Aihe

Cambridge-dieetti

laihduttaja

paljon on Cambridge-dieettiä kehuttu, mutta minkähintanen se on? Kuinka paljon tulee suurin piirtein kuukauden käytön hinnaksi? Kävin jollain sivuillakin, mutta en löytänyt sieltä hintoja.

31

25047

  Vastaukset

  • ruotsissa 21 pussia maksaa 440kr eli noin 40 euroa.aika kallistahan se on mutta hyvin pääsee alkuu,kilot meinaa tippuu sellasella vauhilla,että ihmettelet näinkö helppoa tää onkin..

  • Tosissaanko se sitten tehoaa? Vähän epäilyttää laittaa niin paljon rahaa, jos se ei sitten tehoa. Kuinka paljon on mahdollista laihduttaa esim. 1 kuukauden aikana?

   • paino tippuu on tietty yksilöllistä ja riippuu siitä syötkö pelkän kuurin vai yhdistetyn kuurin.itse oon syönyt yhdistetyn kuurin ma-pe,mikä tarkoittaa että korvaan aamiaisen sekä illallisen cambridgepussilla.viikonloppuisin oon syönyt normaalisti ja jopa herkutellutkin.painoa tippunut 3 viikon aikana 5 kiloa,mikä on aika paljon kun mulla ei oo ees tota ylipainoa kovin paljon.treenaan myös säännöllisesti kaks-kolme kertaa viikossa.
    lue lisää cambridge.se,tosin sivut on ruotsiksi ja ehkä suomen puolelta löytyy vastaavat suomeksi.
    vielä yks juttu..niissä pusseissa on kaikki vitamiinit mitä tarvii,se on musta hyvä.ainoa maku mikä ei ollut mun mieleen oli ihme kyllä suklaa,siinä oli joku sivumaku.ja vielä toinen juttu..huomaat niin nopeasti sen painon tippumisen että jo se innostaa ja kannustaa sua syömään terveellisesti.


   • lukeaa netistä antti heikkilän kirjoitus että Cambridge on hengenvaarallinen. entä miten saatte painon pysymään alhaalla kun dietti loppuu, eihän sitä ikuisesti vo jatkaa. takaan että kilot tulee takas, ja korkojen kanssa. näin kävi itselleni. 3 kk pelkkää nutrilettia, 15 kg lähti ja takas tuli 20. se siitä.


  • Tuote alkoi kiinnostamaan. Saako kyseistä tuotetta ostettua Suomesta?


   • Cambridge-dieetti www.cambridgekuuri.fi/


  • Sivuilta löydät konsultit, jotka välittävät tuotteet. 21 pussia maksoi 55€. Hinta ei oo paha, koska ei tarvitse muuta syödä. Muutama päivä on mennyt ja nälkä ei varsinaisesti vaivaa, mutta mussuttamishalut ovat sitäkin pahemmat. Vettä on juotava se 3 l (vessassa saa ravata) Ilokseni huomasin, että paino oli pudonnut 1,8kg 3.ssa päivässä... Pakkohan tää on kokeilla, koska olen nähnyt mahtavia tuloksia muilla. Tsemppiä!!!!

  • mulla lähti 9 kg 3 viikossa.

  • aloitin tällä viikolla ja nyt lähtenyt 3kg.Pakkohan on jossain näkyää, kun ei tule syöytyä kuin noin 500kaloria päivässä.

  • Vasta aloittannut,300gr eilisestä,Siitä se alkaa...

  • Toimii! Noin viikon käyttänyt ja 5kiloa karissut. :D

  • Ny kun mietitte niin allaolevasta linkistä:

   http://www.iltalehti.fi/catwalk/2012010215031151_ca.shtml

   Ja totean samalla, että 3,65 € saa tuolta kaupasta pussikeittoa.
   Ihan samaa paskaa eri paketissa, joten järkeä saa käyttää,
   mutta jos tuntuu,että vain maksamalla samasta keitosta 55 €...
   Saat tyydytyksen, niin ole hyvä.
   Sun hyvin vointis tässä on pointtina, joten teet kuten itse haluat.

   Otin itse blåbannin bussikeitoilla -25 kg
   4 kuukaudessa mut liikkusin ku hirvi.

  • Ei siinä yhdestä pussista makseta 55€ vaan 21 pussista! Ja 21 pussi tuolla 3.65€ hinnalla tulee huomattavasti kalliimmaksi!

   • Kyllä se näin menee.
    Blå Band paketissa 3 pussia ja hinta 1,60 = 0,54 pussi
    Cambridge paketissa 21 pussia ja hinta 55 = 2,62 pussi
    Ja mikä parasta. Nämä on pussitettu samalla pakkauskoneella.
    Taitaa olla markkinointi muokkaajat eli Cambridge valmentajat käyneet muokkaamassa näitä keskustelusivuja. No sehän on heidän työtänsä.

    45v-kaverinini tiputti mahan pois tällä kuurilla. Rukalla hän katseli sekä vertaili toisten miesten mahoja omaansa ja kehui diettiä n. 2 tuntia. Hoh.hoijakkaa olipa tylsä saunareissu. Joskus tuntuu, että tämä dietti juttu on pintapuolisten ja huonolla itsetunnolla varustettujen ihmisten hommaa. Kyseisellä kaverilla on näes alkoholi ongelma, jonka hän on saanut kuriin ainakin tilapäisesti työterveyslääkärin avustuksella. Omasta elämäntilanteesta tiedän, että hänellä on pahin vielä edessä ( hänen lastensa ollessa vielä 10 vuotta minun nuorempia). Itselläni oli elämäntilanne kurissa pitkään, mutta perhesyyt mm. teinien kotoa lähtö sekä työstressi ja -tavat ajoivat epäsäännölliseen ruokailuun. Olen huomannut ympäriltäni, että kaikki dietit toimivat alussa hyvin. Seuraavalle kierrokselle ei yleensä löydy sitä virtaaja sitten mennään dietistä diettiin. Itse olen saanut pidettyä painoa kurissa hyvin aaltoilevasti ruokailutottumuksilla ja liikunnalla. Onnea kuitenkin kaikille, jotka kokeilette tätä diettiä. Toivotaan, että saatte sillä pysyvän muutoksen aikaan.


  • Just näin, kuka tahansa laihtuisi, jos joisi 3 litraa vettä päivässä ja muutaman desin soppaa. Ja jos ne vitamiinit vielä haluaa, niin multitabseja on myyty vuosikausia kohtuuhintaan. Ja vuorokausihinnaksi siis tulee: multitabsit, soppa ja muutama litra vettä, varmaan euro. Hyvä bisnes se teidän kuuridieetti. Missä on ihmisten suhteellisuudentaju? Sitä paitsi, ei se nyt niiiiin mahdottoman vaikeaa tehdä ole se keitto ihan itse.

   • Et ole sitten proteeineista kuullut? Paljonko hiilareita ja protskuja on kaupan pussikeitoissa


  • mut tässäkin toimii tsempparina se että on ns valkku jolle purkautua ja joka tukee! Ei oo sitä yksinäistä mättöö tää dieetti!

   • Hei,
    kerronpa oman cambridge-taipaleeni joka on kestänyt nyt tasan 2 vuotta.

    Olen 39 vuotias nainen, lähtöpaino oli 95 kiloa ja nyt olen ollut vuoden ja kohta 3 kuukautta 74-75 kg. En ole koskaan laihduttanut, en edes ajatellut sitä mutta työkavrin kannustuksesta kokeilin koksa hän tarvitsi kaveria laihduttaessaan vatsalaukun pienennysleikkausta varten. Eli lihavuusleikkausta varten.

    Ensimmäiset kolme päivää olivat kammottavia, mutta pirtelöt ja keitot olivat hyvän makuisia. Valmentajalta sain luvan maustaa keittoja kevyesti jotta vaihtelun avulla maku ei muutu tylsäksi.

    Olin puhtaalla pussikeittodieetillaä (4 kpl päivässä) 5 viikoa ja laihduin viisi kiloa. Tämän jälkeen sovin valmentajani kanssa että aloitan tason 1- eli 3 pussia päivässä ja yksi normaali ruoka-ateria johon tuli 100grammaa kasviksia ja saman verran proteiinia.

    Tuon jälkeen painonpudotus alkoi vasta todenteolla.

    Kahden kuukauden jälkeen ystäväni meni leikkaukseen ja minä olin laihtunut jo kymmenen kiloa. Ruokavvalioni oli 2 pussia päivässä ja 2 normaalia ruoka-ateriaa.

    Neljän kuukauden jälkeen ystäväni söi jo 300 millilitran ruoka-annoksia pienentyneeseen mahaansa, ja minä olin laihtunut jo 17 kiloa.

    Tänään olen karistanut 20 kaksikymmentä kiloa ja harkitsen että tiputan vielä viisi. Välttämätöntä se ei ole mutta "nälkä kasvaa syödessä". Ystäväni syö jo normaalia ruokaa ja hänen alin painonsa on ollut 85 kiloa.

    Hänkään ei ollut koskaan laihduttanut, mutta valitsi silti leikkauksen.

    Laihduttaminen ei ole vaikeaa, pitää vain löytää se oikea tapa. Yleisin harhaluulo on että paino joka on noussut hitaasti jo vuosia, pitäisi saada pois kuukaudessa tai kahdessa. Tästä tulee stressiä, ja paino ei laske vaikka mitä litkua söisi, liikkuisi kuin hullu ja itseään kiduttaisi.

    Suosittelen laihduttamaan lempeästi. Käyttämään siihen reilusti aikaa ja käymään rehellisesti itsensä kanssa keskustelua siitä mitä suuhunsa panee. Paino laskee samoin kuin se tuleekin: verkkaisesti.

    Itse voin syödä ihan mitä ruokaa vain nykyään, mutta syön kohtuudella. Ruoan määrä on se ratkaiseva tekijä, toiseksi vasta vaikuttaa laatu. Syön tasapuolisesti sekä herkkuja että salaattia.

    Joka laiduttamaan ryhtyy, se yleensä siinä onnistuu. Painon pitäminen sen jälkeen vaatii jotain aivan muuta kuin poppakonsteja ja pikadieettejä.


  • LIIKKUKAA!

  • Viimeisin kehoitus tässä viestiketjussa on, liikukaa. Se on tosi hyvä juttu ja kannattaa tehdä! Itse aloitin n.vuosi sitten cambridge-dieetin ja sain painoa pudotettua 12 kg. Pudotuksen aikana opettelin juomaan paljon vettä, mikä ei kuulunut aiempaan elämääni. Samoin opettelin kokoamaan lautaselleni oikeaoppisesesti ruokaa ja jättämään pois kaikenlaista turhaa hössöä ,mitä on tullut aiemmin syötyä. Enää en syö dieettiruokia, en ole syönytt moneen , moneen kuukauteen. Olen saanut painoni pysymään kurissa hyvien oppien myötä, jotka sivumennen sanoen jokainen on saanut jo koulussa ruoka-aineympyrän muodossa! Minun ympyrääni kuuluu kylläkin välillä muutama olut ja karkkia, mutta e kuitenkaan säännöllisesti. Tässä aion pysyä koko elämäni.

  • Ei se liikkuminen välttämättä kaikille sovi. Itselläni on vaikea tapaturman aiheuttama polven nivelrikko ja liikkuminen siis rauhallista tassuttelua eikä sitäkään kovin paljon. Senkin jälkeen on polvi täynnä nestettä ja kipeä lääkkeistä huolimatta. Joten muistakaa ettei kaikki sovi kaikille, se liikuntakaan. Uinti - juu ehkä, jos tuo hypotyreoosi hellittäisi sen verran ettei huulet sinisenä tarvitse vedessä olla.

  • Ei pärjää hinnaltaan eikä teholtaan alkukaan saksalaiselle laatutuottelle Hoikkadieetille joka valtaa Suomessa jatkuvasti mm. Citimarketteja ja sinne ei mitään tusinatuotetta edes oteta valikoimiin. Tietoja ja ostopaikkoja löytyy hoikkadieetti.fi sivulta. Kun sakemanni jotain valmistaa ja markkinoille tuo, se on jo sinänsä laadun takee.

   • Purkki maksaa paikasta riippuen 20-25 euroa ja se kestää kaksi viikkoa jos ottaa suositellut annokset aamuisin ja iltaisin eli se on ilman muuta markkinoinen edullisin ja kolme kertaa halvempaa kuin esim. Nutrilet. Valtava mainostaminen on kallista ja siksi Nutrilet on myös kallista käyttäjälle. Hoikkadieetti on nousussa ja ilman mainostamista suusta suuhun menetelmällä.


   • Faktaa. kirjoitti:

    Purkki maksaa paikasta riippuen 20-25 euroa ja se kestää kaksi viikkoa jos ottaa suositellut annokset aamuisin ja iltaisin eli se on ilman muuta markkinoinen edullisin ja kolme kertaa halvempaa kuin esim. Nutrilet. Valtava mainostaminen on kallista ja siksi Nutrilet on myös kallista käyttäjälle. Hoikkadieetti on nousussa ja ilman mainostamista suusta suuhun menetelmällä.

    Faktaa.

    uskotko myös joulupukkiin???


  • juu! Luin näitä tarinoita tunnin ja paino lähti laskeen pari kiloa hetkessä.Huomenna katson taas ja laidun pari kiloa.

  • Söin kävyn päivässä ja laihduin 23 kg kuudessa viikossa.

  • Aika hyvä kirjoitus...
   www.anttiheikkila.com/blogi/cambridge-dieetti-on-hengenvaarallinen/

   • Jep, ylipaino taas ei oo.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   11179
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5562
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3819
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   95
   3289
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1802