EN SAA NAISTA

MISSÄ VIKA ?

Olen kohta kolmekymppinen mies ja alkaa ottaa päähän kun minulla ei ole koskaan ollut tyttöystävää. En myöskään ole koskaan ollut naisen kanssa sängyssä, vaikka olisin kuinka halunnut jo usean vuoden ajan. Mikä minussa on vikana? Kertokaa !

Koko ikäni olen ollut naisten kanssa ja tullen kyllä heidän kanssaan ystävänä toimeen, mutta siihen se sitten jääkin. Monesti myös moni nainen on yrittänyt iskeä minua, mutta olen ollut ujo ja häkeltynyt enkä ole osannut toimia. Monesti tuntuu siltä kuin osaisin olla naiselle ystävä enkä mitään muuta; en osaa olla mies naiselle ?
Erityisesti minua ärsyttää kun muilla miehillä seksi luistaa ja en itse saa mitään.

Haluan tietää miten te miehet jolla on ollut isä, koette naisen ? Onko nainen koskaan ystävänne vai näettekö naisen aina ns. " saaliina " joka on pystyttävä iskemään ja jolta on saatava. Kun lähdette iskemään naista, lähedettekö sillä periaatteella, että isken hänet vaikkei omat kykyni riittäisikään ?

En ymmärrä mikä minulla on; aivan kun en osaisi olla naiselle mies. Välillä tuntuu sille on vaikea "pokata " naista kun iskisi parhaan ystävänsä. Olenko ollut liian kauan naisten kanssa ettenn osaa lähestyä naista miehenä ?

Mitä mieltä olette voiko mies ja nainen olla liitossa ystäviä vai tuleeko mies silloin liian lähelle naista ja alkaa tuntua " ällöttävältä " ja nainen etsii muun petikumppanin ?

Asiallisia kommentteja, kiitos !

12

2458

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MMies

      "Haluan tietää miten te miehet jolla on ollut isä, koette naisen ?"


      Miten tuo liittyy mihinkään?



      "Mitä mieltä olette voiko mies ja nainen olla liitossa ystäviä"


      Luulisin, että tuo on onnistuneen suhteen perusta.

    • virikettä

      Tarvitset virikettä ja opastusta.
      Lue kirjallisuutta. Parisuhteista. Seksistä.
      Naisten toiveista ja haluista.
      Kohota itsetuntoasi vaikka kurseilla.
      Et ole tavannut vielä naista joka herättäisi sinussa romanttisia tai seksuaalisia haluja?
      Vain ystävyyttä.
      Miksi? Siihen on vaikea vastata.
      Tiedätkö itsekkään minkälaista naista haluat.
      Mikä herättäisi halusi ja viettisi.
      Jos tunnet halua, ihastusta toimit sen tunteen
      mukaan.
      Jos et niin asia on sitten niin ja hyväksy se.
      Tutki itseäsi.

      • iso_bee

        "Lue kirjallisuutta. Parisuhteista. Seksistä."

        Kyllä siinä tarvitaan ihan käytännön ajo-opetustakin. Ei teoriasta ja kursseista ole mitään apua jos Oikeassa Tilanteessa naisen lähestyessä menee lukkoon. Nimimerkillä Entinen Ujo... Ei se eka kerta ollut helppoa, päinvastoin siitä tulikin todella katastrofaalista räpellystä. Mutta siitä on vain yksi tie. Ylöspäin.

        "Et ole tavannut vielä naista joka herättäisi sinussa romanttisia tai seksuaalisia haluja?"

        Musta kuulostaa siltä kuin aloittaja olisi jopa hieman epätoivoinen ja kärjistäen kaikki hameniekat herättävät ne halut, vaan kun ei uskalla lähestyä.

        Paras tilanne voisi olla että molemmat tietäisivät alusta pitäen mitä haetaan, romantiikkaa tahi silkkaa seksiä. Jos livenä on vaikea tutustua ja lähestyä naisia niin voisit yrittää deittipalstojen kautta. Suomi24 treffit, deitti.net ja vaikka iskuri.net. Viimeksimainitussa joskus naiset hakevat "peräkammarin poikia" opetukseen :)

        Brunkku


    • hossi

      Oikein ajatella naista vaan petikumppanina tai muutenkin ajatella naista pelkästään seksin kautta ? Hivenen voisit kehittää ajatusmaailmaasi ja alkaa ajatteleen naista ihmisenä, mahdollisena kumppanina, ystävänä ei minään sänkypatjana !

      Miksi mies ei naista saa ? No siihen tuskin on olemassa mitään poppakonstia vaan kaikki on ihan sattumien summaa. Kaikki on kiinni vain omasta itsestään ja kohtalosta, miten askeleet ja tilanteet sattuvat kohdalleen.

    • Sinustakin ollaan siis kuitenkin oltu kiinnostuttu eli vika ei ainakaan ole naisten puolella.. Se, että et osaa suhtautua naisiin kuin pelkkinä ystävinä (tai toisaalta petikumppanuuden kautta?) voi tietysti tuoda tällaisia ongelmia.

      Jos mieheksi kasvetaan paitsi fyysisesti niin kasvetaan tietenkin myös henkisesti. Minustakin sinä tarvitset näissä puitteissa virikkeitä ja ajatusmaailman kehittämistä, eikä siinä mitään pahaa ole. Kuka tahansa voi tarvita välillä jonkinlaista henkisen puolen harjoitusta jossakin asiassa. Kyllä sinäkin voit herättää itsessäsi sen miehen, joka voi suhtautua naiseen yhtä hyvin ystävänä ja kumppanina.

    • the ultimate truth

      kohtele naisia kuin kohtelet miespuolisia ystäviäsi. vittuile (luit ihan oikein) niin kuin miehet miehille. keksi joku ärsyttävä lempinimi. kutsu mukaan paikkoihin joihin miespuoliset kaverisi lähtisivät. tarjoa vain jos toinen unohtaa lompakon kotiin. jos toisen tili on pakkasella tee siitä piikikäs huomautus, tarjoa ja muistuta että jää sen kerran velkaa. tätä se "ole itsesi" oikeasti tarkoittaa. mies miehelle, mies naiselle! toisin sanoen kusipää kaikille. mutta eikö se ole nykyään vain plussaa?

      ihmisiä ne vaan on, eri värkeillä. ja jos joku kiinnostuu niin neiti on hyvä vaan ja ilmaisee sen selkeästi, minulla ei ole aikaa teidän mielenmanipulointileikeillenne.

      saa toki olla eri mieltä

    • nainen.

      Siis sullako EI ole ollut isää...? Vai mitä yritit sanoa.

      Anyway - on TÄYSIN mahdollista (ja yleistäkin), että mies ja nainen ovat SEKÄ ystäviä että ilmassa on "eroottinen lataus". Se on sitten itsestä kiinni mitä sen latauksen kanssa tekee/jättää tekemättä.

    • Heikki-Häntä

      Oletpas epävarman tuntuinen. Suosittelen myös itsetunnon korotus-prosessia. Ensiksi: sinä et ole muut. Et voi peilata miehekkyyttäsi ja seksuaalisuuttasi muiden kautta. Ei sillä ole väliä onko ystävilläsi naisystävät ja miten muut suhtautuvat naisiin. Jokainen tavallaan. Jokainen on oikeassa. Sinun pitää löytää oma tiesi.

      Mieti millaisena tunnet naisen läheisyyden? Pelkäätkö jotain? Päästää lähellesi? Tai sitten ehkä olet vain hitaasti lämpeävä.

      Parhaiten vakituinen suhde löytyy elämällä täysipainoisesti omaa elämääsi murehtimatta naisia. Silloin suhde tupsahtaa elämääsi kuin se olisi täysin luonnollinen asia elämänkaaressa -niin kuin onkin.

      Vielä vinkki. Mene käymään maksullisen naisen luona, jotta saat tuntuman asiaan. Varo ostamasta kiellettyä tavaraa, siitä saa sakot ;)

    • sinun ylenmääräinen ujous

      on peräisin, mutta mistä... ?

      Mene juttelemaan jonkun ammattilaisen kanssa, niin eiköhän se siitä lähde purkautumaan tuo ongelmavyyhti.

    • seksi

      ja keskity tutustumaan naisiin ensin ihmisenä ja kaverina. Jos jostain jutusta tulee jotain enemmän niin anna rauhassa kehittyä, se seksi tulee sitten ajan kanssa. Liian epätoivoiset ja innokkaat tyypit karkoittavat kaikki naiset ympäriltä. Kerran yritettiin kaverin kanssa auttaa vähän vastaavaa tapausta naisen hankinnassa. Hällä oli niin kovat vaatimukset naisen suhteen, että pelkäänpä hänen olevan vieläkin "koskematon". Pitäis näissäkin eukon hankkimis asioissa olla vähän realisti eikä tavoitella kuuta taivaalta eikä myöskään niin että yrittää kaikkea mikä liikkuu.

    • mies...

      Osin vastasit itsekin kysymykseesi:

      "Monesti myös moni nainen on yrittänyt iskeä minua, mutta olen ollut ujo ja häkeltynyt enkä ole osannut toimia."

      Monesti, jo yksikin kerta on positiivista! Nyt sitten mielikuvaharjoitteluun: mitä tekisit jos joku nainen tulisi kokeilemaan olisitko kiinnostunut lähemmästä tutustumisesta. Sanoit osaavasi olla naisen kanssa ystäviä - eihän sinulta puutu kuin hiukan rohkeutta ja päättäväisyyttä, jonka naiset usein samaistavat miehekkyyteen. Toisin sanoen, tiedä mitä haluat.
      Kivan naisen, jonka kanssa seurustella?
      Aloita siitä yhdestä askeleesta, että uskallat sanoa jotain naiselle, kun hän sinua lähestyy. Vaikka "moi!". Ja sitten voit sanoa että olet vähän ujo, ja pyydät häneltä kärsivällisyyttä kanssasi. Monet naiset pitävät ujoista miehistä. Siitä sitten vaan, ihan rauhallisesti askel kerrallaan, kysele vaikka täällä neuvoja välillä, kyllä se siitä. Ei sinussa välttämättä ole mitään vikaa. Ja jos nyt muka olisi, niin niitäkin voi korjata, yksin tai kahden.. ;)

    • Anonyymi

      Ei kannata pariutua, ykkä ihmienn yksin pärjää ja seksi on syntiä Jeesuksesta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe