spectra yhtiöt

)))

Minkälaista hommaa on se pullopalautus/kärryhuolto yms? Työaika, onko iltaisin ja vkl? Minkälainen palkka on?

26

3841

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eoeooe

      Olen kuullut että se Sally Spectra on aika veemäinen pomo...

      • Jöfdj

        Maahanmuuttajia paljon töissä, ei vaadita kielitaitoa


    • Utelias

      Sally vai Clarke?

    • kk

      Niin tosiaan onko kenelläkään hajua näiden tarjoamasta palkasta?

    • KKK

      paska palkka, paskat edut. hehkutetaan jotain bonusjärjestelmää mikä on kusetusta samoin kun työterveyshuoltokin. välttäkää tätä paskafirmaa.

    • mikko33

      Komppaan KKK.ta. Välttäkää viimeiseen asti tätä lafkaa,jos ei ole muuta niin olkaa mieluummin työttöminä ja etsikää parempaa työnantajaa. Olkoot tämä varoituksen sana tietämättömille. Surkeat esimiehet,jotka sysää kaiken vastuun työntekijöiden niskaan, piiskataan työntekijöitä tekemään tajuton määrä hommia olemattomassa ajassa,ei ole tämä työnantaja normaali ihmisiä varten

    • Farssityöpaikaksi

      Olen itse tällä hetkellä kyseisellä firmalla töissä. Anonyymisyyteni vuoksi millä seudulla. Koen itseni olevan hyvin omistautunut työntekijä, olen ahkera ja koitan aina joka päivä tehdä parhaani. Kuitenkinnyt sain varoituksen, koska kärryjä oli kyseisessä kohdassa liian vähän. Samalla, kun työntekijöille, jotka eivät käytä työvaatteita, istuvat päivät pitkät tekemättä mitään, tekevät hommat juosten kuseksien ei sanota yhtään mitään. Potkuista päässeet vain sanomalla oikeat asiat oikeaan kohtaan. Pomot liian tottuneet omaan pöytäänsä ja tekevät kohtuuttomia tuntimääriä työntekijöille työtehtäviä kohden.
      Aluepäällikköt ahdisteleat seksuaalisesti uusia työntekijöitä. Eteenkin, jos ovat nuoria ja kauniita.
      Ylipäätään ottavat tyttöjä töihin silloin tällöin vain, etteivät saisi seksuaalisesta diskriminoinnista syytteitä. Tämä siis omasta kokemuksesta, koska olivat lukeneet CVstäni vain nimeni ja puhelinnuomeron, tietämättä mitään muuta mistään, mitä kirjoitin.
      Juurikin nuo bonukset, eli jos sinut valitaan kuukauden työntekijäksi, jokska ei pääse vaikka ylläpitäisi alueen siisteyttä, oikeasti tekisi hommat viimeisen päälle, ja tulisi toimeen kaikkien kanssa. Niin bonus menee suoraan aluepäällikön tilipussiin, ja saat itse vain maininnan heidän ryhmässään.

    • tulppu666

      ihan paska firma, kusettavat minkä kerkeävät.

    • Aquamiumiu

      Palvelupäälliköllä/esimies ei ole koulutusta kyseisiin tehtäviin ja samalla ei ole vartijakorttia ja järjetyksenvalvojankorttia ja kiristää työntekijöitä palkanmaksulla ja ei maksa palkkaa irtisanomis päivänä vaan silloin kun heillä on palkanmaksupäivä. Eli aivan vitun paska firma

    • Spec

      Ihan hyvä firma palkka on kaupan alan palkka 9,79 aloitus palkka. Bonuksia ei kyllä tule helposti. Ei mitään jätetä työntekijöiden niskoille. Meillä on paljon taukoja työpäivän aikana. Suurin osa pomoista ystävällisiä ja niillä on alan kokemusta vaikka ei olisikaan alan koulutusta. Itse olen töissä kyseisessä firmassa ja en sanoisi paskaksi. Hyvä Suomalainen firma, hyvä työ porukka ja taukoja riittää.

      • Pissed_off

        Taidat Spec kuulua työnjohtoon kun noin hehkutat. Hyvä palkka vai..... sama pa$£a kun muutkin firmat alalla eri paketissa vaan. Hehkutetaan bonuksil ynnä muilla. Ja tosiaan ketkäs ne bonarit sit oikein saa... työnjohto tietty ja jos ne jää kuukausittain saamatta ni sit tullaan urputtaan työntekijöille kun tarvisi tehdä työt paremmin ja vikoja etsitään vaan duunareista ja ruoskitaan parempiin suorituksiin uhkaillaan varotuksilla tai potkuilla jne..... ja toi että paljon taukoja! Pakko varmaan pitää ja salassa kun töitähän siellä pitäisi tehdä niin maan perkuleesti että on ihan loppu. Lakimääräiset tauot pitäisi muuten riittää hyvinkin.... piiskokaa vaan lisää orjapiiskurit!


      • Sami4

        Aivan käsittämättömän kamala firma. Tässä paskalafkassa ei toimi mikään. Esimiehet surkeita osaamattomia vätyksiä, surkea palkka ja kusettavat minkö kerkiävät. Mielummin olisin työttömänä kun tekisin töitä tässä paskalafkassa. Ei mitään hyvää sanottavaa.


    • notaslave

      Saatto olla joskus aikaisemmin vielä hyvä firma, mutta ei enää nykyään. Ylempänä joku sanoi et paljon taukoja työpäivän aikana.. pakko olla joko trollausta tai sit on sattunut kohdalle harvinainen paikka, tai tää istuskelija on joku esimiehen lemmikki jolle ei valiteta niin kuin muille. Aikataulut ihan käsittämättömiä, paljon tiukempia nykyään kuin jollain kilpailijoilla esimerkiksi siivouksessa, vaikka firma mainostaa itseään muita parempana. Esimiehillä ei mitään alan koulutusta ja jatkuvasti ollaan niskassa hengittämässä ja vaaditaan parempaa laatua, samalla kun ajoista tingitään, niin että tuntuu kun jossain orjatyöpaikassa työskentelisi. Tuntuu et päälliköilä ja johdolla ei minkäänlaista käsitystä mitä vaativat ja miten hommat käytännössä on mahdollista hoitaa. Työntekijätasolla bonukset menee aina parille samalle tyypille, jotka on kohdevastaavan suosikkeja. Etenkin toi kaupanalan palkka ihan paska, ei yhtään kilpailukykyinen. Välttäkää.

    • ihastuttavatmyyjät

      mene töihin Global Dynamics, aika iso firma, isompi kuin mikään maailmanjärjestö.

      Aivan pakko on mainostaa erästä myyjätyttöä Biltemassa: seuraa täällä pitäisi olla niitä tuotteita, ja sanoin vielä että tarvitsisin vielä pattereita, onkohan niitä jossain lähistöllä?

      Oli eritäinkin ystävällinen myyjätyttö tuli näyttämään tuotteita, että missä ovat jne..

    • flobbe

      Aloitetaan nyt sanomalla että ruohonjuuritasolla eli työntekijä tasolla homma näennäisesti toimii, mutta siitä ylöspäin (vastaavat, päälliköt, johtajat jne) on homma aivan sontaa. Työntekijöitä ei arvosteta eikä lähes koskaan heitä kiitetä tehdyistä töistä. Päälliköt vaativat tekemään älyttömiä määriä töitä aivan liian lyhyessä ajassa ja olen myös miettinyt että onko heillä lainkaan johtamisen koulutusta käytynä. Olen tullut siihen tulokseen että eivät ole käyneet. Helpolla tuntuvat saavan palkkansa, kun vain istuvat tietokoneen ääressä ja orjuuttavat työntekijöitä tekemään kaiken työn. Yritys hehkuttaa bonusjärjestelmää, mutta se on ihan täyttä kusetusta. Vain pomojen suosikit niitä bonuksia saavat, vaikka itse tekisi työt tehokkaammin ja laadukkaammin. Palkka on myös aivan ala-arvoinen, eli suosittelen välttämään kyseistä firmaa. Itse tovin aikaa talossa olen työskennellyt mutta onneksi uudet ja varmasti paremmat seikkailut ovat jo oven takana. Loppuun Voice of Finland lainaus kyseisestä firmasta "Ei jatkoon."

      • Eijatkoon

        Lohja on aivan pelle paikka.


    • Fdni

      Elikä paras paika on spectra minä yli 10 vuosi töissä ja osa auttaa toinen työntekijä aina. Esimies myös hyvä ja tule vaan tänne täälä tosi hyvä työkaveri ja palkka minä myös kannusta toinen ja ole tiimi. Eli muista spectra paras ja bonus myös hyva ja palka.

      • duuninvaihtoa

        Kuulostaa tosi hyvältä työpaikalta ja mulla olisi muutama kysymys.
        Paljonko sieltä saa palkkaa?
        Onko ne bonukset hyviä?
        Missä se työ sitten on? Sitä et kertonut.


      • Fdni

        Elikä kaveri palka tosi hyvä minä saa paljo raha sinä saa vähemä. Boonus myös hyvä kun sinä tekke hyvä työ ja minä opeta ja tyo olla moni paikasa.


      • Adili898

        Sina saa paska palka ei vaa tajua sita ja dunisa siela ku ei kuka mu ota toihi


      • Fdni

        Elikä tule tänne vahen ja siirtä karry minä opeta pullo ja sinä tekke paljon työ ja tekke hyvin. Voi tulla heti kysy jos halua työ tai laitta viesti. Hyvä tiimi ja paras kaveri autta toine aina minä myös autta ja opeta sinu uusi kaveri.


      • duuninvaihtoa

        En mä voi tulla töihin ennen kun kerrot mitä tuo pullo ja kärry henkilö tekee? Olet kyllä sanonut että opetat nuo työt, mutta voisit myös kertoa vähän sisällöstä. Niin ja voisitko antaa osoitteen? Sanoit että voi viestiä laittaa, mutta enhän mä tiedä että kenelle.


      • Fdni

        Elikä kaveri sinä otta karry piste ja laitta toinen paikka minä näytta paikka. Pullo sinä nosta poytä ja laitta pois sitten sinå pitta tauko ja tekke sama. Tule kysy lisa jos halu sinä tekke hyva työ minä autta heti.


      • duuninvaihtoa

        Onko aamu vai iltatyötä ja maksetaanko siitä jotain lisiä? Sä oot varmaan sitten se esimies? Mietin vaan kun sanoit opettavan työhön liittyvät asiat.


      • Fdni

        Kaik työ eri aika kaveri ja lisa olla hyva iso raha tunti boonus vahen myös tule sinulle kaveri. Joo kaveri mina on pomo olla ohje ja autta sinu aina kaveri tiimi hyva myös ja iso pomo.


    • Anonyymi

      Spectra.lle Yt-neuvottelut on asetettu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe