Miksi miehet juo kaljaa

ja alkoholia

Miksi miehet juovat kaljaa ja/tai alkoholia? Itse en niitä käytä. Harrastan liikuntaa, varsinkin luonnossa liikkumista ym. Onko missään olemassakaan miestä, joka olisi raitis?

Mitä te miehet oikein saatte siitä juopottelusta? Miehen alkoholin käyttö on naiselle epämiellyttävää. Kotiin tulee sitten niitä kännisiä kavereitakin örisemään ja lääppimään.

Juominen menee naisen edelle.

Mies salaakin usein juomisensa, mutta jää kyllä siitä kiinni ennemmin tai myöhemmin.

Kummallista käytöstä miehiltä? Mistä voin löytää asiallisen, reilun ja raittiin miehen?

24

3523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perseestä

      baarista

    • sellaista

      jota et löydä. Olut (ei kalja, se on loukkaava ilmaisu) on osa normaalin suomalaisen miehen elämää. Homma menee juopotteluksi vasta siinä vaiheessa, kun työ kumppani ja muut tärkeät asiat kärsivät.

      Jos löydät jostain raittiin kunnollisen miehen, se on lottovoitto, tai homo. Useimmat absolutistit ovat vähän dii ja daa.

      ps.
      Siellä luonnossakin on mukavampaa, kun on pienessä...

    • Asiallisiakin juomareita on

      Että ihan kännikaverit tulee kotiinkin lääppimään sua??? En tiedä miten alhaisessa sosiaaliluokassa oikein liikut, mutta minä ainakin tunnen todella paljon miehiä, jotka juovat asiallisesti ja käyttäytyvät hyvin vaikka olisivat humalassakin.

      Jos seurustelukumppanillasi on ollut taipumusta salata juomisensa hänellä voi olla suoranaine alkoholiongelma eli hän on alkoholisti. Tämä taas on ihan eri juttu kuin se, että käyttää alkoholia ylipäänsä.

      Varmasti silti raittiita miehiä löytyy. Onhan niitä kansakunnan kaapin päälläkin vaikka kuinka monta, pääministeriä myöten.

    • Pienessä nyt...

      näe itsesi suomalaisena naisena. Siinä suurin syy!
      Suomalaiset naiset haluaa tasa-arvoa, olette sen saaneet. Nyt olette ohittaneet miehet oikeuksissa mennen tullen. Suomalainen mies on nöyryytetty kaikessa, avioliitossa, armeijassa, työssä ja ym.
      Älkää ihmetelkö jos joskus haluaa irtautua todellisuudesta ja ottaa pienen/suuren kännin!

      • .......

        Kysyjä oli kiinnostunut kaljan juonnista. Alkoholiahan voi juoda sivistyneesti laadukkaita viinejä juomalla, mutta kaljan juonti on junttimiesten juoma.

        Mies tekee itselleen karhunpalveluksen juomalla kaljaa, koska siitä tulee kaljamaha ja vetovoima naisten silmissä laskee entisestään.

        Suomalainen mies ei osaa käytöstapoja ja siksi hän epäonnistuu elämässään. Miestä ei ole mitenkään nöyryytetty. Mitäköhän oikeuksia naisilla on, jota miehillä ei ole? Oikeus synnyttää, oikeus hoitaa lapsia, oikeus tehdä kotitöitä jne.? Naisia syrjitään pätkätöillä ja jätetään palkkaamatta lasten takia sekä raskaana olevia naisia irtisanotaan. Naiset joutuvat työn lisäksi hoitamaan lapsia ja kotitöitä ja työnantajat syrjivät lapsen saaneita naisia työelämässä. Lapsettomilla naisillahan on palkka 10 % suurempi kuin lapsia saaneilla. Mieti vähän mitä kirjoitat.


      • armeijassa

        muka nöyryyttää? Ei se ainakaan naisiin voi mitenkään liittyä...


    • kalijaaaaa

      Tälläkin hetkellä hörppäilen kaljaa. Ja kirjoitan tänne. Miksi en joisi? Maksa varmaan pamahtaa vuoden kuluttua, mutta onpahan tullut elettyä. Kiitos naiset.

    • Voi tietenkin kysyä, miksei voisi rentoutua selvinkin päin. Sitäpaitsi kohtuullinen juopottelu ei poissulje harrastuksia tai luonnossa liikkumista.

      10% miehistä on tilastojen mukaan raittiita. Uskovaisia, entisiä alkoholisteja, extreme-ihmisiä sun muita. Vaikka miehet useammin käyttävätkin alkoholia, on mielipiteesi miesten juopottelun epämiellyttävyydestä naisille vähän yksisilmäistä. Kyllä se onnistuu naisiltakin.

      Salalun naurettavuudesta olemme yhtämieltä. Minä ainakin vedän reilusti kännit enkä salaile sitä keltään. Jos se olisi ongelma, niin etsisin naisen, jolle se ei olisi.

    • Hossi37

      On niin hyvää :)

      Varsinkin kunnon olut eikä mikään kotimainen litku. Jäykemmistäkin tuotteista löytyy niin paljon hyviä, kunnon viskit, viinit on hyviä, brandit, ym.

      Juopottelua ja kännissä orveltiämistä en minäkään kyllä pidä, mitä nyt joskus itselläkin voi lipsahtaa mut harvemmin. Kuitenkin jokin raja siinäkin pitää olla !

      Alkohooli on vaan niin hyvää.

      • mies_vm56

        niin ei se niin hyvää olisi, jos se alkoholi ei vaikuttaisi niinkuin se vaikuttaa. Uskallan väittää, että hyvin harvassa olisi ne ukot, jotka jotain Jack Danielsia tai Monnettia joisivat, jollei niillä olisi humalluttavaa vaikutusta. Jos muuta väität, niin minä väitän, että valehtelet.
        Itsestänikin hyvä viski ja hyvä konjakki sekä hyvä tumma olut on hyvää. Mutta jos sitä alkoholin vaikutusta ei olisi, niin tuskinpa vaan niitä juurikaan tulisi juotua.


      • Hossi37
        mies_vm56 kirjoitti:

        niin ei se niin hyvää olisi, jos se alkoholi ei vaikuttaisi niinkuin se vaikuttaa. Uskallan väittää, että hyvin harvassa olisi ne ukot, jotka jotain Jack Danielsia tai Monnettia joisivat, jollei niillä olisi humalluttavaa vaikutusta. Jos muuta väität, niin minä väitän, että valehtelet.
        Itsestänikin hyvä viski ja hyvä konjakki sekä hyvä tumma olut on hyvää. Mutta jos sitä alkoholin vaikutusta ei olisi, niin tuskinpa vaan niitä juurikaan tulisi juotua.

        Humaltuminen tulee siinä tuollai sivutuotteena ja osittain kyllä vähän huononakin sellaisena, no aina välillä.

        Viiniäkin joisi mielellään pelkän maunkin vuoksi mut pitää jättää väliin humaltumisen takia.

        Kuitenkin noita viskejä sun muita sotkujakaan ei saisia maistella jos ei käymisprosessia olisi kukaan keksinyt. Vähän hankala valmistaa et maut säilyisi mut ei olis alkohoolia laisinkaan?


    • viisasten juoma

      siitä se johtuu ;)

    • mies_vm56

      edelläni kassalla oli nuoripari, ostoksina laatikko Karhua, tuoremehua ja pari levyä suklaata. Pari vaihtoi muutamn aika ilkeäsävyisen sanan keskenään ja ilmeet kertoi aika paljon.
      Tuli heti mieleen, että tuolla parilla ei mene parhaalla mahdollisella tavalla. Jätkä vetää viikon päätteeksi kaljalla lärvit ja tyttö syö tyytymättömyyteensä suklaata ja saa siitä edes jotain mielihyvää. Usein se taitaa aika lailla näin olla. Ihmiset ovat liian itsekkäitä. Ovat ensin odottaneet parisuhteelta enemmän kuin mitä se lopulta tarjoaa. Eivät ymmärrä, ettei se onnellisuus tule automaattisesti kuin Manulle illallinen, että jotain pitäisi myös itse antaa.

      • normittaja

        Tuo on tavallinen näky missä tahansa ruokakaupassa. Pojalle kaljaa, tytölle suklaata. Ei hyvin mene, mutta ei sitten.


    • .....

      juon alkoholijuomia maun takia. nyt illalla join puoli lasillista l. alle 1dl punaviiniä. torstaina join drinkin jossa oli 3cl rommia. kaljaa en juo.
      minäkin harrastan liikuntaa, enkä juopottele.

      • -Juoppohullu-

        Juon kaljaa ainiaan, se on niin hyvää!
        En välitä maksasta pätkääkään, kun täynnä on pää!

        Nyt on menossa 13 olut ja vieläkin maistuu hyvältä! Nam!


    • nainen.

      Miten niin "miksi MIEHET juovat..."?

      Yhtä lailla MINÄ juon ja NAINEN olen.


      SYITÄ:

      - rentoutuminen

      - vapautuminen

      - hyvä aromi (esim. punaviinissä)

      Zemmosta.

      Ei tulisi mieleenkään ruveta absolutistiksi!

    • "Miksi miehet juovat kaljaa ja/tai alkoholia?"
      - Pätevä tapa irtautua arjesta, unohtaa hetkeksi maalliset murheet.

      "Harrastan liikuntaa, varsinkin luonnossa liikkumista ym."
      - Estääkö satunnainen alkoholin käyttö kaikki muut harrastukset?

      "Onko missään olemassakaan miestä, joka olisi raitis? "
      - On, ehkä helpoiten löydät sellaisia jostakin raamattupiiristä yms..

      "Miehen alkoholin käyttö on naiselle epämiellyttävää."
      - Tuossa on pieni virhe. Miehen alkoholin käyttö on SINULLE epämiellyttävää.

      "Kotiin tulee sitten niitä kännisiä kavereitakin örisemään ja lääppimään. "
      - Eipä ole näkynyt.

      "Juominen menee naisen edelle. "
      - Mitähän tuolla mahdat tarkoittaa?

    • Se siitä sitten

      "Miehen alkoholin käyttö on naiselle epämiellyttävää."

      Nyt kyllä haahuilet omiasi. Tosi elämässä on tietenkin hankala tehdä laajempia vertailuja, mutta nettideittiotannalla suurin osa absolutistiksikin julistautuvista naisista toivoo miehen juovan alkoholia. Ole siinä sitten raitis nuori mies, kun naiset eivät osaa elää ilman ilojuomia tai niiden lieveilmiöitä.

      Kyllä raittiita ja liikunnallisia miehiä löytyy. Naiset vain eivät arvosta terveellisiä elämäntapoja tai ovat muuten vain niin nirsoja, että vain suuret puheet omaavat pelurimiehet heille kelpaavat.

    • hyvää,

      ja elämästä saa nauttia (kukin tyylillään).

    • ljnölkjnhkl

      Koko alkoholi. Itse en käytä koskaan, enkä oikein ymmärrä miksi muidenkaan pitäisi. En siis ole käyttänyt koskaan, eikä asiaan liity uskonnollisuutta tai muuta kummaa.

    • Garth

      Sen perusteella, mitä suurin osa kirjoituksista edustaa, olisi syytä nostaa verot korkeammiksi kuin mitä olivat ennen alennuksia.

      Totuus on se että terveys menee aika vähäiselläkin käytöllä (vähäinen käyttö on nykyisillä määrin sama kuin runsas ennen).

      • dayum

        "Totuus on se että terveys menee aika vähäiselläkin käytöllä"

        Eli jos käyttää alkoholia todella vähän tai ei ollenkaan-vähän, niin kuoleeko silloin vuorenvarmasti terveempänä?

        Mun puolestani veroja voitaisiin nostaa, samalla kieltämättä voitaisiin rajoittaa ulkomailta tuontia. Siihenhän taisi nämä paikalliset alan yrittäjät vedota kun niitä veroja piti laskea. Vai muistanko ihan väärin. Aika erikoista että sixpäkki maksaa melkein saman kuin mäyris, eli jokainen taloudellisesti ajatteleva, tai taloudellisessa jamassa oleva ostaa mieluummin sen suuremman pakkauksen.


    • Anonyymi

      Miehen kaljan juominen ei mene naisen edelle vaikka se saattaakin siltä tuntua. Miehet juovat huurteisia yleensä viikonloppuisin tai töiden jälkeen nappaa yhen keppanan. Syyt ovat rauhoittuminen rentoutuminen ja sosiaalisoituminen. Minulla on kyllä ihan nainen jonka edelle ei kalja mene enkä kyllä kotiin tuo ryyppykavereita mitä nyt sattuu joku 1 tai 2 kaveria tulla ja saattaa niistä toinen ehkä sohvalle jäädä koisimaan mutta ei se ole omaa naistani haitannut kunhan en juo joka päivä ja kaverit jotka jää yöksi lähtee sitten siinä aamun tuimaan kotejansa kohti

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      153
      10980
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3083
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2922
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1603
    10. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      49
      1584
    Aihe