näin pärjää 2850 eurolla

pellefantt

palkka 2850e
-verot tel,lel,yms 940e
-vuokra (puoliksi naisen kanssa, kaksio saunalla) 310e
-autolaina vakuutukset 350e

JÄÄ 1250e/kk, elämiseen!!!

Ja kun ottaa huomioon, että nainen tienaa bruttona noin 2200 euroa, niin voi sanoa että ei ainakaan huonosti mene. Kun miettii että olemme vasta 26 ja 25, niin onhan tässä vaiheessa jo hyvällä mallilla.

15

5782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Otsatukka

      Jos nyt englantia ymmärrät ? Siis mitä sitten ? Syökää rauhassa pussikeittoa ja olkaa kahdestaan niin pitkää kun on toisenne! Ei viittis tollasilla rahoilla hirveesti leveillä,kun joutuu tekee töitä kummiskin!Meillä 4-henkinen perhe ELÄMISEEN menee n.2700€/kk laskut päälle eli kaikki menee näin pientuloisella (n.5000€/kk emännän vielä paljon pienempi palkka).Esimerkkinä vois kertoo et Mika Häkkisellä menee yli 2000000€/vuodessa sisältää laskut !??Mitä me persaukiset täällä KEHUMAAN näitä ropoja ? Töihin se on taas mentävä ei tullu lotossakaan!!

      • hölmö?

        Luetunymmärtämisessä ongelmia? Eihän tuossa avausviestissä mitenkään palkkaa kehuttu, pikemminkin päinvastoin: osoitettiin, että keskitulpoinenkin pärjää ja voi elää mukavasti. Ihme poraamista.


      • otsatukka
        hölmö? kirjoitti:

        Luetunymmärtämisessä ongelmia? Eihän tuossa avausviestissä mitenkään palkkaa kehuttu, pikemminkin päinvastoin: osoitettiin, että keskitulpoinenkin pärjää ja voi elää mukavasti. Ihme poraamista.

        Jos et ymmärtänyt, niin olet varmaan joku tavallinen palikka ! Et varmaan ole pystynyt edes inttiä käymään kun ei ole äiti pitämässä kädestä !!


    • korotusta odotteleva

      Odottelen palkankorotusta, ja jos se nyt syyskuussa paukahtaa niin saavuttaisin todennäköisesti tulotasosi. Että noin paljon menee veroa, huh. Tähän mennessä aina on ollut niin, että kun brutto on kasvanut niin netto on pienentynyt. Itselläni myös lähes samanlainen vuokra, mutta autolainaa ei ole eli minulle jäisi jonkinverran enemmän elämiseen kuin sinulla. (Ihan hullulta tuntuu maksaa noin hurjasti veroa noin pienestä palkasta, pieneltä se tuntuu minusta siksi, että sillä ei saa kunnolla ostettua edes autoa. Yritän säästää auton ostoon ja odottelen palkankorotusta, mutta hullulta tuntuu, että autoa maksetaan monta vuotta... ikävää. Tosin voisi myös ajatella, että autot ovat meillä ylihintaisia!)

      • ****

        Niinpäniin, täytyy olla aina hienompi,uudempi ja nopeampi auto kuin naapurilla. Miksei kelpaisi halvempi ja vanhempi kulkupeli? Olen päättänyt etten koskaan enää osta autoa velaksi, nytkin minulla on ylikymmenen vuotta vanha ranskalainen jonka ostin käteisellä,hyvin on kulkenut ja asiansa ajanut vaikka naapurilla onkin uusi mersu.


    • he heh

      sähkö, vaatetus, ruoka, huvitukset,harrastukset, lehdet, tv-lupa,matkat, lomat jne ? Miten te elätte noin vähällä palkalla? Minä en vain ymmärrä?

    • Köyhä muttei kipee!

      Itse hankin n. 2000€ brutto ja mies hiukan enempi. Maksan kuitenkin veroja ym-maksuja 625€, vaikka on asunto- ja opintolainoja. Tuntuu oudolta, että sun maksut on noin pienet! Meillä on ainaista vyönkiristystä ;) Ei nyt sentään, mutta ei ole ulkomaanmatkoja, ei ravintolailtoja( ei tarttekaan) eikä juuri huveja...Koska oot noin nuori eikä ole omaa asuntoa kantsis ostaa oma kämppä arvokkaalta paikalta (järven- tai merenranta tms.)eikä tuhlailla rahoja...tulevaisuudestahan ei koskaan tiedä, jos menee työt alta on aika heikoilla. Ansiosidoinnastakaan eivät loputtomiin maksa jollei saa uutta työtä välillä.

      • JRxxx

        ...että maksat n. 100 euroa liikaa kuussa. Veroprosentin pitäisi noilla tuloilla ilman mitään korko-, työmatkakulu- tms. vähennyksiä olla vain n. 21-22, siihen päälle muut maksut n. 6%.
        Tosin et maininnnut paikkakuntaa, minä olen laskenut Stadin kunnallisverolla ja ilman kirkollisveroa (kukaanhan ei pakota kirkkoon kuulumaan).


    • blong

      Hym. Mulla sama brutto. Naisella sitten 2,5 tontun liksa. Molemmista firmoista useampi tonni vuodessa bonuksia sitten päälle. Auto hoituu autoetutyyppisesti.
      Aika samat menotkin, mielestäni vähemmän menee veroihin kyllä? Tosin vähennyksiä tulee jonkun verran asuntolainastamme (80m2 kolmio tämän kaupungin ydinkeskustassa).
      Ollaan teitä vuoden vanhempia.

      Olen samaa mieltä että ihan hienosti menee, rahaa riittää - tosin ne on silti aina loppu :)
      Skoolatkaamme meille "tupla tulot, ei lapsia" -pariskunnille!

      • pellefantt

        Skål vaan. Ai se vero% on toki 27,5 mutta tel lel tvak liiton jäsenmaksu yms vähennysten kanssa käytännössä 33% näin näppituntumalla yhteensä.


    • .................

      Mitäs ihmeellistä tuossa nyt on, jos pärjää noilla tuloilla? Pienimmilläkin moni tulee toimeen.

    • Lisää liksaa

      Palkka 3500 euroa kuukaudessa.

      Veroa 30% = 2450 netto

      - 1½ Viikon loma joka kuukausi kotiin Suomeen 300e lennot.
      - Vuokra 360 euroa kuussa
      - Kulutusluoton lyhennys 350e
      - SUV:n vakuutus 35 euroa (ulkomailla on kaskot vääähän halvempia kuin suomessa), auto suomessa.

      1405 euroa/kk käyttöön/säästöön. Vuokrakämpässäni on nyt alivuokralainen ja teen satunnaisia kuutamokeikkoja, joten en lisää muita pikkukuluja laisinkaan. Ne tulevat katettua niiden ansiosta hyvin.

      Niin ja vuosittain saan noin 2000 euroa veronpalautuksia. Ne olen yleensä käyttänyt auton lisävarusteisiin, koska ne saa yleensä osittain takaisin myynnin yhteydessä. Naapurikateus tuottaa suurta nautintoa minulle, se onkin yksi suuri syy, mikä saa minut palaamaan rakkaaseen isänmaahani! Ja huom tytöt ja lapset. Tähän tilanteeseen pääsee kuka vaan, jos ei työnteko pelota. Meilläkin on 3 paikkaa avoinna ainoastaan Suomalaisille. Finskipoikaa ei vaan työnteko oikein kiinnosta.

    • are called

      DINKS = Double Incomes No Kids

      Eli nauttikaa vielä rahoistanne, ennen kuin lisäännytte.

    • matrixman

      Nooh, täällä ikää 40 vee mutta silti:

      -palkka 2600 eur brutto, nettona 1800 eur/kk
      -vuokra puoliksi avovaimon kanssa eli osuus alle 400 eur (mukana lehti- ja sähkölaskut ja autohalli)
      -autovelka 450 eur/kk
      -jää 950 eur elämiseen, ja elämisen (ruoka, bensat, vakuutuksen, kännylasku tosi pieni, vaatteet harkitusti, ajoittain leffaliput ja vuokra-dvd:t jne) jää säästöönkin vielä 100-200 eur/kk

      Miten näin? Noh, en juo alkoa enkä polta, en tuhlaa harkitsemattomasti heräteostoksiin. Totean vaan että olen tyytyväinen, pääasia että liksa riittää menoihin ja jopa jää talteenkin. Voisin sopeutua tarvittaessa vaikkapa työttömyyskorvaukseenkin, myisi vaan auton pois ja kuluttaisi vielä vähemmän. Ei ne isot tulot vaan pienet tai ainakin harkitut menot! :)

    • Ahmed siad Musse

      Me saa mina perhe sosiaali virasto raha 3 tonnia euroa kuukausi valilla enemman. Saada kaikki mita tarvita auto iso asunto taulutv ja hyva ruoka. Mina lapset saada uusi pyora kesalla. Hyva maa tama suomimaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4403
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4000
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2701
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      20
      1641
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1561
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe