Mitä Jeesus sanoi juutalaisista?

Kalevi

Vieraile myös osoitteessa: http://www.angelfire.com/journal2/johannes/eliitti.html

[Selitys: tekstissä esiintyvä sana "perkele" ei ole panettelua, vaan johtuu siitä, että teologisesti perkele edustaa syvimpiä eli pahimpia helvetti yhteiskuntia. Sitä lievempi on saatana eli keskimmäinen helvetti yhteiskunta ja kaikista lievin on pahojenhenkien yhteiskunta, näin on järjestys helveteissä.]

Kristilliset kirkot, erikoisesti Evankelisluterilainen kirkko sekä muut kristilliset yhteisöt mm. Israelin ystävät, ovat säälittävän väärässä "juutalaisen" kansan luonteesta, jota kuvaa erittäin hyvin seuraava Evankeliumin kohta:

"Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: "Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua." (Matt. 4: 8-9).

Nämä jakeet kuvaavat osuvasti kasaarijuutalaisten luonnetta (huom! kasaarit: Turkilais-mongolidinen kansa, joka oli sukua hunneille.Kasaarit kääntyivät juutalaisuuteen, siis Talmudismiin n. 700-luvulta alkaen. Juutalaisen tietosanakirjan mukaan myös itäjuutalaiset [askenasim] polveutuvat kasaareista). (Matt. 4: 8-9). Mainittu perkele on se helvettiyhteiskunta, johon juutalaiset ovat henkisesti yhteydessä, ja joka synnyttää himon vallata koko maailma sekä alistaa kaikki kansat orjuuteensa, tämän helvetin virtaus synnyttää myös himon maalliseen rikkauteen. Juuri tämä tästä mainitusta helvetistä (perkele) tuleva virtaus riivaa aikamme kasaarijuutalaiseliittiä. Erikoisesti kasaarien "uskonto" Talmudismi on edellä kuvatun kaltainen ideologia, joka on "juutalaisten" kuten myös Israelin valtion ideologia. Herra Jeesus Kristus sanoi juutalaisille seuraavaa: "Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä." (Joh. 8: 44). Tässä kohdassa Jeesus kuvaa juutalaisten rabbien oppia "isien perimätietoa," jonka he olivat kehitelleet omasta päästään ja joka oli perkeleestä tehden tyhjäksi Jumalan Sanan. Jeesuksen jälkeen perimätietoon on lisätty vielä muita kauheuksia. Tämä perimätieto on koottu mittavaksi teokseksi, edellä mainituksi Talmudiksi.
Otteita Talmudista:

"Juutalainen, joka tappaa kristityn, ei tee syntiä (Sepher Or Israel 177b).
"Kritittyjen hävittäminen on välttämätön uhritoimitus" (Zohar II, 43a).
"Juutalaisten tulee aina yrittää pettää kristittyjä" (Zohar I, 160a).
"Myös parhaat ei-juutalaiset pitää tappaa" (Avoda Zora s. 26b).

Talmudismi ei siten ole mikään uskonto, vaan maailmanvalloitukseen pyrkivä liike. Juuri tähän pyrkii USA:n ja NATO:n tuleva hyökkäys Irakiin ja siten pyrkimys kolmanteen maailmansotaan, näin sionistit - nuo mefistofeleen lakeijat - yrittävät toteuttaa suunitelmansa USA:n ja NATO:n avulla, kohti täydellistä planeettamme herruutta.

Raamatussa sana "juutalainen" tarkoittaa sisäisen merkityksen mukaan hyvyydessä ja totuudessa elävää ihmistä rotuun tai kansallisuuteen katsomatta. Ne, jotka pitävät juutalaisia ja heidän vielä pahempia henkisiä sukulaisiaan Jumalan "valittunakansana" syyllistyvät Jumalan pilkkaamiseen.

Nyt jo yli 50 vuotta lähetetty hillitöntä valheellista probagantaa kuuden miljoonan juutalaisen tuhosta natsien keskitysleireillä. Noin 99% aikamme ihmisistä on tullut aivopestyksi tämän massiivisen media valheen avulla. Näin on käynyt, vaikka yhtään luotettavaa todistusta ei ole pystytty esittämään väitteelle, että 6 milj. juutalaista olisi kyseisillä leireillä murhattu.

Ne lukuisat keskitysleirivankien haastattelut eivät ole luotettavia. On myös todistettu, että useat ns. "polttouuneista" rakennettiin sodan jälkeen, tietysti propagandatarkoituksessa. Tutkimusten mukaan tuhoamisleirit olivat työleirejä ja niissä käytetty Zyklon-kaasu oli tarkoitettu tuhoamaan pilkkukuumetta aiheuttavia täitä, ei ihmisiä (viittaus mm. Arthur R. Butz:n teokseen "The Hoax of the Twentieth Century" USA 1977). Näitä edellä mainittuja asioita voi myös tarkistaa Venäjällä avautuneista keskitysleirien arkistoista. Mainittakoon myös, että tietojeni mukaan kesällä 1998 Auschwitzin leiristä poistettiin kyltti "täällä surmattiin 4 miljoonaa juutalaista," sillä Punainen Risti arvioi leirillä kuolleen noin 250 000.

Emmanuel Swedenborg kertoo myös juutalaisten helveteistä, joissa hän oli vieraillut käydessään henkien maailmassa. Hän kertoo kuinka henkien maailmassa, johon myös helvetti kuuluu parhaimmat juutalaiset asuivat kaupungeissa, joissa oli kaduilla ulosteita nilkkoihin asti (Arcana Coelestia, 940).Ulosteet ja virtsa ovat vastaavaisuuksien tieteessä ihmisen itsekkyydestä aiheutuvia pahuuksia ja vääryyksiä.
Suuri osa juutalaisista eli erämaissa, joissa heidän ainoa ilonsa on silpoa, keittää ja kiduttaa kuoliaaksi jokainen tapaamansa ihminen: "He sanoivat, että he etsivät ryöstettävää. ... Vaikka he minun (siis Swedenborgin) läsnäollessani myönsivät olevansa henkimaailmassa, he kuitenkin luulivat elävänsä ruumiillisesti. ... Näin nähtiin millainen heidän luonteensa oli, vaikka he eivät uskaltaneet paljastaa sitä maailmassa" (Arcana Coelestia, 941).


Lopuksi mainittakoon, että Palestiinaan ei tule rauhaa, eikä koko maailman rauhan tila vakiinnu, ellei Israelia ja siihen liittyviä valtarakenteita saada nujerrettua.

Vastustakaa julistein, kirjoituksin ja mielenosoituksin sionistien ja heidän käsikassaroidensa USA:n ja NATO:n harjoittamaa valtioterrorismiä, jota myös Suomen poliittinen johto on raukkamaisesti sitoutunut tukemaan. Osallistu eurooppalaista sodanvastaista päivää järjestämässä suurprotestissa Helsingissä 15. 02. -03. Siis ei hyökkäystä Irakiin, pysäyttäkää USA:n ja NATO:n lihatiskipolitiikka.

6

365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pakana(M)

      Mikäli ylläpito jäljittäisi kirjoituksen lähettäjän, olisi lähettäjälle luvassa oikeuden langettama tuomio.

      Mutta, oiva tasonäyte maamme hihhuleista, ei siinä mitään.

      • Handu

        Kyseinen teksti on kopsattu www.bloodandhonour.com-sivustolta. Keksin sen vähän aikaa sitten itsekin.


      • Kalevi
        Handu kirjoitti:

        Kyseinen teksti on kopsattu www.bloodandhonour.com-sivustolta. Keksin sen vähän aikaa sitten itsekin.

        Kyseinen teksti ei ole kopsattu miltään sivustolta. Tuo sama teksti löytyy omalta nettisivultani http://www.angelfire.com/journal2/johannes/eliitti.html sivustolta löytyy muitakin samankaltaisia aiheita, mutta tottavieköön olen ne kaikki itsekirjoittanut ja tutkinut, joten älä levitä valheita tekemisistäni.


      • Handu
        Kalevi kirjoitti:

        Kyseinen teksti ei ole kopsattu miltään sivustolta. Tuo sama teksti löytyy omalta nettisivultani http://www.angelfire.com/journal2/johannes/eliitti.html sivustolta löytyy muitakin samankaltaisia aiheita, mutta tottavieköön olen ne kaikki itsekirjoittanut ja tutkinut, joten älä levitä valheita tekemisistäni.

        "Sinun" tekstisi kuulostavat sen verran tutuilta että melko varmasti ne eivät ole sinun laatimia. Korkeintaan olet käyttänyt lähteenä tuota ilmeisesti edesmennyttä bloodandhonour.com-sivustoa (googlella löytyy, mutta domaini ei toimi). Harmi etten tajunnut ottaa sieltä löytyvät tekstit talteen ennenkun sivusto meni nurin.
        Tai, sitten olet tuon Blood and Honour-ryhmän jäsen ja olet ollut suomentamassa noita juttuja. Joka tapauksessa en usko että olet tehnyt tutkimusta juttujesi eteen.

        Angelfire-osoite antaa lisäksi ymmärtää että sinulle maksetaan siitä että sivuillasi käy ihmisiä. Olisiko hyvä idea kertoa siitä linkin yhdeydessä?


      • Anonyymi

        Sananvapaus ei ole prioriteeteissa kovin korkealla,otaksun.


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/12392507/missa-talmud-suomeksi

      Tuolla on selitykset mitä Talmud on, ja wikistä löytyy lisää. Ellei aloittaja sitten ole se sairas mie, joka vaeltaa täällä, ja yrittää vääntää kaikesta totuuden vääräksi, Venäjän pahantekijäksi, ja syyttäen muita valehtelusta, ja tehden itsestään "oikeamielisen".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2423
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1107
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      995
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      873
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      39
      776
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe