Työnjohtajan palkka?

Olenko alipalkattu..

Nyt sitten rehellisiä vastauksia..
Paljonko tienaatte työnjohtajana metalli firmassa?Päivärahoja jne. ei oteta huomioon.Normaali peruspalkka? Olen ollut alalla reilu 3vuotta ja tienaan noin 2400€/kk(40 tunnin työviikolla). Tuntuu vain hieman vähältä kun muilta kyselee...Olisko korotus kohdallaan?Alueena keski-suomi.Mutta muutkin voi vastata mielellään.

45

46097

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei hyvin

      paperitehtaassa 2300 euroa kuussa kunnossapitotyönjohtajana. kokemusta 3 vuotta. ylitöillä saa vähän lisättyä tuloja..

      • Mosse65

        Varastoalalla it-tuessa. 2350/kk. Varastoalan tj n.2500/kk.


    • Keskituloinen...

      Itse saan rivi-inssinä piirun verran alta 3 000 €. Työnjohtajana vaatisin 10% lisää ja meidän firmassa taitavat sen verran saadakin. Ja 37,5 h/vko.

      Kannattaako sinun maksaa 600 €/kk siitä, että saat olla alipalkattu? Kannattaako?

      • ei oo totta!!

        Mieheni tienaa keskikokoisessa tehtaassa työnjohtajana, pelkästään työkokemuksella 2800 e/kk puhelinetu....ja odotamme palkan hiukka nousevankin....ja pääkaupunkiseudulla...


      • repe
        ei oo totta!! kirjoitti:

        Mieheni tienaa keskikokoisessa tehtaassa työnjohtajana, pelkästään työkokemuksella 2800 e/kk puhelinetu....ja odotamme palkan hiukka nousevankin....ja pääkaupunkiseudulla...

        Minulla n2800kk puhelin auto päivärahat ylityöt.

        alalla 16v(työssä opittu)
        peruskoulu


      • Maanrakennus
        repe kirjoitti:

        Minulla n2800kk puhelin auto päivärahat ylityöt.

        alalla 16v(työssä opittu)
        peruskoulu

        3000€ puhelin päivärahat


        alalla 10 vuotta


    • hirio

      kyllä sä jaakkola ihan hyvin tienaat :) sais ottaa vähän sulta pois kun säkin oot niin katkera työmiehille!!! ompa maailma pieni! vai mitä?

    • tekn.

      Tällä hetkellä n 3100€kk päivärähat. ikää 29v. vuositulot ollut vuosista riippuen 32t-52t/v riippuu tuntimääristä.Paineita olisi palkka neuvotteluun.

    • ahkera_virolainen

      Kiinteistöhuolto Helsingissa
      2460 puhelin auto ja bensat päiväraha ylityöt
      alalla 5v ja ikä 23

      • kl

        onko noi Summat verojen jälkeen käteen jäävä osuus vai ?


    • Insinöri69

      Kiinteistöhuoltovastaavainsinööri 3500€ auto puhelin bensat vaimo -Etuudet

    • 13

      13

    • pöööööööööööööööö

      Paikka: Itä-Suomi
      Ala: Metalli
      Työtehtävä: Työnjohtaja
      Kokemus: 2 vuotta
      Palkka: 2500€/kk

      • Anonyymi

        Siis kai käteen.....


    • henry_no_no_no

      No mitäs sun työtehtäviin kuuluu? Perustyönjohtajan hommat on kuitenkin suht simppeliä kauraa, mut jos siihen aletaan lisätä muitakin töitä päälle niin sitten kyllä olet jo alipalkattu.

    • Sakke.

      Työnjohtajana 5v palkka 4130/kk puhelinetu.

    • 16

      200e nousi menetin ylityöt. Ei kannata.

    • Et semmosta

      Paperin kunnossapitotyönjohtajana sain 3500, projektoinnissa 3800 ja nyt yksikönvetäjän vasempan kätenä 4400. Nyt 35v

    • töinjohtaja

      3300e/kk

    • Hki/jasu

      Rakennusalalla työnjohtajana
      Kauppakoulu, iste oppinut
      Työkokemusta omista työtehtävistä 5v oma ikä 30v
      3650€ auto ja polttoaineet puhelin

      • Työnj.

        No tottakai. Tarkastin. Esim. Yit:llä aloitteleva rakennusmestari saa 2200 e brutto. Ja huom. Tuollakin on siis koulutus, tosin kuin monilla teistä.

        Ilman korkeakoulututkimusta ei työnjohtaja saa 3000 e / kk bruttona. Se koulutus on kaiken a ja o.

        Monella työnjohtajalla on sitten muita ns. Etuja kuten autoetu. Huom. Autoetu tai auton käyttöetu on keskimäärin n. 700 e/ kk brutto.

        -voileipäraha
        -tuotantopalkkiot

        Eli työnjohtajan kuten minunkin palkka on noin. 2500 e / kk.

        Jos kerrotte minulle mistä saa 3000 e niin tulen sinne?


    • jeppe1

      Rivihitsarina 4200€/kk puhelin! 9v työkokemus, peruskoulu. Työnjohtajaksi siirtymis neuvottelut käynnissä (5500€/kk puhelin auto polttoaineet) aika huonot on muilla palkat. Vaatikaa lisää!!!

      • 15+2

        hah hah hah haa mikä vitsi :D


      • weweewerwerwe
        15+2 kirjoitti:

        hah hah hah haa mikä vitsi :D

        muuten ok, mutta autoetu ja polttoaineet ja silti tavallinen työnjohtaja...En ole kuullut että työnjohtajalla olisi noin merkittäviä etuja.


      • 3+15
        weweewerwerwe kirjoitti:

        muuten ok, mutta autoetu ja polttoaineet ja silti tavallinen työnjohtaja...En ole kuullut että työnjohtajalla olisi noin merkittäviä etuja.

        eikä varsinkaan tuollaisia palkkoja :D
        tolla 5500 palkalla pitäisi olla todella iso vetovastuu tuotannosta/työmaasta että ketään "tuottamattomalle" käsiparille tuollaista maksaisi.


      • rivimees
        weweewerwerwe kirjoitti:

        muuten ok, mutta autoetu ja polttoaineet ja silti tavallinen työnjohtaja...En ole kuullut että työnjohtajalla olisi noin merkittäviä etuja.

        Rivi hitsarilla puhelinetu!?!? HAHAhhahahahah


    • höykäsen pöläys

      Ei noilla 3000 euron työnjohtajien palkoilla ajeltais uusilla autoilla ja asuttais puolen miljoonan lukaaleissa, konekuskina jos tienaa 2500e ja silläkin syödään kerran kuukaudessa... :D

    • Ok62.82

      Nyt on kyllä aika tanakasti alakantissa pojilla palkat... Ei kukaan mene puun ja kuoren väliin tommosilla rahoilla! T: Levyseppähitsaaja/hitsauskoordinaattori 3300€, 37,5h/vko.

    • mcudi

      Mä olin metallialan työnjohtajana vajaakuntoisten,mm. mielenterveyskuntoutujien parissa .Palkka oli v.2006 noin 2050 euroa/kk.Painiakin sai tähän sisältyvään palkkaan.Alaisina oli myös linnakundi,tappaja.Uhkailut jokapäiväiväistä elämää.

    • ErkkiMetsola

      Palkkaan kai aika paljon vaikuttaa aina se että mikä se on se tuottavuus yritykselle. Ei kai kukaan joutavalle käsiparille maksa vain huvin vuoksi ja että nyt meillä on yrityksessä hyvä tyyppi työnjohtajana. Palkkaa kannattanee aina ajtella niin että mikä se sinun panoksesi on yritykselle. Hyvin tehdystä työstä yleensä aina saa myös hyvän ja asiallisen korvauksen. Tuollaisia noin 4k eur palkkoja on varmasti olemassakin mutta uskon niiden olevan todella harvassa, ja silloin vastuu, asiantuntemus ja tuloksellisuus on myös jotenkin vastattava palkkaa. Palkka riippuu aina siitä mitä tekee ja mikä on vastuu. Palkkaneuvotteluissa kannattaa olla rehellinen ja avoin. Neuvotteluissa kannattaa käydä läpi selkeästi vastuu ja tavoitteet jne. Tavoitteet saavutettuaan voidaan taas istua alas ja neuvotella uudelleen ja ehkäpä myös edetä palkassakin. Kuvitelmat muhkeista palkoista työnjohtajana tai asiantuntijana ovat todellisia jos oikeasti on asiantuntemusta ja tai oikeasti teet tulosta. Mutta kuvitelmat että kun koulu on ohi ja paperit taskussa ja että se takaisi muhkean tilin joka kuukausi on harhakuvitelma. Pahin virhe siinä vaiheessa on sitten kääntää syyt siihen että kun ei ole töitä tarjolla ja että mutkun mutkun. Jostain on alotettava ja kokemuksen myötä työssään voi edetä ja palkkakin varmasti nousee jos itse on innostunut työstään ja on aidosti halukas tekemään työtä. Jos joskus lykästää ja pääsee suorilla töihin ja palkkakin asettuu mukavasti sinne ylärajoille niin kannattaahan se silloin työstään nauttia jos palkka ja työnkuva on mieleinen. Nykypäivänä ei kannata enää ajatella niin että tässä olisi se unelma työ ja toivottavasti tämä olisi ikuinen. Kannattaa myös muistaa että sitten kun se työ eräänä päivänä vaan päättyy niin mitkä on ne seuraukset ja että eihän vain omaa taloutta ole viritetty sen maksimipalkan mukaan. Silloin putoaminen todellisuuteen voi tuntua ikävältä. Työ ja oma talous kannattaisi varmaan mitoittaa mahdollisimman kevyeksi niin muutoksiin sopeutuminenkin on paljon helpompaa ja työtä ja siitä saatavaa korvausta kannattaisi ajatella kokonaisuutena ja koko elämän mittaisena asiana. Fakta on varmaan se että töitä on tehtävä läpi elämänkaaren ja jos siinä keskittyy vain juoksemaan palkan perässä niin sitä varmaan saattaa sitten joskus päätyä hyvä palkkaiseen työhön. Mutta eikö tärkeämpää kuitenkin olisi keskittyä siihen että työ on mahdllisimman mielekästä ja stressitasoltaan juuri itselle sopivaa. Silloin varmasti tekee myös parasta tulosta pidemmällä tähtäimellä ja pidemmällä tähtäimellä sitten isona voi ollakkin jo kokemusta sen verran että tuottavuuskin on jo ihan hyvä. Äkkiä ajateltuna myös mielenterveys saattaa pysyä parempana kun osaa ottaa työn ns. kevyesti ja ei liikaa stressiä.

    • Jaskenen2110

      Itsellä rakennusalalla työnjohtajana oli 2800€/kk lounasetu ja 4v työkokemusta. Olin töissä YIT:llä. Ei ole häävi palkka verrattuna hommiin ja vastuuseen. Työnjohtajana on paljon helpompi saada kenkää kuin toimarina. Jos ei homma suju niin lähtö tulee nopeasti. Niin tulee toimarillekin, mutta se ehtii silti olla vuoden tai pari ennen kuin tulee potkut. Työnjohtaja saa lähes heti jos ei homma suju. Lisäksi mainittakoon vielä ,että työpäivät ovat yhtä pitkät kuin toimarilla. Usein 12 h/vrk. Tämän takia en enää työskentekään työnjohtajana enkä suosittele sitä muillekaan. Ei ole ihme, että on pulaa tekijöistä. Todella ahdistavaa ja stressaavaa työtä. Kiertäkää kaukaa!!

    • Jaskenen2110

      Niin ja vielä: PYYTÄKÄÄ ENEMMÄN JA JOS EIVÄT SUOSTU NIIN LÄHTEKÄÄ MENEE!! NYT ON PULAA OSAAJISTA JOTEN ON AIKA SAADA PALKKA KOHDALLEEN. EI KANNATA PALJOA MIETTIÄ ONKO SE HYVÄKSI FIRMALLE. MIETTIKÄÄ VAAN OMAA PARASTANNE!

      Sori kun meni huutamiseksi :)

      • Valkea_potta

        Jaskenen2110 puhuu täyttä asiaa. Rakennusalan työnjohtajana olet päivittäisillä päätöksilläsi vastuussa työn tehokkuudesta, ihmisten turvallisuudesta, kustannuksista, kasvavista paperikasoista yms. ja vittuilua tulee joka suunnasta jos vähänkin prakaa. Alle 3000€ palkat koulut käyneelle on suoranaista kusetusta. 3500€ ja siitä ylös jos kokemusta tarpeeksi.


    • PJohtaja

      Autoalalla, isossa monimerkkitalossa huoltoneuvoja / työnjohtaja / muutaman eri merkin takuuvastaava.
      Brutto 3250€/kk provikka riippuen kuukauden työmyynnistä (100-500€) matkapuhelinetu vapaa autoetu. Vuositulot ~53k€.

    • Huoltoporukka

      Huoltotyöjohtajana 4 vuotta palkka 4000€ Täys autoetu ja puhelinetu. Kotikonttori josta verollinen korvaus. Päivärahat

    • ei_ole_tämä_palkka_häävi

      Työnjohtajana naisvaltaisella alalla, firmassa olen ollut nyt 2 vuotta. Palkka 3000e ennen veroja. Hurjan alhaisia palkkoja täällä työnjohtajat saavat.

    • Uraraketti

      Paikka: PK-seutu
      Tehtävä: Tuotantopäällikkö, kokemus 1v
      Koulutus: Levyseppähitsaaja ja asentaja, kokemus 3v
      Palkka: 3200e lounasetu, puhelinetu 37,5h/vk. (yritys n. 25henkilöä)
      Ikä: Liki 30v

    • Palkalla_ei_enää_elä

      Asentaja LED-valmistukseen puhdastilassa, palkka 1500€/kk
      Asentaja kokoonpanossa (sähkö) palkka 1600€/kk
      Kiitos hallituspuolueet ja "parantunut" työllisyys, tähän joustot ja kiky ovat suomen työmarkkinat vieneet.

      • Anonyymi

        Nousiskohan minullakin palkka jos teidän perseet oikein antaumuksella nuolis!


    • Anonyymi

      Köyhät kyykkyyn.

      Pirkanmaalla maanrakennus alan työnjohtaja
      Tulot vuodessa 58000e plus auto ja puhelin

      • Anonyymi

        Meinaatko että oot rikas 58000 vuosituloilla? Toi summa on ansaittu jo ennen kesälomia. Ja kesäloman pituus on 14 viikkoa ;)


    • Anonyymi

      Työnjohtaja (työssä edennyt) n. 2800 euroa kuussa
      Inssin papereilla tonni enemmän

    • Anonyymi

      9000-300 t. x28/30e.t. Oma firma.

    • Anonyymi

      Hitsarina/nokkana/työnohjaajana 5600/kk
      Erinäisiä koulutuksia yhteensä n. 10v teollisuusoppilaitos mukaanlukien.
      Työkokemus 25v...

    • Anonyymi

      Ei noista työnjohto hommista mitään makseta. Duunarina sen n. 4500e... Useimmiten tuoreita koulupoikia "johto" hommiin halvalla kunnes poikaset kasvaa ja älyää vaihtaa firmaa muutaman kerran saa saman käteen kun duunari. Ammatinvalintakysymys itse en alle 5ke tekisi johtohommia...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe