kysymys

tyttö....

Olen surullinen, koska olen vain 152cm pitkä, enkä kasva enää. Ei minusta olisi normaalistikaan mikään pitkä tullut ehkä 158cm´, mutta sairauteni takia kasvuni pysähtyi. Oletteko huomanneet, että onko vaikeampi saada miestä, jos on näin lyhyt?

20

2168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nanni.

      Voi sinua Höpsöä. :) Ei se siihen vaikuta, onneksi. Totta kai sinulla samalla lailla kuin muillakin voi joskus tärpätä-voit löytää sen Todellisen Rakkauden milloin vain.. Niin 17-vuotiaana kuin 82-vuotiaanakin ! Tiesitkö, että itse tälläisenä vähän lyhyemmän puoleisena teininä on minullakin niitä "kosijoita" riittänyt. ;) Älä turhaan huolehdi, kyllä se rakkaus sut vielä nappaa! :)

    • koiraspuolinen

      On niitä lyhyempiäkin tyttöjä-joskin pidempiäkin.
      -Pituus ei ole ratkaiseva-Oletkos kuullut sanonnan: "Pieni on kaunista" ?

    • Nanni.

      Ei se pituus vaikuta. Ja pienikokoisempana saat monia "etujakin", oletko huomannut? On niin paljon niitä hyviäkin puolia! Ota pituudestasi kaikki irti ! :D

      • tyttö...

        oikeesti ihanaa kuulla teiän juttuja ja kuulla, ettei ole ainoa näin lyhyt! Tää keskustelupalsta on just hyvä ja kannustava! KIITTI!


    • sukua...

      tuota kaliiperia, siis esimerkiksi meikäläisen mielestä ihan tavallinen. Kyllä se toisin päin on paljon vaikeampaa, sanokaa mitä sanotte.

    • Pitkis

      Itselläni on kavereita ja tuttuja paljon ja vaikka minkä kokoisia ja näköisiä. Jos sinua huolettaa miehen löytyminen, niin antaisin neuvoksi vaan hankkia suuri itseluottamus. Tiedän paljonkin naisia, joita ei voi sanoa viehättäviksi hyvällä tahdollakaan, mutta joilla silti on todellinen komistus aviopuolisonaan ja toisaalta hyvinkin kauniita sinkkunaisia, joiden suurin ongelma on juuri itseluottamuksen puute. Esim. eräällä ystävälläni on miessuhde ollut käytännössä ihan aina, mitä esimerkiksi oma mieheni ihmettelee. Ystäväni kun ei ole mikään kaunotar, mutta pitää itseään kyllä sellaisena.

      Eli lyhykäisyydessään, älä ajattele itsestäsi yhtään huonosti vaan pidä pää pystyssä. Ole ylpeästi sellainen kuin olet pyytämättä mitään anteeksi tms. Eiköhän sinulle seuraa löydy. Oman kokemuksen perusteella parasta itseluottamuksen rakennusainetta ovat hyvät harrastukset, joiden parista löytää kavereita ja joiden parissa oman kehon tuntemus paranee (esim. tanssiurheilu).

    • vaikeaa

      Miehen saaminen on vaikeampaa niille naisille, jotka ovat todella pitkiä. Miehet jopa pitävät pienistä naisista, koska meidät saa otettua kätevästi syliin. :)

    • höpsis

      ei ole vaikeampaa saada miestä!On vaikea olla loukkaamatta niitä kaikkia, jotka kokoajan pyörivät ympärillä.Pienestä halutaan pitää huolta ja pieni on suloinen.Miehet haluavat suojella ja tuntea itsensä isoksi ja vahvaksi.Valitse niistä se parhain!Minäkin sain omani :)

      • Nanni.

        on kiva lukea näitä pienten ihmisten keskusteluja. kannustetaan toinen toisiamme! meistä kasvaa oikeita kaunottaria... ;D :)


    • 157 ja puol

      Kyllä se miehen saanti on ihan muista seikoista kiinni! Koollahan ei ole väliä...:) Itse en haluaisi olla senttiäkään pidempi. Eikä kannata miettiä pinnallisuuksia jos kerran olet sairaudestasi selvinnyt. Eikö se ole kuitenkin tärkeämpää...

    • olen minä

      152 senttiä, 46 kiloa, 27 vuotta.

      Tähän ikään tullessa, monen suhteen jälkeen, ihanasti naimisissa ollessa, voin todella sanoa että pikkuruisuus ei karkota miehiä ympäriltäsi, päinvastoin. Pieni koko vetoaa miehiin, syystä jota en tiedä :o) Nauti pienuudestasi ja siroudesta. Normimittaisia on tässä maassa aivan liikaa :)

    • tyttö...

      Minkä pituisia teidän miehenne ovat? Miten voitte pussata miestänne yllättäen? Tarkoitan vain, ettei ekaksi tarvitse hakea esim. tuolia, jonka päälle kiivetä ylettääseen miehen suulle? Anteeksi, kun kyselen kaikkia hölmöjä kysymyksiä, joitä olen miettinyt pienessä päässäni. Löydättekö helposti vaatteita itselle? Mulla on joskus vaikea löytää.

      • :o)

        Mieheni on 184 cm ja minä siis 152. Eiväthän sitä ihmiset aina ole pystyasennossa :o) Miestä voi suudella yllättäen makuulla tai istuen - ja voi sitä kaulaankin hypätä :D Pituusero ei ole ainakaan meille ollut koskaan ongelma.

        Vaatteiden löytämisestä on tällä foorumilla käyty paljonkin keskustelua. itselleni ongelmia tuottavat lähinnä housun lahkeet, jotka aina saa lyhennettyä. Maailmalta löytää paljon ihania xxs- kokoisia vaatteita - Suomessa valikoima on suppea mutta esim. Zara, Piccola donna, joskus H&M on niitä mun "löytöpaikkoja."


      • tylsää
        :o) kirjoitti:

        Mieheni on 184 cm ja minä siis 152. Eiväthän sitä ihmiset aina ole pystyasennossa :o) Miestä voi suudella yllättäen makuulla tai istuen - ja voi sitä kaulaankin hypätä :D Pituusero ei ole ainakaan meille ollut koskaan ongelma.

        Vaatteiden löytämisestä on tällä foorumilla käyty paljonkin keskustelua. itselleni ongelmia tuottavat lähinnä housun lahkeet, jotka aina saa lyhennettyä. Maailmalta löytää paljon ihania xxs- kokoisia vaatteita - Suomessa valikoima on suppea mutta esim. Zara, Piccola donna, joskus H&M on niitä mun "löytöpaikkoja."

        jos mies ja nainen ovat täsmälleen saman pituisia. se on vain hauskaa jos on eri mittasii... musta


      • pikkunen

        mä oon 155 ja mies 179. kyllä mä yllän varpaillani pussaamaan poskelle miestäni. ja sohvalla istuessa tai sängyllä se on ihan helppoa. kyllä niitä vaatteita löytyy, mutta housut joudun aina lyhentämään ja joskus lantio on liian pieni ja joskus liian iso joihinkin vaatteisiin. oon 21v..


    • olen

      158 cm. ja olen aina saanut kuulla olevani nätti ja siro. Miesten mielestä usein sopivasti taskukokoinen : )
      Muista että pieni on kaunista : )

    • Helinäkeiju

      tällaisena. Olen 150 cm ja minulla ainakin on ollut paljon vientiä. Nyt olen seurustellut monta vuotta Ihanan miehen kanssa joka on minua 30 cm pitempi..Kyllä tästä hyvä tulee.Vuosi vuodelta huomaa rakastavansa enemmän omaa nalle karhua..:) Tsemppiä!

    • 154

      Olen 154cm ja ikää 30v. Aina on vientiä riittänyt miesmaailmassa - sitä paitsi valikoimahan on suurempi kun melkein kukaan mies ei ole itseä lyhyempi;) Tosin sinkkuaikoinani huomasisin että lyhyet (alle170) miehet on kyllä enemmän kiinnostuneita pitkistä naisista. Mutta eipä tuo mua ole haitannut, nykyinenkin mies on 183cm nallekarhu joka vaan tykkää kun voi nostella vaimoaan.

      Vaatteiden löytäminen on kyllä joskus ongelmallista - yleensä ns.aikuisten merkkejä on turha kokeillakaan (vaikka nykyään ympärysmittani vastaa kokoa 34/36) h&m:stä ja vero modasta löytyy ehkä parhaiten... villakangastakit teen itse, ja kaikki housut tietysti joutuu lyhentämään.

      Nyt kismittää kun millään ei tunnu löytyvän hyvin istuvia laadukkaita urheiluvaatteita, kuoripukua yms. olen hakenut jo kauan. Ja toinen haave on löytää joskus kunnon nahkatakki. Vinkkejä anyone?

      • 155cm

        Itse olen 26v ja 155 pitka. Ikina ei ole pituus tahtia haitannut miesten kanssa... Ja itse tykkaan pitkista miehista, taman hetkinen poikaystava 180cm. En ole huomannut etta suutelu olisi ongelmallista, on vaan mukavaa kun poikaystava kumartuu ja kaappaa syliin :) Ja tosiaan, miehet on sanoneet ettei enaa osaisi pitkan tyton kanssa ollakaan, kun on tottuneet etta on 'nosteltava' tytto kainalossa. Pieni on sievaa ja kaunista!

        Vaatteiden kanssa taytyy olla hieman luova, mutta ompelijoita kannattaa kayttaa... Lyhentamaan hihat ja housun lahkeet yms, niin saa istuvaa vaatetta. Ei se niin kovin kallista ole. Ulkomailta loytyy enemman valikoimaa, etenkin kenkia. H&M:lta voi myos loytya kokoja.

        Tsemppia! Itsekin aikoinaan kirosin pituuttani, mutta nykyaan en edes osaisi/ haluaisi olla pidempi. Jos tuntuu etta haluan pari senttia lisaa, vedan korkkarit jalkaan!


    • shirley-61

      naiset vetävät kuin siirappi miehiä puoleensa! Reilusti yli neljäkymppisenä, 154cm pitkänä ja 48-50kg painavana naisena (kaksi lasta synnyttäneenä) olen joutunut jopa hätistelemään miehiä ympäriltäni! :) Pieni ja siro nainen näyttää aikuisenakin ikäistään nuoremmalta ja siksi saa ihailijoita itseään paljon nuoremmistakin miehistä ja sekös on imartelevaa... ;)
      Joten kyllä vientiä sinullakin varmasti tulee olemaan! Muista, että on tärkeää HYVÄKSYÄ ITSENSÄ ja sitä kautta olla terveesti ylpeä olemuksestaan. Siten myös oppii nauttimaan sirosta naiseudestaan, joka aina näyttää vetoavan miehiin.. ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8086
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1493
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe