Westside?! Eastside?!

COB

en tajuu mitä noi on?! Mitä eroo on west ja eastsidellä?! ja ketä räppäreitä siihen ees kuuluu? hmmmm..jos joku vois vähä valaista ja kertoo erot ja et ketä kuuluu mihinkin?

15

1435

  Vastaukset

  • Eastcoast: Yhdysvaltojen Itärannikko. mm. Jay-Z on sieltä, mutta täytyy ottaa huomioon, että New Yorkistakin löytyy East/westside, mutta tässä merkistyksessä tätä ei niin paljon käytetä

   Westcoast: Yhdysvaltojen länsirannikko. mm. Dr. Dre ja Xzibit ovat sieltä.

   Merkittäviä musiikillisia eroja ei ole, mutta jotkut vaan tykkäävät sanoa mistä ovat kotoisin.

   Lisäksi on South Side eli Dirty South = Yhdysvaltojen eteläosat... mm. Swizz Beatz

   • Koko East/West-beef lähti liikkeelle Death Rown ja Bad Boyn erimielisyyksitä(Suge&Pac Vs. Puffy&Biggie)


  • Westside ja eastside on se mis asuu
   esim eastside=New York
   Eli ne ei oo mitään ryhmiä..

  • Westsidella tarkotetaan usein gangstaa,(esim Sevin ja Dr Dre)jossa on jyhkeät bassotaustat. Eastsidella on usein vain biitti taustana ja siihen kuuluvat mm...

   • westcoast ja westside on eri asioita!
    samoin eastcoast ja eastside!

    eastside of L.A. ...jne.
    westside of L.A. ...


  • Joko olet ihan vitun spede jätkä joka on kuullu just hip hopista tai sit yrität esittää tyhmää ja vedättää hoppiskidei....Ezkimon biisistä lainatakseni ootsä muute iisti vai vesti meitsi ainaki reppaa vestii koska vesti o besti....Tässä viestissä haluan dissata kaikkia vitun teini räkis jäbii jotka kuuntelee vitun gangsta räbii ja yrittää sitä kautta olla gangstoi!!!!Ei saatana vetäkää housut korviin kuunnelkaa kunnon elvistä ja eläkää hyvä elämä!!!Vitun spedet!!!!!VEST SAID RULAAAAAA!!!!!!

   • Suosittelen sulle mitä räp on?? et rauhotut..Tai et vittu meet johonki tarkkailuun tai syöt rauhottavii..jos joku kysyy tääl jotain, nii se ei tarkota et sun pitää tulla heti sille vittuilee ja esittää et miten kova jätkä sä oot..ja et ku sä tiiät kaiken, ehkä et kuitenkaan oo ainut..Ei tartte heti menettää hermoja, jos joku ei oo tollanen ku sä wannabe teinix räppäri/hoppari, joka luulee tietävänsä kaiken räpistä sil et on kuunnellu sitä jtn 2vk..


   • Hmm kirjoitti:

    Suosittelen sulle mitä räp on?? et rauhotut..Tai et vittu meet johonki tarkkailuun tai syöt rauhottavii..jos joku kysyy tääl jotain, nii se ei tarkota et sun pitää tulla heti sille vittuilee ja esittää et miten kova jätkä sä oot..ja et ku sä tiiät kaiken, ehkä et kuitenkaan oo ainut..Ei tartte heti menettää hermoja, jos joku ei oo tollanen ku sä wannabe teinix räppäri/hoppari, joka luulee tietävänsä kaiken räpistä sil et on kuunnellu sitä jtn 2vk..

    ensinnäkään en ole teini...Toiseksi olen kuunnellut hoppii jo monta monta vuotta..Ja tossa viestissä halusin dissata semmotteet just 12-vuotiaat hopit, jotka kuuntelee jotai gangta rapii. Enkä muute oo mikään wannabiii!


   • mitä räp on? kirjoitti:

    ensinnäkään en ole teini...Toiseksi olen kuunnellut hoppii jo monta monta vuotta..Ja tossa viestissä halusin dissata semmotteet just 12-vuotiaat hopit, jotka kuuntelee jotai gangta rapii. Enkä muute oo mikään wannabiii!

    Nyt niinku sanot, et ei sais kuunnella gangsta räbää? Miks v***s ei? Löytyykö joku perustelu, miks ei?


   • ----gangstafan----- kirjoitti:

    Nyt niinku sanot, et ei sais kuunnella gangsta räbää? Miks v***s ei? Löytyykö joku perustelu, miks ei?

    Kyllä muaki vituttaa sellaset 10v. teinit jotka kuuntelee räppiä vitun kovana ja sit esittää jtn gangsta räppärii..mut iha sama, en mä voi sille mitää..Ja ite ne siinä pilaa maineensa.En usko et se et te täällä vittuilette toisillenne auttaa siihen et teinit ei kuuntelis räppiä..suosittelen sit teille ettette rupee vittuilee vaik joku kysyy jotain.Säälittävää sellanen..


  • Kyllä on tyhmiä ihmisiä täällä kommenteissa pakko sanoa. Elikkä Eastside Hip-Hop on musiikkia jossa on yksinkertainen,rauhallinen ja toistava rytmi aka "beat". Eastside on kuuluisa "flow" :staan. Eastside musiikissa lyriikka on uskomattoman vahva. Vaikkapa Notorious B.I.G ja MF DOOM ovat loistavia East Coast räppäretä. West Coast musiikki taas on Hip Hoppia jossa on vahva "beat" ja lyriikka ei ole niin vahvaa mutta West musiikki on sitä bile musiikkia yleensä ja bassot sopivat hyvin tähän lajiin. Kuuluisa West Coast räppäreitä on Tupac,Dr Dre,Ice Cube,Snoop Dogg, ryhmä N.W.A ja monia muita.Toivottavasti tämä auttoi :)

  • Westzide on mein Espoon Kingien skene, ja Eastit on sit noi Idän ja tyylii Kouvolan katuposse.

  • West coast:ista on 2pac dr dre xzibit snoop dogg ja eazy e ja East coast:ista on biggie mobb deep puffy ja nas mut biggie pisti disstrackin 2pac:ia vastaa ku sitä ammuttiin 5 kertaa ni 2pac luuli et biggie ampu sitä nii biggie loukaantu ja teki dissträckin jonka jälkee 2pac vastas hit em up:lla josta east coast suuttu ja ne oli vihasii west coastille ni jotku 2 äijä aluks murhas 2 pac 1996 ja biggien 1997 ja siinä se biiffi loppu ku biggie kuoli

  • Ne homosteluun liittyviä termejä joilla selvennetään ottaako takatuuppariin vai hoonaako perärööriä.

  • West sidel on bloodsei eastil cripsi paskiasia ite oon westin miehii

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   128
   8070
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   2678