haluan kostaa

petetty pahasti

Haluan kostaa ihmiselle joka todellakin on sen ansainnut. Mieleni ei saa rauhaa, annan päivittäin ajatuksia asialle, tulen kohta hulluksi, en voi mennä yksityiskohtiin koska haluan pysyä anonyyminä. Kyse on kuitenkin pettämisestä ja se miten se tapahtui niin tiedän siitä kaiken, se kalvaa mieltä ja syö minua sisältä aivan järjettömän valtavasti. Olen ajatellut hyvinkin pahaa kostoa, auttakaa!! Mitä voin tehdä. Onko olemassa jotain sivustoa mikä käsittelee kostoa ja tapoja kostaa?

20

3266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sulle löytyy...
    • quggi armaan

      Olenpa kerran kauan sitten ollut samanlaisessa katkerassa mielentilassa,ja tiedän kuinka mielessä on vain halu kostaa ja näyttää.
      Kostoni sain,oikein kunnolla näyttävästi.
      Minulla oli kanssa kyse pettämisestä kaikkein pahimmalla tavalla.

      Mutta viisastuneena voin vain neuvoa sinua yrittämään unohtaa kosto aiheesi,samalla koko tyyppi.
      Parasta on aloittaa karsimaan kaikki sitä tyyppiä muistuttava elämästäsi,on lopetettava asioiden pyörittely mielessäsi.
      Koska kaikki koston suunnittelua myöden tekee vaan sinulle entistä pahempaa,ja asia ei pääse unohtumaan niin pitkään kunnes saat itsesi nollattua,hyväksymään tosiasiat ja ymmärtämään ettei vanhaa ruohoa kannata märehtimään jäädä.

      Se on paras kosto minkä voit tehdä kun koulutat itsesi unohtamaan koko tyypin,hän on sinulle vain zero.
      Näytä ettet vihaa häntä,mutta käytökselläsi teet selväksi ettet halua olla enää milloinkaan moisen tyypin kanssa tekemisissä,ei koskaan.

      Jos vielä haudot kostoa voin kokeneena sanoa ettei se kunnon suunniteltu kosto ollutkaan suloista,se ei muutanut vihan tunnetta lievemmäksi ,tuhlattua energiaa,ei muuta ja aivan turhaan ,turhan tyypin vuoksi.

    • kannata

      Heitä mielestäsi koston ajatukset, sillä niistä ei ole mitään hyötyä. Ja vielä vähemmän toimeenpannusta kostosta, sillä kiinni jäädessäsi asia tulee sinulle entistä vaikeammaksi.

    • tunteesi hyvin

      ja valitettavasti nuo tunteet taitavat melko yleisestikkin kuulua jonkinlaiseen "prosessiin" jota joutuu käymään läpi kun on tullut petetyksi.
      Mutta kuten itsekkin totesit ja rivien välistä oli luettavissa, katkeruus ja viha ja siinä samalla kostonhimo vie tällä hetkellä elämästäsi paljon energiaa, jopa niin paljon, että voisi olla hyvä hakea ulkopuolista apua. Ihan hyvällä tämän sanon, koska olen itse aikoinani joutunut apua hakemaan petetyksi tulemisen jälkeen.
      Ylpeyttään ei tarvitse niellä, ei hyväksyä tapahtunutta tai ymmärtää sitä. Mutta kun opit että antamalla anteeksi, sekä itsellesi että pettäjällesi, olosi helpottuu huomattavasti. Koita vaikka, pienin askelin huomaat muutoksen.
      Kostamaan ei kannata ryhtyä, vaikka se ajatuksena tuntuisi "mehukkaalta" vaihtoehdolta, niin toteuttamisen jälkeen olosi olisi kakasin verroin huonompi.
      Osoitat voimasi ja itsekunnioituksesi sillä, että menet asian yläpuolelle. Niin mahdottomalta kuin se tällä hetkellä saattaa kuullostaa, niin sinun on nostettava pääsi pystyyn, kunnioitettava ja rakastettava itseäsi.
      Kaikkea hyvää ja voimia sinulle!

    • Elämää nähnyt

      ei ole kosto, vaan kuten ketjussa jo kerran sanottiin, täydellinen välinpitämättömyys.

      Kosto ja viha on vahvoja tunteita ja ne ovat sukua rakkaudelle/välittämiselle. Kostaessasi näytät vain ja ainoastaan sen, kuinka rikki olet itse. Tällöin annat avaimet toiselle sieluusi.

      Pyyhi pois hänet mielestäsi: kosta sanoin , pura tunteesi ystäville, paperille, nettiin..mutta älä ryhdy mihinkään toimenpiteisiin, sillä se kaikki osuu sinua vain omaan nilkkaasi ja toimii pahuuden katalysaattorina elämässäsi. Viisas suree, raivoaa ja itkee aikanasa ja PÄÄSTÄÄ IRTI! Kysy mieluummin sivujen osoitteita, joilla voisit purkaa suruasi petetyksi tulemisesta. Jos joku ystävällinen kertoisi sinulle niiden sivujen osoitteen, itse en tiedä.

      • suomi24

        No tässähän ne sivut on, antaa palaa!


    • kostaja

      Ehdotan, että kostoksi näytät kuinka paljon paremmin pärjäät ilman häntä. Nouset uuteen kukoistukseen.
      Ja todellakin paras kosto on toisen nollaaminen.
      Muunlaiset kostot karahtavat ikävä kyllä eniten kostajan omaan nilkkaan.
      Puhuminen auttaa. Täällä on helppo avautua anonyymisti. Ja usko pois ei sellaista tarinaa olekaan, johon ei löytyisi kohtalotovereita. Heiltä saa oikeesti hyviä neuvoja ja apua.

      • EinariPP

        Toi on noita "Schindlerin lista"-neuvoja. Parempi että ap hoitelee homman niin kuin oma mieli tekee. Vankilassa on sitten aikaa ajatella. Eihän se natsikaan oikein kokenut sitä neuvoa omakseen (säästää juutalaispojan henki), vaan toimi lopulta valkoisen sikarodun parhaaksi.


    • Minä tiedän

      Mielestäni paras kosto on olla se petetty osapuoli oikein olan takaa. Siis jos aiotte jatkaa yhdessä. Se ei ehkä heti tunnu siltä, mutta jonkun ajan päästä kyllä. Minua petettiin lähes neljä vuotta sitten. Mietin myös kostoa tuolloin päivittäin. Päätimme kuitenkin jatkaa. Unohdin noin vuoden, puolentoista jälkeen koko asian. Noh, en unohtanut, mutta en sitä enää ajattelutkaan. Myöhemmin mieheni on sanonut, että hänellä olisi ollut helpompaa, jos olisin kostanut. Näin olisin ollut samalla tasolla hänen kanssaan. Nyt hän joutui katsomaan vierestä suunnattoman pahoillaan minun kärsimystäni. Hän on kertonut sen olleen elämänsä kamalinta aikaa. Hän inhosi itseään tapahtuneen takia. Kun huomasin, että häneen koski eniten se, että oli loukannut minua ja särki sydämeni, käytin sitä tietysti tovin häikäilemättä hyväkseni, ja olin Raasu isolla R:llä:) No, nykyään olemme hyvin onnellisia ja menossa naimisiin. Emme ole enää pariin vuoteen puhuneet koko asiasta, ja voin rehellisesti sanoa, etten enää mieti koko juttua. Minä annoin siis anteeksi. Enkä sitä ole päivääkään katunut. Jos olisin kostanut, luulen että suhteemme olisi ollut siinä. Ja sitä en kuitenkaan kaikesta raivosta yms. miljoonasta tunteesta huolimatta halunnut. Ja onneksi en! Ihmiset tekee virheitä. Myös minä. Ja sinä.

      • petetty myös

        kuten kirjoitit, mutta omalle kohdalleni osui tälläinen pettäjä, joka ei osannut olla tekemistään teoistaan pahoillaan, eikä ymmärtänyt mitä aiheutti toiselle. Syyllisti jopa siitä, että otin selvää hänen temppuistansa ja seurasin häntä ja tämän lisäksi sanoi, että olen itse syypää omaan pahaan olooni, koska otin selville, että hän pettää. Missään vaiheessa hän ei ymmärtänyt, että hänen pettämisessään olisi mitään vikaa, ainoastaan siinä, että jäi kiinni


      • kannata paapoa
        petetty myös kirjoitti:

        kuten kirjoitit, mutta omalle kohdalleni osui tälläinen pettäjä, joka ei osannut olla tekemistään teoistaan pahoillaan, eikä ymmärtänyt mitä aiheutti toiselle. Syyllisti jopa siitä, että otin selvää hänen temppuistansa ja seurasin häntä ja tämän lisäksi sanoi, että olen itse syypää omaan pahaan olooni, koska otin selville, että hän pettää. Missään vaiheessa hän ei ymmärtänyt, että hänen pettämisessään olisi mitään vikaa, ainoastaan siinä, että jäi kiinni

        ei se muuta tee kuin käyttää hyväkseen jos toinen yrittää olla "fiksu".

        Parhaiten siihen osuu kunnon kosto/opetus, jossa se ei enää voi pompottaa ketään ja selkä pannaan seinää vastn.


      • 7664398630
        petetty myös kirjoitti:

        kuten kirjoitit, mutta omalle kohdalleni osui tälläinen pettäjä, joka ei osannut olla tekemistään teoistaan pahoillaan, eikä ymmärtänyt mitä aiheutti toiselle. Syyllisti jopa siitä, että otin selvää hänen temppuistansa ja seurasin häntä ja tämän lisäksi sanoi, että olen itse syypää omaan pahaan olooni, koska otin selville, että hän pettää. Missään vaiheessa hän ei ymmärtänyt, että hänen pettämisessään olisi mitään vikaa, ainoastaan siinä, että jäi kiinni

        Kuulostaa todella tutulta tällainen tarina... Minulle kävi samoin. Mies jäi kiinni kun ihan vahingossa tajusin mitä tapahtuu jonka jälkeen alkoi minun haukkuminen.


    • minä en

      kadu mitään ja harmittelen kun en kostanut paremmin...

    • - % - % - % - %

      En ennen edes halunnut tunnistaa itsessäni koston ajatuksia...mutta nyt mittani on täynnä.Olen saanut tarpeekseni ex:n kiusanteosta jota hän harjoittaa hyvin taktisesti lastemme kautta.Minusta on perin kummallista että lasteni isä ryövää lasteni joulusuklaat,ostamani joulutarjottavat jotka ostin lapsille ym.ym.Miten kehtaa tämä hyypiö enää kulkea ihmisten ilmoilla,luuluisi häntä hävettävän.Mutta ei.Ja minusta on perin kummallista että nyt kun olemme eronneet,niin hän ui sukulaisiini kyläilemään..ym.ym.
      Kun olimme yhdessä häntä ei saanut kylää sukulaisiini millään ei millään mutta kas kummaa,nyt kyläillään tämän tästä.Melko kummaa touhua sanoisin.Mutta ehkäpä tämän tyyppiset hyypiöt ovat oma lukunsa???

    • rauha-

      2006 vuonna aloitettu. Miten kävi?

      • odotellaan ...

        No, aloittaja varmasti raportoi, jahka vapautuu sitten aikanaan ...


    • khyllä

      menestys on paras kosto. aina.

    • Jagdpanther

      Tee Jarheadit. Pane naapurias ja videoi tapahtuma ja...

    • pahapaikka

      itellä on kanssa sama prosessi käynissä kuin alottajalla... viimesestä pettämisestä tulee kohta vuos täyteen. ei oo päivää jolloin ei miettis tapahtumia, ja mitä vois tehä satuttaakseen toista yhtä pahoin... mutta mtäpä siitä ois hyötyä, varsinkin kun toinen ei es ymmärrä olla pahoillaan :D
      meillä on viellä pari muksua jotka hieman hankaloittaa tilannetta.. siinäpä olet kuin puun ja kuoran välissä.
      pahin kostohan on kuitenkin anteeksianto koska siihen ei voi vastata :)

    • Anonyymi

      Käytä itsepuolustus lajeista tuttuja liikkeitä henkilön järkyttämiseen mutta älä oikeasti iske .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4153
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3744
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2598
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1737
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1501
    Aihe