Muhkeampi takapuoli

isopyllyisistä pitävä

Varsinkin kesällä, kun naiset ovatvähissä vaatteissa, paljastuvat talven aikana ihanan runsaiksi muotoutuneet takapuolet. Kun katselee kesällä Helsingissä kävelevää naisihmistä, on ulkomaalaisilla naisilla yleensä ns ampiais-tai päärynävartalo naisten termiä käyttäen. Vyötärö hoikka, mutta takapuoli mahtavan iso ja reidet paksut. Tämä jos mikä on seksikästä ja saa miehen seksuaalisesti heräämään. Olen vielä viriili mies, mieskuntoni erinomainen ja ikääkään ei paljon mitään (63v).Siksipä katse kääntyy vaistomaidsesti ja halut heräävät. Valitettavan monella teistä muuten niin ihanista suomalaisista naisista on vyötärö paksu ja takapuoli kapea,siis pakarat koverat kun niiden pitäisi olla kuperat. Mistähän tämä johtuu? Onko rotumme syytä tää? Kaipaisin keskustelua tällä palstalla. Arvoisat ihanat suomalaiset naiset, antakaa sanan säilän heilua, mitäpä olette mieltä kirjoituksestani, ja jos niin onnellisesti olisi jollekin käynyt, että omistaa tällaisen ihanan kiihottavan ampiais-eli päärynävartalon, niin ilmoittakoon siitä onnesta tässä keskustelussa. T.viriili mies 63v.

12

8772

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta mutta

      Omasta takapuolestani en osaa sanoa, muhkea se ei ole mutta ei koverakaan. Jotain siltä väliltä. Mutta syy siihen miksi monilla takapuoli on kovera, johtuu siitä että laihuus on nyt muotia. Ja on ollut jo vuosikaudet, ja naiset kilpaa laihduttavat ja ovat dieetillä että saisivat kaiken turhan läskin pois. Kun ei ne muhkeat reidet esimerkiksi sitten olekaan kovin kivan näköiset kun ottaa vaatteet pois, selluliitti kupruilee ja kiinteys on kaukana.

      • kupruilee mitä kupruilee minusta se ei haittaa ollenkaan ja tuntuu sitäpaitsi ihanalta


    • löytyy pepusta

      Kyllä voi olla hoikka ja hyväkuntoinen ja silti omata pyöreän takapuolen jossa ei sellut hylly: mene salille ja reenaa peppulihakset kuosiin. Itseltäni ei juuri selluliittiä reisistä tai pepusta löydy, mutta ovat silti sen verran pyöreät ettei minua mainoskuviin huolittaisi poseeraamaan ;) Ja jostain syystä kaikki housut on suunniteltu koverapeppuiselle vartalolle: jos saan takapuoleni ja reiteni mahtumaan pöksyihin, niin vyötäröllä on monta senttiä löysää... Siksi olenkin ryhtynyt käyttämään lähes yksinomaan hameita.
      Pyöreää kesää kaikille!

      • tiiiiiiiiiina

        Ihanaa, että en ole ainoa, jolla on tuo sama "ongelma" :D Minäkin olen ruennut käyttämään hameita, mekkoja ja löysiä housuja, sillä farkut eivät istu sen vuoksi, että vyötäröni on kapea ja reiteni ja takapuoleni muhkeat. Tämä johtuu liikunnasta, mutta en valita, mieluummin muhkea perä kuin iso maha :D


    • puolet

      Valkoisella naisella on rotuominaisuutena ns. lautaperse. Lantio voi olla leveä ja reidet paksut, mutta pakaroita ei ollenkaan. Tätä ominaisuutta vielä korostaa vyötärön häviäminen lihomisen myötä ja huono ryhti, joka korostaa selän lautamaisuutta.

      Samaa lautaperseisyyttä näkee myös laihoilla julkkiksilla, joita kehutaan seksikkäiksi. (Liz Hurley, Cameron Diaz, useimmat suomalaiset missit)

      Asia voi tietysti reenaamalla korjata, mutta on kovan työn takana.

      Mutta löytyy niitä poikkeuksiakin. Yksi jolla on huippuseksikäs pylly on Mari Kakko.

      • MIMMI =o)

        Löytyy kyllä poikkeuksia (vaikka suureksi osaksi tuo totta onkin), ainakaan minulla ei tosiaankaan ole mikään lautaperse ja paksu vyötärö. Johtuneeko sitten geeneistä vai jatkuvasta salitreenistä & ruokavaliosta joka ei pahemmin tuota vyötäröä pääse turvottamaan. ;o) Ja kyllä sen suomalaisenkin roikkuvan takamuksen saa muodokkaammaksi treenattua ilman geenejäkin jos viitseliäisyyttä löytyy. Henk. koht. en pidä siitä naisihanteesta jossa kroppa rääkätään muistuttamaan lähinnä nuoren pojan vartaloa. Minusta naisella pitää olla vähän muotoja. Pidän paljon mieluummin oman pyöreän takamukseni kuin Cameronin lattapyllyn. =o)


    • Sinti

      Minulta itseltani loytyy oikein muhkea, kiintea ja pyorea pylly seka hoikka vyotaro. Olen muuten hyvin sirorakenteinen, mutta silti peppuni on varsin iso. Pyllystani olen ylpea enka missaan nimessa haluais olla litteapyllyinen! :D Kylla suomestakin siis loytyy tallaisia Jennifer Lopez-peppeisia tyttoja! :) Me emme vain sinne Helsinkiin tule kuljeskelemaan! ;)

      • Viriili mies

        Tulisit käymään, näkisin minäkin. T.viriili 63v.


    • täälläkin

      tämä meidän viriili vanhus kehuskelee ulkomaalaisten naisten perseitä. oikeen vielä selluliitti-osastolla. ehkä niillä ulkomaalaisilla on sitten enemmän selluliittia perseessä ja reisissä. hyi, voisit hävetä. onneksi omistan leveän vyötärön ettei ikäloput "viriilit" ukkelit kiinnostu minusta seksuaalisesti. YÖK!

    • Jen***

      Toi on saletti joku pervo!!!!!saa tyydytystä kun naiset vastailee tollasiin....Hyi!!!!!!!!
      kiikkustuoliin siitä pervo pappa!!!!!!!!!!!!!

    • 35v. ja viriili

      Olen täysin viriilin 63 linjoilla, muhkea peppu naisella on mitä ihanin. Harmittaa tuo ikuinen laihuusvouhotus, ei oo mistään kotoisin. Olen myös saanut nautiskella erittäin reitevästä mutta kiinteästä naisesta. Aaahhhh...miksi teitä on niin harvassa?

      • mylliksellä

        itse tapaan katsella kiikareilla parvekkeella, joskus käytän jopa kaukoputkea, perseidne katseluun. nyt talvella tätä tulee harvemmin tehtyyä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2021
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1515
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe