kengät

Fella

Täytyisi löytää liike, josta voisin hankkia kengät wanhain tansseihin. Kengänkokoni on 32-34, eli tavallisista kaupoista ei ole toivoakaan löytää. Tietäisikö kukaan liikettä, joka myy minulekkin sopivia kauniita tanssikenkiä? Löytyykö esimerkiksi Oulusta yhtään liikettä?

12

3478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosiaan...

      ...pieni jalka. :) en tiedä kyl kauppaa, mistä löytyis... mistä yleensä ostat ns. "tavalliset" kenkäsi? siis muut kuin juhlakengät. sieltä kannattaisi lähteä liikkeelle. kysellä sitten että jos niillä ei ole, niin tietävätkö missä myytäisiin tuon kokoisiä nättejä kenkiä! he tietävät varmasti... :D

    • rosalie

      Kun en Oulun "normaalikauppoja" tunne, tuli mieleen sellainen liike joka myy tanssikenkiä harrastajille. Nehän on tosi kauniita ja luulisi kokoja löytyvän.

    • Pitkis

      Piruetista voi tilata tanssikenkiä, joiden koot alkavat 34:stä. Niillä on ainakin tosi hyvä tanssia. Liikkeiden valikoima voi olla paljon suurempi kuin nettikaupan, mutta sinne kannattaa soittaa ja kysyä asiasta. Ne voivat toimittaa postitse muutakin kuin niitä kenkiä, mitä netissä on esitetty ja toisaalta pienempiä kokoja saattaa voida tilata.

      Tampereella toimii Carmenin kenkä, josta voi myös tilata flamencokenkiä. Katsoin, että esim. Amateur-kenkien koot alkavat 31:stä. Nämä tosin ovat flamencokenkiä, joissa on naulat pohjissa ja kolina sen mukaista, mutta aivan ihanat jalassa ja minusta tosi kauniitkin. Tanssin itse flamencoa nimittäin ja tunnustan, että olen pariin kertaan pitänyt tanssikenkiä juhlissakin, kun niissä jalat viihtyy niin hyvin.

      Tilasin joskus tanssikenkiä Espanjasta, olikohan sen liikkeen nimi nyt flamencoworld vai mikä. Sieltä kengät pystyi tilaamaan ihan mittatilaustyönä. Tällaisia tanssialan kauppoja on takuulla muitakin, ja melkein löisin vetoa, että pieniä kokoja löytyy. Moniin tarvitaan kyllä luottokortti ja huom. älä tilaa maasta, joka ei kuulu EU:hun (esim. Sveitsi). Kengistä joutuu maksamaan tullia!

      • tanssikoulut

        Monet tanssikoulut myyvät myös tanssikenkiä, ja kokojahan löytyy, koska kilpatanssin parissahan aloitetaan usein jo ihan lapsena.


    • morsiusliikkeistä!

      Morsiusliikkeissä voisi olla! Kun ne kengät eivät vaihtele hirveäsi kausittain (valkoiset satiinikengät on samoja vuodesta toiseen...), valmistajat uskaltavat tehdä harvinaisempiakin kokoja. Ellei kokoasi ole liikkeessä, sitä voidaan todennäköisesti tilata. Morsiuskengät ovat kalliita mutta todella hyvä ostos. Niitä voi sitten värjäillä minkä tahansa väriseksi, esim. ensin pukusi väriseksi, myöhemmin tahrat ja kulumat saa piiloon vetämällä mustaa (tai muuta tummaa) päälle! Hyville juhlakengille on varmasti käyttöä myöhemminkin.

      • Kiitokset vastanneille, näistä todellakin oli hyötyä!


    • esim.

      lasten osastolta! Sieltä varmasti löytyy. Ja ovat vielä halvempiakin. Lasten muotiahan on nykyisin hyvin aikuismaista joten varmasti myös sopivia juhlakenkiä löytyy.

      • minijalka

        Lastenosastolta ei todellakaan löydy aikuiselle ihmiselle mieleisiä kenkiä, saatikka juhlakenkiä! Noin voi kirjoittaa vain joku "normaalijalkainen"..


      • minijalka kirjoitti:

        Lastenosastolta ei todellakaan löydy aikuiselle ihmiselle mieleisiä kenkiä, saatikka juhlakenkiä! Noin voi kirjoittaa vain joku "normaalijalkainen"..

        Valitettavasti joudun olemaan samaa mieltä edellisen kanssa, lastenosastolta ei todellakaan löydy tanssikenkiä. Lastenosaston kengät ovat nimenomaan sitä miltä kuulostavatkin, lasten kenkiä, eikä niistä ole tähän tarkoitukseen, vaikka niihin onkin tavallisesti tyydyttävä.


    • nettikauppoja etsimään

      Oletko kokeillut aasialaisia tai japanilaisia nettikauppoja? Googlella hakuun, voisi tärpätä. siellä suunnalla kun asuu keskimäärin aika pieniä naisia.

    • ...tähän...

      ..tilaisuuteen:

      ke 20.9 Oulu, Koskelankylän Valo, Ketjutie 79

      sielä on paikalla (vain tuona päivänä!!) sen niminen yritys Tagnek, se myy suomalaisia kenkiä, myös tanssikenkiä. Ite löysin tuolta viime vuona vanhojentanssi kengät, itellä on myös pikkunen jalka (33-34). Ja kun se on tehtaan myymälä hinnat ovat puolet liikkeen hinnoista. Lisätietoa tästä nettiosoitteesta:

      http://www.tagnek.com

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      102
      7315
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      36
      2792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2366
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      107
      2076
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1775
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1381
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1343
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1324
    Aihe