Aihe

Verenpurkaumat sormissa!

Daaaa

Mulla katkeilee sormistä verisuonia ilman mitään syytä. Saatan katsoa telkkua tekemättä mitään ja sormeen alkaa koskemaan ja hetken kuluttua siinä on kipeä mustelma. Mistä tämä voi johtua? Laittaa miettimään et minä päivänä se verisuoni paukahtaa päästä..

Onko kellään samanlaisia kokemuksia?

5

755

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mustelma

   Kokemusta on ja voi olla tosi kivuliasta. Lääkärin mielestä ei tarvitse huolehtia, mutta tuntuu vähän oudolta. Olisi kiva saada selitys ilmiölle.

  • tuskamukana

   se on aina tuskallista kun verisuoni katkee.

  • Sinisormi

   Taas verisuoni poikki sormesta. Omituista, miten ne noin vaan menee poikki ilman mitään syytä. Kai nyt jokin syy siihen löytyy? Onneksi ei mennyt aivoista.

   • Anonyymi

    Kyllähän se on kipeä, mutta tuskallisuudesta puhuminen on liioittelua. Sormeani alkoi juuri äsken nipistelemään ja pistelemään ja vasemman nimettämän ylimmän niveleen kohdalle ilmestyi verenpurkaus. Mutta että tuskainen? No jos tuska on näin pieni tunne, ei tässä maailmassa ole mitään pelättävää.


  • Anonyymi

   Kyllä, samanlaisia oireita myös itselläni. Ensin sormessa alkaa kipu ja vähän ajan päästä kipukohta on sininen, eli selkeä verenpurkauma.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   291
   9103
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   305
   7915
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   4752