Ystävä lähti

viinan mukaan.

Ystävyyssuhteemme katkesi, kun toinen alkasi ryyppäämään joka viikonloppu. Minä juon erittäin harvoin, enkä ole kiinnostunut koko touhusta.

En viikolla pääse töiden vuoksi käymässä hänen luonaan, ja viikonloppuisin ei voi mennä, kun hän "juhlii" ja sunnuntain sitten selviää siitä.
-Olen jaksanut ihmetellä, että mitä hän "juhlii"? Ei minulla ainakaan juhlat riitä joka viikonlopuksi. Pikkuisen naurattaa tollaiset "Juhla"-tekosyyt ryyppäämiselle joka viikonloppu.

Hänen mielestään mikään muu ei enää ole hauskaa kuin ryyppäys- vihjasi vielä, että minä muka tekisin töitä mieluummin kuin pitäisin hauskaa (ryyppäisin). Minulla on kyllä hauskaa ilman viinaakin, ja minkä sille voin jos on paljon töitä työpaikalla ja kotona? Ei niitä kukaan muukaan tee..

Ennemmin kaikki oli kivaa; juttelu, autolla ajelu, uiminen, impukalla ammuskelu, tikanheitto.. nyt hänen mielessä on vain viina&kalja.

Nyt ei ole neljään viikkoon kuulunut mitään kaveristani, hänellä on uusi kaveriporukka, jätti minut noin vain kaljan ja viinan takia. Olimme olleet kavereita noin viisi vuotta, käyneet kylässä toistemme luona melkein joka viikonloppu. Nyt on vaikea mennä sinne, kun hän on etääntynyt minusta kun en suostu lähtemään ryyppäämään.
-Mitä tehdä? Olisko aika vaihtaa kaveria? Pitäisikö pistää yhteydet poikki hetkeksi aikaa, ja katsoa miten käy. En halua aloittaa ryyppäämistä, sillä minulla ei ole ylimääräistä rahaa sellaiseen ja hän tuhlaa kaikki rahansa viinaan ja autoon, mutta ei tajua sitä.

ps: viina on kavalaa nestettä.

4

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *aikuistunut*

      Itselläni oli vähän samantyylinen kaveri, ainoat intressit olivat sillä tytöllä viina, kapakat ja bilettäminen. Itse kävin iltamenoissa hänen kanssaan ehkä yli puolisen vuotta, kunnes tajusin että tässä vaiheessa ei kannata alkaa elämäänsä pilaamaan (olen nyt 19-vuotias) vaan ryhdyin opiskelemaan ihan tosissani ja aloitin uuden elämän. Muutin toiseen kaupunkiin ja hommasin "uusiksi ystävikseni" kaksi kaunista koiraa, joiden kanssa ryhdyin käymään näyttelyissä ym.

      En ole jutellut entisen kaverini kanssa aikoihin, mutta mitä olen juttuja kuullut niin viina vie yhä ja eukko jaksaa hillua pikkukaupungin samoissa ahtaissa kapakoissa edelleen.

      Eli jätä sellaiset ihmiset omaan arvoonsa, jos ei tajua pilaavansa omaa elämäänsä niin sittenpähän eivät tajua. Itse löysin hyvinkin järkevää porukkaa uusista ympyröistäni enkä entistä kaveriani kaipaile. Jos on vaikea hyväksyä toista ihmistä sellaisena kuin on (eli tässä tapauksessa raittiina) niin pysyköön sitten kaukana.

      • nainen 20

        Ei ole tosiaan kenenkään vastuulla muuttaa omaa elämäänsä toisen aikuisen tähden. Jos ei tulla toimeen, on jätettävä sellainen ihminen menneisyyteen.


      • Aloittaja.

        Olen itsekin 19v, mies tosin, mutta olen ajatellut samoin että harrastaisin joitain hyödyllisiä harrastuksia nuoruudessani. Kun tämä paras kaverini meni muihin ympyröihin, minä olen löytänyt uusia harrastuksia toiseksi parhaan kaverini(joka nyt on paras kaverini) piiristä.

        Mielestäni on paljon hienompi kertoa vanhana lapsille, että tein jotain hyödyllistä nuorena, kuin että vain sekoilin minkä kerkesin.

        Kiitos neuvoistasi, on aika vaikea tietää miten tälläiseen voisi suhtautua, kun toinen muuttuu radikaalisti yht'äkkiä. Hänen muutos kun heijastuu minunkin elämääni, kai siitä pitää vain yrittää päästä jotenkin yli ja ohi.


    • Anonyymi

      On tavallinen tarina. Lian tavallinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe