Outo valkoinen kynnenkärki

Valkoinenvaiväritön

Kynnen kärjethän tulisivat olla kaiken järjen mukaan vaaleat/valkoiset, minulla ne eivät ole aina sitä. Kärki on välillä valkoinen, mutta välillä siihen ilmestyy läpinäkyviä kohtia, siis samaa väriä, mitä muu kynsi on. Tämä vaihtelee myös eri sormen kynsissä. Mistä tämä johtuu, ei jaksaisi aina olla lakkaamassa väreillä tai tehdä ranskalaista manikyyriä, mutta nuo läpinäkyvät kohdat eivät ole kovin edustavat muuten valkeissa kynnenpäissä. Kun käytän tummempaa värilakkaa, näkyy noista läpinäkyvistä osista tumma väri myös kynnen toiselta puolelta katsottuna. Hivenainepuutos?

7

5267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jenni***

      moikka! siis onko sulla rakennekynnet? missä on valkoinen ranskalainen pää jos on niin tekijä on laittanut todennäköisesti massaa aivan liian vähän jotta väri pysyisi viilauksen yms.

    • mullekin...

      Olen ihmetellyt samaa asiaa. Läpinäkyvyyttä esiintyy vain silloin, kun olen poistanut kynsilakan ja käyttänyt käsivoidetta. Kun pyyhkäisen kynnen lakanpoistoaineella ja annan sen kuivua, läpinäkyvä kohta häviää.

      • nailprofessionall

        ÄLKÄÄ UNOHTAKO SITÄ ALUSLAKKAA! Se on kaiken A & O. Jotkut lakat -erityisesti tummat- värjäävät omaa kynttä ja "syövyttävät" (siis todellakin lainausmerkeissä "syövyttävät") hetkellisesti kynnen omaa väriä.
        Muutenkin aluslakasta on hyötyä. Lakka kestää pidempään, kynnet eivät värjäänny esim keltaisiksi, värilakka levittyy paremmin...


    • Valkoinenvaiväritön

      Eli kynnet on omat, ei rakennekynnet. Ja minulla tuota läpinäkyvyyttä esiintyy milloin tahansa oikeastaan, lakanpoiston jälkeen, suihkun jälkeen ja aivan kuivanakin. Ja se tosiaan on vain siinä kärjessä, minkä kuuluisi olla vaaleampi (lähes valkoinen) kuin sormessa kiinni kasvava osa. Minulla tuossa vaaleassa osassa on myös läpinäkyviä osia, ikäänkuin läikkiä. Näyttää todella oudolta.

      http://www.tammytaylornails.com/images/nail_nourishment_08_2-5.jpg kynteni näyttävät muuten samoilta ja ovat samanpituiset, mutta tuo vaaleampi/valkeampi osa kynnen kärjessä on valkea jossa on läpinäkyviä laikkuja.

    • en käytä kynsilakkoj

      minäkin olen ihmetellyt samaa, muuten vain että valkoisen osan alla on tuota läpinkäkyvää. Siis minulla on todella pitkät kynnet (se valkoinen osa) joiden alaosa on alkanut muuttua läpinäkyväksi. varsinkin peukaloissa on todella vähän valkoista jäljellä.
      ´
      Johtuuko tämä vitamiinipuutoksesta vai mistä?

    • kynsikäs

      Ei ole vitamiininpuutoksesta kyse, vaan epätasaisuudesta: jos räpeltää sitä kynnen kärkeä (esim. puhdistaa kynnenalusia liian raa'asti), liottaa kynsiään paljon yms., paikoitellen irtoaa yksi tai useampi niistä kolmesta kerroksesta, josta kynsi koostuu. Kun kynsi on irronnut kynsipedistä, noiden kerrosten väliin tulee kynnen kuivuessa ilmaa, mikä puolestaan tekee kynsipedistä irti olevasta osasta läpinäkymättömän ( mieti vaikka kaasukuplia jäässä, miten ne tekevät kirkkaasta jäästä samean) - liotus tai vaikka sopivanlaatuinen kosteusvoide/öljy täyttää hetkeksi ilmaraot ja kynsi näyttää hetken läpinäkyvältä - läpinäkymättömyys kuitenkin palaa , kun kynsi kuivuu tarpeeksi. Jos taas kynsi ohenee paikoin, heijastavia pintoja on tietenkin vähemmän ( ja kynsikin on ohuempi), jolloin kynsi näyttää läpinäkyvämmältä.

      Kynnekovettajat ja formaldehydia sisältävät kynsilakat puolestaan liimaavat kynsilevyjä yhteen ja täyttävät sen tilan, mikä olisi ilmalla, eli niidenkin liian runsas käyttö voi tehdä kynnestä läpikuultavan.

    • -.Kynsitaiteilija

      no suihkun jälkeen ainakin ihan yleistä että kynsi menee läpinäkyväksi ainakin itselläni menee niinku sieltä reunoista (ei siis kärjestä vaan sivuilta vähän). Mutta jännä jos on sellasia laikkuja sitte, mut kynsikäs kerto kyl aika hyvin ^

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe