YK-joukot,Bosnia...pettäminen

Mikä siellä meininki oikein...

Muutaman jätkän tunnen,jotka ovat käyneet. Suoriin kysymyksiin vastaukset on olleet NIIN VIATTOMIA, mutta sitten ennemmin tai myöhemmin ovat kertoneet MUIDEN JÄTKIEN tekemiä juttja mm. naisrauhanturvaajien kanssa. Mm. ruotsalaiset ja jenkkitytöt on ilmeisesti aika villejä bailaajia siellä. MIKÄ ON TOTUUS???

15

12009

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ex.Fasu

      YK,Ja muut keikkatyöt ulkomailla on RYYPPÄÄMISTÄ ja ORGIOITA.Kyllä ne jutut on lähtenyt ihan oikeista tapahtumista kulkemaan.
      Ensin kaikki kiistää en minä ne muut vaan,mutta
      myöhemmin osittautuu että kyllän sitä itsekkin piti mukana ryypätä ja naiskennella.

    • Miemie

      No, minä kysyin exältäni jo ihan alussa, että oletko YK-keikoillasi käynyt maksullisissa naisissa, mihin hän totesi, että olenpa saattanut käydäkin.
      Naisia hänen kohdepaikoissaan on ollut rauhanturvaajina aika niukasti. Niillä harvoilla saattaa olla vientiä, mutta on varmaan valinnanvaraakin. Eivät kai ne nyt ihan jokaisen kollagansa kanssa ehdi muhimaan.
      Suomalaisilla on kai ainakin Kosovossa heikot mahikset päästä käymään maksullisissa. Sen sijaan lomilla naapurimaissa se onnistuu ja kuulemma on yleistä...
      Itsepä silti tunnet miehesi... On varmasti olemassa myös periaatteen miehiä, joita tuollaiset jutut eivät houkuttele...

    • käyvät

      Tunnen ent. YK-kävijän ja hän kertoi avoimesti miesten käyvän maksullisissa, aina kun se vaan on mahdollista. Yleistää ei voi, mutta suuri osa miehistä näitä palveluja kuitenkin käyttää. Telkkarista tuli joskus dokumentti, siinä kerrottiin miten Balttiasta ym. värvätään tyttöjä seksiorjiksi, toki tyttöjen tietämättä minne he joutuvat ja millaiseeen "tarjoilijan" työhön. Surullisia tarinoita...

      Kysyntä luo tietenkin tarjontaa ja maailman vanhimmalla ammatilla tullaan tekemään aina bisnestä.

      • ex.fasu

        Reissuslla naiskentelu ei tarkoita aina että maksaa huoralle.Kyllä sitä useimiten vuoden makalla tyttöjä tapaa ihan muutenkin ja flksi käy ilman rahaa.
        Itse olin silloin poikamiehenä mutta ne ukkomiethän ne kiimassa olikin kun joka ilta pitää muijalle valehdella ummet ja lammet puhelimessa.


    • todistaja

      Jokaisellahan siellä olevalla on oma totuutensa ja sitten "totuus" muijaa ja "totuus2" kavereita varten. Vain jokainen itse tietää omansa.

      YK- ja muita joukkoja on kritisoitu siitä, tai ei joukkoja vaan systeemiä, että ns. rauhanturvaajat ovat niin hyviä asiakkaita että jokainen joukko synnyttää ison ammattilaisten armeijan.

      Mutta eihän maksullissa käynti ole mkitään pettämistä? Sitähän on, jos saa naiselta ilmaiseksi - ja monta kertaa.

      Miksi luulet nuorten miesten ja pikkulasten isien sinne niin innokkaasti lähtevän? Maailmaa parantamaan?

    • YK-miekkonen

      YK-hommissa olevat miehet ovat terveitä ja hyväkuntoisia ja yleensä parhaassa lisääntymisiässä. Eikä YK hommissa meille syötetä mitään "jarrua" joka poistaisi sukupuoliset halut ja -vietit vaan kyllä ne halut pysyy ennallaan ja joskus jopa vahvistuu reissussa.

      On tyhmää ja naivia edes odottaa, että miehet ollessaan kuukausia ulkomailla hommissa tyytyisivät "tumputtamaan" vessassa kun ympärillä pyörii samaan aikaan kauniita slaavilaisia kaunottaria itseään tyrkyttämässä. Miehen pitää tehdä se mitä varten mies on luotu.

      • hankikaa elämä

        sälittävää porukkaa sanon minä...mutta eipähän sinne kukaan täysjärkinen lähdekkään. ja niinhän se sanonta menee että joukossa tyhmyys tiivistyy! olisihan se hirveätä kuunnella omatuntoa ja toimia moraalisesti oikein kun ympärillä vaan sikaillaan! sääliksi käy vaan niitä naisraasuja keiden heikkoa tilannetta te miehet käytätte julmasti hyväksenne. ettekö tajua ettei kukaan myisi itseään jos ei olisi pakko!?
        ja jos ette pysty taltuttamaan tuota pakkomielteistä seksinhimoa niin pysykää kotona. On niitä miehiä joiden päässä liikkuu muutakin kun tukka


      • Epäilijä
        hankikaa elämä kirjoitti:

        sälittävää porukkaa sanon minä...mutta eipähän sinne kukaan täysjärkinen lähdekkään. ja niinhän se sanonta menee että joukossa tyhmyys tiivistyy! olisihan se hirveätä kuunnella omatuntoa ja toimia moraalisesti oikein kun ympärillä vaan sikaillaan! sääliksi käy vaan niitä naisraasuja keiden heikkoa tilannetta te miehet käytätte julmasti hyväksenne. ettekö tajua ettei kukaan myisi itseään jos ei olisi pakko!?
        ja jos ette pysty taltuttamaan tuota pakkomielteistä seksinhimoa niin pysykää kotona. On niitä miehiä joiden päässä liikkuu muutakin kun tukka

        Mahtavatko rauhanturvaajien vaimot/tyttöystävät
        olla uskollisia miestensä ollessa ulkomailla?


      • Susanne81
        Epäilijä kirjoitti:

        Mahtavatko rauhanturvaajien vaimot/tyttöystävät
        olla uskollisia miestensä ollessa ulkomailla?

        Sanoppa se. Kenties se on niin että jos mies ei unohda että hänellä on kulta kotona (eli muistaa häntä joka päivä viestillä tai puhelinsoitolla, sähköpostilla jne.) niin sitten nainenkaan ei unohda että hänellä on mies maailmalla? Jos toista osaa arvostaa ja muistaa (kosiskella), niin miks lähteä kolmannen henkilön luo?MUTTA, jos mies ei naistansa muista, eli jättää huomiomatta, niin miks nainen hylkäis kaikki muut huomionosoitukset jotka hän kenties saa toisilta miehiltä?


      • 9mu

        En kyllä ymmärrä mitä nämä slaavilaiskaunottaret näkevät näissä persjalkaisissa ja paksuniskaisissa suomalsismiehissä? Suomalaiset yk-urhot kun ovat maailman rumempia, ulkoiselta olemukseltaa ja ennen kaikkea käytöstavoiltaan.. Näin sanoen sanon vain totuuden, sen verran olen maailmalla matkustellut. Olemme junttikansaa ja joukossa tyhmyys tiivistyy. Onneksi ne fiksuimat miehet jäävät kotiin. Niin että kuka tässä käyttää ketäkin hyväksi? Mä ainakin voin vaatia tällä luonteella ja ulkonäöllä parempaa miestä kuin mitä yk-joukoissa maleksii.
        Heissulivei!


    • Kiitos vaan v***tusti k***s...

      No nyt tuli "kulta" lopultakin lomalle reissultaan. Reppu asuntoni nurkkaan,pano ja sitten hoitamaan omia asioita ja tapaamaan sukulaisia=poikien kanssa baanalle. Sitten vielä tuli toisen naisen kanssa keskustassa vastaan. Olisi perh**na jättänyt pettämiset edes sinne Bosniaan.

      HYVÄSTI!!!!

    • repe

      otas vähä rauhallisemmin.

    • mmjklms

      en olis ainakaa mikää pettäjä Jos yk-Joukkoihin menisin

    • Retu2

      Niin...laitappa 800 nuorta miestä ja 10 naista ( 21-35vuotta) vuodeksi Kosovoon, Bosniaan, Afganistaniin, Libanoniin tai mihin vain..niin on aika ihmeellistä kuvitella ettei seksisuhteita omien ja paikallisten kanssa synny! Aika lapsellista edes ajatella,että kyllä muut, muttei minun puolisoni. Höpö, höpö.

    • tango

      Ei sitä panematta kestä pirukaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      1992
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1897
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      19
      1587
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1380
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe