä päivää, niinkuin sokea haparoi pimeässä; sinä et menesty teilläsi, vaan kaiken elinaikasi sinä olet oleva sorrettu ja ryöstetty, eikä ole auttajaa.


      Sinä kihlaat naisen, mutta toinen makaa hänet; sinä rakennat talon, mutta et siinä asu; sinä istutat viinitarhan, mutta et korjaa sen hedelmää.

      Härkäsi teurastetaan sinun silmiesi edessä, mutta sinä et sitä syö; aasisi ryöstetään sinulta sinun nähtesi eikä sitä anneta sinulle takaisin; lampaasi joutuvat sinun vihollistesi valtaan, eikä sinulla ole auttajaa.


      Sinun poikasi ja tyttäresi joutuvat vieraan kansan valtaan, ja sinun silmäsi näkevät sen ja raukeavat heitä alinomaa ikävöidessäsi, mutta sinä et voi sille mitään.

      Sinun maasi hedelmän ja kaiken sinun vaivannäkösi kuluttaa kansa, jota sinä et tunne; kaiken elinaikasi sinä olet oleva sorrettu ja runneltu.


      Ja sinä tulet hulluksi siitä, mitä sinun silmäsi näkevät.

      Herra lyö sinuun, sinun polviisi ja pohkeisiisi, pahoja paiseita, joista et parannu, kantapäästä kiireeseen asti.


      Paljon siementä sinä viet pellollesi, mutta vähän sinä korjaat, sillä heinäsirkat hävittävät sen.

      Viinitarhoja sinä istutat ja hoidat, mutta viiniä et saa juodaksesi etkä tallettaaksesi, sillä madot syövät sen.

      Poikia ja tyttäriä sinulle syntyy, mutta et saa niitä pitää, sillä he vaeltavat vankeuteen.


      Muukalainen, joka asuu keskuudessasi, kohoaa sinun ylitsesi yhä ylemmäksi, mutta sinä painut aina alemmaksi. Hän lainaa sinulle, mutta sinä et voi lainata hänelle. Hän tulee pääksi, mutta sinä hännäksi.

      Kaikki nämä kiroukset tulevat sinun päällesi, vainoavat sinua ja saavuttavat sinut, kunnes tuhoudut, koska et kuullut Herran, sinun Jumalasi, ääntä etkä noudattanut hänen käskyjänsä ja säädöksiänsä, jotka hän on sinulle antanut.

      Ne jäävät merkkeinä ja ihmeinä sinuun ja sinun jälkeläisiisi iankaikkisesti. Koska et palvellut Herraa, sinun Jumalaasi, ilolla ja sydämen halulla, kun sinulla oli yltäkyllin kaikkea,
      28:48 on sinun palveltava vihollisiasi, jotka Herra sinun kimppuusi lähettää, nälässä ja janossa ja alastomuudessa ja kaiken puutteessa. Ja hän panee sinun kaulallesi rautaisen ikeen, kunnes hän sinut tuhoaa.

      Herra nostaa sinua vastaan kaukaisen kansan, joka tulee maan äärestä lentäen niinkuin kotka, kansan, jonka kieltä sinä et ymmärrä; tuimakatseisen kansan, joka ei armahda vanhaa eikä sääli nuorta.

      Se syö sinun karjasi hedelmän ja maasi hedelmän, kunnes sinä tuhoudut; se ei jätä sinulle mitään, ei jyviä ei viiniä eikä öljyä, ei raavaittesi vasikoita eikä lampaittesi karitsoita, kunnes on tehnyt sinusta lopun.


      Jos et tarkoin noudata kaikkia tämän lain sanoja, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan, niin että pelkäät tätä kunniallista ja peljättävää nimeä, Herraa, sinun Jumalaasi, niin Herra panee sinun ja sinun jälkeläistesi kärsittäväksi erinomaisia vaivoja, suuria ja pitkällisiä vaivoja, pahoja ja pitkällisiä sairauksia.

      Hän kääntää sinua vastaan kaikki Egyptin taudit, joita sinä pelkäät, ja ne tarttuvat sinuun. Ja kaikkinaisia muita sairauksia ja vaivoja, joista ei ole kirjoitettu tässä lakikirjassa, Herra nostattaa sinua vastaan, kunnes sinä tuhoudut.

      Ja teistä, jotka ennen olitte monilukuiset kuin taivaan tähdet, jää jäljelle ainoastaan vähäinen joukko, koska et kuullut Herran, sinun Jumalasi, ääntä.

      Ja niinkuin Herra ennen iloitsi teistä, siitä, että teki teille hyvää ja antoi teidän lisääntyä, niin Herra silloin iloitsee teistä, siitä, että hävittää ja tuhoaa teidät. Ja teidät temmataan irti siitä maasta, jota sinä menet ottamaan omaksesi. Ja Herra hajottaa sinut kaikkien kansojen sekaan maan äärestä toiseen, ja sinä palvelet siellä muita jumalia, joita sinä et tunne ja joita sinun isäsi eivät tunteneet, puuta ja kiveä.

      Ja niiden kansojen seassa sinä et saa rauhaa, eikä jalkasi löydä lepopaikkaa. Herra antaa sinulle siellä vapisevan sydämen, rauenneet silmät ja nääntyvän sielun.

      Ja sinun elämäsi näyttää sinusta olevan hiuskarvan varassa, yöt ja päivät sinä olet pelon vallassa etkä ole varma hengestäsi. Aamulla sinä sanot: 'Jospa olisi ilta!' ja illalla sanot: 'Jospa olisi aamu!' - sellaista pelkoa sinä tunnet sydämessäsi, ja sellaisia näkyjä sinä näet silmissäsi.

      Ja Herra vie sinut laivoilla takaisin Egyptiin samaa tietä, josta minä sanoin sinulle: 'Et ole sitä enää näkevä.' Ja siellä teitä kaupitaan vihollisillenne orjiksi ja orjattariksi, mutta ostajaa ei ole."

      • EinariPP

        Voi kauheaa! Toivottavasti herra ei lyö MINUA niillä nokitähkillä, kun en taida olla hänen mieleisensä.


      • jos niitä kansaksi voi sanoa

        Herra nostaa sinua vastaan kaukaisen kansan, joka tulee maan äärestä lentäen niinkuin kotka, kansan, jonka kieltä sinä et ymmärrä; tuimakatseisen kansan, joka ei armahda vanhaa eikä sääli nuorta.

        Se syö sinun karjasi hedelmän ja maasi hedelmän, kunnes sinä tuhoudut; se ei jätä sinulle mitään, ei jyviä ei viiniä eikä öljyä, ei raavaittesi vasikoita eikä lampaittesi karitsoita, kunnes on tehnyt sinusta lopun.


    • Valkolainen

      Miksi valkoista kansaa pitäisi jotenkin suojella? Miksi pitäisi olla valkoihoisia ihmisiä? Mitä ihmeen väliä sillä on, vaikka kaikki rodut sekoittuvat? Parempi vain olisi, jos kaikki näyttäisimme samalta. Tulevaisuus näyttää valoisammalta, kun päästään tästä naurettavasta ihonväri-keskustelusta.

      • Astu

        haluat siis että me kaikki olisimme samanlaisia ja ajattelisimme samalla tavalla. Miksi meidän tulee hävetä ihonväriämme? VALKOINEN ihminen on tehnyt lähestulkon kaikki tärkeät keksinnöt ja filosofiat. Rotu ei ole pelkästään ihonväri vaan aivomme ovat erilaiset kuin esim. afrikkalaisilla. Se on biologinen fakta.


      • se, että
        Astu kirjoitti:

        haluat siis että me kaikki olisimme samanlaisia ja ajattelisimme samalla tavalla. Miksi meidän tulee hävetä ihonväriämme? VALKOINEN ihminen on tehnyt lähestulkon kaikki tärkeät keksinnöt ja filosofiat. Rotu ei ole pelkästään ihonväri vaan aivomme ovat erilaiset kuin esim. afrikkalaisilla. Se on biologinen fakta.

        näyttäisimme samalta tarkoita sitä, että me kaikki ajattelisimme samalla tavalla. Mistä ihmeestä olet lukenut/saanut sellaisen biologisen faktan, että valkoisen rodun aivot ovat erilaiset kuin esim.afrikkalaisilla ja mitkä on ne tärkeät keksinnöt ja filosofiat? Vastaileppa näihin nyt ens´alkuun.


      • rasistinen juntti
        se, että kirjoitti:

        näyttäisimme samalta tarkoita sitä, että me kaikki ajattelisimme samalla tavalla. Mistä ihmeestä olet lukenut/saanut sellaisen biologisen faktan, että valkoisen rodun aivot ovat erilaiset kuin esim.afrikkalaisilla ja mitkä on ne tärkeät keksinnöt ja filosofiat? Vastaileppa näihin nyt ens´alkuun.

        että mitä musta mies on keksinyt tai kehittänyt, siten tulee huomattavasti lyhyempi lista, tai oikeastaan tyhjä lista.


      • juntti!
        rasistinen juntti kirjoitti:

        että mitä musta mies on keksinyt tai kehittänyt, siten tulee huomattavasti lyhyempi lista, tai oikeastaan tyhjä lista.

        selaile joutessas Nobel-palkinnon saajien listaa, eiköhän sieltä löydy joku ja miksi sen täytyy olla juuri mies, joka on jotain keksinyt/kehittänyt? Jos joku on rasisti, niin sinä. Just jetsulleen jees!


      • Sulevi
        rasistinen juntti kirjoitti:

        että mitä musta mies on keksinyt tai kehittänyt, siten tulee huomattavasti lyhyempi lista, tai oikeastaan tyhjä lista.

        tuloo miälehen.Ei muuta.


      • No se on sama ihan sama jos 100000 Irakilaiset jaVietnami ja Afgani kuolle ,Mutta ei Ukrainalainen heillä on vaalea silmä


    • sinkut,

      miehet ja naiset, älkää ottako suomalaista puolisoa, vaan olkaa rohkeita ja ennakkoluulottomia ja valitkaa siippanne muista roduista. Jättäkää omaan arvoonsa rasistien pilkat!

    • värisokea

      koska rotuja ei ole, niiden puolesta ei tarvi kiihkoilla. Väriin tuijottaminen aiheuttaa kieroon katsomista.

      • Tyttö pieraisee

        Yksi maailman suurimmista uutistaloista, CNN, jakaa ihmiset neljään päärotuun.

        http://www.cnn.com/interactive/world/0401/chart.iraq.fatalities/content.5.html


        Vaikka sinä väität että rotuja ei ole olemassa, niin varmaan silti ymmärrät että suurimmalle osalle maailman väestöstä, rotu-sanalla ja käsitteellä on merkityksellinen sisältö.
        Ihmiset ymmärtävät yleisesti mitkä päärodut ovat ja osaavat sijoittaa ihmisiä rotuihin yhdenmukaisesti.

        Moderni tiede pystyy suhteellisen helposti osoittamaan että rotuja on olemassa, ja ihmisen geeneistä voidaan päätellä mihin rotuun ko. henkilö kuului. Suurin tekijä on ihonväri, mutta myös muut geneettiset ominaisuudet voivat olla rotutyypillisiä.


      • vanha pieru
        Tyttö pieraisee kirjoitti:

        Yksi maailman suurimmista uutistaloista, CNN, jakaa ihmiset neljään päärotuun.

        http://www.cnn.com/interactive/world/0401/chart.iraq.fatalities/content.5.html


        Vaikka sinä väität että rotuja ei ole olemassa, niin varmaan silti ymmärrät että suurimmalle osalle maailman väestöstä, rotu-sanalla ja käsitteellä on merkityksellinen sisältö.
        Ihmiset ymmärtävät yleisesti mitkä päärodut ovat ja osaavat sijoittaa ihmisiä rotuihin yhdenmukaisesti.

        Moderni tiede pystyy suhteellisen helposti osoittamaan että rotuja on olemassa, ja ihmisen geeneistä voidaan päätellä mihin rotuun ko. henkilö kuului. Suurin tekijä on ihonväri, mutta myös muut geneettiset ominaisuudet voivat olla rotutyypillisiä.

        minä nimittäin luin tiede-lehdestä jo 10 vuotta sitten, että perinnöllsyystieteilijät eivät enää usko rotujen olemassaoloon; ihonväri on toki yksi piirre, mutta ihmislajin rotuihin jakamisen perusteena se on yhtä heiveröinen kuin esimerkiksi etuhampiden takapinnan koveruus / kuperuus (muistaakseni sen perusteella olisimme samaa rotua kiinalaisten kanssa) tai laktoositoleranssi / intoleranssi (tämän perusteella olisimme samaa rotua afrikkalaisten kanssa).


      • Tyttö pieraisee
        vanha pieru kirjoitti:

        minä nimittäin luin tiede-lehdestä jo 10 vuotta sitten, että perinnöllsyystieteilijät eivät enää usko rotujen olemassaoloon; ihonväri on toki yksi piirre, mutta ihmislajin rotuihin jakamisen perusteena se on yhtä heiveröinen kuin esimerkiksi etuhampiden takapinnan koveruus / kuperuus (muistaakseni sen perusteella olisimme samaa rotua kiinalaisten kanssa) tai laktoositoleranssi / intoleranssi (tämän perusteella olisimme samaa rotua afrikkalaisten kanssa).

        Tiedelehti = paskaa

        Tutustu tieteeseen. luule vähemmän


      • mutta
        Tyttö pieraisee kirjoitti:

        Tiedelehti = paskaa

        Tutustu tieteeseen. luule vähemmän

        vakuuttava hän ei ainakaan ole. Ei siitä ole pitkäkään aika kun luin Turun sanomista perinnöllisyystieteen professorin artikkelin roduista, ja tulos oli: ei ole geneettistä pohjaa ihmisroduista puhumiseen... joten se siitä. Hyvää yötä ja näe kauniita unia maailmasta jossa kaikki ovat valkoisia ja ajattelevat samoin kuin sinä.


      • Tyttö pieraisee
        mutta kirjoitti:

        vakuuttava hän ei ainakaan ole. Ei siitä ole pitkäkään aika kun luin Turun sanomista perinnöllisyystieteen professorin artikkelin roduista, ja tulos oli: ei ole geneettistä pohjaa ihmisroduista puhumiseen... joten se siitä. Hyvää yötä ja näe kauniita unia maailmasta jossa kaikki ovat valkoisia ja ajattelevat samoin kuin sinä.

        Tatu Vanhanen on erimieltä, kuten myös hänen kolleegansa. Tiedelehdet poliittisesti motivoituneita, ja se mitä joku hallituksen palkkaama professori on sanonut ei ole tidettä koska kuten tatu vanhasenkin tapaus osoittaa suomessa ei tässä asiassa vallitse tieteenvapaus. Meillä yritti virkemiehet saattaa Tatu vanhasen vankilaan tutkimustensa takia.


      • johan pomppas
        Tyttö pieraisee kirjoitti:

        Tatu Vanhanen on erimieltä, kuten myös hänen kolleegansa. Tiedelehdet poliittisesti motivoituneita, ja se mitä joku hallituksen palkkaama professori on sanonut ei ole tidettä koska kuten tatu vanhasenkin tapaus osoittaa suomessa ei tässä asiassa vallitse tieteenvapaus. Meillä yritti virkemiehet saattaa Tatu vanhasen vankilaan tutkimustensa takia.

        käsittääkseni tiedemiehet ovat ohittaneet tatu-sedän säälivästi hymyillen, kuten sinunkin kannatttaisi tehdä, se on pelkkä satusetä.


      • Tyttö pieraisee
        johan pomppas kirjoitti:

        käsittääkseni tiedemiehet ovat ohittaneet tatu-sedän säälivästi hymyillen, kuten sinunkin kannatttaisi tehdä, se on pelkkä satusetä.

        Tatu ei tosin ole ainoa professori joka tunnustaa rotujen olemassaoloa. Heitä on tuhansia, ja siihen CNN:kin perustuu tilastonsa.


      • vaan laatu
        Tyttö pieraisee kirjoitti:

        Tatu ei tosin ole ainoa professori joka tunnustaa rotujen olemassaoloa. Heitä on tuhansia, ja siihen CNN:kin perustuu tilastonsa.

        jos yksikin noista tyypeistä kykenisi vakuuttavasti perustelemaan minulle miksi minun pitäisi uskoa rotujen olemassaoloon, asia olisi toinen. Tai jos edes itse perustelisit miksi sinun pitää väsyttäää korviani tällaisilla höpinöillä. Mitä väliä on värillä? Vastaus: ei mitään. Minulle on ihan sama onko ihmiset mustia, valkoisia, keltaisia vai sinisiä, kunhan osaavat hommansa.


      • ,.,.,.,.,
        vaan laatu kirjoitti:

        jos yksikin noista tyypeistä kykenisi vakuuttavasti perustelemaan minulle miksi minun pitäisi uskoa rotujen olemassaoloon, asia olisi toinen. Tai jos edes itse perustelisit miksi sinun pitää väsyttäää korviani tällaisilla höpinöillä. Mitä väliä on värillä? Vastaus: ei mitään. Minulle on ihan sama onko ihmiset mustia, valkoisia, keltaisia vai sinisiä, kunhan osaavat hommansa.

        eri lääkkeet vaikuttavat eri tehokkuulla eri rotujen parissa? Nii joo eihän niitä rotuja ole jotku nyt tuurilla asustaa sivistyksessä ja toiset lehmänsontamajassa.


      • turhan
        ,.,.,.,., kirjoitti:

        eri lääkkeet vaikuttavat eri tehokkuulla eri rotujen parissa? Nii joo eihän niitä rotuja ole jotku nyt tuurilla asustaa sivistyksessä ja toiset lehmänsontamajassa.

        paljon riipuu siitä mihin sattuu syntymään, yksilön omat voimavarat eivät välttämättä pitkälle kanna jos olosuhteet ovat epäedulliset. Kovin helposti me vain luemme omaksi ansioksemme sen mikä on olosuhteitten ansiota.


      • Anonyymi
        mutta kirjoitti:

        vakuuttava hän ei ainakaan ole. Ei siitä ole pitkäkään aika kun luin Turun sanomista perinnöllisyystieteen professorin artikkelin roduista, ja tulos oli: ei ole geneettistä pohjaa ihmisroduista puhumiseen... joten se siitä. Hyvää yötä ja näe kauniita unia maailmasta jossa kaikki ovat valkoisia ja ajattelevat samoin kuin sinä.

        Muistaakseni HS:ssä oli vuosia sitten Päivi Onkamon todistelu samasta asiasta.
        Tuollainen "ihmisrotuja ei ole" on vääristelyä, yritetään määritellä rotu-käsite uudelleen niin, että se tukisi lähinnä valkoisen rodun hävittämistä n....hin sekaantumiseen kehottamisena.

        Pitäisi saada käsiin se vanha lehtijuttu. Pääsen HS:n arjistoon, enkä sitä löytänyt. Onkohan juttu hyllytetty täytenä epäasiallisena tuubana?


      • Anonyymi
        vaan laatu kirjoitti:

        jos yksikin noista tyypeistä kykenisi vakuuttavasti perustelemaan minulle miksi minun pitäisi uskoa rotujen olemassaoloon, asia olisi toinen. Tai jos edes itse perustelisit miksi sinun pitää väsyttäää korviani tällaisilla höpinöillä. Mitä väliä on värillä? Vastaus: ei mitään. Minulle on ihan sama onko ihmiset mustia, valkoisia, keltaisia vai sinisiä, kunhan osaavat hommansa.

        Kun eivät osaa hommaa, noilla ei ole edellytyksiä mihinkään teoreettiseen ajatteluun tai maailmaa eteenpäin vievien keksintöjen tekemiseen.


    • Zoran

      Aivan selvää rotuoppia.En voi ymmärtää.

    • sitte
      • bidrali

        nii, että yhtä kauniina ja rumina pysytään ku ennenkin, vai mikä oli pää ajatus?


    • Ibraham A

      Olet selvästi peräkammarinoika ja et ole käynyt koskaan paikallista karaokebaaria pidemmällä.Mene vähän kauenmaksi ja näet maailmaa muuallakin ja ehkä ajatuksesi muuttuvat???

    • onko näin

      "Valkoisten määrä maapallolla on jatkuvasti vähenemässä rodunsekoituksen vuoksi." No sittenhän muutkin vähenevät kun kaikki sekoittuvat keskenään....eli so what?

      "mm. tulevaisuudessa blondeja ei enää ole." Joo, taisi olla jossain, ettää 100 vuoden päästä ei Suomessa ole enää blondeja jos ja kun blondit lisääntyvät vain ei-blondien kanssa.

      "Miehet ja naiset! Pelastakaa rotunne" Mikä ihmeen "ROTU"? Missä on "valkoisen" ja "ei valkoisen" välinen ero? Onko tumma italiaano valkoisen rodun edustaja vai ei...?

      "ja naikaa VALKOINEN puoliso ja tehkää lapsia! Niin minä ainakin teen." Jaa....pitäis varmaan naida albino? Entäs jos onkin tumma, pitääkö naida valkoinen...?

      • bidrali

        Niinpä, itse olen ei-blondi, silmät ovat myös tummat. Eipä paljoa auttaisi, jos menisin yhteen vaalea hiuksisen suomalaisen kanssa. Ap viestin tarkoitus oli varmaan ihan hyvä, ja toki aitoja vaaleitakin pitää suojella häviämiseltä (kun ovat kuulemma seksuaalisesti haluttavampia kuin tavan tummat, eksoottisuutensa vuoksi).
        Vaaleiden parien pitää alkaa sikiämään ihan totaalisesti, että saadaan tämä blondien katoamisilmiö estetyksi.


      • Zimo
        bidrali kirjoitti:

        Niinpä, itse olen ei-blondi, silmät ovat myös tummat. Eipä paljoa auttaisi, jos menisin yhteen vaalea hiuksisen suomalaisen kanssa. Ap viestin tarkoitus oli varmaan ihan hyvä, ja toki aitoja vaaleitakin pitää suojella häviämiseltä (kun ovat kuulemma seksuaalisesti haluttavampia kuin tavan tummat, eksoottisuutensa vuoksi).
        Vaaleiden parien pitää alkaa sikiämään ihan totaalisesti, että saadaan tämä blondien katoamisilmiö estetyksi.

        Ei niitä blondeja aina oo ollut. Eikös me kaikki tultu Afrikasta? Sekoittumalla me parhaiten ystäviks tullaan.


    • Anonyymi

      Miksi joku valkoinen haluaa jälkeläisen vaikka tumman tai aasialaisen kanssa? Eihän se edes näytä tältä valkoiselta yhtään. Valkoiset piirteet häviävät. Muut luulevat että tämä jälkeläinen on adoptoitu tai ei hänen lapsi. Yhtä hyvin voisi vain sitten adoptoida jos ei ole väliä minkä rotuinen lapsi on.

    • Anonyymi

      Itse olen blondi nainen ja puolisoni myös vaalea. Harrastan kuitenkin seksiä tummempien miesten kanssa, mutta aina kumia käyttäen.

      • Anonyymi

        Seksin harrastaminen huvin vuoksi ei ole niin vakavaa, joten tämä hyväksyttäköön.

        Hienoa, että olet kuitenkin valinnut puolisoksesi vaalean miehen, ja toivottavasti teet myös mahdolliset lapsesi vaalean miehen kanssa.


    • Anonyymi

      Taas näitä typeriä avauksia. Meidänkin esivanhemmat ovat olleet vielä n. 10 000 vuotta sitten ihonväriltään tummia. Kysymys on tietysti evoluution sopeumasta piemeään, jolloin tummaa ihoa ei ole enää tarvittu suojaamiseksi. Näin on myös turvattu B-vitamiinin tarve, koska iho sitä valmistaa. Osa ihmisistä ottaa itsepäisesti aurinkoa, vaikka tiedetään sen vaarallisuus. Ihosyövät ovat lisääntyneet merkittävästi, johtuen meidän vaaleasta ihosta. Jos aloittaja ottaisi selvää asioista, eikä kirjoittaisi näitä typeryyksiä tänne.

      • Anonyymi

        juurikin näin


    • Anonyymi

      No voi ei

    • Anonyymi

      Ilmasto lämpenee, vaaleanpunaisilta porsailta näyttävät eivät tulisi selviytymään.

    • Anonyymi

      Sille nyt vaan ei voi mitään, että valkoinen iho on helvetin ruma.

    • Anonyymi

      Totta ap. Olemme reilu vähemmistö maailmalla. Rasistista täyttää vähemmistöjen maat Afrikasta tulleilla mamuilla!!

    • Anonyymi

      I think this is a huge problem.

    • Anonyymi

      Tämä on valkoisen rodun hävitystä tukevaa propagandaa, ja todella törkeää.
      Tämäntyypppisiä mainoksia näkee hyvin usein, ja aina asetelma:
      Valkoinen nainen ja nieker-mies.
      https://aijaa.com/qR4Jau

      Katsokaapa myös Helsingin Arabian ostarin ruokakauppakerroksessa sisäänkäynnin lähellä olevaa valokuva-automaatin kylttiä.
      Täsä näkyy muualla olevan automaatin kuvassa oleva mainos, mutta kuva on huonosti näkyvä.
      https://lempaala.ideapark.fi/photo-me-valokuva-automaatti-saapui-ideaparkiin/

    • Anonyymi

      No mä olen jo muutenkin isolta osin saamelainen, että eipä taide etnonationalisteja mun geenini kiinnostaa.

    • Anonyymi

      Katselin eilen Tallinnan laivalla suomalaisia naisia ja ajattelen, että ainakin suomalainen rotu joutaisi kadota.

      • No katositko?


    • Anonyymi

      Ei ihminen ollu alunperinkään valkonen..

    • Anonyymi

      Valkoisella rodulla on resessiiviset geenit. Tämä selittää, miksi geeniperimä on muuttumassa. Itselläni on toisrotuisen kanssa lapsi, josta kasvoi salskea sinisilmäinen blondi nuorimies. Ei ne geenit hevin periksi anna!

    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe