Miksi?! ;'(

^Sellu^

En ole laiha mutta en lihavakaan. Olen jo teini-iästä kärsinyt selluliitista vatsassa. Ne ovat olleet sielä yli 5 vuotta ja olen kokeillut jumppaa mutta en enään jaksa kokeilla mitään. Nytten 18 vuotiaana selluliittia alkaa kertyä takapuoleen ja käsiin. Kukaan ei usko ikäni takia että minulla on selluliittia ja siksi on vaikeata hakea apua sillä kaikki katsovat että "No sä nyt et oo mitenkään lihava". Laihallakin voi olla selluliittia! Voisiko joku kertoa jotain hyviä hoitoja tai kokemuksia? En todellakaan tiedä kenelle menisi... ja mistä hakisin apua!

4

919

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kosmetologi.

      Selluliitti kehittyy yleensä puberteetti-iässä ja voi pahentua iän myötä. Ei siis ole ollenkaan epänormaalia, että sinäkin -muiden, hyvin monien naisten lisäksi- kärsit siitä!
      Koko ei myöskään vaikuta selluliitin olemassa oloon tai sen syntyyn. Selluliittiä esiintyy yleensä normaali- tai hiukan ylipainoisilla. Lihavemmilla rasvakudos on taas jakautunut tasaisesti ympäri vartaloa. Hoikilla voi myös olla selluliittiä, ja heillä se onkin "tiukimmassa".
      Kannattaa kuitenkin muistaa, että suurin osa naisista kärsii tästä, eikä se ole mitenkään epänormaalia, päin vastoin!

      Selluliittiä aiheutuu eri asioista ja sen tarkkaa aiheuttajaa/aiheuttajia ei tiedetä. Perinnölliset seikat voivat myös olla osa syynä. Sanotaan että selluliittiä voi ehkäistä juomalla paljon vettä, käyttämällä sopivan kokoisia housuja (piukat farkut kaappiin siis!) ja välttämällä jalat ristissä istumista.
      Jumppa on kyllä kaikista suositelluin hoito-ohje selluliittiin. Se ei kuitenkaan aina auta, ainakaan tarpeeksi. Parhaat mahdolliset tulokset saa kun elää terveellistä, päihteetöntä, runsas liikunnallista elämää ja syö tarpeeksi terveellisesti ja monipuolisesti sekä käyttää ongelma-alueille selluliittivoidetta SÄÄNNÖLLISESTI.

      Tuotteita minun on tähän hätään vaikea suositella, kun en itse tee enää pahemmin vartalohoitoja, mutta yksi hyvä on kuulemma tämä Roc -merkkinen voide. Garnieria olen myös kuullut kehuttavan. Hoitoloistakin löytyy varmasti aivan huipputuotteita, muistan itse tykästyneeni Biodrogan anti cellulite geliin!
      Kofeiini -pitoiset voiteet ovat tehokkaimmasta päästä, sillä ne kiihdyttävät aineenvaihduntaa näillä alueilla (selluliitissa on kyse häiriötilasta, jossa nesteet eivät kulje).
      Muista myös, että mitä usempia vaikuttavia aineita tuotteessa on, sen "parempaa" se myös on ja antaa taatusti myös parempia tuloksiakin.
      Voit toki myös käänytyä vartalohoitoja tekevän kosmetologisi puoleen ja käydä selluliitinpoistoon tarkoitetuissa sarjahoidoissa, niistä todella ainakin on apua. Ainoa este nuorelle (opiskelija?)tytölle voi olla hinta, sillä yleensä nämä hoidot voivat olla hinnakkaita, alk.80e/krt (ja yleensä sarjahoidoista puhuttaessa tarkoitetaan 5-10 kertaa).

      Tsemppiä ja muista ettei omaa vartaloa tarvitse hävetä ainakaan selluliitin vuoksi! :-)

      • nuorukainen-

        Kiitos todella paljon! Arvasit oikein että olen opiskelija ja siksi haluisin kokoeilla jotain vähän halvempia hoitoja. Minua kyllä kiinnostaa myös noi voiteet mutta eniten kosmetologilla käynti. Onko muuten totta että ananas auttaa aineenvaihduntaa? Entäs onko jotain päivittäis juttuja mitä vois muuttaa? Vaikka just joku veden juonti jne.. entäs onko pahaa jos juo kupillisen kahvia päivittäin? Olen kuullut että se pahentaa asiaa :S


      • Kosmetologi.
        nuorukainen- kirjoitti:

        Kiitos todella paljon! Arvasit oikein että olen opiskelija ja siksi haluisin kokoeilla jotain vähän halvempia hoitoja. Minua kyllä kiinnostaa myös noi voiteet mutta eniten kosmetologilla käynti. Onko muuten totta että ananas auttaa aineenvaihduntaa? Entäs onko jotain päivittäis juttuja mitä vois muuttaa? Vaikka just joku veden juonti jne.. entäs onko pahaa jos juo kupillisen kahvia päivittäin? Olen kuullut että se pahentaa asiaa :S

        "Minua kyllä kiinnostaa myös noi voiteet mutta eniten kosmetologilla käynti. "

        Jos et koe olevasi tarpeeksi varoissasi kääntymään kosmetologisi puoleen, suosittelen kuitenkin hyvien hoitotuotteiden ostoa. Niillä pääset hyvin alkuun. Muista vain, että ainoastaan SÄÄNNÖLLINEN käyttö voi tuottaa luvattuja tuloksia. :)

        "Onko muuten totta että ananas auttaa aineenvaihduntaa?"

        Pitää täysin paikkansa. Ananas kuuluu näihin herkkuihin, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja nesteidenkiertoa kehossa. Osittain siksi, että suurin osa ananaksesta on itsessään jo nestettä. Voi olla, että ananaksen säännöllinen nauttiminen voi tuottaa tulosta, mutta muista toki, että kohtuus kaikessa! Nämäkin ovat aika tapauskohtaisia juttuja.

        "Entäs onko jotain päivittäis juttuja mitä vois muuttaa?"

        Kuten edellisessä viestissäni mainitsin, on todettu että muutamat seikat vaikuttavat selluliitin syntyyn. Kireät vaatteet, istumatyö, niukka veden juonti, ym. Tapoja voi kuitenkin aina muuttaa! Esimerkiksi joka ilta jalat kattoa kohti 10minuutiksi, lisää veden juontia parilla litralla per päivä, tehdä hierontaa ongelma-alueille (aina vedot sydäntä kohden sitten!), jne..

        "entäs onko pahaa jos juo kupillisen kahvia päivittäin? Olen kuullut että se pahentaa asiaa :S"

        En kyllä ole kuullut, että kahvi vaikuttaisi negatiivisesti selluliittiin? Päin vastoin, kahvihan sisältää runsaasti kofeiinia ja muutenkin pistää nesteet kiertämään! (Huomioi; esim. aamukahvin jälkeinen pakottava tarve käydä vessassa :-D ) Olen myös kuullut, että jos juo vielä yhden lasin vettä kahvikupin jälkeen, lähtevät nesteet vielä paremmin liikkeelle. Tiedä sitten mikä pitää paikkansa..

        Testailemaan vain siis! Mutta ei sitten anneta tästä selluliitin poistosta tulla täysin pakkomielteistä hommaa! ;) Se on kuitenkin osa -erittäin useaa- naista!


    • tässäpä

      ois pari vinkkiä. jos juot kahvia, niin älä heitä vanhoja poroja pois vaan laita niitä kosteusvoiteen sekaan ja hiero sillä ongelma kohtia. samoin karhea pesukinnas tai kuivaharjaukseen tarkoitettu kinnas/harja on kätevä. sitten eikun hieromaan. juo paljon vihreää teetä,kuulemma auttaa,vilkastuttaa aineenvaihduntaa. ja liikuntaa liikuntaa liikuntaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe