Nuori mies, älä mene naimisiin!

tahkomies

Moni nuori mies ei ymmärrä, mitä naimisiinmenosta seuraa. Siksi on syytä kerrata pari faktaa, että edes joku välttyisi tältä virheeltä.

Pääsyy avioliittoon on miehelle tietysti säännöllinen seksi. Mutta tiesitkö, että tutkimusten mukaan naisen seksihalut alkavat vähetä heti, kun hän saa miehen pyydystettyä. Kahdessa vuodessa halut putoavat 50 %. Tämän tutkimustuloksen jokainen ukkomies voi vahvistaa. Ukkomiesten ylivoimaisesti yleisin valituksen aihe on vaimon pihtaus, vaikka seksi on miehelle se tärkein syy olla naimisissa. Kerta tai kaksi kuussa on aivan normaalia muutamaman vuoden päästä. Niitäkin kertoja joutuu kerjäämään. Tosin saman patjan poraaminen alkaa joka tapauksessa miestä kyllästyttämään ennen pitkää.

Toinen merkittävä syy väistellä avioliittoa on se, että naiset lakkaavat huolehtimasta itsestään heti miehen saatuaan. Ihraa alkaa kertymään eri puolille ihan silmissä. Naisen rupsahtaminen on muutenkin iso pettymys miehelle. Se tapahtuu yllättävän nopeasti heti 30 ikävuoden jälkeen. Viisi vuotta myöhemmin ei meinaa edes samaksi naiseksi tuntea.

Entäs sitten henkinen puoli? Sehän on tunnettua, että jokaisesta naisesta tulee nalkuttaja, kysymys on vain kuinka pian. Useimmat naiset eivät itse edes ymmärrä milloin nalkuttavat! Eihän kukaan vaimoa henkisten ominaisuuksien takia ota, mutta kyllähän naisen luontainen nalkutus ja typerät puheenaiheet syövät miestä nopeasti.

Monessa muussakin asiassa tulee takapakkia, kun täytyy tehdä kaiken maailman kompromisseja. Esimerkiksi autolla liikkumisen vapaus on mennyttä, kun vaimo pyytää autoa käyttöönsä milloin milläkin tekosyyllä. Jos et anna, vaimokaan ei anna. Seksin pihtaus on vaimon asevalikoimassa aina ykkönen.

Niinpä moni ukkomies joutuukin hankkimaan rakastajattaren vaimon pihtauksen ja rupsahtamisen takia. Ei sekään herkkua ole. Rakastajattarelle täytyy koko ajan valehdella, että on aikeissa jättää vaimon ja vaimolle pitää valehdella, että pääsee rakastajattaren syliin. Salailu käy raskaaksi pitemmän päälle. Moni vaimo ei salli edes ilotyttöjä, vaan pitävät sitäkin jonkinlaisena pettämisenä.

Lapsien hankkiminen on sitten oma lukunsa. Se mies, joka väittää, että tyttölapsikin kelpaa, valehtelee tai harrastaa insestiä. Valitettavasti lapsen sukupuolta ei voi ennalta määrätä ja vaimoa ei pysty pakottamaan enää aborttiin, kun sukupuoli selviää ultraäänikuvista. Muutenkin lapsen hankinta on hirvittävä riski. Entä jos tulee henkisesti tai ruumiillisesti vammainen lapsi? Kaikkia viallisia lapsia ei lapsivesitutkimuksilla pysty seulomaan. Siinä sitä on sitten elämä pilalla hetkessä.

Kun avioliitto sitten päättyy eroon, kuten useimmat päättyvät, vaimo vie puolet omaisuudestasi. Avioliitossakin vaimo yleensä tuhlaa rahansa itseensä ja mies ostaa yhteisessä käytössä olevat tavarat. Koko elämän mittaiset säästöt ja tavarat on siis puolitettava 5-7 (keskiarvo) avioliittovuoden takia. Vaimohan on luonnollisesti vastustanut avioehtoa henkeen ja vereen. Kaiken lisäksi avioehto ei aina edes auta, vaan nainen saa kumottua sen oikeudessa, jos tahtoo.

Avioliittoa kannattaa siis välttää. Avoliitto on melkein yhtä paha. Kaikki edut ilman huonoja puolia saa, kun pitää huolta siitä, että kummallakin osapuolella on omat kotinsa.

34

6103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marjanpoimija olet

      pahasti sulle pääsi käymään...
      Omapahan oli valintasi, mitä sä täällä sitä itket.Ja mies muka.

    • tyroneracer

      ...siihen on selvästi merkitty mikä omaisuus kuuluu miehelle (esim asunto, kesämökki auto, prätkä jne.)

      Avioehto pitää (kannattaa ehdottomasti) solmia ennen avioon menemistä ja tarkoin selvitettävä se omaisuus, joka merkitään hankituksi ennen avioliittoa ja myös ne omausuudet joihin on tuleva omistusoikeus (esim. perintö) Myös omistusoikeuden todistavat asiakirjat kannattaa liittää.

      Kun avioehto laaditaan lain pykälien mukaan kunnollisen asianajajan luona, niin sitä ei voi missään tapauksessa kumota oikeudessa.

      Voin kertoa esimerkin. Mun isäni veli (paljon kiinteää omaisuutta) erosi pitkäaikaisesta vaimostaan (vaihtoi nuorempaan) ja avioehdon ansiosta ei ämmä saanut mukaansa kuin käsilaukkunsa ja vaatteensa.

      Tosin setäni joutui maksamaan hyvitystä sellaisesta omaisuudesta, mitkä katsottiin yhteisesti hankituksi (huonekalut ym.)

      Mutta autot, veneet, asunnot ja kesämökit jäi.

      • Unto Ylä-Mäkikökkölä

        "Voin kertoa esimerkin. Mun isäni veli (paljon kiinteää omaisuutta) erosi pitkäaikaisesta vaimostaan (vaihtoi nuorempaan) ja avioehdon ansiosta ei ämmä saanut mukaansa kuin käsilaukkunsa ja vaatteensa."

        No se oli sille varmasti ihan oikein.

        "Mutta autot, veneet, asunnot ja kesämökit jäi."

        Ihanaa!


      • ...

        Avioehdon voi tehdä myöhemminkin! Ei sitä tarvitse tehdä ennen avioliiton solmimista.

        Muistakaa, että yksilöidysti tehty avioehto kannattaa päivittää, mikäli muutoksia tapahtuu; tarkoitan, jos tehdään avioehto, jossa luetellaan omaisuus, joka ei kuulu avio-oikeuden piiriin
        esim. maijan omaisuus:auto ja kesämökki ja matin omaisuus:perintötila ja vene, eivät kuulu avio-oikeuden piiriin.Muu omaisuus kuuluu avio-oikeuden piiriin.

        Perusavioehdon osaa normaalilla älyllä varustettu ihminen tehdä ihan itsekin. Se on yhden lauseen sopimus, jolla sovitaan ettei kummallakaan aviopuolisolla ole avio-oikeutta toisen omaisuuteen, sen tuottoon tai sen sijaan tulevaan omaisuuteen. Avioehto tulee rekisteröidä (maistraatti) ollakseen pätevä. Piironginlaatikko avioehdot eivät ole päteviä lain edessä.


    • Tossa olikin

      Perää vaikka kirjoitit sen tolla tavalla.Totuus tekee joskus vaan kipeää.

    • Elliiiiina

      Hyvä tahkomies, olet hienosti osannut kirjoituksessasi tuoda esille pääkohdat, miksi nainen pärjää elämässään parhaiten pysymällä itsenäisenä sinkkuna. Mikäli naimisiin on pakko mennä, niin on koeajan on oltava erittäin pitkä ja seula tiheä, sillä tahkomiehiä riittää.

    • emäfemakko

      ei todellakaan tule mennä naimisiin. Avioliitto on aikuisia varten. Aikuinen mies osaa kohdella vaimoaan sellaisella kunnioituksella että säästytään nalkuttamiselta ja pihtaamiselta. Aikuinen mies muistaa säilyttää romatiikan suhteessa mistä syystä seksielämäkin säilyy eläväisenä ja kiihkeänä ja vaimo pysyy hoikkana. Aikuinen mies ottaa vaimoksi hyvin toimeentulevan, töitä tekevän tasa-arvoisen naisen joka tuo omatkin rahat talouteen ja kenellä on varaa omaan autoon. ( Nuoret kossit lankeaa tyttöihin jotka istuvat kuin nuket heidän auton vänkärinä ja pullahatvat paksuksi eka töytäisystä). Aikuiset miehet tietävät että lapsi on LAPSI oli sukupuoli sitten mikä vaan ja että sukupuolta ei voi etukäteen määrätä. Jos sattuu tuleen tyttö voi seuraava ollakin poika. Aikuinen ja normaali mies tietää myös että jos kajoaa lapsiinsa, oli ne sitten tyttöjä tai poikia niin on syytä hankkiutua hoitoon ja äkkiä. Aikuinen mies ja nainen tekee avioehdon ennen kuin menevät naimisiin.

      Eli olet oikeassa nuoren miehen ei pidä mennä naimisiin ja kenenkän ei pidä sellaisat ikinä naida. Onneksi meillä riittä kypsiä, järkviä, aikuisia miehiä jotka tietävät mitä avioliitto vaatii ja antaa.

      • Unto Ylä-Mäkikökkölä

        Aina jauhetaan sitä, että miehen pitää kunnioittaa naista. Ei NÄIN, ei TODELLAKAAN näin..

        Kunnioitus on ansaittava. Ja se ei ole sama asia kuin rahan ansaitseminen(paitsi ehkä naisille).

        Soveltamalla itseensä samoja lakeja kuin miehiin, menevät naiset täydellisesti mierontielle. Hallinta katoaa. Feministit ovat aina lihavia jne..


      • karvanen_kaveri

        mä ymmärsin tästä puuheesta näin karkeesti, että miehen täytyy pitää nainen tyytyväisenä, oletan että tämä koskee myös vaimoketta, tuskin akan rooli on vaan nauttia olostaan, kertokaa jos olen väärässä??


      • emäfemakko
        karvanen_kaveri kirjoitti:

        mä ymmärsin tästä puuheesta näin karkeesti, että miehen täytyy pitää nainen tyytyväisenä, oletan että tämä koskee myös vaimoketta, tuskin akan rooli on vaan nauttia olostaan, kertokaa jos olen väärässä??

        Tottakai se menee kumminkin päin. Miehen vastuulla on pitää vaimonsa tyytyväisenä ja vaimon vastuulla on pitää miehensä tyytyväisenä. Ja jos ei itse täytä omaa tehtäväänsä niin ei ole oikeutta kulkea ympäriinsä valittamassa siitä että on tyytymätön puolisoonsa. Niin metsä vastaa kuin sinnne huudetaan. Jos on osannut kohdella toista kunnioittavasti ja oikein on oikeus myös vaatia että itseäänkin kohdellaan samalla lailla. Ja väite että kunnioitus pitää jotenkin ansaita ei päde avioliitossa; jos rakastaa niin kunnioittaa. Pitää olla aika "mu...ku" ihmiseksi jos on sitä mieltä että rakkaan tulisi jotenkin teoilla kerätä pisteitä että saisi muka kunnioitusta tai olisi ansainnut rakkauden. Sellaisissa tapauksissa yleensä päätyy siihen että toinen tekee aivan kaiken saadakseen toiselta edes hiukkasen kunnoitusta. Siten toinen ei enää viitsi edes yrittää kun mikään ei auta ja ero on edessä.
        Eli kunnioittakaa ja rakastakaa puolisoitanne sellaisina kuin he ovat ja muistakaa näyttää tämä teoin ja sanoin niin voitte vaatia itsellenne samaa kohtelua oikeutetusti.


      • lklklkjlkj
        emäfemakko kirjoitti:

        Tottakai se menee kumminkin päin. Miehen vastuulla on pitää vaimonsa tyytyväisenä ja vaimon vastuulla on pitää miehensä tyytyväisenä. Ja jos ei itse täytä omaa tehtäväänsä niin ei ole oikeutta kulkea ympäriinsä valittamassa siitä että on tyytymätön puolisoonsa. Niin metsä vastaa kuin sinnne huudetaan. Jos on osannut kohdella toista kunnioittavasti ja oikein on oikeus myös vaatia että itseäänkin kohdellaan samalla lailla. Ja väite että kunnioitus pitää jotenkin ansaita ei päde avioliitossa; jos rakastaa niin kunnioittaa. Pitää olla aika "mu...ku" ihmiseksi jos on sitä mieltä että rakkaan tulisi jotenkin teoilla kerätä pisteitä että saisi muka kunnioitusta tai olisi ansainnut rakkauden. Sellaisissa tapauksissa yleensä päätyy siihen että toinen tekee aivan kaiken saadakseen toiselta edes hiukkasen kunnoitusta. Siten toinen ei enää viitsi edes yrittää kun mikään ei auta ja ero on edessä.
        Eli kunnioittakaa ja rakastakaa puolisoitanne sellaisina kuin he ovat ja muistakaa näyttää tämä teoin ja sanoin niin voitte vaatia itsellenne samaa kohtelua oikeutetusti.

        Emäfemakko puhuu asiaa. Onnellinen, tasa-arvoinen parisuhde on sitä, että kumpikin viitsii nähdä vaivaa parisuhteen eteen.

        Jos on tyytymätön, siitä pitää osata rakentavasti keskustella niin, että saadaan ongelma selvitettyä. Esimerkiksi seksiongelma ei ratkea vieraissa juoksemalla, vaan siinä, että selvitetään, mikä mättää ja mitä voisi tehdä toisin.

        Olin pitkään naimisissa, olen ollut sinkkuna ja nyt taas vaihteeksi seurustelen. Väittäisin, että seksi on parasta pitkässä parisuhteessa, kun tuntee toisen, kehtaa tunnustaa fantasioitaan ja uskaltaa kokeilla rajujakin juttuja. Hyvä seksisuhde vaatii huolenpitoa sekin, että ei tyydy vaan siihen kahden minuutin pikapanoon, vaan että vaikka välillä olisikin pikapanoja, niin välillä ollaan sitten myös sängyssä NAISEN haluamalla tavalla (paljon esileikkiä, paljon suuseksiä, paljon hyväilyä, ei liian pikaista laukeamista tai jos laukeaa nopeasti niin sitten toinen kierros heti perään).

        Miehet pitävät sitä helposti itsestäänselvyytenä, että nainen tekee ruoat, siivoaa, hoitaa lapset ja käy töissä. Mies ei tee mitään muuta kuin makaa sohvalla ja juo kaljaa. Sitten mies ihmettelee, kun nainen on tyytymätön ja pihtaa. Jos nainen ei saa miestä osallistumaan kotitöiden tekemiseen, niin silloin ei jää muuta keinoa kuin pihtaus. En väitä, ettäkö se olisi reilua, mutta niin se vain on.

        Ei kaikki naiset suinkaan liho. Itseasiassahan se on ihan tutkittua tietoa että PUOLET suomalaismiehistä on ylipainoisia, naisista muistaakseni noin 30 %. Naisten ylipainoa selittää osaltaan se, että raskauksista jää kiloja (väliaikaisesti, joillekin pysyvästi), mutta miehet eivät voi edes sellaisella selittää omia kilojaan.

        Avioehto on helppo tehdä. Olen kerran ollut naimisissa ja pidin itsestään selvänä, että avioehto tehtiin, koska en halunnut, että tulevat perintöni päätyisivät kenenkään toisen kuin itseni tai lasteni taskuun.

        Jos rakastaa toista ja avoliittokin toimii yhteiselämän osalta (siivous, seksi ja raha-asiat), niin on ihan hyvät mahdollisuudet saada avioliittokin toimimaan onnellisena. Itsestäänselvää ei ole, että niin tapahtuu, vaan molempien pitää varata aikaa ja nähdä vaivaa, että toisella on hyvä olla. Kumpikaan ei saisi käyttää hyväkseen asemaansa eli esim. jäädä toisen palveltavaksi.


      • sinulle aikuinen Mies

        Lisää kaltaisiasi...


    • NaineN ***

      Osuitpa naulan kantaan...noin se menee!

      Mutta,tahtoo ne miehetkin kasvattaa vatsaansa ja mennä alaspäin...

      Oli kiva lukea kirjoituksesi,ja vaikka olen nainen allekirjoitan tuon ja siksi lähdinkin pitkästä liitosta. Lähtöäni en ole katunut...

      Eli...varokaa naimisiin tai avoliittoon menoa nuoret miehet ja MYÖS NAISET ;))))))

      • IkisinkkuM

        Onnellinen yhden ihmisen talous ja
        mainio samanhenkinen naisystäväni.
        Elämä on laiffii..


    • turmelee

      Seksin puute turmelee hyvänkin suhteen, mutta ei väliä, työnnä ämmä lattialle ja pane patjojen väliä. Saa seksiä ja ämmä ei katso sitä pettämiseksi, kaikki voittavat. Vaikka ämmä suuttuisi ja lähtisikin, niin patjat jäävät.
      (Vaatii ehdottomasti kaksi patjaa onnistuakseen)

    • nainen.

      No johan siellä "Einstein" puhuu...MINÄ en ole päässyt "lypsämään" yhtään äijää avioliiton kautta tässä elämässä.

      Mutta pillua täällä kyllä jatkuvasti vongataan!

    • DitaVonBlonde

      varsinainen sovinistisika!

      Naisilla ihraa kertyy ja puheetkin on niin tyhmiä :P ja kamalaa jos syntyy tyttövauva, eihän kukaan mies halua sellaista omakseen, se on pettymys!! xD kun siitä kasvaa kuitenkin tyhmä ja nalkuttava nainen.

      eivät miehetkään mitään täydellisyyksiä ole. ihraa näkyy olevan myös kolmevitosilla ja sitä vanhemmilla ukkomiehillä siinä missä heidän rouvillakin. ja vanhojen äijien jutut ne vasta outoja ovatkin. puhutaan kalareissuista ja siitä miten nainen on taas nalkuttanut jostain ihan turhasta asiasta kuten siitä että tuli ostettua ilotyttö viikonloppuna...

      • ei naisen syy

        Ilotytön ostaminen on yhtä lailla vaimon pettämistä kuin, että harrastaisi avioliiton ulkopuolista seksiä jonkin muun naisen kanssa.

        Maailmaan mahtuu paljon ihramahaisia ukkoja, jotka ovat ihan itse itsensä lihottaneet olutta lipittämällä ja sohvaperunana olemisella.


    • nainen-z-

      tiedän mistä hän puhuu.
      Joistakin naisista ja myös miehistä tulee juuri tommosia.luullaan, et enää ei tarvi tehä mitään.tiedän yhen naisen joka sai vokoteltua miehen naimisiin...no,perinteistä,lapsia jne..taloa...seksiä never ever...kylmä nainen,ei mitään tunteita...sit avioero ja haukutaan miestä..nyt sama jatkuu..toisen miehen kaa...pitää vaan pönkittää omaa egoa,et on lapsia,mut mitä niistä lapsista,kunhan vaan saa elatusmaksua!jonkun palvelemaan ja tekemään kaikki sen naisen puolesta.harmittaa,kun miehet menee lankaan tommosten takia:(. oma elämähän siinä menee pilalle...
      kannattaaa kyllä tarkkaann katsoa kenen kanssa on. tommosia hyväksikäyttäjiä on todella paljon,sekä miehissä,että naisissa.
      mutta tommosia kylmiä ihmisiä on paljon.tai pikemminkin se on niiden ihmisten epävarmuutta,kun pitää toimia noin.
      ei kannata kiirehtiä!
      naisia ja miehiä kyllä piisaa.

    • Kylläpäs tämä herra puhuu asiaa,yleistäen tosin.

      Koko tekstin päänäyttelijöistä vaan paistaa läpi tietynlainen itsekkyys.Se sama itsekkyys joka johdattaa hyvinkin yleisesti vieraaseen syliin.

      Kysynkin vaan,että mitä sitten jos löytyy vielä harvinaisuuksia,jotka hoitavat liittoaan ja asettavat toisen aina etusijalle?Näin meillä,ja puhun vuosien kokemuksesta.Elämä toisen kanssa voi oikeasti olla kaunista ja lämpöistä,samalla jännittävää!(Mutta sen eteen on nähtävä vaivaa,ihan samalla tavalla kuin syrjähyppyynkin,joka kannattaisi jättää tekemättä ja panostaa omaan suhteeseen.)

      Uskaltaisin veikata,että vain nainen joka asettaa liikaa vaatimuksia miehelle,ristii lopulta jalkansa.Jos etsii sellaisen paketin heti kättelyssä jota ei tarvitse muuttaa ovat molemmat tyytyväisempiä.Uskon,että naisen haluttomuus johtuu yksinomaa siitä,että moni nainen ei oikeasti saa orgasmia seksin aikana,tutkimusten mukaan.

      Voi,kumpa jokainen nainen oikeasti löytäisi sen keinon saada,koska se on oikeasti niin vapauttava ja rentouttava tunne,kuinka päätä kiristävä,(kutsutaan sitä nyt tuohon tekstiin verraten vaikkapa nalkutus-vanteeksi)löystyy!
      Itse allekirjoitan täysin sen,että naisen nalkutus-alue aivoissa tarvitsee säännöllisesti sen orgasmin lopettaakseen turhan jäkätysaineen tuottamisen. :0D

      Jokainen järkevä ihminen huolehtii itsestään,etenkin nykyajan tuomien paineiden takia.Onhan se kiva näyttää välillä eriltä ja uusia säännöllisesti lookiansa.

      Lapsia ei todellakaan pysty etukäteen seulomaan,mutta minusta on typerää verrata tyttö-ja poikalapsia,koska molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa.

      Ja tuosta omaisuudesta sen verran,että meillä ainakin molemmilla on omat käyttörahat.Ainoastaan ruoka,laskut ja automenot maksetaan yhteisestä pussista,yhteistuumin.Kyllä nämä on taas semmosia asioita,että ne pitää sopia kumppanin kanssa,juuri siitä syystä että naiset ovat kovempia haaskaamaan useimmiten.Minusta tämä on vähintäänkin reilua miestä kohtaan,että molemmat saavat tehdä omillaan mitä lystää. :0)Tämmöstä tällä kertaa.

    • ...täältä...

      ...englanniksi amerikkalaisesta näkökulmasta: http://nomarriage.com/

      Siis jos esim. haluaa muistuttaa itselleen, miksi oikeastaan onkaan ikisinkku. Tai jos haluaa hyviä tekosyitä sille, miksi on sinkku -- halusi sitä sitten oikeasti eli ei. Ihan miten haluaa asian nähdä. Kukin taaplatkoon tyylillään eteenpäin.

    • asdasda

      Viittiskö tommosta provoa edes kommentoida.. tuntuu vaan aika kummalta toi väitteesi että joka mies haluais poikavauvan. Ei mulle ainakaan lapsen sukupuolella olisi väliä jos sellaista olisin hommaamassa.

      Ja juu, en ole naimisissa. Kerta riitti.

    • !!!

      älä mies mene naimisiin, eikä kannata aloittaa edes suhdetta naisen kans jos ei pysty sitoutumaan eikä kantamaan vastuuta yhteisestä elämästä. Nainen (myös mies) rupsahtaa iän myötä, seksin halu vähenee, myös miehellä.. Näitä on lukemattomia asioita mitä elävässä elämässä tapahtuu IHMISELLE kun ikää tulee, oli sitten minkälaisessa pari suhteessa hyvänsä. Elämä on jatkuvaa muutosta, niin naisella kuin miehelläkin. Kukaan ei voi elämässä/ avioliitossa antaa sinulle takuuta siitä, että kaikki onnistuu ja elämä olis nautintoa loppuun asti. Juu-u..kannattaapa hyvinkin miettiä USKALTAAKO antaa oman elämänsä alttiiksi avioliitolle!!!

    • ..............

      Ne tulee märkinä ja villeinä sekä lähtevät talot ja autot mukana..

    • NYKYÄÄN

      KYLLÄ ENNEN OLI TOISIN. ONNEKS MONILLA AVIOELämä vielä sujuu onnellisesti.

    • hohhohoo

      Tämä nuorimies lähtisi nyt baariin, mutta vittu kun junttilan ainoa kapakka on jo antanut valomerkin, niin ryypätään sitten yksin kotona ja jatketaan huomenna puinteja! saakohan muuten puimurilla ja traktorilla ajaa kännissä josse on oma pelto millä ajjaa??

    • sitkkunen

      "entäs jos tulee henkisesti tai ruumiillisesti sairas lapsi"?

      öh! Onhan tahkomieskin päässyt seulonnasta läpi ja osaa ainakin kirjoittaa.
      Sisällöstä voidaan olla montaa mieltä. Ulkonäköään en tiedä mutta epäilen punakkaa ja pönäkkää.

      Miehethän repsahtaa jo tuossa 25 vuotiaana. Maha kasvaa ja tukka lähtee. Kalja maistuu niin, ettei kunnolla seiso.

    • huomaan ;)

      "kerrata pari faktaa" - lienevät tulkintojasi, eivät faktoja (puhuthan monista naisista yleistäen, vai oletko eronnut jo monestakin avioliitosta?)


      "tutkimusten mukaan naisen seksihalut alkavat vähetä heti, kun hän saa miehen pyydystettyä. Kahdessa vuodessa halut putoavat 50 %. Tämän tutkimustuloksen jokainen ukkomies voi vahvistaa."

      Taas tulkintojasi. Minun ja ystävättärieni halut eivät ole mihinkään vähentyneet koko tähänastisen elämämme aikana, EIVÄT kahdessa vuodessa eivätkä sen jälkeen.

      Olikohan kyse sinun omasta tutkimuksestasi lähikapakassa?

      JOKAINEN ukkomies voi muka vahvistaa - eivät meidän ainakaan, joten yleistykseltäsi putoaa jälleen pohja pois.

      "Ukkomiesten ylivoimaisesti yleisin valituksen aihe on vaimon pihtaus, vaikka seksi on miehelle se tärkein syy olla naimisissa."
      Niin. Olisihan tietysti kiva jos mieheltä löytyisi älyllistäkin toimintaa, se seksikin on aikuisen miehen kanssa mukavampaa. Suosittelen menemistä itseesi, jos ei parisuhdeterapeutti ole osannut silmiäsi avata (älä vaan väitä ettet ole koskaan neuvoa kysynyt vaan heti juossut vaimoasi pettämään!)

      "Kerta tai kaksi kuussa on aivan normaalia muutamaman vuoden päästä. Niitäkin kertoja joutuu kerjäämään." Taas näitä mielipiteitäsi.
      Älä yleistä omaa parisuhdettasi, tai muitten taitamattomien/itsekkäiden/keskenkasvuisten miesten kokemuksia. Meillä sekstaillaan monta kertaa vuorokaudessa, ja se on edelleenkin ihanaa. Eikä se kerjää, enkä minä, ei seksiä eikä huomiota. Vai kutsutko suukottelua, koskettelua, toisen hellimistä kerjäämiseksi? Sinulla pitäisi ehkä olla sellainen entisaikojen pumpattava nukke, niin siitä vaan kalu käteen ja toimiin, mitäs sillä henkisellä puolella, mitä se on? Aikuinen mies osaa käsitellä vaimoaan niin että jos joku kerjäisi laukeamista, se olisi se nainen!

      "Tosin saman patjan poraaminen alkaa joka tapauksessa miestä kyllästyttämään ennen pitkää."
      Koeta nyt päättää. Ensin haluat, sitten se kyllästyttää että sait vaikket saanutkaan. Ei ihme jos et vaimoasi sytytä.

      "Toinen merkittävä syy väistellä avioliittoa on se, että naiset lakkaavat huolehtimasta itsestään heti miehen saatuaan. Ihraa alkaa kertymään eri puolille ihan silmissä."
      Ihraa taitaa olla kertynyt oman mahasi ympärille, kun sitä näet joka suunnassa?
      Vie emäntäsi iltakävelylle ja ulos kahville lähikapakan sijaan, trimmaa se huomaamattaan äläkä sulje nyrkin ja hellan väliin läskisooosiasi laittamaan. Ja osta sille kunnon ruokaa, äläkä aiheuta jatkuvia sydänsuruja pettämällä. -Me käytämme kokoa M tai S, yksi meistä XS:ää, pitkiä naisia kun vielä olemme, niin tuo S (kokoni) tarkoittaa SMALL, PIENI,
      joten älä nyt yleistä. Jos noin vaimoasi mollaat kaiket päivät, en ihmettele, jos vaikka suruunsa söisi.

      "Naisen rupsahtaminen on muutenkin iso pettymys miehelle."
      No, jokainen ikääntyy. Onko luonnollinen vanheneminen rupsahtamista sinulle? Tosin me 30- 40- ja 50-vuotiaat sisarukset ja ystävättäret emme ole "rupsahtaneet", edes 51-v:nä, juuri eilen nuori mies 28v luuli meitä alle kolmekymppisiksi, ihan päiväsaikaan ja selvin päin. Piti näyttää ajokortti että uskoi.

      "Se ("rupsahtaminen") tapahtuu yllättävän nopeasti heti 30 ikävuoden jälkeen. Viisi vuotta myöhemmin ei meinaa edes samaksi naiseksi tuntea."
      Vai niin. Mitä sinä sille naisellesi oikein teet, vai onko sillä jokin perinnöllinen ihosairaus, jos ei viiden vuoden jälkeen samaksi tunne? Viime perjantainahan juuri myönnettiin kymmenen vuoden passeja...eli kyllä normaalisti kymmenen vuodenkin jälkeen samaksi tuntee. Minut tavoitti ystävätär, joka totesi minun näyttävän samalta kuin 14 vuotta sitten, kun viimeksi tapasimme IRL. Eikä ole ainoa, joka noin on kommentoinut. Muttei ainakaan yrittänyt iskeä minua, niin kuin seuraavaksi väittäisit.

      "Entäs sitten henkinen puoli? Sehän on tunnettua, että jokaisesta naisesta tulee nalkuttaja, kysymys on vain kuinka pian."
      Ohhoh. On se kurjaa tuo elämäsi. Ei meillä nalkuteta. Yksi exäni (mies) nalkutti, mutta laitoin sen pihalle, ei nalkuttamista todellakaan kukaan jaksa kuunnella.
      En minäkään jaksaisi.

      "Eihän kukaan vaimoa henkisten ominaisuuksien takia ota..."
      NO TUOSSA KAI SE TOTUUS NYT SITTEN TULI! Minkä ominaisuuksien takia sitten, siivous, panopuu, status, naisen rahat?
      Kyllä meidän liitossamme avainasia oli että henkinen puoli synkkasi erinomaisesti!
      Ehkäpä sinun kannattaisi ottaa itsellesi virallisesti ja julkisesti vaimo, joka on samaa tasoa kanssasi, ehkä juuri siinä on syy kaikkiin aviollisiin ongelmiisi. Suosittelen sitä pumpattavaa, sen henkiset ominaisuudet taitavat olla sopivaa tasoa.

      "naisen luontainen nalkutus ja typerät puheenaiheet" - ohhoh. Tuosta voisi mjo nostaa herjaussyytteen. Luontainen, typerä... Mikset itse keskustele HENKEVÄSTI, ai niin, sinähän et valinnut naista henkisten ominaisuuksien takia.

      "täytyy tehdä kaiken maailman kompromisseja."
      Työpaikoilla sitä sanotaan YHTEISTYÖKYVYKSI, TIIMITYÖSKENTELYKSI, vapaa-ajalla jopa rakkaudeksi tai kypsyydeksi, että osaa joustaa.

      "Esimerkiksi autolla liikkumisen vapaus on mennyttä, kun vaimo pyytää autoa käyttöönsä milloin milläkin tekosyyllä."
      Osta oma auto (jos sinulla on varaa), niin vaimokin voi ajaa omallaan. Miullakin on ihan oma uusi auto, itse olen maksanut, ihan itse valitsin.
      Ai pitäisi vaimon kävellä, sinä vain aina ajelisit autolla...

      "Jos et anna, vaimokaan ei anna. Seksin pihtaus on vaimon asevalikoimassa aina ykkönen."
      Ehkä se on ainoa asia mitä ymmärrät, jos sitäkään. Ainakaan parisuhdekommunikointi tai toisen aito rakastaminen eivät taida olla tuttuja asioita sinulle.

      "Niinpä moni ukkomies joutuukin hankkimaan rakastajattaren vaimon pihtauksen ja rupsahtamisen takia. Ei sekään herkkua ole."
      no mitä hankit. Hanki mieluummin parisuhdeterapeutti, tai kaksi, teillä on paljon selvitettävää.

      "Rakastajattarelle täytyy koko ajan valehdella, että on aikeissa jättää vaimon ja vaimolle pitää valehdella, että pääsee rakastajattaren syliin."
      Miksi hommata rakastajatar, vedä käteen tai hommaa nukke. Niille ei tarvitse valehdella. dumppaat nuken vain sinne työmaakopin miesten pukuhuoneeseen. Muista vain pestä ensin, saattavat työkaverisi sitä lainailla.

      "Salailu käy raskaaksi pitemmän päälle. Moni vaimo ei salli edes ilotyttöjä, vaan pitävät sitäkin jonkinlaisena pettämisenä."
      Uskomatonta jopa ukkomieheltä. JONKINLAISENA pettämisenä huoran kanssa makaaminen?
      Pitäiskö sanoa: Moni aviomies ei salli edes maksullisia panomiehiä vaimolleen, vaan pitävät sitäkin jonkinlaisena pettämisenä. Miltäs tuntuisi jos vaimosi ehdottaisi muita miehiä sinun sijaasi? Ja miksi sinä edes liitossasi turhaan kärvistelet, eroa pois niin on ne "ilotytöt" aina käytössä ilman morkkiksia!

      "Lapsien hankkiminen on sitten oma lukunsa. Se mies, joka väittää, että tyttölapsikin kelpaa, valehtelee tai harrastaa insestiä. Valitettavasti lapsen sukupuolta ei voi ennalta määrätä ja vaimoa ei pysty pakottamaan enää aborttiin, kun sukupuoli selviää ultraäänikuvista."
      Oivoi. Aina vain luonteesi paljastuu enemmän. Vai että tytöt pitäisi abortoida jo ennen syntymäänsä? oletko muuten huomannut, että niistä tytöistä kasvaa himoamiasi naisia, juuri niitä ,joista yrität varoitella nuoria miehiä täällä?

      Meidän kolmas lapsemme oli tyttö, ja mieheni on vieläkin häneen aivan hullaantunut. Sisareni ensimmäinen lapsi on tyttö, ylpeänä isänsä esitteli kaikille vastaantuleville pikkuisensa.
      Väitätkö että miehemme harrastavat insestiä tyttäriemme kanssa. Sinulla taitaa olla sairaampi mieli kuin luulinkaan.

      "Muutenkin lapsen hankinta on hirvittävä riski. Entä jos tulee henkisesti tai ruumiillisesti vammainen lapsi? Kaikkia viallisia lapsia ei lapsivesitutkimuksilla pysty seulomaan. Siinä sitä on sitten elämä pilalla hetkessä."
      Ratkaisu sinunkaltaisillesi miehille: älkää KOSKAAN hankkiko lapsia. Hankkikaa sterilisaatio. Ominaisuutesi periytyvät lapselle geeneissä, joten parasta olisi, jos adoptoit lapsen, jos vaimosi vielä sellaisia haluaa kanssasi kasvattaa, siinä ainakin joudut sinäkin testeihin henkisiltä ominaisuuksiltasi. Kaikille kun adoptiolasta ei myönnetä. Täytyy olla myös henkisesti tasapainoinen.
      Jos oma lapsi olisi vammainen, elämäsi olisi siis pilalla?
      Tuttavaperheessä on vammainen lapsi. Jopa mies rakastaa tuota lastaan ja kuljettaa häntä julkisilla paikoilla, juttelee, kyselee, huolehtii. Sinä et tiedä mitä on rakastaa, et naista, et lasta. Mikähän lienee sinun vammasi? Puhdas itsekkyys ja kasvamattomuusko vain?
      Toivottavasti sinunlaisesi eivät ota riskejä ja monista geenejään omiin lapsiinsa.

      "Kun avioliitto sitten päättyy eroon"
      Kun, ei jos?

      "vaimo vie puolet omaisuudestasi."
      Omaisuudestasi? Vai puolet teidän YHTEISESTÄ omaisuudestanne? Eikö yhteinen ollutkaan hänen ollenkaan? Vaimon pitäisi jäädä puille paljaille eron jälkeen, sinä veisit KAIKEN yhteisen omaisuutenne?
      Laki kyllä sanoo ettei vaimo vie miehen omaisuutta, kumpikin vie omansa tai yhteinen puolitetaan. Olisi parempi tässäkin puhua totta eikä luuloja. ei luulo ole tiedon väärti.

      "Avioliitossakin vaimo yleensä tuhlaa rahansa itseensä ja mies ostaa yhteisessä käytössä olevat tavarat. Koko elämän mittaiset säästöt ja tavarat on siis puolitettava 5-7 (keskiarvo) avioliittovuoden takia."
      Aha. Vuoden kestävä avioliitto. Siinähän sekin tuli. ei ole helppoa sullakaan, noin usein joudut vaimoa vaihtamaan. Taisi kyllästyä sinuun kun tutustui?

      "Vaimohan on luonnollisesti vastustanut avioehtoa henkeen ja vereen. Kaiken lisäksi avioehto ei aina edes auta, vaan nainen saa kumottua sen oikeudessa, jos tahtoo."
      Ei ne nyt ihan tahtomisiin perustu ne oikeuden päätöksetkään, niillä on lakiin perustuvat velvollisuudet.

      "Avioliittoa kannattaa siis välttää. Avoliitto on melkein yhtä paha. Kaikki edut ilman huonoja puolia saa, kun pitää huolta siitä, että kummallakin osapuolella on omat kotinsa."
      Tuota suosittelen sinulle ja kaltaisillesi. VÄLTÄ KAIKKIA PARISUHTEITA NAISEN KANSSA.
      Miesten keskeiset parisuhteet eivät tälle palstalle enää kuulukaan, ja "ilotytöthän" sinä jo tiedätkin.

      Tosin paras olisi, jos pystyisit siihen joskus kasvamaan, tasaveroinen, toista kunnioittava ja rakastava parisuhde, jossa ajatellaan toisen parasta. Kun kumpikin pyrkii siihen, molemmat voittavat. Ja lapset siinä myös. Kirjastoissakin on parisuhteen henkiseen puoleen kädestä pitäen opastavia kirjoja, joita voi lukea ihan rauhassa tai sen rakastajattaren kanssa, jos ei muuten kanttisi kestä toisten neuvoja.

      Onneksi minäkin tunnen sekä töistä että vapaalta nuoria miehiä, joilla on terve mieli, ja jotka ovat nuoresta iästään huolimatta vastuuntntoisia ja kypsiä. He haluavat vakituisen ja kestävän, onnellisen parisuhteen. Näin ei suomalaistenkaan laji sukupuuttoon kuole, ainakaan vielä.

      Tsemppiä vain kaikki nuoret ja muunkin ikäiset miehet, teitä on myös upeita ihmisiä, jotka osaavat kohdella naisia tasaveroisina ihmisinä ja elämänkumppaneina. Silloin ei seksiäkään tarvitse vongata, kun nainen antaa sitä mielellään omalle kullalleen.




      ***
      n naisen seksihalut alkavat vähetä heti, kun hän saa miehen pyydystettyä. Kahdessa vuodessa halut putoavat 50 %. Tämän tutkimustuloksen jokainen ukkomies voi vahvistaa. Ukkomiesten ylivoimaisesti yleisin valituksen aihe on vaimon pihtaus, vaikka seksi on miehelle se tärkein syy olla naimisissa. Kerta tai kaksi kuussa on aivan normaalia muutamaman vuoden päästä. Niitäkin kertoja joutuu kerjäämään. Tosin saman patjan poraaminen alkaa joka tapauksessa miestä kyllästyttämään ennen pitkää.

      Toinen merkittävä syy väistellä avioliittoa on se, että naiset lakkaavat huolehtimasta itsestään heti miehen saatuaan. Ihraa alkaa kertymään eri puolille ihan silmissä. Naisen rupsahtaminen on muutenkin iso pettymys miehelle. Se tapahtuu yllättävän nopeasti heti 30 ikävuoden jälkeen. Viisi vuotta myöhemmin ei meinaa edes samaksi naiseksi tuntea.

      Entäs sitten henkinen puoli? Sehän on tunnettua, että jokaisesta naisesta tulee nalkuttaja, kysymys on vain kuinka pian. Useimmat naiset eivät itse edes ymmärrä milloin nalkuttavat! Eihän kukaan vaimoa henkisten ominaisuuksien takia ota, mutta kyllähän naisen luontainen nalkutus ja typerät puheenaiheet syövät miestä nopeasti.

      Monessa muussakin asiassa tulee takapakkia, kun täytyy tehdä kaiken maailman kompromisseja. Esimerkiksi autolla liikkumisen vapaus on mennyttä, kun vaimo pyytää autoa käyttöönsä milloin milläkin tekosyyllä. Jos et anna, vaimokaan ei anna. Seksin pihtaus on vaimon asevalikoimassa aina ykkönen.

      Niinpä moni ukkomies joutuukin hankkimaan rakastajattaren vaimon pihtauksen ja rupsahtamisen takia. Ei sekään herkkua ole. Rakastajattarelle täytyy koko ajan valehdella, että on aikeissa jättää vaimon ja vaimolle pitää valehdella, että pääsee rakastajattaren syliin. Salailu käy raskaaksi pitemmän päälle. Moni vaimo ei salli edes ilotyttöjä, vaan pitävät sitäkin jonkinlaisena pettämisenä.

      Lapsien hankkiminen on sitten oma lukunsa. Se mies, joka väittää, että tyttölapsikin kelpaa, valehtelee tai harrastaa insestiä. Valitettavasti lapsen sukupuolta ei voi ennalta määrätä ja vaimoa ei pysty pakottamaan enää aborttiin, kun sukupuoli selviää ultraäänikuvista. Muutenkin lapsen hankinta on hirvittävä riski. Entä jos tulee henkisesti tai ruumiillisesti vammainen lapsi? Kaikkia viallisia lapsia ei lapsivesitutkimuksilla pysty seulomaan. Siinä sitä on sitten elämä pilalla hetkessä.

      Kun avioliitto sitten päättyy eroon, kuten useimmat päättyvät, vaimo vie puolet omaisuudestasi. Avioliitossakin vaimo yleensä tuhlaa rahansa itseensä ja mies ostaa yhteisessä käytössä olevat tavarat. Koko elämän mittaiset säästöt ja tavarat on siis puolitettava 5-7 (keskiarvo) avioliittovuoden takia. Vaimohan on luonnollisesti vastustanut avioehtoa henkeen ja vereen. Kaiken lisäksi avioehto ei aina edes auta, vaan nainen saa kumottua sen oikeudessa, jos tahtoo.

      Avioliittoa kannattaa siis välttää. Avoliitto on melkein yhtä paha. Kaikki edut ilman huonoja puolia saa, kun pitää huolta siitä, että kummallakin osapuolella on omat kotinsa.

      • vielä loppuviesti

        mutta tähtiinhän päättyi kommentointi kuten fiksu lukija huomaa muutenkin ;)


    • PRO-rap-artist

      Ne on ne yksilöt. Ei voi ajatella, että suhde aina päättyisi.

    • Anonyymi

      Trolleja on vain liikaa. Mutta joo, älkää menkö naimisiin. Millään ei ole mitään väliä, tehkää mitä huvittaa, aivan sama. Kukaan ei välitä sun ongelmista, puutteista, haluista, olet turha, tai suorastaan haitallinen erehdys... t. nihilisti.

    • Anonyymi

      avioliittotesti ois hyvä
      alussa ei keskustella arjen asioista ja suhtautumisista
      puolisostasi tulee hänen isänsä ja äitinsä kaltainen vähintään keskiarvo
      avioliitossa sinänsä ei ole vikaa

    • Anonyymi

      naimisissa ei enää saa. siksi ukkomiehillä on eturauhas ongelmia kun pyssyt paukkuu liian harvoin.

    • Anonyymi

      En ole koskaan mennyt naimsiiin enkä edes huoriin mutta olen tullut kyllä...nyrkinsilmään,lakanaan, maitopurkkiin ja mukinkorvaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 183
      1975
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      141
      1447
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe