Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

yövuoro

Hoitsukisuliini

siis onko mitää kamalampaa kuin se että eka heräät aamulla töihin n 5 tunniksi meet kotiin yrität nukkuu muutaman tunnin ja sit taas töihin.. eikö tota pätkä aamua saisi millään pois ... ??? en usko että oon ainoo joka samaa mieltä ... yöt muuten on kivoja valvoo...

6

1654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laritsa M

      ...siirtymisen yö. Kun sinä yönä kello on kolme, se onkin yhtäkkiä vasta kaksi.

    • sisiha

      heips
      mulla ihan hyvät yövuorot 7x21.oo-07.00 ja sitte 7 vapaata.
      eikä kamalaa kiirettä

    • pandis

      laillista teettää pätkiä. Missä on näin takapajulaista. Yövuoroa olen tehnyt paljon 21-07 ihan kivaa. Meillä pätkät kiellettiin noin 10 vuotta sitten, koska siitä ei ollut hyötyä kellekkään. Ylihoitaja piti niitä jopa laittomana. Hyvin osastolla pärjättiin vaikka jotkut oh:t vetosi tunteihin (oikealla tuntilistan teon osaamisella siitä ei tullut mitään ongelmia, että pätkät lopetettiin) ÄLKÄÄ SUOSTUKO TEKEMÄÄN PÄTKÄ AAMUJA!!!!

      • syystä

        meillä on pätkäaamujaettei muuten riittäisi henkilökuntaa tarpeeksi vuoroihin.Näin on sanottu.Itse en pistä pahakseni pätkää ollenkaan.


    • sh savosta

      Itse pidän kovasti siitä, että teen ennen yövuorojen alkua nk. aamupätkän, joka on n. 7-11 tai 7-11.30, joskus 12. Olen luonnostani illanvirkku ja siksi minulle on toisinaan todella vaikea käydä nukkumaan ajoissa. Tästä syystä nousen mielelläni aamupätkään, koska tiedän, että sitten pääsen nukkumaan ja saan hyvällä omalla tunnolla nukkua niin pitkään kuin mitä miellyttää, kuitenkin 19.30 asti. Sitten jaksaa töissä yön ahertaa. Ymmärrän kyllä niitäkin, jotka eivät osaa/pysty nukkumaan päivällä. Heille aamupätkä voi olla se kauhistus. Mutta minulle se antaa vain voimia. Onneksi meillä niitä pätkiä on, paitsit poikkeustapauksissa.

    • yökköpoju

      eikös TES sano aika selkästi että jokaisen päättyvän yövuoron jälkeen täytyy työntekijälle taata väh 9h yhtämittainen lepoaika. tuona aikana ei siis voi velvoittaa tulemaan töihin, koulutuksiin tai muihinkaan "hömpötyksiin" mitä hoitoalalla harrastetaan jatkuvasti. eli kerropas tuo esimiehellesi niin johan pitäs asian korjautua. toinen vaihtoehto on, että suostut siihen että palkastasi pidätetään pois tekemättä jäävät tunnit (siis 3:n tai 6:n viikon tuntilistalla)esim tuossa sinun tapauksessasi teet pätkänä nyt ns "vajaat" tunnit.
      jos esimiehesi ei tajua asiaa, käänny työpaikkasi luottamusmiehen tai työsuojelutarkastajan puoleen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe