kaksoisleuka pois..

neiti.

kuinka saa kaksoisleuan pois ilman leikkauksia??ei oo vielä paha ongelma häiritsevä jos nauraa..

35

30215

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sissy

   Jännitä leukalihaksia päivittäin! Näyttää typerältä, mutta vahvistaa lihaksia. Olen myös kuullut että auttaisi jos leukaa taputtelee. Esim telkkaria katsoessa etu-ja keskisormella tai tai vaikkapa viivottimella taputtelee leuan alta. Tuollaisia kotikonsteja ainakin löytyy..

   • Riikka|

    Olen kuullut ja myös kokeillut tätä: Hoe ääneen KUNNOLLA ja painottamalla, vuorotellen x ja y kirjaimia. Pitäisi tuntua kaulassa asti! Jo hetken päästä näkyviä tuloksia.=)


  • pinq

   eräs lääkäri sanoi joskus että kaksoisleuan saa pois kun pitää esim. lyijykynää hampaidenvälissä n.15min joka päivä. Kaksoisleukaahan ei kovin äkkiä saa pois joten aikaa kyllä kuluu tuollakin menetelmällä.

  • Janie

   Tosi ärsyttävää, kun on muuten hoikka ihminen (52 kiloa, painoindeksin perusteella lähes alipainoinen) mutta silti näkyy leuan alla tosi muhkeat läskit. Että voikin rasva kertyä näin tarkasti yhteen paikkaan. Taitaa olla geneettinen vika, sukulaistyttö on vartaloltaan mallin mitoissa, mutta toimisto ei ota töihin, koska kasvot on "liian pyöreät".

   Tässä just yritän kerätä rohkeutta, josko menisin sukulaistytön seuraksi klinikalle ja ottaisin itsekin rasvaimun leuan alle. :D

  • :(((

   Juu, mäki oon aika pieni ja hoikka vartaloinen, mutta kaksois leukani on iso ja se vaivaa muo. Kun oon ihan normaalisti silti mulla näkyy kaksois leuka ja se näkyy tosi hyvin.
   Läpsyttelen leuan alle, toistan kirjaimia X Y I O Ä Ö X I jne. ja pidän myös lyijykynää hampaitteni välissä mutta tulosta ei tule, tai ainakin tuntuu siltä. Onko viellä muita vinkkejä millä kaksoisleuan saisi pienemmäksi. Mieluite nopeita konsteja... KAIKKI KEINOT KÄY

   -kiitos- :)

  • laksujdkmrfj

   ei

   • sirius7

    Hei onko joku saanut tuostA laitteesta apuua ? Entäs venyttely ,eikö se mahhda auttaa?


  • Kaksoisleukainen

   No höpöhöpö jotkut kaksoisleuan jumppalaitteet, hei haloo...

   Mutta mitenkäs, rasvaimu kyllä toimii, mutta onko kukaan kokeillut lipolyysiä/kavitaatiota kaksoisleukaan? Voisi jopa kuvitella olevan jonkunlaisia mahkuja tuloksiin, kun kyse on kuitenkin verrattain niin pienestä rasvakertymästä...

  • inmt´v3m

   Rasvan kertyminen leuan alle ja poskiin, varsinkin hoikalla, voi olla merkkinä sienistä/hiivasta elimistössä. Hoidoksi: a)ruokavalio: paljon kuituja, hyviä rasvoja, kasviksia ja lihaa; juo runsaasti vettä; sokeri, alkoholi, makeat säilykkeet, maitotuotteet ja hiivaa sisältävät tuotteet. Syö inkivääriä, kanelia ja sipulia.
   b) liikunta: harrasta voima- ja intervalliharjoittelua sekä joogaa ja rentoutusta. Stressi on tärkeimpiä epäsuotuisa bakteerikanna syitä ja edistää sienten kasvua elimistössä.

   • LääkePallo

    Hui herranjumala! Mulla on just tolleen kait sit... Selittämättömäti kertyny läskiä poskii ja leuan alle... Luulin eka turpoomiseks ku mulla on kortisoni kuuri (aika paha sellanen -.-) sain vastauksia kiitos, ja nyt, kuinka kauan suunnilleen kestää et toi hoitokeino auttaa? Jos vielä näin myöhään saa ysyä?


  • valojapäälleee

   kavitaatio hoitoja ei TODELLAKAAN saa tehdä leukaan !!!

  • Valotpäälläodotellaa

   Jaa, no miksi sitten niitä mainostetaan muun muassa kaksoisleukaan?

  • Apua nuorelle

   Hei olen 6lk ja 13-vuotias tyttö jolla on itsevarmuutta(ehkä) silloin kun peiliin en katso. Olen suhkot keskikoinen paitsi pieni uimarengas vyötärön ympärillä.. En ole kauhean pitkäkään. ei menkkoja, ei kasvu pyrähdystä, kädet lonksuu ja kaikkea mitä kaikki pelkäävät että olisi (minun mielestäni )! Ja sitten vielä kaupanpäälle tämä hemmetin kaksari! Joten apua pyydän kokeneilta, miten saan itsevarmuutta? Rantakunnon? Ja kaksarin pois? Kiitän miljoonin halein minulle vastanneita

   • Nuorelle apua

    Ja olen vielä luokkamme vanhin tyttö!!!


   • Be yourself

    Ite oon alkanu keräämään itsevarmuutta kirjottamalla paperille hyviä asioita ittestäni ja alkanut ajatella positiivisemmin kaikista ihmisistä. Lopettanu paskan puhumisen (aivan turhaa touhua) ei tarvi ajatella että joku kertoisi jollekin mitä oot sanonut siitä. Kato vähemmän peiliin. Laittaudut aamulla hyvin ja yrität välttyä peileiltä myöhemmin päivällä. Tää ei oo kaikkien juttu mut ite oon huomannu et PIENI meikki lisää (ainakin mulla) itsevarmuutta.

    Laihduttaa (jos sitä sillä kesäkunnolla tarkotit niiku ymmärsin) ei kasvuiässä sais. Mut suosittelen juomaan paljon vettä. Oon kuullut et monet laihtuu jo pari kiloo pelkästää normi liikunnalla ja juomalla paljon vettä. Ite mul on aina juomapullo mukana 0,5l ja yritän juoda ainaki 2-3 pulloo päivässä. Se myös raikastaa kasvoja ja on hyväks iholle. Jos on finnejä (niiku mulla) nii veden juonti autto aivan hirveästi saamaan tasasemman ihon joka lisää tietysti itsevarmuutta. Ite oon säännölline liikunnan harrastaja joten kunnon samalla tasolla pidän kesäisin käymällä aamulenkillä. Kun lähtee tyhjällä vatsalla lenkille niin keho polttaa energiaksi rasvaa, ainakin itse olen sellaista jostai kuullut. Mut laihdutusta ei tosiaan kasvuiässä sais alottaa. Itseäni ärsyttää todella paljon kun jotkut kaverit jo rupee laihduttamaan 50kg painosina asenteella "oon niin läski, eikä musta voi tulla anorektikkoa koska oon nii ylipainonen" ja mä niille aina "saarnaan" koska ovat muaki laihemmas kunnos ja ite oon tyytyväine itteeni. Jos oon aikusena ylipainoine, nii sitte teen asialle jotain, mutta tässä iässä, ei oo tarvettakaan ei mitään järkeä. Ja olen sua vain vuoden vanhempi.


  • Läski...

   Oon 12.v Ja tavallaan hyväkunToinen ja ihan ok painoinen mut kaksoisleuka on aivan valtava ja se häiritsee! saa mut näyttämään läskiltä ;(

   • Läski...

    Nii olisko vinkki saada se vegee tai ees pienenee?


   • Läski...
    Läski... kirjoitti:

    Nii olisko vinkki saada se vegee tai ees pienenee?

    ja lisäksi oon itsestäni maailman rumin -.- Ja jos näkisitte mut olisitte samaa mieltä....Mut jutun. Keinoi miten kaksoisleuka läskiksi saa pois -.- Ne ärsyttää !!!


   • yäk
    Läski... kirjoitti:

    ja lisäksi oon itsestäni maailman rumin -.- Ja jos näkisitte mut olisitte samaa mieltä....Mut jutun. Keinoi miten kaksoisleuka läskiksi saa pois -.- Ne ärsyttää !!!

    Et oo ainut, huh! Ite oon 14v ja mua ärsyttää ihan sikana tää kaksoisoisleuka, ku muuten oon normipainoinen yms harrastan säännöllisesti liikuntaa ja yritän syödä terveellisesti.. MUTTA kaksari on ja pysyy ja saa mut näyttämään vielä kauheammalta ku oonkaan ja tää on ahdistavaa! :'(


   • 38kg saatana
    yäk kirjoitti:

    Et oo ainut, huh! Ite oon 14v ja mua ärsyttää ihan sikana tää kaksoisoisleuka, ku muuten oon normipainoinen yms harrastan säännöllisesti liikuntaa ja yritän syödä terveellisesti.. MUTTA kaksari on ja pysyy ja saa mut näyttämään vielä kauheammalta ku oonkaan ja tää on ahdistavaa! :'(

    Mä oon pian 14 pituutta 151.3 fuck this shit.... mut painam 38... oon tottunu 35kiloon ja terkkaritarkastuksessa vaaka näytti 38kg sillo mun ajatuksii nos "vittu oon lihonnu painan liikaa" no ajattelin laihuttaa ja saan hirveen kaksarin jos teen tahallani kaksarin jote aattelin samal senki laihuttaa


   • Kuulkaas, tenavat

    Lapsikulta, kaikki alle 25-vuotiaat ihmiset ovat valtavan kauniita ja rusoposkisia. Iho, vaikka olisi finnejäkin, on silti kimmoisa ja elastinen nuorena.
    Sitten, siitä lähtien yli 25 vähän rups mutta sen paikkaa hyvä itsetunto, joka kehittyy iän myötä! Lapsen pyöreys on aivan vastustamattoman ihanan näköistä ja suloista. Iho kyllä rupsahtaa ja posket kaventuu, ja silmien viaton kirkkaus muuttuu kyyniseksi, ehkä. Nuorena kannattaa katsoa ympärilleen, ja huomaatte että aikuisissakin on hirmu epävarmaa sakkia. Mutta parasta on rakastaa itseään ja arvostaa itseään! Ja anna arvo toisillekin.


  • jeea1

   nyökyttely auttaa (musta ainaki)

  • Nimimerk.

   Syökää monipuolisesti ja terveellisesti ja urheilkaa. Toisilla on paremmat geenit, mutta jokaisen naamataulu parantuu kun jaksaa tehdä töitä.

  • kaksarinEXomistaja

   juokaaa vettäää se on kaikkii kuonaaineita mitä sinne kerääntyy ku liika suola kehossa kerää niitä, samallailla se kerää mahan päälle ja oikeestaa kaikialle iholle sellasta höttöä mikä on vaa neste turvotusta, ton takia muuten laihat ihmiset kuvitelee tteensä lihavaksi:D mut juokaa vettä, se vähentää suolaan määrää kropassa prosentuaalisesti nii se samalla vähentäää nesteturvotusta ja puhistaaa ne kuonat pois

  • Maikki02

   Mulla ainakin tollanen pieni , alkava kaksari ja koitan pitää päätäni ylempänä ja jokapäivä venyttelen ja juon paljon vettä :3 treenammassakin käyn ja katsotaan tuleekohan tulosta :) Mulla käns ongelmana se että en haluu et mul tällänen kamala olis ..

  • K4kkaaa

   MUL ON AIVAN JÄÄTÄVÄ KAKSARI;(

  • Hereillealipainoiset

   tyypit tääl sillee apua oon 155 ja painan 40 oon ylipainoinen jos painat tonnpitusen 70 ni oot ylipainonen!!!

  • Heikaikillemitesmenee

   Miten saa kaksarin pois?! En nyt sanois et mulla olis ihan jäätävä kaksari se on semmonen pieni mutta esim jos nauran niin tulee pikkunen kaksari... Oon muuten hyvässä kunnossa mun ikäseksi, ja oon tosi tyytyväinen mun kehoon mutta en tykkää mun kaksarista kun se tulee!! Joten mitä mun pitäis tehä et saisin sen pois ilman ku jotain leikkauksia. Ja niin niinkuin sanoin se ei ole mikään jäätävä mut kyllä se ihan pikkasen näkyy! Joten jos jollakin on jotain hyviä vinkkejä niin voisko joku kertoo semmosia pikasia ideoita??

  • Heikaikillemitesmenee

   Kun selasin tätä sivustoo niin melkein kaikki tekstit oli jostain 6-8 vuoden menneisyydestä😁 Niin toivon jos joku voi auttaa mua, jos joku enää käy tällä sivustolla?!😊

   • Kaksarilähti

    Kannattaa työntää kieltä etuhampaiden taakse silloin tunnet kun kaksari alue nousee. Tee tätä joka päivä 30 sekuntia.


   • Anonyymi
    Kaksarilähti kirjoitti:

    Kannattaa työntää kieltä etuhampaiden taakse silloin tunnet kun kaksari alue nousee. Tee tätä joka päivä 30 sekuntia.

    Heiiii! Jos nyt 2v myöhemmim voi kysyä nii kauan kestää?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Heiiii! Jos nyt 2v myöhemmim voi kysyä nii kauan kestää?

    miten ton kaksarin saa pois


  • Anonyymi

   SOS tarvisin nyt helppii tän kaksari homman kaa. Mul on ihan hirvee kaksari. Oon joku 165cm pitkä ja painan jtn 56kg. En oo mikään laihin yksilö mut oon ylpee mun kropasta. Mut si on tää kaksari. Oon siis nyt jumpannu mun kasvoi noin 1-2vko eikä mikään auta. Kellään apuu??

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt Sanna Marin sitten esittää katuvaa, voi päivää sentään!

   Sannukka vaatii, että kulttuuriin kohdistetut leikkaukset perutaan....siis niin pelle pääministeri kuin olla voi. SDP:n tuoreet kannanotot ovat herät
   Maailman menoa
   609
   9687
  2. Some repesi! Linda Lampenius jakoi alusvaatekuvan: "Wow!", "Siis niin UPEA kuva!", "Fantastiskt!"

   Linda Lampenius on jakanut Instagramissa kuvan mallivuosiltaan, jossa on ysärityyli kohdillaan... Lampenius tunnettiin Suomessa lähinnä viihdetähtenä,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   18
   4735
  3. Satu Tuomisto näpäytti Sofia B, oli ollut kuntosalilla täydessä meikissä .

   Eikö voi edes kuntosslilla käydä ilman monen sentin kasvomeikkiä, siitä nähtiin et teatteria on se salilla käyminenkin sillä .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   3030
  4. "Tyttöjen kanssa ulos"

   Keski-ikäinen vaimoni lähtee "tyttöjen kanssa ulos" ja pukeutuu kaikkein seksikkäimpiin pikkuhousuihin mitä kaapista löytyy. Ne eivät paljoa peitä eik
   Sinkut
   296
   2919
  5. Wow! Dannyyn, 79, liitetty Helmi Loukasmäki, 20, aistikkaana punaisissa kynsissään: "Kuuma kaunotar"

   Helmi, 20, on lähtenyt ulkokuvauksiin syksyn ihmeitä kummastelemaan. Danny, 79, puolestaan lähtee keikkarundille vanhojen kavereidensa kanssa: Kai Lin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   18
   2873
  6. Espen Andersen Bråthen, siinä tekijä, asiaa tutkitaan terroritekona

   Varmuus on tullut, että tyyppi on kääntynyt islamiin. Eli on siis suvakkojen suosikkeja. Näin Norjassa. Joko somessa musset juhlii, kuten Lars Vilksi
   Maailman menoa
   90
   1258
  7. Piikitykset tulisi lopettaa!

   Koronarokotukset pitäisi keskeyttää - haittavaikutuksia on jo liikaa - pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta - teho on huono ja lyhyt - luonnollinen immun
   Maailman menoa
   354
   909
  8. Sensuuri kaatoi Tokentuben.

   Ja mikä ajoitus, tänään äänestetään rokotepassista ja on mielenosoitus siitä eduskuntatalon edessä.
   Maailman menoa
   275
   784
  9. Martina leijailee taas jossain pilvissä

   Revenge body tulee kuulemma olemaan tajunnan räjäyttävä😂. Joku pilipali ohjelma mikä tulee jostain maksulliselta kanavalta. Kyllä on suuret luulot yh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   731
  Aihe