Apua vailla

345543

En oikein tiedä mistä saisin apua, itse asiassa mihin uskaltaisin tilanteestani kertoa...
takana on 5 vuotta avoliittoa, joista 4 vuotta olen kärsinyt niin fyysistä kuin henkistäkin väkivaltaa.
Aluksi väkivaltaa ilmeni vain mieheni ollessa humalassa, viimeiset pari vuotta myös selvin päin. Tällä hetkellä se on lähes viikottaista. olen itse nuori, alle kolmekymppinen, hän vähän yli 40.
Hän on äärettömän mustasukkainen, vaikka siihen en anna minkäänlaista aihetta. Hän haluaa tietää tarkalleen missä milloinkin olen ja epäilee silti että petän häntä, vaikka sellasita mahdollisuutta ei edes voisi olla, koska tietää tarkalleen missä milloinkin olen! Käyn töissä, mieheni ei. Hän on ahdistunut kotona olemisesta, mutta ei halua töihinkään mennä. lapsia ei ole.
Hän hajoittaa suuttuessaan kotiamme, lyö nyrkillä ovet hajalle ja heittää tavaroita seinään, rikkoo astiat, yms... Hän tönii minua, läimii, paiskoo seinään ja heittelee tavaroilla. Jälkiä hän varoo jättämästä.... vaikka niitäkin on tullut(murtuneet sormet ja haljenneet tärykalvot). Ei hän enää edes pyydä anteeksi.Sanoo vaan , että nyt suulle varmaan riitti ja haluat erota!
Totta, haluaisinhan minä, mutten uskalla! Hän on sanonut, että jos lähden, hän tulee tappamaan kaikki sukulaiseni ja jokaisen ihmisen kenen kanssa näkee minun liikkuvan. ja mihin minä menisin, enhän uskalla edes asiasta kenellekkään kertoa! Turvakotiin.... mutta saako sinne ottaa koiran mukaan? ja totta on että rakastan häntä kuitenkin... en vain pääse eroon! Tuntuu jo etukäteen pahalta, jos hänet jättäisin, kuinka hän murtuisi. On hän uhannut itsemurhallakin.
Olen vaan nyt niin umpisolmussa, etten tiedä mitä tehdä? Ja mistä alkaa. En voi sanoa hänelle että haluan erota, koska tiedän, että hän voi tappaa silloin minut saman tien!

14

1882

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Auringotarghgh

      Aargh, tulen suorastaan epätoivoiseksi, kun joku sanoo RAKASTAVANSA pahoinpitelijäänsä. Eihän se ole mahdollista! Taidat sekoittaa rakkauden ja pelon tai rakkauden ja vihan. Viha on kuulemma hyvin lähellä rakkautta, sanovat viisaat..
      Ja mihin tarvitsetkaan apua? Minusta pitäisi aloittaa siitä että puhutaan samoista asioista ja oikeilla nimillä. Jos kerran rakastat häntä niin mihin pyydät apua? Niin kauan kuin uskot rakastavasi häntä, et tule häntä jättämään. Naiset sietävät ihmeen paljon vain sen uskon voimalla, että sittenkin rakastavat sitä hakkaavaa, mutta kuitenkin niin ihanaa miestään.

    • ...

      Turvakotiin, ennen kuin käy vielä huonommin! Sieltä on mahdollisuus saada eväitä uuden elämän alkuun ja tarvittavaa suojaa. Saisit myös tarvittavaa henkistä etäisyyttä mieheen, jolloin omaa tilannetta pystyy käsittelemään ehkä selkeämmin. Ota koira mukaan, eiköhän siellä jotain keksitä. Voimia!

    • augusta

      Hei
      Joihinkin turvakoteihin kylla saa ottaa elaimen mukaan. Ainakin Espoossa sijaitseviin Elsa- ja Elviirakotiin... Loydat noista varmasti tietoa googlettamalla. Jos ei mitaa loydy, vastaa tanne foorumiin, niin kerron niista paikoista ja autan sua saamaan niihin yhteytta..

    • annaliinukka

      Lähde heti pois! Sairaalloisen mustasukkainen ihminen on hengenvaarallinen! Etkä voi mitenkään vähentää hänen vaarallisuuttaan pysymällä kotona. Kyllä mustasukkainen mustasukkaisuuden aiheet keksii. Ei hän sinua rakasta, haluaa hallita vain!

      Heti turvakotiin ja sitten myöhemmin haette poliisin kanssa tavarasi pois.

    • Poroliini

      rakkaus on sairasta ja menetät pahimmassa tapauksessa henkesi siinä!

      Sinä pärjäät yksinkin. Sinä olet nuori ihminen, ja hätä keinot keksii. Sinun tehtäväsi on vain ottaa itseäsi niskasta kiinni, ja nähdä itsesi onnellisessa tulevaisuudessasi (sen tosiasian kanssa, että miehesi ei kuulu kuvaan).

      Luojan kiitos teillä ei ole lapsia. Itse olen tuollaisessa kasvanut ja traumat kulkevat mukana yhä.

      Voimia jättää vanha elämä ja alkaa uuteen. Olet sen arvoinen. Oikeasti.

    • Raipe

      eikä ne ole mitään iloisia otsikoita. Lähde nyt jo menee. Tollaset jätkät EI MUUTU KOSKAAN! Hanki nyt ensin joku paikka mihin mennä ja lähetät sille mulkulle tekstiviestin et se on nyt soronoo. Sitten vaihdat numeron ja muutat sen salaiseksi. Poliisilta lähestymiskielto.

    • kaamee kapulaa

      tuo on nykyään tosi klassinen juttu ja paha semmonen
      turvakotiin vaan ei siinä muuta auta

      ps: "Turvakotiin.... mutta saako sinne ottaa koiran mukaan?"
      tuo oli sentään jotain hauskaa...ei kai nyt yhden koiran takia kannata kärsiä sai sen sinne turvakotiin sitten mukaan tai ei

    • annabelle

      tarvitsee kiireesti psyykkistä hoitoa.Mene turvakotiin ja pelasta elämäsi ja lähde pois hänen luotaan.Hän päättää itse omasat elämästään ja sinä omastasi ..niin kauan kun sulla vielä on se.Hän käyttää pelkoa valtakeinona suhun kun ei muutenkaan osaa pitää kiinni.tajuaa olevansa joutava tyhjäntoimittaja jota sinä elätät.liikaa laiskistunut ettei viitsi tehdä mitään itsensä hyväksi.Mustasukkaisuus ei ole sun vika vaan hänen omistuksen haluisuus ja jättämisen pelko.Ne ei kuitenkaan ole syitä olla missään suhteessa.mun exä epäili mua pettämisestä ja silloin olin jo varma että hän oli itse pettänyt mua.ei pysty enää luottamaan muhun kun on itse pettänyt.tajuaa miten helppo on pettää.se suhde on ohi .lähde pois kun vielä pääset.

      • lähtenyt

        lähde pois, mene turvakotiin. turha pelätä siellä miehesi tappavan sinut jos lähdet, tuolla menolla sinulle käy kotonasi hullusti. muualla sinua odottaa elämä.


    • Huiskutar

      otat koiran mukaasi ja lähdet. Sinun kannattaa ihan ensimmäiseksi hankkia itsellesi asunto. Sinne sitten kuskaat vaatteitasi hiljakseen. Nukkuahan voit ensin alkuun vaikka patjalla, et tarvitse kuin vuodevaatteet ja pari pyyhettä ja vähän astioita. Huonekalut hommaat ensin vaikka kierrätyskeskuksesta. Sitten vain eräänä päivänä otat koiran ja lähdet. Lähestymiskiellon hommaat myös. Nyt miehesi käyttää sinun tossumaisuuttasi hyväkseen.

    • annabelle

      teettää moisia elkeitä.Harrastaako miehesi seksilehtiä ja videoita.Sieltä hän pumppaa tuota saataista henkeä sisimpäänsä.Sen seuraukset ovat kamalat-saattaa päätyä jopa jonkun kuolemaan.Oma exäni aikoinaan epäili mua koko ajan pettämisestä ja mä olin hirveen loukkaantunut siitä,koska en ollut suostuvainen moiseen, vaikka kysyjiä oli.Lopulta tajusin että hän oli itse tehnyt sitä jo pitemmän aikaa ja huono omatunto pisti ahdistelemaan mua.Humalassa itkien sitten kehui että olen liian hyvä hänelle vaimoksi.kesti jonkin aikaa ennenkuin tajusin että niinhän se menikin ja lopulta tuli kotiin kaula syötynä, joka vaan varmisti asian.Aiemmin oli jo jäänyt kiinni seksipuhelimiin soitteluista.Laittoi nekin kalliit puhelinlaskut minun syyksi,kunnes tilasin erittelyn jossa näkyi 0700- alkuiset numerot.Kun miehestä tulee mato niin laita se koukkuun ja heitä siima mahdollisimman kauas..naisellekin on annettu aivot.Se on aikuinen ihminen.Minunkin exä meni hirttoköysi mukanaan yläkertaan ja halusi tappaa itsensä mutta ei ollut rohkeutta.Se oli niin reppana.Mutta sai koko perheen sekoamaan tempuillaan.parempi oli lähteä nostelemaan.jos tappaa niin kuolee sitä joskus kumminkin mutta henkisesti voi kuolla jo eläessään jos tommosen kans asuu.Mua ei löi kuin kerran.Antaisin takaisin niin ettei nouse enää.

    • Ihan itsesi vuoksi vois olla viimenen hetki jättää se? Jätä siis kun on mahollisuus paperit vaan vetämään..

    • little<3

      Sun pitää ihan oikeesti hankkiutuu siit tyypistä eroon. Muuta johonki kauas! Lontooseen? Pariisiin! KAAAAAUAS niin kauas ettei hän sua enää löydä. Lue kirja: Lola Rose.

    • siis omasi?

      aloita hakemalla itsellesi asunto. kun olet sen saanut hae hänelle lähestymiskielto.
      jos et lähde itse pois sinun käy joku päivä kuitenkin huonosti.
      väkivalta kun ei ikinä vähene tai lopu tiedän tarkkaan. entinen poikaystävä ensin varoi jättämästä jälkiä sitten niitä alkoi jäädä kun kukaan "ei huomannut" tavarat hajoilivat "mystillisesti" lopulta meinasin kuolla. jos minua ei olisi pelastettu. sinun pitää olla rohkea ja lähteä pois.
      pidä siis salaisuutenasi se että haet asuntoa vaikka töistä käsin ja lähde hyvänenaika pois vielä kun voit.kyllä se kirvelee mutta kiität itseäsi sitten myöhemmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2027
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1480
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      107
      1463
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1164
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      480
      1094
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      56
      1037
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      943
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      902
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      866
    Aihe