juoksija naisen kroppa

mietin vain

Tuli tässä mietittyä, että mitäköhän miehet mahtaa pohtia juoksevasta naisesta ja juoksijan kropasta. Oma ikäiseni (22v) eivät ymmärrä, mitä näen tässä lajissa. Jalkalihakset, siis varsinki reidet ja pohkeet ovat varsin kookkaat, eli ei siis mitkään tikku sääret, kuin malleille ja yleensä hoikilla on. Olisin edelleen kävelevän luurangon näköinen, mutta aloitettuani kovan juoksutreenauksen muutama vuosi sitten, kroppa muuttui. Nyt välillä tulee mieleen, että olisiko parempi olla edelleen sellainen hoikka säärinen, kuin lihaksikas... Kävellessäni urheilullinen olemukseni ja etureisien koko herättää kieltämättä huomiota, ja koen välillä varsinkin kesällä lyhyessä hameessa tai shortseissa oloni kiusalliseksi. Siis saako naisella olla jalkalihakset massiiviset, pelkäävätkö miehet kaltaisiani urheiluhulluja? Lajini kun ei todellakaan ole kaikkein naismielisin.

25

11515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8km takana

      tähän kysymykseen vastauksia, nimittäin mulla sama "ongelma". (Istahdin muuten koneelle just 8km pyrähdyksen jälkeen hetkeksi huilimaan ennen suihkua...) Harrastan itse juoksua, mutta myös pyöräilyä ja uintia, joista varsinkin uinti on mun ykkösjuttu ollut jo vuosia. Joten jalkalihasta on ja kyllä myös yläkropassa on lihasta, pituutta on 170, joten en senkään suhteen ole ihan pikkuinen.

      Voin kertoa, että ehkä minunkin ikäiseni miehet vähän vierastavat lihaksia (olen vähän alle 30-v), mutta vähän vanhemmat miehet tuntuvat olevan niistä varsin kiinnostuneita. Onpa eräs työtoverini jopa kehottanut minua pukeutumaan enemmän hameisiin, jotta ne reisilihakset näkyisivät...

      Kuitenkin itseänikin tämä kysymys askarruttaa, sen verran vähän olen tästä palautetta itsekin saanut.

      Kiva, kun kysyit täällä tällaista!

      • S_guru

        Kyllä kovat lihakset naisella tuntuvat oudolle. Tavallisesti nainen tuntuu pehmeältä.

        Mutta varmaan kaikkeen tottuu, ja kun nykyisin puolet tytöistä on jo anorektikkoja, niin tällaisten kanssa seurustelleet pojat ovat jo tottuneet naisellisen pehmeyden puuttumiseen.


      • lihakset?
        S_guru kirjoitti:

        Kyllä kovat lihakset naisella tuntuvat oudolle. Tavallisesti nainen tuntuu pehmeältä.

        Mutta varmaan kaikkeen tottuu, ja kun nykyisin puolet tytöistä on jo anorektikkoja, niin tällaisten kanssa seurustelleet pojat ovat jo tottuneet naisellisen pehmeyden puuttumiseen.

        Eihän lihakset ole kovat jollei niitä jännitä! Rento lihas on ihan pehmeä, ainakin minulla.


      • pehmolihas
        lihakset? kirjoitti:

        Eihän lihakset ole kovat jollei niitä jännitä! Rento lihas on ihan pehmeä, ainakin minulla.

        Minulla on jännittyneenä kivikovat säärilihakset, mutta rentona ne ovat kyllä aivan pehmeät.


    • pyöräilijänainen

      ootelkaa vaan niitä kehuvia viestejä törpöt, olkaa vaan sinut kroppienne kanssa, ei täält kehuja haeta
      !

    • Caius

      Mun mielestä ehdottomasti naisen kroppa on kauniimpi niin että jalat/lantio on isommat/leveemmät kuin yläkroppa. En tajua tota fitness ihannetta, jossa lantio näyttää todella pieneltä verrataen hartioihin. Puhumattakaan tosta huippumalli ihanteesta, jossa naiset näyttää joltain haudasta nouseilta luurangoilta. Ei näytä naiselliselta ollenkaan mun mielestä.

      Mun mielestä kaikkein kauneimmillaan nainen on silloin kun se on oikeasti jonkun verran treenattu, ja jonkun verran bonus kiloja päällä. Tai no kaikkein kauneimmillaan nainen on silloin kun se on itsevarma omasta naisellisuudestaan...
      eli nää 39kg 195cm huippumallit, helvetin epänaisellisia kuikeloita.

      Urheillulliset miehet, jotka urheilee tosissaan haluaa yleensä urheilullisen naisen. Tietenkin jotkut hyppyri tukka suomenruotsalaiset hauiksen vääntäjät haluavat jonkun h&m kuvastosta tai jotkut pilottitakki portsarit silikoni tissisen blondin :). Mutta yleisesti ottaen luulen että miehet pitävät siitä että naisilla on oikeasti hieman sitä rasvaprosenttia ja paksut reidet ja takapuoli. Ojentajissa ja rinnoissa saa olla myös vähän :). Noihan on ihan anatomisesti naisen lähtökohdat, että jos noista ruvetaan tinkimään liikaa niin ollaan hakoteillä.

      Mutta siis yleisesti ottaen luulen että urheilullinen kroppa on boonusta enemmänkin kuin miinusta, koska loppupeleissä haet varmasti samanlaisista elämänarvoista lähtevää miestä, joka urheilee.

    • sääret

      Kyllä urheilullinen nainen on aivan ehdottoman seksikäs! Hieman lihaksikkaat pohkeet tekevät sääristä tosi kauniit.

      Jatka treenaamista. Luulen, että kaltaisiani miehiä on aika paljon.

    • tietenkin

      sanoa kun et varmaan ole kävellyt vastaan.Mut yleisesti ottaen oma mielipide on että todellakin mieluummin kokoa kuin ei mitään.Niin kuin tanssijoilla on aikas isot reidet,ei todellakaan huono asia.Jonkun ihmisen muodot nyt vetoaa vaan paremmin kuin jonkun toisen.Lieneekö sitten niin että koko ja treenaus menevät käsi kädessä,tarkoitan että pysyy samalla kiinteänä.
      Itsellä ainakin pistää enempi silmään naisen ylävartalon "liika" treenaus.En tiedä,makuasioita.
      Kuitenkin se mies isketään(siis ulkoisesti) sillä miten itseään "kantaa"/kroppaansa liikuttaa.Elikkä lopeta itsesi häpeäminen ja ole ylpeä ulkomuodostasi.
      Huomattavasti parempi sellainen nainen jolla on jokin muukin "intohimo",kuin sohvalla istuminen.

    • Mies alle 30

      En voi olla miettimättä mihin pystyisit sängyssä. Jos kerran jaloissa on voimaa ja kestävyyttä ja kunto on muutenkin kohdillaan niin...

    • Mies787878778

      Ex-tyttöystävä oli naiselle massiivisilla reisi- ja pohjelihaksilla varustettu neitokainen ja ex-exs oli tämän vastakohta, kapoinen ja linnunluinen, solakka mallivartaloinen, nollaliikunnallinen nainen. Kummassakin oli omat hyvät puolensa.

      Tärkeintähän on että löytyy selkeä lantio sekä vyötärö ja liikakiloja ei ole. Liikkuminen on tietenkin varma ratkaisu, sillä se kiinteyttää perseen, mikä on aina plussaa. Niistä isoista reisilihaksista en mitään plussaa anna, enpä kyllä miinustakaan.

    • Emmanuele

      mietin tässä mahtaakohan kyseessä olla pitkänmatkan juoksu vai pikamatkat.. Pikajuoksijat näyttää ainakin telkkarissa melkosen vereviltä sexybeibeiltä, maratoonarit yms on taas sellasia kuivia kuikeloita.

    • vato retro

      Lihaksikkaat jalat ja kiinteä takapuoli pienehköt rinnat on hyvin sexy yhdistelmä.

    • käden pitää liukua

      Homma selkeää nopeasti liu'uttamalla kättä. Ei saa tökkiä mihinkään, vaan pitää liukua kuin sametilla. Lihas ei ole se tärkeä, vaikka muotoa antaakin, vaan soveliaasti sijoittautunut rasva joka tekee kurveista jouhevia. Valitettavasti taitaa olla geeniriippuvaista.

      Jos rasvaa on liian vähän, menee fetissipuolelle. Suuri osa miehistä ei pidä kynityn oravan oloisesta naisesta.

    • juoksija2

      Olen osallistunut juoksutapahtumiin ja kyllä täytyy sanoa että ne juoksijanaiset mitä siellä näkee kaikkine juoksijalihaksineen ovat kyllä tällaiselle maratonmiehelle ihastuttavaa katsottavaa. Kun vain saisi niiden kanssa juteltua. Tuntuvat olevan kaikki varattuja tai muuten omissa oloissaan viihtyviä nämä juoksijalihaksiset naiset.

    • .....

      Kyllä juoksijan reidet ja pohkeet on aina paljon paremman näköiset kuin mallin reidet, jotka näyttää siltä, ettei niissä ole mitään muuta kuin luut.

      Lihaksikkuudessakin toki voi mennä överiksi, mutta silloin pukutaan sellaisista jaloista kuin painonnostajilla, lyhyenmatkan pikaluistelijoilla ja ratapyöräilijöillä, entisaikojen(hormonikauden) sprinttereillä tms.

    • m-35hki

      Varmaan aika henkilökohtainen kysymys, mutta utse olen huomannut että tykkään siitä että naisen jaloissakin on kauniin kaarevia muotoja ja sattumalta useat naiset joihin olen viime vuosina ihastunut, ovat osoittautuneet aktiivisiksi uintiharrastajiksi.
      Ylipäätään uskon että urheilun harrastaminen tekee hyvää sekä ruumiille että mielelle (stressin poistajana ja positiivisuuden luojana), joten ole ylpeä harrastuksestasi, se on pelkkää plussaa...

    • kaksikymppinen mies

      Mielestäni treenattu nainen on paremman näköinen kuin esim. malli jolla on hoikat "lihaksettomat" jalat. Tietenkin ääripää tässäkään ei ole hyvä. (Tarkoitan tällä kehonrakentajia yms.)

    • mieskuuiil

      ovat vastenmielisen näköisiä mammutteja.

      Usein se paksuus on kylläkin läskiä, katsokaa vaikka vanhojen mummojen pohkeita :D

      • Fiksu nainen

        Ihan turhaan sinäkin roikut siellä listoilla, jos et opi arvostmaan naista ihmisenä oli sillä minkälaiset kulkimet tahansa. On asioita, joihin ei itse voi juurikaan vaikuttaa ja yksi sellainen on perusruumiinrakenne. Sinä ja sinunkaltaisesi vanhenevat ihan yhtä lailla kuin ne vanhat mummot, jotka nyt tuntuvat olevan niin kauheita ja inhottavia otuksia joka yhteydessä. Kaltaisiasi ei tarvitsis olla maan päällä ensimmäistäkään.


    • juoksija 30v

      Kokemuksesta voin sanoa, että kyllä miehiä on tuntunut aina kiinnostavan hyvikin kookkaat lihakset. Itse lyhyenpuoleinen, hoikka, mutta rasvaakin vähän löytyy sekä kunnollisilla lihaksilla varustettu sekä ylä- että alakropassa (ei kuitenkaan mikään kehonrakentaja tyyppi)ja vain kehuja on tullut... Joitakin miehiä kyllä on harmittanut, kun ei itsellä ole samanlaisia lihaksia :-) Kyllä se taitaa usein olla korvien välissä se kauneus eli pidä itseäsi viehättävänä niin muutkin pitää!

    • jouni kkk

      et saa kenenkään hyväksyntää jos et näytä täsmälleen samalta kuin muut!!! joten sopeudu

    • surullista

      Valitettavasti lihaksikas tai muodokas tarkoittaa naisten kielessä muodotonta läskikasaa. Olen parin naisen kanssa käynyt treffeillä, josta toinen oli muodokas ja toinen treenattu ja lihaksikas, mutta molemmat olivat ylipainoisia läskejä. Rehellisyyttä!

      • Fiksu nainen

        Näitäpä tuntuu tällaisia miehiä riittävän. Katso peiliin ja mieti, onko sinullakaan varaa arvostella kenenkään ulkonäköä. Tuskinpa. Luultavasti olet itse joko surkea hintelä rääpäle tai sitten kaljamahainen juoppolalli. Ainakaan aivojen paikalla ei ole muuta kuin kastuneet sahanpurut.


    • miehen mittainen

      Upeaa! Älä kuuntele kateellisten akkojen panettelua.
      Hyvä, että muotoja löytyy. Näin miehenä tuntuu ihan pahalta katsella joidenkin nuorten naisten tikkusääriä ja langanohuita reisiä. Pistä vaan ihan rohkeasti minimekko tai minihame päälle. Kyllä täällä tykätään... läähhhh.....

    • Hei,

      seksikäs sinä olet!

      Pitkän matkan juoksussa tosin lihasmassa ei ole kovin optimaalista ja esim. maratonilla reitesi voivat hinkata toisiaan. Mitä tulee miehiin, suurin osa heistä taitaa olla keski-ikää lähestyttäessä ylipainoisia ja maha on lähtenyt kasvamaan. Rasvaprosentti on reilusti yli 20. Tottakai siinä moni mies tuntee itsensä hieman kropaltaan "huonoksi", kun hyvin treenattu nainen hymyilee minihameessa ja alta paljastuvat kauniin treenatut sääret ja reidet.

      Tosiasia on myös se, että seksi hyväkuntoisten ja hoikkien ihmisten välillä on lisäksi laadukkaampaa ja monipuolisempaa kuin huonokuntoisten ja lihavien. Miehen kyvykkyys on parempi ja naisen mahdollisuudet nauttia paljon monipuolisemmat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      261
      2651
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1735
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      79
      1563
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      60
      1363
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1259
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1202
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      87
      1116
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      88
      1053
    9. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      113
      1021
    10. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      962
    Aihe